-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
[link] - Asscreed Árnyék: World Trailer
0:30-nál a LÓ LÁBÁT nézzétek - a hozzászólások nélkül én le is csúsztam volna róla.
Michael Jackson Moonwalkja kutyafüle a patáshoz képest//ja és: "Trailer Moonwalking Horse and Chinese not Japanese BGM"
//japán írta, japánul:
"Azt állítani, hogy ez egy japán tájkép, olyan nevetséges, mintha a Stonehenge-et a Diadalívnek állítanánk.
Az UBI egy olyan cég, amely ideológiailag és fizikailag vak embereket alkalmaz."
Másik, szintén:
"Először is kérjen bocsánatot a szerzői jogok megsértéséért és a japánok elleni rasszista megjegyzésekért."
Harmadik:
""Japán", amelyet olyan emberek hoztak létre, akik nem sokat tudnak Japánról.
Szamurájok" olyan emberek alkották, akik nem sokat tudnak a szamurájokról.
A "játékokat" olyan aktivisták készítették, akik nem sokat tudnak a játékokról.
Mindegyik hamisítvány.
Ne használj játékokat politikai állítások hangoztatására."[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
“All 25 members of the Annapurna Interactive team collectively resigned,’’
"Az új elnök, Hector Sanchez azt mondta a fejlesztőknek, hogy a vállalat tiszteletben fogja tartani a meglévő szerződéseket, és pótolni fogja a távozó munkatársakat - közölték olyan emberek, akik a beszélgetések bizalmas jellege miatt neve elhallgatását kérték. Sanchez, aki eredetileg az Annapurna Interactive társalapítója volt, a múlt hónapban került vissza.
Az Annapurna videojátékokkal foglalkozó részlege hírnevet szerzett a kis csapatok által készített, kritikusok által elismert címek kiadásáról, és olyan játékokkal halmozta el a díjakat, mint az Outer Wilds, a Stray és a Cocoon. A múlt hónapban az Annapurna bejelentette, hogy megállapodást kötött a finn Remedy Entertainment játékgyártó céggel, hogy a kritikusok által elismert Control és Alan Wake franchise-okat filmre és televízióra vigyék."A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Golden9
veterán
[ Szeretkezve ]
-
i2k
őstag
Szerintem, a régi játékokkal PS5 Pro-n ti is így fogtok csinálni:
[link] - PS5 vs PS5 ProA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Dilikutya
félisten
válasz Louro #147094 üzenetére
Virágboltival már nem feltétlen baszakodok. Pár éve még igen, de már csak azokat szedtem így le, ami tényleg érdekelt. Kissé bizalmatlan is vagyok a crackelt szeméttel, meg utálok is baszakodni a Windows Defenderrel.
Max, ha van GOG telepítő is, akkor foglalkozok vele, de igazából ha soha többet nem költenék játékra, akkor is lenne mit csinálnom nyugdíjas napjaimban is, így annyira nem is foglalkozok már új címekkel, a Steam/Uplay/EA/Epic fiókom tele jobbnál jobb játékokkal.[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Louro
őstag
Nem vagyok konzolfan, de valószínűleg később jönnek majd az újítások, amik talán okot adhatnak egy Pro verzióra. Ha így nézzük, akkor sose vennénk semmiből a turbózott verziót. Pl. 4050 vs 4070. Persze hűtésben lehet különbség, de a az, hogy 265 vagy 666 FPS-t nyom az OW alatt a kártya.... Ember legyen a talpán, aki különbséget tesz.
Mess with the best / Die like the rest
-
Louro
őstag
válasz Dilikutya #147092 üzenetére
A BB topikból átjöttem, hogy a modi nehogy banoljon pár napra
Én az a szemtelen vásárló vagyok, aki előbb a demót leszedem - ha nincs, akkor virágbolti demót - és ha szimpatikus a játék, akkor kifizetem. Félelmetesen sok hulladék volt a wishlist-en, amit az első 10-15 perc után kukáznom kellett akadozások, irányítás miatt. De, hogy ne legyek annyira garasoskodó, számos játékért fizettem már. De teljes ár nekem is olyan, hogy a bevezetéskor még tengernyi sok bug, amit 2-3 nagy patch tesz játszhatóvá. 40 felett kiöregedtem már abból, hogy ingyen teszteljek.
Mess with the best / Die like the rest
-
Golden9
veterán
És máris lovon jött.
LOLLIPOP CHAINSAW RePOP -10%
44,99€40,49€ HL Steam[ Szeretkezve ]
-
TBT
addikt
Nekem sem az én világom, viszont az korrekt, hogy azt a redvás Denuvót nem erőltetik.
És dolgozott a Digital Foundry is:
Meg is éri az a PS5 Pro a 200K-s felárat.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Crus
őstag
Asmon gyak. u.a. mondja mindig, ahogy mi is látjuk a dolgokat. Ami inkább ijesztő az az, hogy amcsiban nagyon sokan küzdenek azokkal a gondokkal anyagilag is, mint amikkel mi is. A nagy diverzitás hajrában elfelejtettek dolgozni, kiszerveztek mindent is Kínába, azok meg lenyomták őket, mint ecce'.
A kell-e szebb grafika témára az a helyes válasz szerintem, hogy kell, amennyiben minden más rendben van! De nincs rendben... ez a gáz.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
gyimger
őstag
Az utóbbi jó hír és lehet köze a Denuvo eltűntetésének a technikai javuláshoz. Mindenesetre várom Steamre, az előző rész is ott ül 100%-on.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
-
i2k
őstag
válasz VoltanIgor #147081 üzenetére
Kis pisis korunkban még (bután) együtt mosolyogtunk/kuncogtunk a hiavatlos szexuális felvilágosítást megelőző ismeretek mellett az önporzás témán, biológia órán... (később a Szex misszió c. filmen szörnyülködtünk)
Csak ~30 év kellett, hogy a "modern" nők ki kérjék maguknak a "beporzást", és a férfiak egyenlő bánásmódjának elvét alaposan és nahtzi mód megfordítva a férfi elnyomásra voksolnak a jövőt illetően.
Reméljük, nem a pesszimista előrejelzés ölt majd testet, miszerint a férfiak egyre kevésbé termelnek majd tesztoszteront, a spermáik gyengébbek lesznek, és tudós csodaszer kell majd pár száz éven belül ahhoz, hogy az emberiség fennmaradjon...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
VoltanIgor
aktív tag
Várjunk, "women and non-binary individuals" Nos, akkor eszerint a férfi melegek is ki vannak zárva, az ugyanis bináris ha jól értelmezem. Ez igen, már a p*zik sem férnek bele a nagy INKLUZÍV DIVERZ körbe Zseniál
szerk - tévedtem, ez nem a kexuális orientációra vonatkozik, hanem csak a nemre. Mindegy, nehéz a bullshit mocsárban eligazodni
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz gyimger #147079 üzenetére
A gender tanulmányok oktatás is bejött az egyetemeken [ELTE pölö]...
Igazán hiánypótló büfé szakma - ahogy az ezekhez hasonlókat hívtuk a JPTE-n -, melyek "kitanulóiból" fékezhetetlenül jó elektromos rolleres ételkiszállítók lesznek majd...
~~~~~~~~~~~~Ugyanitt bojler... ja nem... szóval: a legutóbbi férfi főszereplős Star Wars játékból kiirtják a Denuvót... - "Star Wars Jedi: Survivor PC Patch 9 Removes Denuvo, Brings CPU, Ray Tracing and Stuttering Improvements"
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
TBT
addikt
Eközben a LinkedIn-en:
Őszintén szólva... örülök is neki, hogy Michel Ancel visszavonult ettől az egész torz valamitől (Ubisoft), addig sem szennyezik be a Rayman és Beyond Good and Evil játékokat ilyen... (hozzánemértő) "emberekkel".
És akkor el is érkeztünk a megkülönböztetések korába. A (fehér!) férfi munkaerő lassan sehova sem kell majd.[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
i2k
őstag
Nem zárom ki, de uBlock logóját azért szinte kitakarta ez a szám, és részemről:
-
Crus
őstag
válasz VoltanIgor #147067 üzenetére
Sajna ez a fajta dekadencia csak egy felé vezet...
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
i2k
őstag
545 reklámot fogott meg a fél óra alatt a Youtube-on!!!!! 1 (a lenti) videó alatt.
-
Crus
őstag
"Identify as a woman"
Hol itt a gond? A genderfluid kitalációjuk pont erre szolgál megoldást. Minden egyes alkalommal, amikor nekik dolgozom nőnek érzem magam. Egyébként férfinak. Problem solved.
-
i2k
őstag
[link] - Everybody Unanimously Rejected This..- Asmangold TV
Nem mindig értek egyet vele. A videót még nem is néztem végig. Viszont, amiért szúrom ide: 3 perc 56-tól nézzétek! ÉS 4 perc 50-től jön!
Ezt rinyálom évek óta. PC-ről, értelemszerűen.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Arra nem gondolnak ezek a majmok, hogy a világ eddig is létezett az "inclusivity" mellett és nélkül is, a maga természetes módján, és hogy az ő fantasy world "modern audience" csoportja: 0.
-
TBT
addikt
"Ubisoft inkluzív mentorprogram, amely kizárja a férfiakat"
A gaming jövője jó kezekben van!
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
válasz VoltanIgor #147067 üzenetére
Olyan mint a női foci. Megy a nyavalygás, mert a Ronáldó bezzeg mennyit keres, de még a nők sem nézik, nemhogy fizessenek is bármiért ami ezzel kapcsolatos.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
VoltanIgor
aktív tag
"A másik nagy hiba a vásárlói igények ignorálása. Gyártok neked rózsaszín tündérkés meleg orkokat, mert ÉN azt akarom, hogy TE azt szeresd. Aztán én meg nem veszem meg, még a wrz verziót is messziről kerülöm. És TE csődbe mész és végre elmész árufeltöltőnek, ahová valójában való vagy..."
Igen, az egyik nagy gond az egészel az, hogy a réteg amit megcéloznak
1 - Gyakorlatilag nem létezik, szinte kimutathatatlan (értsd, az átlagos színesbőrűek, nők, és melegek is okádnak ettől az egésztől)
2 - Az a minimális potenciális ügyfél sem érdeklődik a termékeik iránt, mert őket a saját óbégatásukon kívül semmi sem érdekli, se filmek, se könyvek, se játékokRemek üzleti modell, mit mondjak Hálisten ez egyre nyilvánvalóbbá válik.
-
i2k
őstag
AI-generált 80s dal - a 9gagről:
[link] - Bleeding Love.
Igen, tényleg "az vérzik"...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
TBT
addikt
Ezért is lesz jobb, ha a Blizzard többet nem nyúl a StarCraft univerzumhoz. Olyan töketlen csapatokkal, mint, amik most nekik vannak... Komolyan az a cég a WoW-os csapaton kívül nem sokat ér.
Plusz Metzen "mentségére" legyen mondva... a WarCraft lore-t most úgy, ahogy sikerült rendbe tenni (ugye a kevésbé tehetséges + she/her írók "lapátra" is kerültek). Illetve a The War Within is teljesen olyan érzést nyújt, mintha egy ízig-vérig WarCraft játékkal játszanál. Ez nem hangzik nagy dolgoknak, de a Legion kiegészítő után érkezett közepes munkák után ez valóságos megváltás.[ Szerkesztve ]
-
Zó
aktív tag
Mint a StarCraft 2: Heart of the Swarm dínópokémonná avanzsált zergjei? Frankó volt a kampány, és nyilván az eredeti SC sem irodalmi Nobel-díjas anyag, de a lore röhejessé vált. Ezért is nem bírom annyira Metzent, mint TBT, ő is a Blizzard alászállásának a részévé vált, ha a játékmenetet nem is tudta elrontani.
-
i2k
őstag
Most, hogy írtál jutott eszembe:
Tolkien már atomreaktor szintre emelt energiatermelésbe ment át a pörgéssel a sírjában:
A lotr-borzalom (Rings of Power) Amazon sorozatban vannak ORK NŐK ÉS BÉBIK, akik aggódnak a harcba vonuló férfiakért...akik közül sokan látványosan NEM IS AKARNAK harcba vonulni!!!!!!
Érted?! Harcra teremtett/gyártott lények hirtelen külön, érző fajjá varázsolva--- gááááz...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
Pénz beszél, kutyus csahol. Az egész elképzelésük az elejétől kezdve halálra van ítélve. De a Disney-é is. Embertömegek tojnak nagyot erre a they/them/póni/rohamosztagos/blm/woke akármire.
Ez egy olyan idea amit el kéne adni és nem nagyon lehet. Egyre inkább nem lehet. Egyre inkább emelnek szót az eddig csendben a háttérben hümmögők is... és emiatt kapott kaszát az Acolyte és emiatt döglik szét a Dustborn, meg a Flintlock meg az összes ilyen tetovált, hupiszínű, kövér nős pride alapú vergődés.Az alapvető hiba akkor történik meg, amikor diverzitás alapon és nem TEHETSÉG alapon soroznak be embereket cégek maguk közé. Ebben Day1 ott a teljes katasztrófa és láss csodát ez is történik.
A másik nagy hiba a vásárlói igények ignorálása. Gyártok neked rózsaszín tündérkés meleg orkokat, mert ÉN azt akarom, hogy TE azt szeresd. Aztán én meg nem veszem meg, még a wrz verziót is messziről kerülöm. És TE csődbe mész és végre elmész árufeltöltőnek, ahová valójában való vagy...Lehet a diverzitást jól eladni és pénzt is keresni vele, de ehhez az iparág legprofibb arcai kellenek, akiket úgy hívnak ND és még nekik is irgalmatlan komoly ellenállást kellett legyűrniük, amit nem is sikerült nekik teljesen.
-
i2k
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Zó
aktív tag
Corporate és supporting állásokról van szó most éppen, a nagy felvásárlások után ezekből tényleg lehet a kelleténél több.
Ha joggal felrójuky hogy túl elszállt büdzsével készülnek az akár bugparádés bénásagok is, a költségracionalizálás nem élből, kontextustól függetlenül elítélendő.
Bár sok fejlesztőért se lenne kár. Tőlem a Sony is beszánthatná a Bungie-t.
-
TBT
addikt
Az XBox megint leépít a Gaming divíziójából. 650 embert küldenek el.
Phil már kiküldte a sajnálkozó leveleket az érintett dolgozóknak. Reméljük nem fog éhen maradni szegény Phil sem.[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
Ugyan mi baj lehet, hiszen ott a lila hajú kövér nő a csapatban. Ez a siker záloga, mint az eddigi példák is mutatják.
Nagyot megy a Dustborn és a Flintlock is... egy alternatív valóságban. Az utóbbi pedig még vállalható is valamennyire, de ennek ellenére 10-40 között van a játékosbázisa mostanság. (Tíz és negyven db. ember!)
-
TBT
addikt
Bemutatkozik a Sony új stúdiója... A Concord új kihívót talált magának!
-
Crus
őstag
válasz Dilikutya #147049 üzenetére
Boomer vagyok és jó is ez így. Már eleve azt se értem mi az, hogy influenszer. Azért úgy nagyjából olyan max. 10 évtől az ember gyerekének már vannak eredeti saját gondolatai, egyénisége. Elképzelésem sincs miért kéne valaki, aki megmondja nekem, hogy szerinte mit kéne tennem, innom, ennem, vennem. Erre van olyan, hogy szülő, meg tanár, edző. A többi felesleges és csak zavaró tényező.
Azt se értem, hogy lehet valaki annyira mélyen, hogy ezeket "követi".
Az, hogy mindenkinek van véleménye és ezt meg is osztja kulturált formában, az jó dolog. De, hogy olyanokat önként nézni, akik azzal keresnek pénzt, hogy cégek termékeit verik rád és közben egy makákó szellemi szintjén tendálnak, ráadásul illúziót gyártanak nagytotálban, az betonkemény.Na de inkább vegyetek Beyond a Steel Sky-t és Deliver Us To The Moont + 1 valamit még mindössze 4.99-ért Fanaticalon.
-
Dilikutya
félisten
Ez valami amerikai fasz. Influenszer. Vagy a tököm tudja. Sose hallottam róla, pedig állítólag népszerű. Aztán eljött Magyarországra, a PC Guru meg ontotta róla a cikkeket, mikor merre járt. Ott gondolkodtam el komolyabban, hogy a Facebook követést le kéne állítani. Tipikus nyomorult, akire igazából semmi igény nem volna szerintem. Generált celeb, mint egy VV Lófasz a beköltözés után, az is egyből sztár.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Crus
őstag
válasz Golden9 #147047 üzenetére
Rányomtam. Megrettentem a képtől és bezártam. Sose tudom meg milyen nemi betegség az az ájsószpíd, gondolom az apple terjeszti azt is. Brrr.
-
Golden9
veterán
[ Szeretkezve ]
-
i2k
őstag
Sony classic: egyszer lenn, aztán még lejjebb...
-
TBT
addikt
"The past 3 weeks for PlayStation in a nutshell"
-
i2k
őstag
OFF:
[link] - Harry Potter TV series puts out casting call for Harry, Ron & Hermione: “We are committed to inclusive, diverse casting”
//
A Harry Potter-sorozat szereplőválogatására olyan gyerekeket keresnek, akik az Egyesült Királyságban és Írországban laknak, és 2025 áprilisában 9 és 11 évesek lesznek. "Elkötelezettek vagyunk a befogadó, sokszínű casting mellett" - olvasható a felhívásban. "Kérjük, hogy minden szerepre jelentkezzenek képzett előadók, tekintet nélkül etnikai hovatartozásra, nemre, fogyatékosságra, faji hovatartozásra, szexuális irányultságra, nemi identitásra vagy bármely más, törvény által védett alapra, kivéve, ha kifejezetten másképp jelezzük"."[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
Tökéletes indikátora annak, hogy lila hajú, tolószékes nőkkel igen is lehet szép számokat elérni, mert erre van igény. Ja bocs, nem ide...
-
i2k
őstag
2 millió példány ment csak el eddig a játékból...Most is 114 ezren tolják - eddig a csúcs 226 ezer volt.
-
i2k
őstag
[link] - Activist Ubisoft Investor Calls for "Strategic and Structural Change"
"In an open letter to Ubisoft's board of directors, which CCs CEO Yves Guillemot and stakeholder Tencent, investment company AJ Investments criticizes Ubisoft's "current performance and strategic direction".
-
i2k
őstag
Se kék/lila haj, se sötét bőr...
-
Crus
őstag
válasz Dilikutya #147033 üzenetére
Az ugye lényegtelen, hogy engem vagy téged mi érdekel. Az a lényeg, hogy mi nagy siker és hát a fenti címek azok, el is adtak 143m db. konzolt miattuk. A Sony ezt felejtette el, de kegyetlenül. Faragja a frame-eket, meg a "k"-kat, közben meg alig van játékuk amit lehetne ilyen State of Play-eken mutogatni.
Tömegek még mindig nagyon is vevők a minőségi belbecsre és nem számít, hogy arra a 23. Mario vagy Metroid van írva, mert kiváló darabok.Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
Igen, ez tény... aztán tiltod, de adsz neki alternatív menekülési lehetőséget. Szvsz ott rontják el sokan, hogy tiltják, de en bloc. Az úgy nem működik.
Azt nem is állítom, hogy a 13-18 évesek a N konzoljára vágyjanak, de a számok azt mutatják, hogy a 143m körüli Switch van odakint és bizony vannak szép számmal köztük tini tulajok is. Miért ne lennének. Handheld is, ráadásul mobilisebb, mint egy péklapát Deck. Végtelen játék mellé se árt olyan játékból, ami emlékeztet arra, hogy mi hiányzik a többiek kínálatából... Nem nagyon van a N-nak olyan excluja, amire nagyon fujjogni lehetne. Nekem egyedül a sokak kedvence Link's Awakening nem feküdt. Borzalmasan oldschool a gameplay és ezen az újratermelődő 0 mobok se segítettek egy kicsit se.
-
Dilikutya
félisten
válasz FunPro #147017 üzenetére
RX7600 (vagy a régebbi, de erősebb RX6800), i5-13400F, alaplap, 32GB RAM megvan 350 körül, ha az RX7600-at választod, még egy Be Quiet táp is benne van. Ha van SSD-d, rajtad áll, marad-e, táp szintén. De 1TB Kingston NVMe M.2 SSD 22e Ft. Ezzel az 1080p ultra/high letudva, esetleg az 1440p is. 4K úri huncutság. Ha monitor is kell, az nyilván plusz lóvé, de kijelző kell a konzolnak is. Ez se kevés, a vége így is átlagfizetés fölött jön ki, de ez 25 éve is így volt, amikor 140e volt egy komplett gép. Mindig van szebb, jobb, de egy ilyen gépen vígan lehet játszani 1080p-n, 24 colos monitorig nem is kell annál nagyobb.
Az elitista 4K+240Hz-et most hagyjuk, mikor már a 60 fps-től is kifolyik egyesek szeme.
DLSS miatt az Nvidia jobb vételnek tűnik, csak ott meg jóval drágább a 4060Ti 16GB, annyiért inkább egy 7700XT.De ha mondjuk eleve fáziskésésben fejlesztesz több évnyi backlogra, akkor végképp jó vagy egy ilyen géppel, mire 10€ lesz a Wukong, addigra úgyis cserélsz VGA-t.
-
Dilikutya
félisten
Felsoroltál egy valag címet, ami engem pl. nem érdekel. Szakmaiság nem izgat, PC-n is képes vagyok maihoz képest gagyi grafikán játszani. Most kezdtem újra a Return to Castle Wolfenstein-t, és tökjó újra játszani vele. A grafikát azért mai szemmel elég kopottnak mondanám, a bár az épített környezet még ma is jól fest, viszont nagyon üres, élettelen. De a játék jó. Viszont egy Zelda továbbra sem érdekel, se a többi japános exkluzív cucc. Ez van. Pokémon meg pláne.
-
Zó
aktív tag
Persze, lehet terelgetni a gyereket, de csak bizonyos szintig, és így is bejöhet nála ízlésváltás/lázadás. Van ahol hiába vannak konzolok, Switch is, a mobil válik a főplatformmá az új generációnak. Arról meg egyszerűen nem vagyok meggyőződve, hogy a 13-18 évesek leginkább Nintendóra vágynak többségében. Nekem meg nyilván most se az az álmom, PC+végtelen játék mellé agyalágyultság bármi mást vennem, de azért olykor megteszem
A LAN-os Diablóval olyan problémánk nem volt, de vélhetően a RIP miatt a cuccokat és a pénzt gyakran elbuktuk, mehettünk meztelen hőssel a nightmare dungeonbe. Pár éve újrajátszva a Hamachi hozott érdekes élményeket. Szerencsére én voltam a mágus, így én lőttem le az elém lagolót, nem fordítva.
-
Crus
őstag
Év kommentje:
"You've a quarter of 1 billion $ to invest in garbage like Concord & you couldn't afford to put a fukken disc drive on you flagship product?
Are you trying to race Ubisoft to bankruptcy?"Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
i2k
őstag
Most loptam (9gag link).
Mi tűnik fel? Space Marine 2 dev team...[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz VoltanIgor #147025 üzenetére
Re-Re-Remastert veszem is. PC-re. Day 1.
-
i2k
őstag
válasz FunPro #147017 üzenetére
Olcsójánososan én 700 alatt nem tudok összedobni semmit... pedig nem is nviiát dobok gépbe...
-
Crus
őstag
-
Crus
őstag
Szvsz egy szülő gaming szempontból is tudja terelgetni a gyerkőcöt. Be tudod fertőzni olyannal, ami kiütheti nála a Minecraftot, Robloxot, Fosnájtot. Pl. ha a gyerek sokáig tiltva van fullra a multitól és választhat a 0 gaming és a single élmény között, nem sokat fog gondolkodni. Nálunk a gyerkőc eleinte nem volt fogékony a Lego témára, inkább a Mario, Sonic vonalért volt oda. Aztán csak megfertőztem vele így épít is + Lego City Undercover megy éppen nála mert a Lego SW-ot már túl is tolta dockolt Decken.
Nálunk ez úgy volt már a Doom idejében, hogy rá tudtam fogni, hogy azért kell PC, mert azon lehet tanulni is, meg lehet gyakorolni számtechre, szóval végig tudtam vinni a mestertervet és úgy beszerezni egy "gamer" gépet, hogy azt igazából már nem csak én akartam, hanem a szülők is. Famicom NES-em és C64 is volt előtte (most a Videoton Pong gépet inkább hagyjuk), de a köv. konzolt már lehetetlen volt ledugni a szülők torkán, így lett a PC egy remek menekülési pont. (SMD-ről nem tudtak és nem is tudnak, mamám intézte, makkos terítővel volt letakarva, fent a C64 és a szüleim azt hitték C64-en tolom ^^)
Igen, a nullmodem gaming nálunk is ment ezerrel, majd a LAN gaming is, majd a 33.6-os modemes "multi". Az általad említett Diablo különösen gennyes volt modemmel, mert olyan lagok voltak, hogy nyitottad a ládát és mire jött hozzád is az infó a kipotyogó cuccokról a haverod már felszedte. Volt belőle pár k. anyázás :-/
FF VII nálam PC-n gyak. Day1 ment. Nálam igazából ez a játék hozta el azt, hogy azonnal elkezdett érdekelni minden ami japó és anime, manga (hentai sose jött be). Minden másodpercét egy csodának éltem meg. Ott és akkor azok az idézések, te atyaég!
De mondom összességében nálam azért volt dominánsabb a NES után a PC, mert a szülők sokkal jobban elviselték a Turbo Pascal, Word, Excel, animáció és képszerkesztő cuccokra is alkalmas vasat, mint egy újabb konzolt. A NES utáni konzolom egyébként a SMD volt és hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem élveztem rajta kegyetlenül az akkori nagy neveket, mint pl. az Ecco, Sonic, Mortal és egyéb nagyobb neveket. A Homm, Red Alert, TR és társait pont annyira szerettem, mint ezeket.
Persze, mivel a Switchet említettem, így a Switchen jelenleg elérhető (nem emulált) Metroidokra gondolok és azok nekem nagyon nagyon bejöttek.
Switch 2.0/Pro Day1 vétel lesz nálam szerintem... k. jó a mostani kis vas is és az utódja is az lesz ebben 100% biztos vagyok, noha én 99% dockolt módban tolom 4k tv-n. Gyerkőc néha lenyúlja és handheld tol rajta valamit, de a dockolt Deck óta már csak benyújtja az igényét emura és ott tolja.
[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
Nekem is sokadlagos szempont a váltás, de ha meg tudom oldani, akkor legyen. Volt PS4 Pro-m is anno, szóval gen közben is szoktam váltani, ha éppen belefér. Most a PC-m eléggé rendben van, szóval ha nem is Day1, de erősen esélyes, hogy váltok. Mondjuk kb. 3-5 játékért teszem, ami meg minden csak nem logikus, de nem adom fel a reményt, hogy ebben a genben még lesznek ütős Sony excluk. Naivitás rulz.
-
Crus
őstag
válasz DaVE-1 #147015 üzenetére
Olyan 145-149k körül tervezem feltenni, aztán, ha a kutyát nem érdekli, akkor marad a gyerkőcnek Astrora... már az ingyenessel (Astro's Playroom) is rengeteg időt elvolt/van és akkor ugye most jelent meg a fullos Astro.
-
Zó
aktív tag
Gyereknél, kamasznál ez necces. Ha a saját bandájuknál a Fortnite vagy a Roblox megy, átállnak arra, és a Mario meg a Zelda "ciki" vagy unalmas lesz. Ez egyrészt logikus, és szoktam is hallani szülőktől.
Amúgy én is Marión nőttem fel, de így visszagondolva a SNES-es vagy az N64-es időkben fel se merült, hogy a Nintendo kéne vagy Mario. Egyszerűen az FPS-ek és stratégiák érdekesebb, fiúsabb vonalat képviseltek. Persze, volt GoldenEye (meg Doom 64, Turok, sőt StarCraft 64-féle hírhedt portok is stb.), az innovációit el is ismerem, de fel se merült komolyan. Az RPG-ket is mondhatnám, de pont a 90-es évek közepén kevésbé csorogtak, inkább a BG után pörögtek fel újra jobb, viszont a Diablo nagyon menő és brutális volt, főleg LAN-on. De mondhatnám a Mario Kart (64) helyett a Carmageddon vonzóbbságát is.
Azóta volt szerencsém a kor konzolos játékait pótolni, nagyon jók, de sem így utólag nem tetszenek jobban, sem azt nem tudom elképzelni akkori magamról, X-COM, Doom, Red Alert, Panzer General, Duke Nukem 3D, StarCraft, HoMM, Tomb Raider, Half-Life helyett bármikor azok érdekeltek volna. Sőt, alig ment volna végig valami, mert vagy életszámmal korlátozott platformer volt, vagy gyötrelmes irányítású. Egyszerűen - Nintendóról másfelé kacsingatva - egy FF7-es inventorykezelést nem tudtam volna elfogadni (amúgy gyorsabban kapott kapott PC-s portot, mint a Remake vagy GTA V). Azóta nagyot nyeltem, végigment, és a játék nagyon tetszett, de quality of life szempontból azt hozza, ami annak idején leszedett, ha az életről nem is, de a játékokról kis híján. Az egy olyan éra volt, hogy a bill+egér a kenyér feltalálásával ért fel a számomra. De hát semmi sem lehet jó mindenkinek, pláne egy fejlődésben lévő ízlésű, a világra rácsodálkozó gyereknek, fiatalnak.
A Metroidból még a NES-esre emlékszem, rettenetesen gyűlöltem, kb. térképet kellett volna rajzolni a szinte ugyanolyan halálszobákhoz. Történelmi jelentőségű persze, és te nyilván nem az eredetire gondolsz. A régi Mega Mant is csak 30 fölött tudtam értékelni.
Amúgy próbáltam Switchet, szerintem meglepően jól mutatnak az exkluzívok még 4K-s tévén is, jó kis gép, jó exkluzívokkal, de nem érzem azt, hogy minden koromban arra vágytam volna. A legjobban meg soha sem. A másik két aktuális konzol saját kínálata viszont nem is értelmezhető mellette. És még Gothic 1-2 is van rá, rövid próba alapján meglepően jól belőtt irányítással, látszólag nulla recével óriástévén is.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Enyém is keveset ment, de Pro-ra nem fogok váltani. Plusz 200K+ pénzt nem ér nekem a félgenerációs frissítés. Marad ez a PS6-ig. Valamennyiért majd akkor is el lehet adni valamennyiért. Most inkább PC-t szeretnék fejleszteni.
[ Szerkesztve ]
-
Golden9
veterán
[ Szeretkezve ]
-
Crus
őstag
válasz Dilikutya #147012 üzenetére
Olyan 3 évtől egészen 80-90 évig bezárólag a Switch képes arra, hogy fénylő szemeket varázsoljon, meg mosolyt az emberek arcára. Saját tapasztalat.
Semmiféle belemagyarázás nincs benne. Szakmai szempontok alapján vizsgálva egy Luigi's Mansion 3-at, Mario Odyssey-t, Zelda BotW, Totk és társaikat kijön, hogy a grafika az sok éves, de NYOLC wattból csoda ami a képernyőn megjelenik és minden más nagyon rendben van, de főleg a gameplay! Örömteli az egész.
Amúgy a Switch nem csak a Mario, Zeldáról szól. Ott van még a Xenoblade franchise, a Bayonetták, Kirbyk, Astal Chain, Pokemon franchise, Fire Emblem franchise, Metroidok, Pikminek, Yoshi és persze az Splatoonok.
-
Dilikutya
félisten
A Nintendo kicsit kilóg a sorból a valóban saját exkluzív játékaival. Ez már ízlés kérdése, engem egy sokadik Mario, Zelda nem izgat fel. Ez a sok szeretet, lélek belemagyarázás csupán, de jó, egynek elfogadom, igazi exkluzívokról van szó, és több van belőlük, mint PS-re, Xbox-ra, ráadásul amennyire tudom, a teljes Mario és Zelda univerzum Nintendo-n ragadt.
-
Crus
őstag
válasz Dilikutya #147007 üzenetére
Óóóó nyugi, én PC buzzancs vagyok leginkább. Pontosabban szólva mindig oda tapadok, ahol a több játék van. De a PC nálam nem multitool. Leírni is fárasztó lenne, hogy mennyire mindenre használom.
A PS5-öt nem is tudom mikor kapcsoltam be utoljára... hónapok.A PS védelmében azért a PS+ sem egy utolsó dolog annak, aki nem akar játékokat venni. Elég sok, elég használható cím jön rá. Igazából annak, aki meló és család mellett játszogat, annak bőségesen elég a PS5 és a PS+ kombó.
PS5-ön nekem a következő az élményem: Updateli a gépet. Updateli a controllert. Beteszem a lemezt. Telepít. Updateli a játékot. Patcheli a játékot és ez az utolsó fázis annyi ideig szokott tartani a CSODA SSD-n, ameddig az előtt lévő folyamatok SE. Katasztrófa! Nem egyszer jártam úgy, hogy volt 1.5 órám játszani, de 0 perc lett belőle mert ez a szar a fentieket művelte. Gyűlölöm!
Az utolsó mondatoddal nagyon nem értek egyet és attól tartok sokan JOGOSAN be is sértődhetnek rajta. Már csak azért is, mert ha valaki keresi a lelket, a szeretetet, a fun factort a játékokban, de nem találja, akkor vegyen egy Switch-et és welcome home...
-
Dilikutya
félisten
válasz DaVE-1 #147008 üzenetére
Ez csak amiatt van, hogy új konzol ritkábban jön ki, mint új VGA. De egy 4 éves VGA-t nem feltétlenül kell cserélni. Egy RTX 3060 még simán maradhat. A játékok árazása pedig továbbra is megmarad előnynek. Már nem vennék 3060-at, de ha lenne, nem is cserélném.
-
Dilikutya
félisten
370 ezerért van egy vállalható PC-d évekre, pláne ha nem is nulláról építed, ingyen Epic meg a többi, még játékra se kellett feltétlen költened, ha mégis, akkor 1€ a The Crew 2 a Steam-en szeptember 23-ig. 5€-ért már nem nagyon kapni frissebb, 2-3 éves játékokat (de pl. Jedi Fallen Order már gyakran van ennyiért), de 10-15-20€-ért már rogyásig vannak a polcok akciók idején. Vagy volt az elmúlt évben kétszer a Humble-n Resident Evil pakk. Egy jól nevelt PS5 játék árából PC-n egy évig fel sem kelsz a gép elől. És esetleg azt még másra is tudod használni.
Régen még igaz volt, hogy konzolon csak beteszed, és egyből jó neked, de most már évek óta PC-n sem bonyolultabb egy telepítés (na nem mintha régen lemezről az lett volna az install.exe + next-next-finish). Ráadásul a konzolok mindig visszafogták a játékfejlesztést, igaz, ebben az is benne van, hogy amikor korosodik a hardver, a kiadók nem törekednek arra, hogy jobban optimalizált játékot adjanak ki, mert "jóvanazúgy".
Az is hülye aki manapság konzolt vesz.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Crus
őstag
válasz VoltanIgor #147004 üzenetére
Így van, az az utolsó. Nem gond, ha át is ugrasz 5-öt az sem. Azzal számolj, hogyha van egyedi profilod pl. fanra, akkor minden visszaáll alapra, újra be kell konfigolnod. Elvileg a te lapod is tud amúgy settings mentést egy fájlba, ha szükséges használhatod.
Nem kell még USB drive sem, mert látni fogja a meghajtóidat, de én is a jobb a békesség pártján vagyok, így mindig normális penről frissítek. Mivel UEFI-s így Win alól is lehet frissíteni, de ezen a téren is szeretek biztosra menni: BIOS-ból az Asus saját beépített tooljával frissítek.
-
VoltanIgor
aktív tag
Speciel még nem frissítettem a BIOS-t mert soha semmiven nem volt gondom eddig, de akkor már kipróbálom.
ASUS-nál elvileg csak a 1663-as biost kell feltenni?
[link]Ezt egy USB drive-ra kell feltenni, és biosban frissíteni, igaz? Utána az esetleges BIOS beállítások resetálódnak majd, előről kell kalibrálni? Szorri, csak mocsok rég nem frissítettem BIOS-t
-
Crus
őstag
Pedig a drive kb. kötelező hozzá, különben lehet venni húszonezrekért a címeket, amik örökre az accon ragadnak. (A Steam egy kicsit más dimenzió, hiszen oda kegyetlen sok jóáras címet aktiválunk be.)
-
Crus
őstag
válasz Shadowguard #147000 üzenetére
Igen, de ahogy fentebb írva vagyon, ez a SM2 hibája, szóval nincs gáz.
-
Crus
őstag
válasz VoltanIgor #146996 üzenetére
Igen, ez tiszta sor. Ergo ha más cuccnál a microcode frissítés használt, akkor minden ok, mert a SM2-t meg patchelni fogják, lefogadom 1 héten belül.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Fujifilm X
- Horgász topik
- Mini-ITX
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Új Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest