Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gejala
őstag
válasz
cyberkind #147898 üzenetére
Nem a sebesség a legnagyobb baj, hanem a soft lock, crashelés, grafikai bugok tömege. Cyberpunk megirigyelhetné ezt a bugfestet.
Szerencsére refundoltam időben, majd jövőre visszatérek rá, ha rendesen befoltozzák meg modok is lesznek. Soundtrack csere pl. mindenképp kelleni fog. -
gejala
őstag
Sony megint alkotott. Until Dawn PC-n katasztrofális állapotban van, gyakorlatilag játszhatatlan. PS5-ön működik. De egyébként is érdekesre sikerült a játék. Nagyon sötét lett minden, sokszor kb semmit nem látni, miközben kontrasztot is túltolták. Wendigok hangja röhejes lett, soundtrack is downgrade az eredetihez képest.
Kíváncsi vagyok Zero Dawn Remasterre, szerencsére azt Nixxes csinálja.
-
FunPro
őstag
Z alaplap akkor kell ha k-s a proci, de oda is csak akkor, ha elkezded turbó fölé húzkodni az órajelet. Én csak azért vettem z lapot, mert remélhetőleg a jövőben kicsit kitudom majd tolni az elavulást.
De akinek nincs ilyen affinítása és inkább vesz egy erősebb procit amikor eljön az idő, annak fölösleges a z lap. Az azonnali procihúzásnak nem látom értelmét. Minek emelni az órajelet, ha még a gyári is elég?
-
cyberkind
félisten
A DeS se azért rohadt jó, mert a játék az, hanem mert a Kékpötty úgy összerakta, mint rengeteg mai játékot se szokás, de főleg a fények és animációk, egy ilyet eltudnék viselni és képzelni a BB-nek, csakhát a nyomi Sony, Szopi-Want játszik a picsi-pacsi közben.
A DG 2 nekem is jöhetne, mert én imádtam az elsőt, főleg azt, hogy nem egy hagyományos zombis dolog volt, hanem egy Legenda Vagyok utóhatás, amiből szintén nincs sok, de ezt meg a Bendike szarta el valamiért...
-
-
FollowTheORI
nagyúr
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
Jöhetnek a trippek, szerintem a megdöglesztett Dyas Gone lesz az, felőlem jöhet, csak semmi értelme.
Nixxes Reportedly Working On Another Major Remaster After Horizon Zero Dawn Remastered
-
Crus
őstag
Egy ismerősöm 4070TI-nal nyomul 10700 társaságában és a CPU terheltségét 40-45% felett játékokban még soha nem látta. Ezzel nem azt mondom, hogy lassan 5 éves CPU-t kell venni, hanem azt, hogy bőségesen elég sok-sok évre 1-2 éves Ci5... 1440p-hez meg újgen i3 is rendben van, mivel az már egy 5-6 éves i7-et is elver.
-
TBT
addikt
PS6?
"Sony supposedly showed a behind closed doors early prototype of the PS6 to select top industry people at TGS." -
cyberkind
félisten
Most Gamers Prefer Single Player Games, According To Study
Konzekvencia= orrba-szájba lőjjétek a lájva szarvízt lécci, igen Sony, itt főleg rád gondolok, amiért ezt a gent szarrá tetted.
-
DaVE-1
senior tag
Melyik volt az a poszt amiben olyat írtam hogy venném/használnám? A lényeg: van!
Tehát az intelt beállítani hogy egyedül van a drága alaplapjaival az kamu. Ez a lényeg.
Nekem oly mindegy mivel jelenleg is egy AMD Ryzen 5 6600H Mini PC--NucBox M6-al tolom. Szóval ennyit a pc-ről mint érdekeltségi körömről(Ez az egész volt 112K és nem egy db alaplap) Pont ezért szarom már le a pc-t. Játszani ezzel a kis géppel is tudok. Elengedtem a pénznyelőt...
-
-
TBT
addikt
válasz
FollowTheORI #147829 üzenetére
A PC-s hardverek áraira én is kíváncsi vagyok.
Az Intel 14. generációs processzorokhoz tartozó alapok közül ASUS-t néztem, ott a fapados Z790-es chipsetes lap 90 000 Ft volt (azóta csökkent valamennyit). Az új generáció, ami most októberben startol pedig - az ASUS-ról leakelt infók alapján - ugyanúgy a fapados Z890-es alaplap már 120-130 000 Ft lesz, de lesz belőle már olyan verzió is, ami alulról az 1 milliót rugdossa. Értem, hogy újabb technológia, de azért durva drágulás történt már itt is potom 1 év alatt - és akkor a többi alkatrészt még nem is néztem. -
Dilikutya
félisten
Ebben az a jó, hogy eldöntheted, érdekel-e, vagy sem, nem kell megvenni, ha nem. PC-n szintén. Miért fáj valakinek, ha valami másik platformra is megjelenik, akár évekkel később? Az egy hülye érv, hogy akit érdekelt, az már játszott vele másik platformon, mert a többség továbbra sem baszakodik 1-2 játék miatt konzollal, ha amúgy nem kell neki.
-
-
Crus
őstag
Ezt az Untilt én totál ignorálom. Milliárd éve lement, jó, élvezetes volt 1x, de újra nem tolnám és nem is érdekel. Amúgy abszolút jól nézett ki az bármikor, totál felesleges volt ebbe megint effortot tenni... persze értem, így elhozták PC-re is. Ez az új Sony módi. Remake, remaster a konzolosoknak, meg a PC-sek lefejése. És képesek ezzel egy komplett gent kibekkelni. Kemény!
-
Crus
őstag
Nem véletlenül Day1 vétel nálam a Switch Pro... alapvetően már nem is érdekel mennyibe fog kerülni, akkor is megveszem azonnal. Gyerkőcöm pont ma d.e. tolt Luigi's Mansiont még a régi Sony W8 tv-men... teljesen ledöbbenek újra és újra, hogy nyomorult 8 wattból mire képes az a gép és, hogy néz ki rajta egy csomó játék. Meg az, hogy 1 perc alatt több lélek és szív ömlik belőle, mint a kib. Sonythegame éves rimék' palettájából.
-
i2k
őstag
Beszélgetés-indukálónak:
[link] - The Elder Scrolls V: Skyrim’s Riften in Unreal Engine 5 with Lumen and Nanite looks unbelievably beautiful
Saját:
A videóval megmutatott látvány (NPC: 0, Story: 0) tényleg brutálisan jól néz ki - elképesztő élmény lenne egy ilyen Skyrimmel játszani.Egy júzer:
"Sqsk14 26 minutes ago edited
All Unreal Engine games look the same, soulless.
Every idíot can now take some assets and make realistic looking graphics. The result is that realistic graphics are no longer impressive.
We're at a point where Nintendo's cell shaded graphics meant to run on a potato are more impressive than Unreal Engine graphics.
I knew this point would come, where realistic graphics no longer impress, but represent the mundane, the lazy asset flip, the amateur.
All this data needed to make a hyper realistic looking world and no one gives a damn about the video, just like no one bought those hyper realistic body cam shooters. Realistic graphics are now a soulless photograph, no one cares about hyperrealism, and that's bad news for Unreal and hardware makers."DeepL:
"Minden Unreal Engine játék ugyanúgy néz ki, lélektelenül.
Minden idíot most már tud néhány eszközt venni és realisztikusan kinéző grafikát készíteni. Az eredmény az, hogy a realisztikus grafika már nem lenyűgöző.
Ott tartunk, hogy a Nintendo krumplira szánt cellás árnyékolt grafikája lenyűgözőbb, mint az Unreal Engine grafikája.
Tudtam, hogy eljön ez a pont, amikor a realisztikus grafika már nem nyűgöz le, hanem a hétköznapiságot, a lusta eszközfeldobást, az amatőrséget képviseli.
Ennyi adat szükséges egy hiperrealisztikusnak tűnő világ létrehozásához, és senki sem törődik a videóval, ahogyan senki sem vette meg azokat a hiperrealisztikus testkamerás lövöldözős játékokat. A realisztikus grafika ma már lélektelen fénykép, senkit nem érdekel a hiperrealizmus, és ez rossz hír az Unrealnak és a hardvergyártóknak." -
Crus
őstag
válasz
bigrob #147862 üzenetére
Az ifost egy rakás nagyobb cég veszi nagy tételben idehaza, többek között a MOL is. Az utolsó kis kútkezelőnek is céges ájfosa van. Meanwhile fincsi az üzemanyag ára.
Tehát azt mondod számla nélkül fusizzunk és akkor királyság lesz?
Nálam az írogatás van amikor nagyon belefér, mert éppen dolgozik xy gép, van amikor nagyon nem. Tökre hullámzó, de meló mellett is lehet írogatni, ha olyan a meló, hogy éppen egy hosszabb folyamat befejezésére vársz.
-
reelc
veterán
válasz
bigrob #147862 üzenetére
"Nem is tudom sajnálni azokat akik nem kaptak normális emelést, amellett hogy egész nap nonstop tudnak írogatni a fórumra egész héten én meg a tökömet is elhagyom.
"
Ki is rúgnának, ha munkaidőben ilyesmit csinálnék.
Nincs mindenkinek műszaki érdeklődése, és nem mindenki értelmiségi.
-
bigrob
őstag
válasz
FollowTheORI #147858 üzenetére
OFF-ba teszem, mert nem ide illik, de ez az utolsó reakcióm a témára:
Kérlek mesélj még hogy hol nem fogy az új iphone.
Kollégám előrendelte day1 a 16 pro maxot, minden hivatalos itthoni viszonteladótól azt kapta, hogy hát legalább 30 nap mire ki tudunk szolgálni annyi rendelésünk van.Sajnos én sem kapok a torta azon szeletéből, nem dolgozok olyan szférában mint gondolnátok, egyszerű műszerész vagyok aki picsogás helyett esti oktatásban villanyszerelőnek tanul és ha van mit, akkor fusizik.
Nem is tudom sajnálni azokat akik nem kaptak normális emelést, amellett hogy egész nap nonstop tudnak írogatni a fórumra egész héten én meg a tökömet is elhagyom.
-
Crus
őstag
Ami ebben a videóban látható, az PC-n egy on/off kapcsoló... jó... legyen kettő. Erre a +7 TFLOPS miatt van lehetőség, de baxa meg, ez még mindig csak egy szaros PSNÉGYES cím! A Sony/DF helyében én ezt szégyenkezve se merném itt nagy pofával demózni az is biztos. Ha még egy TLOU rimék, rimasztert el kell viselni eret vágok! Pedig a PC-s verzió miatt borítékolható majd egy TLOU Part II Remake direkt PS5-re és PC-re
-
i2k
őstag
válasz
FollowTheORI #147858 üzenetére
Ne bántsuk azt, akinek - vélhetően saját erejéből: tanult, küzdött, sikerült jól elhelyezkednie egy jól fizető stabil állásban - jól megy.
A középréteg ultravékony lett, de azé' létezik. Nekik se könnyű, de könnyebb, mint nekünk a nyakferdülésig felfelé nézőknek.~~~~~~~~~~~~~
Szidjuk inkább tovább a játékipart és a formálóit!
[link] - The Last Of Us Part 2 - PS5 Pro PSSR Upgrades Tested
"A The Last of Us Part 2-ben a Naughty Dog egy új "Pro" móddal gazdagítja a PS5-portot, amely a meglévő teljesítmény opciót a TAA megoldás helyett a 4K PSSR felskálázást használja. A Digital Foundry korlátlan hozzáférést kapott a teljes játékhoz, így valóban próbára tehettük a technológiát - és íme az eredményeink. "
[Itt van a 14 perces videó] -
reelc
veterán
válasz
Dilikutya #147856 üzenetére
Tavaly kb. 16%-ot idén a felét, és örülhetünk, hogy adtak és van hol dolgozni, mert továbbra is válság van, az ipar nem talál magára (a nemzetközi iparra gondolok, nem a hazai helyzetre).
Ja és kb. áprilisig nem is várnak javulást. Lehet utána se lesz, de addig nem is számolnak vele.#147860 i2k: egyetértek, nem kell bántani, mi meg leírtuk, hogy a tőle lentebbi réteg, ami vélhetőleg szélesebb, mint az övé hogy is van ezekkel a dolgokkal.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
bigrob #147848 üzenetére
Jah, azért nem fogy az új gépkocsi, meg az iphone meg az összes ilyen, szenved az ipar meg a gazdaság mert nincs fogyasztás, mert nem válságvan... ahaha... mesélj még.
Nem csak nálunk, globálisan!!Amik a konjuktúra idején meg rekordokat döntögettek (amikor volt pénz, meg bizalom, stb.).
Szerintem néha azért nézzék ki a "burkodból"... csak jótanács.
-
i2k
őstag
válasz
l.skywalker #147850 üzenetére
És én még azt hittem, hogy itt már mindenki ismeri a másikat, annyi ideje írtok egymásnak...
-
FunPro
őstag
Azt mondjuk megjegyzem, hogy közalkalmazott már alig van, aki pedig megmaradt, az nem éhbérért dolgozik. Könyvtárban dolgozom, aminél elhanyagoltabb szektor nem létezik! Talán három éve lettünk kivéve közből, azóta az önkormányzat alá tartozunk.
Az tény, hogy nem keresek sokat, de még így is találok embert, aki nálam kevesebbet kap. A többi "köz" szektorban tengődő ember sem fog neked zsebből kifizetni egy autót vagy egy házat, de fixen meg tud venni egy ps5 pro-t (legvégső esetben hitelre) ha éppen ahhoz van kedve.
Ha a teljes egészet nézzük, akkor nem válság van, hanem katasztrófa! Az önkormányzat hatalmas pénzhátrányban van, az intézmények nem üzemelnek télen, mert drága őket kifűteni. Node, ki az a tudatos fogyasztó, aki erre alapozva nem költ? Nagyon kevés lehet az ilyen ember.
-
cyberkind
félisten
válasz
Anonymusxx #147853 üzenetére
Nálunk se fogy kint, nem válság van, hanem kapzsiság, túlárazás meg több éves játékok a Pro-ra.
-
Anonymusxx
senior tag
Ez a téma úgy kezdődött h válság van, ezért nem fogy a ps.
Nálunk folyamatosan válság van, de inkább az a kérdés hogy Nyugat-Európában és az Usában, vagy ahol még vennék a ps-t, mennyire van.Vagy ha a téma úgy indult, h kifejezetten Magyarországon nem fogy a ps, mert válság van, az más tészta.
-
Crus
őstag
válasz
bigrob #147848 üzenetére
Ööö... az megvan, hogy a közalkalmazottak és köztisztviselők nem nagyon kaptak jó ideje semmiféle emelést? És az, hogy a kkv szektor zöme az energiaárak megszaladása miatt, dettó alig, vagy nem korrigált az alkalmazottaknak, különben le kéne húzni a rolót? És hát egy rakás le is húzta. Amit meg kéne állítani az nyilván nem egy város...
Kaptam én is inflációs emelést, ami úgy nagyjából a negyede volt annak, amennyi a valós infláció volt az elmúlt 2 évben.
Ez az üdülősdi és nyaralósdi nagyon torzít, mivel nem tudod, hogy hány külföldi foglalt le ott helyet, ill. van idehaza továbbra is középosztály sőt felette is, de ők elég közel vannak a tortához, míg a durva többségnek a morzsákból se nagyon jut. Irgalmatlanul aránytalan lett a vagyoneloszlás.
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Mimecraft Dungeons, Sackboy, illetve Stardew Valleyhez hasonló, 3 fővel játszható local coop játékokat keresek. Tudtok segíteni?
-
l.skywalker
titán
válasz
bigrob #147848 üzenetére
Az hogy te nem találkozol a valósággal, az nem azt jelenti, hogy nem létezik. Csendesen és szerényen érdemes örülni annak, hogy neked jól megy, nem szerencsés vaddisznó képpel mások életét a dézsából megítélni. Azt már meg sem merem kérdezni, hogy melyik szektorban dolgozol.
-
bigrob
őstag
válasz
Hagyjad már ezt a válság van dumát...
Állítsuk meg Brüsszelt is mi?!
Aki nem kapott inflációs emelést valamit nagyon rosszul csinál.Szeptember elején kitaláltuk asszony pajtással, hogy decemberben elmegyünk 2 ünnep közt valami dézsás Mátrás kuckóba, még az éjszakánként 100-120 ezres költségű helyek is totálisan fullon vannak.
Egy újonnan nyitott, alig promózott helyre sikerült foglalni végül.Idén újítottunk autót, semmi extra csak 100k km-t futott, pár éves skodákat néztünk, azt a példányt sikerült megvenni amit aznap raktak fel és már kp-val a zsebben mentünk megnézni, mert a többit vagy drágán árulják hónapokig vagy első nap elkeltek.
Új autón is gondolkoztunk, de szinte tripla áron daciakat meg suzukikat lehetett volna venni amibe már beültem volna...Szimplán semmi értelme venni egy túlárazott hardvert amire 0 exkluzív cím van és fikarcnyi előrelépés van a 40%-al olcsóbb alapgéphez képest. Pont.
Ps3-nál meg még voltak normális exkluzív címek és a BR olvasó.
-
bobalazs
nagyúr
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1cRiY8IFFtbuIHXF-RHxyGxaYfks_IYZEkqn-DvtSsws/edit?usp=sharing
Kimásoltam az Epic által ingyen megszerzett játékok listáját, és ledöbbentem hogy több mint öt éven át minden héten behúztam egy játékot tőlük.
-
-
SityiSXT
őstag
válasz
gyimger #147807 üzenetére
Ha jól látom, GOG-on még elérhető az eredeti.
-
TBT
addikt
Egy valamelyest jó hír:
Kint vannak a Diablo 4: Vessel of Hatred kritikák és 8-9 pontok záporoznak a kiegészítőre, de nem csak az újságírók által, hanem a játékosok (akik kaptak korai tesztpéldányt) és tartalomgyártók által is. Valahogy sikerült a Blizzardnak egy jó/korrekt+ kiegészítőt összelapátolnia?És egy kevésbé jó hír:
Aranylemezre került a Dragon Age: The Veilguard, szóval a hónap végén már biztosan meg fog jelenni... -
i2k
őstag
válasz
reelc #147840 üzenetére
Pontosan. Az állam bácsijuk is voksolta ezt. Aztán most ott tartanak, hogy...
Hogy mekkora a probléma:
[link] - 1. video + [link] - 2. videoAz első ráadásul azért is ajánlott, mert sokkal részletesebben megtudható pár dolog belsősőktől, és a Shadows valódi főszereplőkének kiléte (akit feketítettek).
2. videóban a Tencent is. -
reelc
veterán
Nekem rémlett, meg a Vivendi is.
Régen magyar nyelvű oldalakon is lement időnként, hogy eszük ágában sincs eladni az Ubit. Akkor ment a szekér. -
i2k
őstag
válasz
cyberkind #147836 üzenetére
Mindenki tudta ezt. Remélem, senkinek sem volt új hír.
Ubiba 2018-tól invesztálnak. -
gyimger
őstag
Az a hír járja, hogy a Tencent meg akarja vásárolni (többségi részt szerezni) az Ubisoftot. Most elég alacsonyan szállnak a részvények hozzá.
-
Zó
aktív tag
válasz
Az Atari óta a sikeresnek tekinthető konzolok közül tényleg csak a PS3 volt drágább, de
- sokáig nem is fogyott elég jól az olcsóbb Xbox 360 mellett, kőkeményen veszteséget termelt;
- később ment le az ára rendesen, én is szinte nominálisan is harmadárhoz közel (57k) vettem újonnan a Slimet, játékkal (bár nem a MediaMarktból, hanem konzolboltból);
- arányaiban azért nem középkategóriás PC-nek felelt meg az ereje;
- nem volt mellé még havidíjas a multi, és még nem volt ennyi DLC, amit nem tudsz lemezen csereberélni;
- voltak érdemben exkluzívok rá;
- volt benne optikai meghajtó, sőt a BD még drága, új technológia volt
- az genváltó konzol volt, komoly ugrás a PS2-höz képest, az új játékok, nem csak az exkluzívok arra jöttek (persze voltak crossgen játékok, illetve 2007-ben még GoW2 is).Cserébe persze nem prémium konzol volt, amit szűkebb szegmensnek szántak, hanem amit muszáj volt piacszerző áron szórni, de ez abból a szempontból, hogy a vásárlónak megéri-e, nem releváns. A visszafelé kompatibilitás viszont nem volt az igaz, bár az két generációra visszamenőleg (PS1) végül is az volt, a PS5 meg nem (PS3), szóval ez vegyes.
-
TBT
addikt
válasz
FunPro #147828 üzenetére
330 000 Ft. 320 000-ért nem kapod meg a konzolt! Azért 10 000 Ft, még mindig 10 000 Ft.
De van 1-2 bolt, ahol a Ft gyengülésének hatására már 340 000 Ft-ért adják a PS5 Pro konzolt, és még ugye ehhez jön hozzá a lemezmeghajtó, illetve a talp, ha kell. Ezekkel máris 380-390K körül vagyunk, ami brutális... szerintem legalábbis.
Ha PS6-ról beszélnénk és látnánk komoly előrelépést, illetve 1-2 olyan játékot, amire érdemes lenne teljes árat fizetni, nem lenne nagy gondom ezzel az árral. De ez még mindig csak egy PS5. És ahogy a Japán vezetőség mondta 2024. februárjában... A PS5 már az életciklusának a második/lecsengő fázisába lépett, ezért nem is jött az idén belsős cím tőlük (és 2025. március 31-ig, az üzleti negyedév végéig ez így is fog maradni). -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
gejala #147825 üzenetére
Nem hiszem, hogy gyorsabb volt, max jobban optimalizáltak rá... máraki tudott ugye.
De csak egy példa volt XBOX se volt olcsóbb sokkal akkor... stb.
Volt aki meg is nézte inflációval korrigálva, ez a Pro ár sem rosszabb, mint régen.
Az a "fő" baj, hogy "válság" van. Ha nem lenne, simán felszippantaná ezt a piac. Szerintem...
Pl új autók eladása is beesett...
Azért az se véletlen.
Ezért is leszek kíváncsi, hogy alakulnak majd az új PC hw eladások is, amik megjelennek idén. Vagy mennyire kell majd árakat vágdosni jövő tavasszal.
-
FunPro
őstag
válasz
FollowTheORI #147821 üzenetére
Én nem vízionálnék bele semmilyen geopolitikát az eladásokba.
Legyünk őszinték, 320 ezer forintról beszélünk. Sok pénz, sok pénz, de ahhoz nagyon kevés, hogy ekkora összeggel valaki hónapokra előre kalkuláljon. Aki azért nem veszi meg a konzolt, mert "bizonytalanság" van és nincs "elb*szni" való pénze, az ne is vegyen koznolt. De tényleg! Arról ne is beszéljünk, hogy a ps5 covidjárvány közepén robbant be. Emlékeztetőül, a készlethiány miatt 400-450 ezer forintokért árulták az alapgépet és meg is vették annyiért.
Szimplán nem ad annyi pluszt és nem jelent akkora előrelépést, hogy megérje az árát. Én is inkább vennék 200-ért egy alapbépet, mint pro-t 320-ért. Alapgépről meg nem váltanék ennyi pénzért.
-
_drk
addikt
válasz
Csak mint játékra való cél eszköz drága a PS5 pro.
Most biztos árérzékenyebbek az emberek, de a gamerek mindig azok voltak.
Azért a PC master race mindig vékony szelet volt. Ezért is uralkodtak el a konzolok, mert egy nagyon racionális választás volt.
Csak 2024ben már ott tartunk hogy bármivel jutsz játszani, telefon, TV xcloud, 10 éves laptopon is elfut valami, pár éves PC-n még jobban. Több haverom még PS4en tolja és bőven van játék.Ehhez hozzá venném a játék ár emelést is ami szerintem inkább kontraproduktív lett, úgy hogy minőségben semmivel nem jobbak a játékok. Persze kicsit szebbek de nem sokkal.
Mellette meg steam-en, PS Store-ban egyből a deal-eket nyomják a képembe. Hogwarts 8500-ért legutóbb, nyár elején Resi4 6500-ért egy éves játékok harmad áron. Ott a kilométeres backlog.
És ott vannak az előfizuk rengeteg játékkal. Most bekerült PS+ba TLoU part 1, egyik legszebb játék jelenleg, mellé Dead Space.
Hát mi a f@szért vegyek játékot. Konzolt megint minek ha ezen is van még rengeteg és jól néznek ki. -
Crus
őstag
válasz
gejala #147825 üzenetére
Jajj dehogy. Azért volt jó vétel a PS3, mert ár/érték arányban elverte az akkori PC-ket, magyarul azért az 5-600$-ért jóval többet kaptál, mintha a PC piacon verted volna el a pénzed.
Akkoriban PC-n ilyen kis apróságok voltak ám, mint a GTX8800, meg SLI-be köthető 7950-es, Core 2 Duo 6700 társaságában sok rammal és persze 7200RPM-es nagy vinyókkal...
-
gejala
őstag
válasz
FollowTheORI #147824 üzenetére
De PS3 sokkal gyorsabb volt, mint bármilyen PC a megjelenéskor. Plusz kaptál Blu-Ray olvasót, ami drága és nagyon új dolog volt akkoriban.
Most egy felső-közép kategóriás PC-vel vannak versenyben a konzolok és még mindig nagyon megy a 30 fps. Ezért senki nem akar sokat fizetni. Főleg, hogy a PSN élet sokkal drágább konzolon, mint PC-n bundlizni. -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
cyberkind #147823 üzenetére
Nem tudom, ezis amolyan mítosznak tűnik nekem... (mármint hogy "olcsó" a konzoljátékosdi).
Én még emlékszem amikor a PS3 is pl megjelent és mindenki hűledezett az árán... aztán mégsem lett bukás.
Annyi változott most, hogy úgy néz ki, mostmár mindig lesz két verzió egy generáción belül, hogy azok akik "feljebb/előrébb??" akarnak lépni időben előbb, legyen mire.
(gyak felgyorsult az egész "történet", itt is, mint mindenben)Valószínű ez az egész játékiparral együtt jár mostmár...
(akár PC, akár mobil, akármi... )Egy kivéltel van, a Nintendo, de az meg külön állatfaj, azért.
-
cyberkind
félisten
válasz
Ha ez csak 17tflops, akkor drága, ha viszont a triplája az előzőbek, akkor nem az, de a konzol gaming-nek, ennél olcsóbbnak kell lennie, ez volt a fő ütőkártya a pakliban mindig is.
-
FollowTheORI
nagyúr
Vagy inkább gazdasági problémáknál, háborús környezetben, bizonytalanságban, nem erre "b*sszák el a pénzt" azt emberek most...
Ha konjunktúra lenne, mint pár éve, más lenne a dolog...
Persze innen nézve drága, de amúgymeg szerintem, "annnyira" nem az.Nekem az az érzésem az összes új PC hardverrel is ez lesz, ami idén még kijön.
Helló RTX 5090, új intel meg AMD procik.
-
TBT
addikt
Elég hamar elfogyott az a 14. generációs Intel CPU + RTX 4070 széria...
Napi jó hír:
PS5 Pro Pre-orders Are Suffering Due To High Price Tag
Azaz, drága ez a szemét, sehol sem kell az embereknek ennyi pénzért. GG Szoni! -
i2k
őstag
[link] - Ubisoft loses key Rainbow Six exec at a critical point for the publisher
Cameron Lee, a Rainbow Six frencsájz alelnöke elhagyta a süllyedő hajót.
-
i2k
őstag
Felhívnám a figyelmet a 4K/60 igényre... "Ultra", de közben a preset "High"... és 32 csiga ram, meg 4070-es.
//(Ja, hogy a Denuvót már ne is említsem) -
Crus
őstag
válasz
FunPro #147810 üzenetére
Dettó. A DLC a kihívás némi emelése miatt jobban tetszett, de az alapjáték törzsi mihegése, ezekkel a Kardzsákkal, melegnek látszó Napkirállyal rettenet volt. A modernkori részek utáni nyomozgatást tudtam kedvelni valamennyire, de a szánalmas respawnt, meg a súlytalan karaktereket rohadtul nem.
A 2. rész egyébként minden téren jobb, de a súlytalanságot és a gejl ízt ott is túl gyakran éreztem a számban.
-
-
gejala
őstag
Sony levette PSN-ről az eredeti Horizon Zero Dawnt és Until Dawnt is, már csak a remastereket lehet venni. Úgy tűnik félnek, hogy valaki véletlenül a régit veszi meg olcsón.
-
Only Up!-szerű játék, indie fejlesztőtől:
-
TBT
addikt
Amikor megláttam ezt a címet, hirtelen nyomdafestéket nem tűrő szavak özönlették el gondolataimat, de azokat ide a fórum hasábjaira vetni nem akarom, nem ér annyit az a """""játék""""". Viszont rohadt sokat kell tepernie annak a játéknak, ha az idei év egyik legjobb, legtartalmasabb, változatosabb, minőségibb címét (FF7 Rebirth) meg akarja fogni. És abban is biztos vagyok, hogy még a Wukong vagy a Stellar Blade is felmossa a padlót gameplay és élmény szintjén a BioWare új játékával. Ha van igazság, sok díjat nem fog nyerni a BioWare címe. És nem a woke propaganda miatt, egyszerűen csak azért, mert az idén ennél - minden szempontból csak jobb játékok jelentek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alkoholista nevelde
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nők, nőügyek (18+)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 AERO OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kedvező áron! Watch Ultra2 Apple Gari plusz sok extra. Makulátlan!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest