-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Defy94
tag
Hali.
Macgamestore-on szerettem volna Bioshock Infinite season pass-t venni paypal-el. A vásárlás nem sikerül, ezt írja:
An error occurred:
There was a problem with your PayPal account and cannot continue with the order. Contact customer service at PayPal for more details.Macgames-en ez lenne az első vásárlásom. Mi lehet a baja?
-
Defy94
tag
válasz genndy #100938 üzenetére
Ez már a 8. alkalom hogy egy magyar csoportból külföldi (nagyrészt orosz származású) nyeri meg a sorsolásom. Már terveztem hogy belépek valami zárt csopiba de mindig reménykedtem hogy ,,na most hátha egy magyar nyer" de nem így lett. Mondjuk már akkor válthattam volna zártra mikor az egyik nyertesnek elküldtem a kódot, majd írta hogy: "ok ty" és egyből törölt a barátlistáról..
-
Defy94
tag
válasz Defy94 #100934 üzenetére
Meh...:
Hi Defy94,We can only reroll the giveaway in 3 cases:
If the winner violated the site rules (did not activate his wins, is currently suspended, etc)
If the winner's entry is ineligible (already owns the game, entered the giveaway through an exploit, left the group before the giveaway ended, etc)
If the winner rejected the win (rejected in chat or did not respond to attempts at establishing contact)
Nationality is not a valid reason. -
Defy94
tag
Hali! Valaki nem tudja hogy steamgifts.com-on milyen hamar írnak vissza a moderátorok?
Új nyertest kellett kérnem mindkét sorsolásomnál is mert mindkettőt orosz nyerte meg, pedig magyar csoport volt megadva.
Kezdem őket unni, már nem ez az első eset de eddig sosem kértem új nyertest.
Korábban PC Guru meg Prohardver csopinak ajánlottam fel kulcsokat, azokat sem magyarok nyerték meg hanem ilyen potyalesők.. -
Defy94
tag
válasz Assimilator #100241 üzenetére
Próbáld ki a Grim Dawn-t. Én imádom pedig nem csípem az arpg-ket.
Early Accesben van de pár napja rakták be az utolsó pályaszakaszát (act 4). 1-2 hónap és kilép az early acces-ből.[ Szerkesztve ]
-
Defy94
tag
válasz gyantaszuz #100144 üzenetére
Dettó. A régi verziót nagyon szerettem, bele is öltem úgy 60 órát. A jelenlegi szinte játszhatatlan, annyira tré az optimalizálása.
Remélem javítanak rajta mert jó lenne újra játszani. Nincs is annál izgibb mikor megépíted a kunyhódat, bent már ég a tábortűz majd lövéseket hallasz, kinyitod az ajtót hogy kinézz és fejbe lő a ,,másik túlélő kolléga".. Nesze neked egy óra faanyag gyűjtögetés![ Szerkesztve ]
-
Defy94
tag
válasz Norbi095HUN #100088 üzenetére
Szia! Én 2 napja adtam vissza egy játékot, tegnap már a fiókomon virított az összeg. Természetesen ingyenes, semmilyen levonás nincs.
De viszont fél éve is refundoltam egy játékot(ha megtudják itt páran hogy melyik az biztos megköveznek), az 4-5 napig tartott.
-
-
Defy94
tag
Üdv.
Nem találtam megfelelő topikot úgyhogy ide írok.Steamgifts-en felajánlottam egy The Book of Unwritten Tales Steam-es kódot.
Holnap lejár, a nyertest Steam-en értesítem.
Link: http://www.steamgifts.com/giveaway/ZB5wv/the-book-of-unwritten-tales
Sajnos privátra kellett raknom úgyhogy csak ezen a linken érhető el.
Sok szerencsét!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Autóhifi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest