Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
csuvicsuva #145899 üzenetére
b@zd +
-
csuvicsuva
addikt
Mindeközben az ol(gbtq)impián. Algériai férfi ütötte az olasz nőt, női ökölvívásban! Carini azért állt ki, mert harcos, de nyilván feladta a meccset, és még elnézést is kért érte. Van egy tajvani férfi is a mezőnyben.
Elég volt!!!
-
Dilikutya
félisten
válasz
VoltanIgor #145895 üzenetére
Annyiból nem alma-körte, hogy ha már a show szóba került, iszonyú hülyén néz ki ekkora méretben az üres színpad közepén a faszi egy asztallal.
Jó, színpadkép szempontjából az Iron Maiden nem tökéletes összehasonlítás, ők a metal színtéren is kitűnnek ezzel, átlag rock/metal előadó ennyi cuccot nem pakol fel, de a nagyszínpadon a háttérvetítés így is alap. Tavaly a Guns N' Roses is csak vetített, meg emelvényen volt a dob, de amúgy semmi flancolás, de ugye egy rendes zenekar meg tudja tölteni a teret, vannak hozzá elegen. -
Crus
őstag
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
Dilikutya #145890 üzenetére
Persze, de ez nagyon almát a körtével összehasonlítás, más sportág ez. Én is a metal vonalon mozgok, elektronikus zenét nagyon-nagyon elvétve, és azok sem dj-k, szóval ezek az én szememben nem sokat érnek, de ez végülis ízlés kérdése.
Anno - régen - beszélgettem egy elektro fan gyerekkel, mondtam neki, hogy szerintem ezek nem zenészek. Ezt nem is tagadta, de azzal védekezett, hogy cserébe nagyon drága egy jó DJ cucc, és hogy ahhoz képest a hangszer smafu. Erre elkezdtem sorolni neki, hogy egy - még csak nem is elsőligás - metal zenekarnak mennyibe kerül a cucca, hangszerekkel, erősítőkkel, mindennel. Elkerekedett a szeme rendesen. Annak idején persze kicsit jobban képben voltam mint manapság, együttesben voltam én is akkoriban.
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
cyberkind #145887 üzenetére
Cyberpunkkal nem értek egyet, és tartalom azért van benne. Fel lehet még hozni a GoW-ot is, az sem foglalt sokat, Resident Evil 4 sem. A legkevésbé sem a méret az indikátora a játékok minőségének, ne csináljuk már. Nyomorult call of dudik is már 100 fölött vannak, ne legyen már ez a mérce, könyörgöm.
-
Dilikutya
félisten
Ma megjelent a STAR WARS™: Bounty Hunter™.
Steam 19,50€
GOG 21,36$2002-es PS játék remake-je/portja PC-re. Meg talán modern konzolokra is.
-
cyberkind
félisten
End boss-nál vagyok, nekimentem többször is, többféle felállásban, de mindig pihi van, too much, erre nem lehet mást mondani, irracionálisan too much, se inni nem lehet, se támadni, se megúszni a támadásokat, vagy extrém profinak kell lenned, ehhez képest Malenia hópihe volt, de igazából már elment a kedvem a vége előtt, mert ahogy haladtam és öltem meg a bossokat, úgy tudatosult bennem, hogy ez a skálázós baromság a rákja az egésznek, mindezt 330+ szinten, 2 colossal greatsworddel, meg az egyik legtáposabb set-tel.
-
Crus
őstag
válasz
cyberkind #145889 üzenetére
Nekem lassan 500 óra körül, de ennek vastagon a fele wt témával kapcsolatos és nem azért, mert jaj de sok dolog maradt még benne.
DLC-t is végigtoltad már? Nekem az még work in progress... kb. 35-40% körül járhatok. De rém fárasztóm, hogy bár relatív könnyen fekszenek, de ha eltalálnak 2x a képernyőről lelógó HP csíkomnak annyi. Éppen az előbb buktam negyedmilka lelket, mert hát a játékban elérhető fullos páncél kevés
-
Dilikutya
félisten
Én se, Szigetre se járok, épp azért, mert egy David Guetta főműsoridős headliner tud lenni. Baromi lehangoló a látvány is, ahogy a nagy színpadon ott árválkodik:
Mindeközben az Iron Maiden egy ugyanakkora színpadon (szigetest nem találtam, de a Groupama hasonló méretű, a Szigeten is ilyesmi volt a színpadkép is):
-
cyberkind
félisten
válasz
VoltanIgor #145886 üzenetére
A CP hót üres, meg azonkívül, hogy egy jó benchmark, másra nem jó, az Elden Ring meg minden, csak nem jelengenrációsnak tűnő játék, mondom ezt úgy, hogy imádtam, az Alan Wake meg egy csőjáték, szóval, én nem látom ezt pozitívnak, de ez látszik az animációkon is.
-
cyberkind
félisten
válasz
VoltanIgor #145883 üzenetére
Mára már nincs ideális méret szerintem, illetve, elég sokat lehet levonni ezekből is, anno a Gta 5 PC-re volt ennyi, és ennek már lassan 10 éve.
-
cyberkind
félisten
Star Wars Outlaws csupán 65GB-ot kér majd, mit vetít ez előre?
-
Crus
őstag
Ez pl. nagyon alap tőle - Lovers on the Sun
Kisfiam egyik kedvence :-)
A Sia-val letolt Titanium meg ugye lassan 2 milliárd megtekintésnél jár. A lényeg az, hogy nem nagyon számít, hogy mi mit szeretünk, meg mit ismerünk el, mert a lassan kihaló fajtánk nem releváns.
-
i2k
őstag
Csajszit "nem ismerem" - nem is szoktam rákeresni a számok előadóira.
Ezt viszont linkelném, ha már női DJ:ʙᴀʙʙʏᴀɴɢ 바비앙
Csak egy rövidet (video): [link]
(Ha valaki felismeri az "Extasy"-s dalt, szóljon, hogy keressem...)//Ja, és ő is show-t csinál - nem csak a megjelenésével.
Egy DJ megjelenése sokat számít - kifejezetten sztárolják is a jobbakat, tehát nem mindegy hogy viselkedik, mit hord, etc.//szerk2: DJ Pastis - [link]
A csóka egy "állat" - nagyon híres spanyol DJ, régi motoros, de van füle is, és 1manshowt tol. -
Crus
őstag
válasz
Dilikutya #145875 üzenetére
Jó ideje egyre kevésbé elég, ha csak a zenét keveri jól. Jobb helyeken kivetítőt is kapnak. A fenti MiMo-nak is egy rakás olyan showja volt, ahol kivetítő, fény is pirotechnika mellett még fizetett táncosok is vonaglottak körülötte... és ő pedig relatív kicsinek számít. Nézz rá a nagyokra, pl. egy Tiesto, Guetta showra egyszer.
-
Crus
őstag
válasz
NyMRooD #145873 üzenetére
Egy tehetséges DJ alsó hangon több órát végigtol állva és közben mozog, táncol, csinálja a showt. Egy 200 kilós, 2 lábon járó kardiovaszkuláris katasztrófának ez a büdös életben nem megy. De nem is ez a gond, hanem a tehetség hiánya...
MiMo kegyetlen jó progressive témába, régóta tolja és bizony, van neki saját munkája is... úgy értem saját, alkotott zenéje.
-
NyMRooD
őstag
Mit számít egy dj esetében, hogy hogy néz ki, mi a neme vagy, hogy kivel hál? Művészetben ez csak a színészeknél számít szerintem.
Megjegyzem az általad berakott fotón szereplő dj (nem tudom a nevét), tényleg jó zenét csinál, már hallottam 1-2x (pontosabban láttam youtube-on).
-
cyberkind
félisten
Mert nem lehet, mondhatnánk azt is, hogy beleköptek a fanok képébe, mert azt tették az egésszel, ami nem volt a lényege a dolognak, épp ezért se nagyon van a játékban több, mint egy szűz, mindenes kör, utána már üres, és még ez se kihívás.
Tehát továbbra is:
DS3/BB>DS1>DS2>DeS>ER
-
Crus
őstag
válasz
cyberkind #145858 üzenetére
Hé! Ezt én akartam írni :-(
Mondjuk a DLC-ben is pusztulgurul nálam minden, pedig továbbra is starter weapon mindenféle skill, spell, enchant és idézés nélkül.
Egyedül ami botrányosan fárasztó, az a nyomorult tüzes kosárfejű kretén, akibe 3242423 db. h*t kell és kb. minden 35. csapásra tudod staggerelni. Jó persze, üssed kolosszális f*l*ssz*l, értem, de ha mindenhová jó a starter wpn, akkor ide is. És láss csodát, már harmat kalapáltam el belőle... döglenek ezek is, csak rémesen lassan.
-
i2k
őstag
[link] - Ubisoft marketing gépezet beindult: Over 50 minutes of new gameplay footage from Star Wars: Outlaws
Csak egy hozzászólás (DeepL): a főszereplőről van szó
"A Jay Leno-áll és az orra sem segít. És szerintem az állkapocsvonala is kicsit furcsa. Lehet, hogy néhány apró szerkesztéssel megmenthető lenne, de kétlem, hogy adnának nekünk karakterkészítőt, és még ha adnának is, a Ubisoft nem szereti megengedni a játékosoknak, hogy a karakterkészítőben eléggé szerkeszthessék az arcképválasztékukat ahhoz, hogy ne nézzenek ki furcsán.
Nem tudom, hogy nálad mi a helyzet John, de az USA-ban van ez a fura szélsőbaloldali elképzelés, hogy a nőknek a filmekben, tévéműsorokban és videojátékokban csúnyának kell lenniük, mert sértő a csúnya nőkre nézve, ha a médiában a nőket szépnek ábrázolják. Vannak olyanok is (természetesen a politikai spektrum ugyanazon oldalán), akik azt állítják, hogy valahogy káros a fiatal nőkre, tinédzserekre és gyerekekre, ha a nőket "irreálisan vonzónak" ábrázolják. Úgy tűnik, hogy a modern videojátékok karaktertervezése sok esetben ezekből az elmaradott politikai elképzelésekből merít, és úgy tűnik, hogy a Ubisoft és stúdiói a legrosszabbak közé tartoznak, amikor szándékosan nem vonzó női főszereplőket terveznek a játékaikba."" -
i2k
őstag
válasz
Dilikutya #145860 üzenetére
Nem a halálos fenyegetésre igenelve:
Azt ugye tudod, hogy a sztárok nem csak buksi simit kapnak...
...így aki "felkapott" lesz (legyen annak oka bármi), annak szembesülnie kell (!) azzal, hogy a könnyen/gyorsan/megérdemelten(?)/stb. jött hírnévnek is 2 oldala van, mint egy jobb érmének...
...ráadásul, ha provokálod*** is a plebset, akkor ne csodálkozz, hogy bezavarnak a pofonerdőbe...//*** = kifejtem: azt ugye nem kell megmagyarázni, hogy minden 70+ IQ-val rendelkező ember tudja, hogy - mondjanak bármit is a szervezők, meg az a fickó, aki az egészet meg-dizájnolta -, az egész tulajdonképp mit is "fordított ki" (belemagyarázás az utólagos indoklás-cunami), és az egész már kezdetektől bűzlött annyira, hogy mindenki, aki ebben részt vett el kell fogadja a kéretlen kritika minden formáját.
Vallással nem viccelünk. Ugranak rá a fanatikusok.
Iszlámot miért nem merték kifigurázni... (mondjuk egy transzformersz Mohammed és az ő 9 éves "kislánya" élőkép...?) -
i2k
őstag
Úgy látszik, manapság csak ilyen hírek lesznek...
...Fromot beperelik, mert a noob gamer nyúlbéla egy játékban...
...a francia DJ kvazimódó bepereli a netet, mert utálták a megnyitón, és ezt a pofikájába is tolják...
...japán VN készítő beperli a sztrímert, mert premier napján letolta online a teljes játékot...Mi jöhet még?
-
Dilikutya
félisten
Bírósági per elé néz a FromSoftware, mert valakinek túl nehéz az Elden Ring
Ez mondjuk full kretén, bár ilyen idióta régen is volt.
-
cyberkind
félisten
Vajon, a Stalker 2, mint egy extrémen AAA játék, megtudja közelíteni a Pacific Drive-ban látott zónaélményt, vagy csak egy újabb kifogás lesz, hogy a AAA miért nem képes ilyet alkotni?
Már, ha egyszer megjelenik...
-
TBT
addikt
A Microsoft leépítette a diverzitást ellenőrző csapatot, vége lehet a DEI korszaknak?
Talán rájöttek ők is, hogy pénzből élnek és nem aberrált ideológiákból?!
-
gyimger
őstag
Látom, nem tetszett a legutóbbi Mrs. Freeze skin, úgyhogy a sok károgónak itt a következő. Most már csihadás legyen.
-
Golden9
veterán
FREE Visions of Mana demo is an opportunity to test Square's JRPG before its August release.
(Az INGYENES Visions of Mana demó lehetőséget kínál a Square JRPG-jének tesztelésére az augusztusi megjelenés előtt.)UFL Open Beta Weekend Part 2 is around the corner: Test EA Sports FC 25 rival in August.
(Az UFL Open Beta Weekend 2. része a sarkon: tesztelje az EA Sports FC 25 riválisát augusztusban.) -
szami777
addikt
válasz
Mr.Csizmás #145845 üzenetére
+gyimger
Köszi, akkor keresem tovább.
-
echterion
nagyúr
Ne is mondd, egy-két hónapja nézegetem a klienst kb. minden nap, mert még a sárkányos kieggel se játszottam többet, mint a két hetes trial időszak, amit valamikor tavaly adtak már nem tudom, miért. Aztán tegnap megláttam, hogy bő 5ezer lenne egy havi előfizu, az kicsit segített a dolgot hátrasorolni a priólistán (mikor emelték ezt így fel?
).
-
TBT
addikt
válasz
echterion #145846 üzenetére
Nekem sok olyan játék van ott is.
Mindig úgy vagyok vele, hogy majd most sort kerítek rá... aztán jön egy másik, időt felemésztő elfoglaltság az offline életben.
Pedig már a látóhatáron van az új WoW kiegészítő is. Érdemes lenne ránézni, ha már Chris is visszatért (egy záró trilógia erejéig). -
Dilikutya
félisten
Még mindig az MS fiókomon van az új Age of Mithology.
-
Mr.Csizmás
titán
-
szami777
addikt
Sziasztok,
Ezt a forza motorsportot be tudom szerintetek pc-re aktiválni? Tudom, hogy van átfedés xbox és pc játék között, de nem tudom, milyen verziót keressek.
[link] -
echterion
nagyúr
A Forza 4 MS store akció meddig tart? Tudom, béna vagyok, de nem találom a honlapon.
-
cyberkind
félisten
Szerintem egy nem rossz videó a Ubisoft vesszőfutásáról: [link]
-
Crus
őstag
válasz
DaVE-1 #145836 üzenetére
Pedig 1-2 Switch játékban vannak achik, de ingame rögzíti.
Ha valakinek valami nagy kedvenc, ott főleg jó látni, ha vannak achik tudja kedvére maxolgatni.
Van mögöttem egy rakás olyan cím, ahol felugrottak, de rájuk se néztem, mert maga a játék is csak max annyit ért, hogy 1x letoljam. Egy biztos: Manapság már alapvető feature, rettenetes lustaságra vall elhagyni.
-
_drk
addikt
Kurva jó az Elden Ring DLC!
Ez nem is DLC, inkább egy expansion, vagy inkább 1.5.
Mindent úgy visz tovább ahogy volt, csak még sokkal jobban.
Rohadt jó a map és pálya tervezés.
Jók az új enemyk, bossok és fegyverek.Ha DLC lehetne az év játéka akkor megint behúzná, mert itt ebben a formában is messze túlmutat a mostani játékokon.
40-50 óra gameplay-jel meg tényleg olyan mint egy külön játék. -
DaVE-1
senior tag
Részben ez is tükrözni (az acsik),hogy mennyire szerethető egy game.
Egyébként meg ha bevallja mindenki ha nem ez "munka" és 99.5%-ban az emberek a maxolásokat YT video alapján csinálják.Az a maradék 0.5% pedig az aki valóban tonnányi órát áldozott rá hogy felfedje mit hogy kell és kiteszi a netre.
Az a baj hogy ezek függőséget okoznak...nekem is volt sok single játékom amiknál a végigvitel után láttam hogy még mik kellenek és nem bírtam elviselni hogy az a 4-8 acsi nincs meg. És volt hogy 1db-ért + 10 órát tettem egy amúgy összesen 4 órás játékba.
De szerencsére ezt "kinőttem" mert annyi de annyi játék van 78 féle game fiokokon hogy egynél nem érdemes leragadni ezek miatt..UI: Nemrég ismerős nyaralt és elkértem tőle a switchét. Letoltam rajta 1-2 ösrégi apróságot és rendesen jó érzés volt "CSAK" a játékkal foglalkozni mert ott nincsenek acsik.
-
Crus
őstag
válasz
Dilikutya #145833 üzenetére
Részemről nem rajongás, de egy mára széles körben elvárt extra. A progress jelzésére is szolgál + nagyon jól lehet általa látni, hogy az adott játékot a tulajok mekkora hányada szerette/vitte végig. Hasznos továbbá arra is, hogy csekkold mi maradt esetleg ki.
Ezt a fícsört kihagyni 2024-ben egy 40€-s játéknál a szokásos "Fromszarokbelemertmegtehetem" effekt. De bár ennyi baja lenne csak annak a DLC-nek... már megint elárasztotta a netet a soulsjerking, miközben hemzseg a hibáktól a cucc.A teljesség igénye nélkül:
- Zavaróan rosszabbul fut, mint az alapjáték és mivel azt is patcheltek most már az is rosszabbul fut. Szarul van optimalizálva. Nem kicsit. UE5 motoros játékok szakítanak a gépemen, a szemem kifolyik a gyönyörtől... ez meg... hátizé.- Még inkább olyan érzésem van, hogy a lore csak össze van szórva egy kalapban, aztán abból húzogattak ki ötleteket... nesze itt van egy NPC. Se lore, se semmi, csak van, mond 3 mondatot és hajrá.- Nesze itt egy böhöm nagy mob. Se lore, se semmi...
- ... ellenben ilyen 15 percig (nem túlzok!) kell ütni, mire kifekteted és irgalmatlan slow paced unalom.
- Pofátlan recycling... és nem csak az Eldenből nyilván, hanem az összes korábbi From játékból.
- Nagyon aprólékos játékos vagyok és voltam. LVL183-on mentem be a DLC-be. Az ajánlott szint amúgy 150+, a min. szint meg 120 körül. Ettől függetlenül a képernyőről kb. lelógó, totálisan fullos, néhány jellemzőben sofcapet elérő karim, fullos szettben 2 csapásra döglik néha. Persze, erre van a gyűjthető item szétszórva, szedd össze és jobb lesz. Nyilván nem autoplayt várok, de most elképzelem azokat, akik koránt sem voltak ilyen alaposak és LVL 115 körül beesnek... hát részvétem.
- Totálisan maxos fegyóval alig sebzem a komolyabb ellenfeleket. Erre is hat a szétszórt item, de azt keresgetni inkább fárasztó, mint érdekes, mivel brutál nagy terek vannak, questlog és hint pedig zéró, hogy merre és mit keress.
- Rebesgették, hogy visszatér a feszesebb játékmenet a DLC-ben, mert hallgattak a játékosokra. Hát lófaxt! Soha ennyire nem volt széthúzva souls játék, mint ebben a DLC-ben. Irgalmatlan nagy terek vannak, ahol SEMMI nem történik, csak a saját horkolásod hallod ahogy belealszol. Kb. imádkozol már végre valami mobért, ami nem ilyen kecskemókus baromság, amire nyilván előszeretettel rááll a lock ahelyett a mob helyett, aki éppen üt. Pathetic.
- 4-es és 5-ös szintű fejlesztési alapanyagokat dobál tonnaszám, miközben a maxolt fegyód DMG outputja is kevés a komolyabb mobokhoz.
- Eddig amilyen fegyókba bukkantam az mintha nem a is DLC-hez passzolna... hulladék az összes.
- Rettenetesen hullámzó a nehézség. Hol a 28. két csapásos, fal felé ásító mobot vered le, hol a 30. csapásodat viszed be és még mindig él az eléd tolt enemy. Nincs nekem azzal gondom, ha igazságos a játék, de egy full maxos melee tank karival és cuccokkal ez így nem áll össze... persze, gyűjtögessé shardokat. Okaaay.... és még így is sokkal jobb, mint bármelyik másik konkurens bármije souls témában.
-
gyimger
őstag
válasz
Dilikutya #145833 üzenetére
Én szeretem őket. Végigjátszatnak vagy kipróbáltatnak a játékossal olyan elemeket is, ami amúgy eszedbe se jutna. Vagy ad egy kihívást, ami nem kötelező, de ha tetszik a játék, amúgy is szívesen megcsinálod. Van, ahol nem erőltetem (MK, GTA, RDR online achik), de úgy érzem befejezettnek a játékot.
-
i2k
őstag
Olvastam - szerencsére(?) ez nem olyasmi, mint amit az Intel produkált: az egy ideje tesztelésre kiadott, megjelenés előtti termék fog csúszni 2+ (?) hetet.
Kékeknél akár visszamenőlegesen is be kell hajlni a raktárkészlethez, hogy a panaszkodóknak cseréljenek: az a fáma, hogy annyira hardveres a probléma, hogy az augusztus közepére (!) ígért OEM megoldás (s mire is fog az leszivárogni júzer szintre?) csak a mikrokódot, és nem magát a CPU javítja meg: lehet kukázni a gépet (költői).De, ha AMD most azt mondaná, bocs skacok, csak ősszel gyün, akkor se sírna senki, mert addig is van működő CPU a piacon
-
i2k
őstag
[link] - A ModelFarm csapata szerint az Intel processzorainak fele hibás, így inkább AMD processzorokra váltottak
-
i2k
őstag
De hát az egész a "többszínűségről", meg a "szabadság, egyenlőség, testvériségről" szólt (a fellélegzett Macron írta), és mindenki, aki nyílt provokációt képzeleg bele ebbe a cirkuszba, az nem is nevezheti magát XXI-i Embernek, mert annyira a múltban ragadt, és bizonyára mások véréből meggazdagodott család sarja, és különben is ők eddig el voltak nyomva, és... bumm!
//hozzászólásokat érdemes, elég sokat elárulnak...
-
-
i2k
őstag
Csak hogy legyen valami pozitív is: 9GAG-en (Humor, Foods & Drinks és Wholesome tagek) egy ideje politika és bullshit mentes időszakot erőltetnek a srácok: a világ minden tájáról BBQ, tájak, és édességek, italok képeit és videóit osztják meg egymással. Németországtól Mongóliáig.
Érdemes kikapcsolódni ott ezért. -
i2k
őstag
válasz
echterion #145813 üzenetére
Ha már feszkó: korábban már láttam, de még mindig vicces (TLoU2)
-
i2k
őstag
Csak úgy:
-
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #145810 üzenetére
Rendi vagy, de nyilván erre semmi szükség.
ON:
A From Soft 40€-ért képtelen volt olyan bonyolult dolgot megalkotni, mint az achik kérdése. Teljes döbbenet, hogy a sokadik boss-t verem le a DLC-ben és nincs semmi. Azt hittem nálam rossz.
De cserébe hál' égnek, ami jött megjelenéskor patch az olyan jól sikerült, hogy azóta sokkal rosszabbul fut az alapjáték is. -
csuvicsuva
addikt
Persze, az "költői" túlzás volt, amit kiemelsz az viszont valós probléma, és sajnos már nem is kell szélsőségesnek lenni hozzá és sajnos legtöbbször pont azokon csattan, akiken nem kéne. Továbbra is társadalmi, ideológiai témának tartom ezt az egészet, de mindketten tisztában vagyunk vele, hogy a
megkerülhetelen, abból meg úgyis csak a szarvihar jön megint.politika Mondhatnám azt is, hogy Áldás, Békesség.🙏
Ha esetleg téged törölnek megint, akkor én itt és most kijelentem, hogy önként szolidaritást vállalok veled.
-
i2k
őstag
[link] - Sokkal több Intel processzort érinthet az instabilitással kapcsolatos hiba, a gyártó mégsem gondolkodik visszahívásban
"Nem csak a "K", a "KF" és a "KS" jelölésű 13. és 14 generációs modelleket, hanem lényegében a 65 W-os, vagy ennél magasabb TDP kerettel rendelkező többi processzort is érintheti a bug."Plusz: [link] - Gamers Nexus - Intel's Biggest Failure in Years: Confirmed Oxidation & Excessive Voltage
-
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #145806 üzenetére
Neeeeem. Nem szent háborúra gondoltam természetesen, hanem arra, hogy a konzervatív értékrend és ez izé' ez előbb utóbb már végletesen egymásnak feszül. Már most is vannak mind a két oldalon kirívó és erőszakos esetek. És még a környezetemben is ismerek olyat, aki a fenti húzásért IRL fizikailag megtorolna és nem mondom, hogy nem tudom megérteni. A hittel sose volt jó dolog szórakozni, mert rengeteg embernek a személyisége szerves része.
De most meg ezzel mi feszegetjük a határokat itt, de mentségemre legyen mondva én megint csak reagáltam...
-
echterion
nagyúr
Tegnap kétszer kapcsoltam oda a megnyitóra, mindkét alkalommal ez a pride-shitstorm ment, én köszi ebből nem kérek. Ez a fajta olimpia nekem nem kell, szóval egy néző mínusz nekik, nem vagyok hajlandó ezt az irányt támogatni semmilyen formában.
-
csuvicsuva
addikt
Crus és TBT.
Mint írtam, mindkét oldalon vannak szélsőségek, de ebben a kérdésben gyimgernek adok igazat. Inkvizíció biztosan nem lesz. Még nem merültem bele jobban, de Ferenc Pápa nyilván nem fogja szent háborúra szólítani híveit.A kereszténység jó ideje a provokáció céltáblája. Jó, Közép- és Dél-Amerikában (Mexikó, Argentina teszem azt) uralkodhat némi lincshangulat, de ott sem - vagy csak elvétve - fognak bosszút állni Isten nevében.
Ami a nem vallási részt illeti, na igen. Az már sajnos egyre inkább visszafordíthatatlan. De tényleg ne is beszéljünk róla, mert csak magunkat húzzuk fel, aktivistának pedig gondolom egyikőtök sem készül.
-
i2k
őstag
-
TBT
addikt
válasz
csuvicsuva #145799 üzenetére
Ebből baj lesz. Ezt a fajta vallási sértést már nem minden ország és kultúra fogja tolerálni. De hát mindig rázni kell a pofonfát, nem igaz?
Egy világi sport eseménynek függetlenek és semlegesnek kellene lennie szerintem, de itt hatalmas részrehajlás van. -
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #145799 üzenetére
Elég sok vallásos ember él a bolygón, azt gondolom ezt tiszteletben kell tartani. Mindenkinek a magánügye. Őket az ilyen húzások nem sértik? Vagy az egyik oldalnak szabad gyaláznia a másik oldal értékeit, de viszont már vérért kiállt? Hogy van ez?
Most, ha leírod egy érzékenyebb külföldi közösségi oldalon, hogy hit, vagy drug, szólni fognak, hogy paraszt vagy, mert az h*t és dr*g. Ha egy Megatron esetében J.K. Rowling álláspontját képviseled megy is a banán a legtöbb helyen.
Hol lesz ennek a vége? Sajnos aki kicsit is képben van a törivel, az tudja hol van ennek a vége. (Pro tipp: 100 fő alatti félreeső települést javaslok és önellátásra berendezkedést.)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Gran Turismo
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Milyen processzort vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- TCL LCD és LED TV-k
- Bestbuy játékok
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 AERO OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kedvező áron! Watch Ultra2 Apple Gari plusz sok extra. Makulátlan!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest