- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
válasz csuvicsuva #145999 üzenetére
Voltam törlés, zárás előtt.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
csuvicsuva
addikt
válasz csuvicsuva #145998 üzenetére
-
TBT
addikt
válasz csuvicsuva #145991 üzenetére
Az interjú során az algériai csapat majdnem fellökte a kiscsajt (ahogy utána olvastam az Instás kiírásai miatt, a közösségi média ereje). De megy rá a nácizás, meg a magyarokra is, az X-en is. Kár, hogy az edző részéről a "kötelező" magyar propaganda duma ment... Két napja még az algériai versenyző volt a "gonosz", most meg a magyar + az egész ország a keci. Nagyot fordult a világ. Mindig meglep, hogy mekkora gyűlölet és rosszindulat van az emberekben, és hogy egy rangos nemzetközi sportesemény (ami a nemzetek összehozásáról szól), széthúzásba és gyűlölködésbe torkollik. És ezek várják a "szebb jövőt". Huhh...
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
echterion
nagyúr
válasz Dilikutya #145994 üzenetére
A kulcsszó az orosz. Nyilván ezért vette saját kezébe a nob ezt a rendezvényt. Ugye ők azt mondják, hogy akinek az útlevelében az van, hogy nő, az nőként indulhat. Ezt te is tudod, hogy hülyeség, főleg a mai világban. Ezzel az erővel akár Jason Statham is indulhatna. Egy-két sajnálatos mutációval született ember miatt tucatnyi ember 4 éves munkája repül a lecsóba, ez velük szemben diszkrimináció és teljes kicseszés. Hol van a fennen hirdetett esélyegyenlőség ilyenkor?
-
-
Dilikutya
félisten
Az ugye megvan mindenkinek, hogy az algériai bokszoló férfias teszteredményét pár ruszkin kívűl senki se látta még?
Luca előtt egy thai-törökmeccs volt, a thai versenyzőhöz képest Iman Halif egy bombanő.
Megverte Lucát, mert több találatot vitt be, de ez technika, nem férfierő. Na jó, egy "jogosulatlan" előnye nyilvánvaló volt, hosszabbak a karjai láthatóan.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
csuvicsuva
addikt
Basszus, egy valamit felejtettem el, de nagyon. Talán még a londoni olimpián kattantam rá a női röplabdára, hogy ne legyek túl szexista, úgy fogalmazok, hogy látványos sport.
Meg is nézem, hogy hol járnak, ki és mikor játszik, mert azt tényleg élmény nézni.
-
i2k
őstag
válasz csuvicsuva #145991 üzenetére
A másik "nő" is nyert boxban egy valódi ellen...
Luca meg csak leférfizte a sajátját a szocon - majd törölte.
A "másik végletnek" meg csak annyi kell, hogy az általuk éppen utált valamit leírjon, vagy tegyen és kábé az lesz belőle, amit leírtál.HVG-n írogatóknak annyi eszük sincs, hogy összerakják, O miért írta a törökök elleni csatát Lucával kapcsolatban...
[Nem írom ide le a nyilvánvaló választ (amit ott azok nem tudnak), mert remélem, ide okosabbak járnak]//Na jó, hogy ne legyen később félreértés senkinél: a szó úgy kezdődik, hogy "túl"...
erő [ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
csuvicsuva
addikt
Nem nézek én már sehova, pofámat is befogom inkább.
Közben Hámori Luca már le lett rasszista náci véglényezve és őt kellett volna kizárni az olimpiáról. Inkább nem is linkelem. Az i betűs oldalon megtaláljátok.Pontozással kapott ki.
Eddig az egész olimpiából csak a 200 pille döntőt és a vele szimultán zajló férfi kard csapat döntőt néztem, mindkettő ezüst lett, úgyhogy babonából Milák ma esti döntőjét inkább kihagyom.
Szerencsére kézilabdát és vízilabdát már évtizedek óta nem nézek, mert nem bírtam idegekkel, de valahogy előzetesen sem érdekelt már annyira az egész. Ha bárki nyer és lemaradtam róla, örülök, ha bárki "veszít" és láttam, akkor meg úgyis agyvérzést kapok. Öreg vagyok én már ehhez.
-
DaVE-1
senior tag
Karcsúsítás az Intelnél: legalább 15 000 munkavállalót küldenének el, ezzel 10 milliárd dollárnyi kiadást spórolnának
..... ezt ha éves szinten számolom havi 20 milla /fő... tudom hogy fontos a proci ipar de rohadtul nem tudom elképzelni hogy az intel ennyi embernek ennyit pénzt fizet -
i2k
őstag
válasz csuvicsuva #145988 üzenetére
Akkor ne nézz fel a 9GAG-re, mert a végén még téged is... (* )
...ott ugyanis csak az elmúlt 1 órában nem kevés "ez nem nő" képet és posztot láttam, ráadásul akaratlanul...[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
csuvicsuva
addikt
Algéria mindenkit beperel, vigyázzatok, hogy ezentúl hol és mit mondtok.
A Nemzetközi Bokszszövetség pedig orosz irányítású. Persze nyilván az amatőr boksz elvileg már elég régóta a korrupciók, visszaélések, csalások melegágya, de kell még bármit hozzáfűzni?
-
i2k
őstag
[link] - Bungie veterans Luke Smith and Mark Noseworthy have reportedly left
"On Wednesday, Bungie announced that it will lay off 220 staff (roughly 17% of the studio), with a further 155 staff being “integrated” into Sony Interactive Entertainment."A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
There is currently no ETA on when Titan Quest 2 will come out.
[link] - Titan Quest II | Showcase 2024 Trailer - 2 perc.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz ADAM1337 #145984 üzenetére
Természetesen az én vélemény csak fantazmagória volt - a valóság(?) ott a link mögött.
Az Intel is nyilván pénzből és pénzért, így még szép, hogy időszakos átrendeződésekkel (is) igyekszik megfogni azt.
A leépítésekre minden ágazatban felkapja az ember a fejét -- minket a játékfejlesztőké szokott ugye izgatni (Bungie mostanában teszi majd) --, de érdemes mögé nézni a dolgoknak.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Drukkolok. Azt lehet tudni, hogy vannak kevésbé érintett sorozatok. A covidosakat jobban kell félteni.
// [link] - Két évvel terjeszti ki az Intel a potenciálisan instabil CPU-inak garanciaidejét
"két évvel kiterjesztik minden 13. és 14 generációs asztali Core processzoruk a garanciaidejét, ami a dobozos termékekre vonatkozik, de közvetve a gyártópartnereket is érinti, viszont utóbbi esetben nem az Intelhez kell fordulni ügyintézésért, hanem az adott rendszer gyártójához."[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz gyimger #145980 üzenetére
A 15-ös szériának valamit nagyon tudnia kell... különben bajban lesz a zintel.
Egy valamit mindegyik szériája tud: zabálni az áramot.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
Most húztunk be egy 14th gen i7-et egy rövidebb projektre (1 hónap max.), kíváncsi leszek mit mutat majd. Afféle demózásra kell, utána szerintem bepattintom a gépembe, ha nem tudom megfektetni.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
i2k
őstag
[link] - Karcsúsítás az Intelnél: legalább 15 000 munkavállalót küldenének el, ezzel 10 milliárd dollárnyi kiadást spórolnának
Ha gonosz lennék, akkor rögvest azt sejteném emögött, hogy valamiből fedezni kell a nagy kiesést, amit az elmúlt időszak, és a jövő hozhat még...
-
alratar
addikt
-
Ketrec
csendes tag
Sziasztok. Szerintetek kb mennyi érthetnek a következő játékok, úgy hogy a kódok már fel vannak használva, csak a tok meg a lemezek vannak meg? Csak olyannak aki fizikai kiadást szeretné a polcán is tudni.
Half Life Orange box
Half Life 1 Anthology
Counter Strike Anthology -
TBT
addikt
33 év után megszűnik a Game Informer.
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Golden9
veterán
-
i2k
őstag
[link] - Star Wars Outlaws Devs DEMAND You Accept Woke Sweet Baby Agenda
Az elejét mindenképp érdemes...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
[link] - Shooting at the 1912 Summer Olympics – Men's 50 metre pistol
Ugyanez a kép és info: [Wikipedia]
Bal kéz: zsebben.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
VoltanIgor
tag
Hát ja, marhára nem emlékszem, hogy valaha is frusztrált volna, hogy férfi lévén Schwarzeneggert, George Clooney-t, vagy Brad Pittet nézem képernyőn...
Akinek a dekoratív emberek szerepeltetésével gondja van, annak szerintem igencsak elkellene egy jó pszichológus, már alapjáraton. Igaz, a mai generációk hópihéi már mindentől is frusztrálódnak és triggerelődnek.
-
i2k
őstag
Évek óta szajkózom ezt, más szavakkal:
-
i2k
őstag
Ő is extra cucc nélkül, zsebre tett kézzel (utóbbi ráadásul szokásuk is a lövőknek az egyensúly miatt): Oh Ye-Jin (Dél-Korea), rekordot döntött.
//Lemaradt: arany a kategóriájában.
Még valami: láttad már mire lőnek, és mekkora?[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
A woke őrület nem érti, vagy nem akarja megérteni: Az emberek egy alternatív valóságra, fantáziára kíváncsiak amikor leülnek egy szellemi termék elé, legyen az játék vagy film. IRL az emberek zöme nyilván nem modell és nem kigyúrt Adonisz, sőt lehet, hogy még sántít is, vagy púpos. De miért akarná bárki, hogy egy játékban végig azt bámulja, amit az ablakon kinézve is lát?
A játékokban és filmekben jó érzés azonosulni a tökéletes hősökkel és elképzelni azt, hogy te egy félisten vagy. Eközben a játékos és a főhős között egyfajta kötelék is kialakul. Pl. ki ne szerette volna meg Kate Walkert a Syberiában, vagy ki ne képzelte volna azt, hogy ő Rambo. Ez egészséges és normális dolog. Ráadásul pozitívan is motiválhatja az emberek egy részét, mert arra vágyni, hogy szebb és jobb legyél véletlenül sem ördögtől való.
Ergo alapjaiban hibás koncepcióm, egy ordas nagy fassssság azt feltételezni, hogy az ingame karakterek csúnyán jobban azonosulhatók és kedvelhetők.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
TBT
addikt
Eddig ez a török bérgyilkos viszi a prímet az Olimpián:
Kötél idegek, teljes lazaság, zéró védőfelszerelés vagy spéci szemüveg, egyből ezüst érem.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
S képzeld el, hogy a teljes Emberiség eddig mennyire előítéletes volt, amikor a művészetekről volt szó...
(Na, jó, voltak olyanok is, hogy "Ásító inas" és társaik, amikor nem a szépség dominált, de na...)A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz W.Wilson #145961 üzenetére
Szerinted a 9GAG-es linken KÍVÜL lett volna komolyabb, nem azt szúrom?
-
W.Wilson
aktív tag
-
csuvicsuva
addikt
válasz gyimger #145947 üzenetére
A baloldali Liu Shaolin Sarolta?
Amire nagyon kíváncsi lennék, hogy az olimpia előtt bárki nyújtott-e be óvást, nehezményezte-e a dolgot, vagy inkább megvárták az első brutális pofont?
Ugyanis ez a két sportoló, mint tudjuk, nem most jelent meg a semmiből.
-
i2k
őstag
[link] - Nem drag queen show-val, hanem hollywoodi akciójelenettel repül át Los Angelesbe az olimpiai zászló. A kiszivárgott hírek szerint Tom Cruise kereste meg ötletével a szervezőket.
Hisziapiszi...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz csuvicsuva #145899 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz alratar #145952 üzenetére
A válasz abban az idézetben (is) szerepel, amit lejjebb szúrtam be valamikor:
Amcsiban a "túl szép" ellen harcolni kell, hogy ne legyenek besértődve a csúnyá(bba)k - és a Ubisoft újabb szintre emelte csak a dolgot.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
[link] - Már te is aláírhatod az Európai Polgári Kezdeményezést a játékok megvédéséről
-
i2k
őstag
válasz VoltanIgor #145948 üzenetére
Ahogy kinéz az egy dolog?
Humberly González
Tolok olyat, amin nem mosolyog, hogy ne legyen félreérthető: még úgyis szebb, ha 0 érzelem.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz Dilikutya #145944 üzenetére
Ezzel az erővel be lehetne szúrni, hogy
- [link] - Gina Carano tolta a The Mandalorian-ban.
A csaj akkora, mint egy "majdnem normál" nő (168 cm), közben meg lehet, hogy 3 pasit is levert volna csúcsformában...
- [link] - Ronda Rousey tolta a Furious 7-ben (is)
A hölgy 170 cm, és nem vicces dolgokra képes a ringben (fastest knockout és társai).
...
S mindegyikük tonnákat mozgatott edzés közben, nőiességüket némiképp beáldozták.
Vagy mégse?
- Insta - Ronda Rousey - 11 órával ezelőtt szúrt kép páros
- cikk - Gina Carano - kép nem t'om mikori[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Teljesen jogos észrevételek - a mobil játékpiacról is mindig megfeledkezem...
-
TBT
addikt
Napi borzongás a Star Wars Outlookból:
De ez a lény se rossz a Wish-es StarCraft-ból... akarom mondani Stormgate-ből:
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Pletyi szinten azt mondják, hogy a drága Avowed is 25-re csúszik át, szegény fejlesztők megint, hogy nem tudják kitolni a terméküket ASAP, hogy a játékosok megtapasztalják a jók.
Felkészül a Stalker 2.
-
csuvicsuva
addikt
válasz csuvicsuva #145935 üzenetére
Kiegészítésként, ha korábban nem volt róla szó:
"A történtek mögött az áll, hogy Helifet – aki a 2022-es vb-n súlycsoportjában ezüstérmes lett – a tavalyi világbajnokság előtt a tornát szervező Nemzetközi Bokszszövetség (IBA) kizárta, mondván, hogy az elvégzett nemi teszt eredménye, nem hozott megfelelő eredményt, s a tesztoszteron szintje is túl magas, vagyis biológiailag férfi, ezért nem szerepelhet a női vébén.
Az olimpiai ökölvívótornát viszont már Tokióban sem az IBA szervezte, hanem a Nemzetközi Olimpiai Bizottság ami azt is jelenti, hogy Helif az olimpián a NOB szabályai alapján a női versenyben indulhat.""Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
csuvicsuva
addikt
https://www.nemzetisport.hu/parizs2024/2024/08/hamori-luca-valahogyan-be-lett-bizonyitva-hogy-lany
Kommentárt én nem fűzök hozzá, azt meghagyom nektek.
[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
Ok, csak én meg úgy éreztem, hogy offenzívnek vetted, de nagyon nem annak szántam. És dettó... én se használok szívesen smiley-kat, főleg már csak azért sem, mert egy rakás helyen passzív-agresszív és végtelenül gyerekes riposztként használják sokan.
Nézd... a gaming ipar kapcsán sokan azt gondolják, hogy konzol és PC gaming. Pedig nem. A gaming iparnak a legnagyobb szelete mobilos és tablet gaming. Rengeteg játék szivárog aztán át onnan PC-re és konzolra. Szóval a gaming industry-t azt bizony pont nem a mi korosztályunk tartja el, hanem a fiatalabbak. De még a PC és konzol gaming industry-t se mi tartjuk el igazán, azokat ugyanis a kb. 34 év alatti korosztály tartja el leginkább cirka 60%-os részvétellel! Te és én pl. a 12%-os kategóriába tartozunk.
Abban egyetértünk, hogy a fiatalok szeretik a F2P és PvP cuccokat, de hidd el költenek is vagy a saját, vagy apa bankkártyájáról. Ill. ne hidd el, nézd meg a statisztikákat :-)
A dolgok színvonala a ló túlsó oldalára történő US átesés miatt történik meg mainly, de ez már politikai vonal lenne, így bele se megyek.
-
Crus
őstag
Egy norvég srác 400m-en világrekordot futott. Amcsi kommentelők közül rengetegen és rengeteg lájkkal: A győzelmét a 2. helyezett fekete versenyzőnek köszönheti, ugyanis tőle tartott, miatta futott ennyire gyorsan! Tehát nem a kőkemény edzés, a rengeteg nélkülözés (diéta, versenysúly megtartása, no egészségtelen kaják, no bulik) a kvázi aszkéta életmód, hanem a 2. helyezett fekete férfi hozta el számára a győzelmet. Kezdenek a ruszkik egyre vonzóbbak lenni, mert ezt az őrületet én már épp ésszel nem bírom feldolgozni.
-
VoltanIgor
tag
-
echterion
nagyúr
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #145928 üzenetére
Ú, basszus.
Nem is olyan rég szereztem be az összes zélien 4k-t, és a trúlájszt is.
Hiába van meg a díszdobozos gyűjteményes DVD, azt hittem a 4K tényleg az is.
Ez most lelombozott.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
cyberkind
félisten
Az AI már itt van, ez csinálja az ezerféle animációt a Gta-ba.
Egy kis szösszenet az AI féle melóhoz. -
i2k
őstag
válasz cyberkind #145926 üzenetére
Majd jön az "AI"-t és online jelenlétet követelő "csoda megoldás" (talán az AMD-től, ha jól rémlik), és minden telepítő és patch kisebb lesz...
...cserébe mindenhez is majd AI-t tudó hardware kell...//igen, jól rémlett: [link] - AMD NTBC Technology: Reducing Game Installation Size by 70%
"For instance, the installation size of the "Call of Duty" game has been reduced from 150GB to approximately 45GB without compromising the game's overall performance."Plusz:
[link] -
AMD is introducing new AI texture compression for gaming to reduce download and install sizes[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz VoltanIgor #145894 üzenetére
Jogos lehetne, de a CoD az utolsó részig brutál minőségi átvezetőket tolt (ugye, a MW 3 valami zabigyerek lett), kb, mint egy film, ami tudja zabálni a helyet.
-
i2k
őstag
Az olasz bokszoló hölgy (videó): [link]
-
i2k
őstag
Jogos.
Saját:
Munkahelyeimről tudok ehhez regélni én is: sosem voltam a kinyújtott és mélyre benyalós típus. Sőt, nyelvelni sem szoktam sem főnöknek, sem kollégáknak. (nem rosszra gondolni)
Aki elvisel engem az azért tegye aki vagyok, és amit tudok, aki utál, kitúrna, annak tök mindegy mit tennék akár jó pofizva is.
Sosem értékeltem azokat az embereket, akik gerinctelenül mindenkinek és minden hatalommal bírónak behajoltak.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Ismersz már annyira, remélem, hogy tudd, ha valamit támadásnak vélek, azt bizony szóvá is teszem.
A szmájlikat csak naaaagyon érzékeny riposztokra használok, általában nem szoktam szúrni őket.
Veled meg amúgy is mentünk mi már hosszabb oda-vissza (jó értelemben) szópárbajba, így tudhatod, hogy nehezen sértődöm... igaz, akkor nagyon.Szóval, nem, nem sértődtem. Komolyan gondoltam, hogy lehet bár, hogy már nem vagyunk az "elsődleges piac" célpontjai, de --- magadról is tudod --- ugyanakkor mégis mi vagyunk azok, akik felnőtt(ebb) fejjel el is tartjuk ezt az iparágat.
A fiatalok rá-rámennek a fizetős címekre is, de jobban szeretik az INSTANT sikereket, és ezé' a F2P és a pár perces körökből álló harcokra zúznak.... legyen az bármilyen műfaj.S igen, a nívó csúszik/ott --- miközben a friss arcok ezt majd ki fogják kérni maguknak, meg jönnek azzal, hogy minden generációban vannak igényes dolgok, etc ---, de hát történelmileg éppen egy olyan időszakban vagyunk, amikor MINDEN dolog színvonala lemegy valahová az 1-es tárna közelébe...
-
Crus
őstag
Az gondolom, hogy kell lennie elveknek és valamiféle gerincnek. Engem nem érdekel, ha valamiba beletolok 10 évet majd az elveim ellen kellene menjek... nem mennék és nem is mentem, igaz az nem sport volt, hanem szakmabeli történet, de már nem egyszer rúgtam fel mindent is, mert nem voltam hajlandó hajolni. Mondják, hogy aki nem hajol az törik... pedig van egy 3. lehetőség is: odébbállni és jól aludni.
-
Crus
őstag
Félreérted, ha azt gondolod, hogy én ezt támadólag, vagy "rosszból" írtam. Nem. Egyszerűen csak leírtam, hogy attól, hogy nekünk nem a cup of tea, attól még irgalmatlan tömegek kedvelik.
A másik pedig az, hogy el kell fogadni, hogy megyünk le a darálóba és az újak nem, hogy jönnek, de már régóta ők diktálnak. Az ő ízlésük, az ő elvárásaik vannak kiszolgálva. Hogy ez a szint alacsonyabban van, mint eddig kb. bármikor az emberiség történelmében az más kérdés...
-
i2k
őstag
válasz alratar #145918 üzenetére
Kérlek szépen, olvass el engem újra...
~~~~~~
Többire:
A probléma gyökere onnan indul, ahonnan az egész médiát, film- és játékgyártást, a könyveket is megfertőző baromság: Amerika.
S mivel ezt már nem lehet kiirtani, de a "megszoksz vagy megszöksz" sem járható, így lesz valami nagyon nagy gebasz, gombolható.A külön verseny ezeknek kábé annyira lesz/lehetne elfogadott jelenség, mint a cheatereknek külön szerver téma (ha már játékosok vagyunk, ugye): páran próbálták, de a teljes ipar inkább küzd a bannolásokkal, a rendszer-szintű védelmekkel etc.
Hardware:
Elég megnézni, hogy milyen CPU-kat és GPU-kat kérnek... mindig csak 1-2 generációval korábbit mernek beírni az okosabbak, amikor túlozni akarnak.
Az idióták meg rámennek a 7900 XTX-re is...[ Szerkesztve ]
-
alratar
addikt
A boxoló tuti nem beteg, max az agyában .
Valahol olvastam, hogy elvették a vb címét, mert nem tudta bizonyítani a szexulitását kromoszóma alapján.De nem értem, hogy az ilyeneknek miért nem csinálnak külön kategóriát?
A mozgás serulteket sem engedik össze az épekkel.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
i2k
őstag
válasz NyMRooD #145915 üzenetére
Mert az origo (sem) nem saját kútfőből szerzi a híreit, hanem úgy... fordítja.
Tehát, ha külföldön ezt le se tojják, akkor nem lesz hír belőle, amit körbe lehetne DeepL-ezni az írott/digitális sajtókban... ha pedig mégis foglalkoznak vele (igen), akkor sem fognak DNS+elsődleges nemi jelleget vizsgálni.
Gondolom én, a versenyzőket is védik az Emberi Jogok és társai, szóval, ja, ha azt nyilatkozza, hogy ő "Nő", akkor - ha kétség merül fel, vagy ismert a korábbi állapot - csakis az erről igazolást kiadó szerveknek, és a sportág felelőseinek lehet ehhez igazán és közvetlenül köze.
Lásd, hogy oda engedték az egyértelműen férfit..."Despite the backlash, Mark Adams, the IOC’s spokesman, feels like the committee made the right decision.
'These boxers are entirely eligible – they are women on their passports,' he said."
https://www.unilad.com/news/sport/olympics-2024-paris-imane-khelif-boxing-angela-carini-775963-20240801Magyar Nemzet: [link] - Botrány: a nemi teszteken megbukott bokszoló püfölt egy nőt, 46 másodpercig tartott a meccs
"A 2023-as női ökölvívó világbajnokságról kizárták Imane Khelifet és Lin Yu-Tinget. Mindössze azért, mert mindkettőjüknél kimutatták a férfiakra jellemző X- és Y-kromoszómát. Ezek után ha azt gondolnánk, hogy a párizsi olimpián sem indulhat a két bokszoló, akkor nagyot tévednénk."A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
NyMRooD
őstag
Kinézetre én előbbire tippelnék, de sehol nem írják, még az olyan szenyoldalakon sem mint az origó.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
i2k
őstag
válasz NyMRooD #145912 üzenetére
És mégis hagyták "tombolni" a vízben és a női öltözőkben... elég sokáig... mire sikerült mindenhonnan elzavarni...
A bokszoló és a focista sem genetikai sérült lesz, ide a rozsdásat...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Star Wars Outlaws - hivatalos gépigény
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ami állandó:
RAM: 16 GB (dual-channel mode)
SSD: 65 GB
DX: 12
1080P, 30 FPS, LOW graphics preset with upscaler set to Quality
CPU: AMD Ryzen 5 3600 @ 3.6 GHz, Intel Core i7-8700K @ 3.70 GHz
GPU: NVIDIA GeForce GTX 1660 (6 GB), AMD RX 5600XT (6 GB), Intel Arc A750 (8 GB, with ReBAR on) vagy jobb
1080P, 60 FPS, HIGH graphics preset with upscaler set to Quality High
CPU: AMD Ryzen 5 5600X @ 3.7 GHz, Intel Core i5-10400 @ 2.9 GHz, vagy jobb
GPU: NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti (8 GB), AMD Radeon RX 6700 XT (12 GB) vagy jobb
1440P, 60 FPS, HIGH graphics preset with upscaler set to Quality Ultra
CPU: AMD Ryzen 7 5800X @ 3.8 GHz or Intel Core i5-11600K @ 3.9 GHz
GPU: NVIDIA GeForce RTX 3080 (10 GB)/NVidia GeForce RTX 4070 (12GB), AMD Radeon RX 6800 XT (16 GB) vagy jobb
2160p, 60 FPS, ULTRA graphics preset with upscaler set to Quality
CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D @ 3.4 GHz or Intel Core i7-12700K @ 3.8 GHz
GPU: NVIDIA GeForce RTX 4080 (16 GB), AMD Radeon RX 7900 XTX (24 GB) vagy jobbA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
NyMRooD
őstag
De ők most faszik voltak, vagy valami rendelleneség miatt van xy kromoszóma (mert elvileg viszonylag gyakran megesik)? Mert ha előbbi akkor rohadt gáz, ha utóbbi akkor meg kérdéses.
#145911 i2k -> ja, de ő faszi volt valóban, nem csak kromoszóma vagy tesztoszteron alapján.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
i2k
őstag
Az amerikai transzform/kontinentális úszó fiút kizárták az olimpiáról, és minden korábbi eredményét "lerontották", így a második (valódi) nők lettek az elsők.
Tudjátok, hogy kiről beszélek...*[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz alratar #145903 üzenetére
Nők verése férfiak által a nézők szórakoztatására az egyenjogúság nevében.
Valóban szép új világ ez.Pár ilyen esetnek még történnie kell (és fog is sajnos), amíg ezt szabályozni fogják.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Nyilván, a delegáció, az országa, a büszkesége, az esélyekben reménykedés etc., diktálta neki, hogy ki kell álljon.
De a valóság (* férfi vs. nő azonos sportban) ilyesmi: mindez úgy, hogy a lányok akkor MÁR tehetséges sztárok voltak...
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Többször derült ki olyan zenéről, ami sosem jött be, hogy az ő keze van a dologban...
S mondom, mindez úgy sosem kerestem a "dalait".A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
Az első nagy hibát ott követte el, hogy kiállt vele! Annyit kellett volna mondani: Ez női box. Női boxolóval állok ki. Ha nem tudnak olyat ellenem küldeni, akkor kérem az aranyamat, automatikusan nyertem.
Csak hát jaj meg ne sértse... pedig a sértést azt vitte oda, aki férfiként kiállt egy nő ellen. Száni clown.
-
i2k
őstag
És mi meg az elmúlt időszakban csak a hideget kaptuk azé' mert ilyesmit itt kikértünk magunknak... kábé az élet minden területére való tekintettel.
[Zambia's "female" football player for the Olympics...]A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
TBT
addikt
J.K. Rowling is reagált:
"A young female boxer has just had everything she’s worked and trained for snatched away because you allowed a male to get in the ring with her. You’re a disgrace, your ‘safeguarding’ is a joke and #Paris24 will be forever tarnished by the brutal injustice done to Carini."Gyors fordításban:
Egy fiatal női bokszolótól épp most vették el mindazt, amiért dolgozott és edzett, mert megengedték, hogy egy férfi lépjen be vele a ringbe. Szégyenletesek, a "védelmük" egy vicc, és a #Paris24-et örökre be fogja szennyezni a Carini ellen elkövetett brutális igazságtalanság.No comment ez a szenny rendezvény...
[ Szerkesztve ]
-
alratar
addikt
Üdvözlök mindenkit a szép új világban. A nevem Loretta.
Nálunk az ilyen gyáva valamiket letartoztatják.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
i2k
őstag
1 milliárd légy nem tévedhet...
Én azé' továbbra se kattintok a videóira és a zenéire se. És nem divat-ellenkezésből, és lehet, hogy ma-holnap 50 leszek, de nekem is van annyi jogom nem szeretni őt, mint egy transzformersznek beperelni a fél internetet, vagy a az alfásoknak (is) elolvadni Guettától...
...én is sok olyasmit szeretek (zenében is), amire felhúzzák az emberek a szemöldöküket, de kábé tojok rá. Az életkor csak egy megélt szám, nem kell kizárnia engem semmiből.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
VoltanIgor
tag
Na elmennek ezek a p*csába, de komolyan már
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest