-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Muhahahha...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
markymark
csendes tag
Sziasztok!
G2a.com-ra feldobtam pár kulcsomat, ami fölöslegben voltak, nem sok, pár euró értékben. Láttam ezt az akár 14 napos átfutási időt, de ez szentírás? Amúgy holnap telik le a 14 nap, pár kulcsot még aznap el is vittek, 1-2-t csak a következő napokban, de a legtöbbjét aznap. Mikor lehet a pénzt kivenni érte, és mit kell még tenni, hogy kivehető legyen? PayPal fiók érvényesítve lett az oldalon, az 1€-t le is gombolták rólam.
-
csaba951
veterán
válasz micafighter #104396 üzenetére
Egyáltalán nem ad kulcsot/gift-et!
Ezekre a játékokra kapsz Steam reedem lehetőséget:
* Arma X: Anniversary Edition
* Arma 3 Extended EditionBe kell lépni a Steam fiókodra és közvetlenül oda fogja aktiválni. Viszont a két csomagot akár két különböző Steam fiókra is lehet aktiválni!
Igen, csak az APEX hiányzik belőle! Viszont ezt később is meg lehet majd kapni (akcióban) ennyiért. Vagy idővel, kicsit olcsóbban. Erre a sorozatra csak kis lépésekben ad akciót a kiadó. És várhatóan így sem mennek vele évekig -50% fölé.
[ Szerkesztve ]
-
Lackki
őstag
válasz micafighter #104396 üzenetére
Elég jó ár. Ha jól látom csak az APEX nincs benne, ami most jelent meg.
Privátot hamarabb észreveszem
-
tomsolo
addikt
Arma 15th Anniversary Bundle - 17,16€
Games included:
Arma: Cold War Assault
Arma: Gold Edition
Arma 2
Arma 2: Operation Arrowhead
Arma 2: British Armed Forces
Arma 2: Private Military Company
Arma 2: Army of the Czech Republic
Arma 3
Arma 3 Karts
Arma 3 Helicopters
Arma 3 MarksmenBonus content:
Artworks
Box arts
Icons
Wallpapers
Soundtracks
Maps
Digital Tactical GuideUplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
válasz FollowTheORI #104393 üzenetére
not bad
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
nagyúr
Új DOOM 9000Ft @ CDGalaxis
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
tomsolo
addikt
válasz maross #104388 üzenetére
A PS4/XONE verzát a Namco saját storejában 49.9€/$ körülire árazta be - még néztem is milyen olcsó, azóta persze már levették az árakat, szóval lehet hogy tényleg nyitni fog ilyen szép kezdőárral. (És akkor a DLC-kről, mikrotranzakciókról semmit sem tudunk.)
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
djculture
félisten
bf4-hez ingyen van egy darabig a second assault dlc
-
bullseye
addikt
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
-
cyberkind
félisten
válasz BoneDragon #104385 üzenetére
Az az!
-
echterion
nagyúr
válasz micafighter #104382 üzenetére
Marad ugyanez a kettesben is. Ráadásul érdemes az egyik oldalt jobban "húzni", mert van egy-két helyzet, ahol jól fog jönni, ha erős az egyik "jellem".
-
cyberkind
félisten
válasz micafighter #104382 üzenetére
Én nem szerettem a köztest csak a végleteket, úgyhogy sith vagyok.
-
micafighter
nagyúr
válasz cyberkind #104381 üzenetére
Én ezt csinálom most, de ettől se vagyok még nagyon lenyűgözve Jobb lenne a dialógusokban több választási lehetőség aminek mondjuk jelentősége (következménye ) is van, nem csak annyi hogy A és B pontot több vonal (párbeszédbeli választási lehetőség) köti össze. Az 1nél járok még, csak ezzel van eddig tapasztalatom, de itt úgy érzem shepard szinte csak a szélsőségek embere, vagy egy f..fej vagy egy angyal.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz micafighter #104380 üzenetére
Van most is, ha egyiket se akarod egyszer ez egyszer az a válasz és köztes maradsz.
-
tomsolo
addikt
-
cyberkind
félisten
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
IndieGala Hump Day Bundle #23
- - - - - - - - - - -
$1
- - - - - - - - - -
Dungeon Journey
Timore Inferno
Rover The Dragonslayer- - - - - - - - - - -
$3.19
- - - - - - - - - - -
35MM
Rapid SquirreL
Highrise Heroes: Word Challenge Fallen
Ara Fell
GROOVY
Power of Love
Sudoku Quest
OddPlanetKivételesen nem tűnik annyira rossznak, persze van benne szemét bőven.
-
tomsolo
addikt
Simán adta a steam kulcsot, várás nélkül.
-
nagyúr
-
eami
veterán
válasz Vertigo18 #104369 üzenetére
szerintem nincs firefox alá, ha mégis lécci írd le hogy elérhető mert a hivatalos oldalon sincs nyoma.
megerősítés sajnos nálam maradt egyesével. bár nemrég volt róla szó, hogy van rá valami megoldás, de ahhoz a 2nd step verificationt is át kellene tolni valami 3rd pary apphoz.
-
-
eami
veterán
válasz Vertigo18 #104365 üzenetére
Sajnos csak Chrome böngésző alá van, de legalább van ilyen extension hogy: Steam inventory helper
Nagyon jó kis cucc. Egyszerre akármennyi kártyát kijelölhetsz és be lehet állítani hogy az aktuális legalacsonyabb market árhoz képest mennyiért rakja ki (+/-/ugyanannyi) centre pontosan.(#104366) tomsolo: az a Brown vmi zseni lehet
-
tomsolo
addikt
-
eami
veterán
válasz tomsolo #104363 üzenetére
banyek, nem akarok véletlenül sem olyan megjegyzést tenni amit esetleg személyeskedésnek vennének a modik (te úgy is tudod mucus hogy nem tennék veled ilyet, öribarik vagyunk ), de elég egy síkon gondoltad ezt végig.
pl szerinted az IdleMaster mögött ingyen dolgozó kicsi kínaiak klikkelgetnek egyesével és indítják helyetted a játékokat?
valóban,,,, ki lenne az a szerencsétlen aki akár csak 100 ilyen vásárlás/eladást is manuálisan csinálna. Pl nekem sem jutna eszembe 100 kártyát kirakni egyesével. Van arra is tool, is bizonyára sok minden máshoz is.
-
tomsolo
addikt
válasz maross #104362 üzenetére
Nem tudom, de én ha fizetnék a darkweb lopott bankkártya adatokért biztos nem egy harmincad rangú indie fejlesztő 5 dolláros bizbaszait venném - érted még nyomott áron is 40 000 db klikkről beszélünk, hát ki az a balfasz Arsene Lupin aki ilyen sokat melózik egy akármikor bukható üzleten.
Szal, mese habbal csak a szokásos nem azért ment bundliba hogy más meg eladja történet, egy kicsivel több bénázással, és egy kis önsajnival.
-
válasz tomsolo #104359 üzenetére
Fura ez az egesz sztori a kovethetetlen keyekkel az élen, nem tudja mit ad el...hatbaz...hogy nem lehet azt tudni, hogy mit vettek stolen credit carddal, es mit adott el a partnereinek...elso reszet revokeolja a francba, masodik reszet meg ha van kedve vasarolgasson neha g2a-rol, aztan koszonje meg a reszvetelet annak a partnernek aki ott arul (bar nem ertem ez miert zavarja, ha megkapta a penzt amit kert erte [szerk: kiveve ha benne volt a feltetelekben, hogy x ár alatt nem adhatja]).
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
eami
veterán
válasz tomsolo #104359 üzenetére
máj bed... korábban olvastam a tinybuildes írást, itt meg már meg sem néztem mi van linkelve.
"Utána meg rápróbálkozott a nyomorult, hogy adjon neki kárpótlást a g2a
Egy fillér kára nem történt volna ha simán bannolja a lopott kártyás kulcsokat, aztán hajrá. A saját bolt üzemeltetése meg rizikós és tehetség kell ám ahhoz is, mert már nem az első indie sztárt olvasom aki sír hogy belefullad a chargebackbe."Pont ezt írtam én is. Neki semmi kára nem keletkezett volna ha normálisan nyilvántartja mit ad el hova mikor és hogy. Sőt ezzel lehetne csak igazán leszoktatni az embereket az ilyen kétes üzletekről.
"sötétweb adatbázisból - LOL"
-Get ahold of a database of stolen credit cards on the darkweb
-Go to a bundle/3rd party key reseller and buy a ton of game keys
-Put them up onto G2A and sell them at half the retail pricePont így tudnak akasztani jó kis pénzeket. A kártya adatok százas-ezres tételekben mennek darkweben occón, mert nem megszerezni nehéz őket (lásd saját linked is), hanem felhasználni.
De tudom neked ez csak fantasy
(#104361) tomsolo: nope, ez eléggé realitás és sajnos a nagy többség pont így áll ehhez az egész témához mint te is, lásd amit linkeltél
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
A fenéket. Pont azzal kezdi, hogy jujj nem tudni honnan vannak a kulcsok, mert lehetnek bundle-ból is utána meg jön a felvázolt ellopják a bankkártyát a sötétweb adatbázisból - LOL - utána meg megy ezek összemaszatolása, hogy jaj nagyon nehéz ám kideríteni melyik kulcs honnan van - értsd nem tudja kideríteni mi az amit resellernek - sőt saját maga által üzemeltetett boltban LOLOLOL - és mi az amit a bundleba rakott.
Eredeti butthurt, ha kimaradt volna.
Utána meg rápróbálkozott a nyomorult, hogy adjon neki kárpótlást a g2a
Egy fillér kára nem történt volna ha simán bannolja a lopott kártyás kulcsokat, aztán hajrá. A saját bolt üzemeltetése meg rizikós és tehetség kell ám ahhoz is, mert már nem az első indie sztárt olvasom aki sír hogy belefullad a chargebackbe.
-
arty
veterán
válasz kriszpontaz #104352 üzenetére
hanem mivel?
legjobb cucc, nem ismerek rugalmasabb rendszert... pl a steam saját apposa tök macera, több tapicskolást igényel, mire látod, plusz egy kötelező app, stb
bár MINDEN gugliautentikátoros lenne
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Niczo
senior tag
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
eami
veterán
válasz tomsolo #104349 üzenetére
szerintem a cikk szerint a fejlesztők egy fillért sem látnak belőle, hiszen az eladó sem lát belőle végül semmit sem. az már más kérdés hogy nem is buktak semmit, mert az hivatalos eladó kommunikálja ezt a fejlesztővel azok meg tiltatják a kulcsokat steamen. szóval egyetlen igazi vesztes a g2a vásárlója lehet, az meg szokja csak
-
tomsolo
addikt
Na cirka 3 hét múlva megjelenik a Muv-Luv, ami hasonlóan a dvd kiadáshoz tartalmazza majd a Muv-luv Extra és Unlimited kiadást is.
A folytatásra - Muv-Luv Alternative - télig kell várni, ugyanis a minden idők top VN-je akkor fog megjelenni a steamen.
Már előre látom a sok a prűd arcot, akik felháborodva emlegetik a gőzön miután belefutottak pár "mi is az a dakimakura?" keresésbe.
[ Szerkesztve ]
-
S1M0N
senior tag
De kapsz tartalék kódokat, plusz az említett Uplay esetében a kliensből ki tudod kapcsolni a 2 lépcsős azonosítást, utána szerintem probléma nélkül újra be lehet állítani, akár másik készülékről is.
De igazából a Steam sajátja is ugyan így van, mindegyiknél van tartalék kód, pont az ilyenek miatt. Le kell menteni ezeket is, akkor szerintem nem nagyon lesz velük probléma.
-
eami
veterán
másikat meg elhagyod, lemerül, ellopják. telefont szerintem ritkábban vált/húz újra az ember mint az előbbiek.
-
kriszpontaz
veterán
válasz FollowTheORI #104351 üzenetére
Csak ne ezzel a Google authenticator-al csinálnák ezeket a 2 lépcsős cuccokat. Mocskosul irritáló hogy ha valami gebasz van (pl. a múltkor Originnel szívtam meg emiatt), pl. a telefon bekrepál és emiatt újra kell húzni, esélyed sincs kikapcsolni, vagy más bejelentkezési módot választani (pl.: email).
-
nagyúr
Azért lassan uplay is haladt a korral megint... végre van 2 lépcsős beléptetés náluk is.
-
tomsolo
addikt
válasz SenorGrande #104330 üzenetére
Tök jó hogy az eredeti cikk marhára nem erről szól, hanem egy szimpla sírás rívás, hogy 450k dodó helyett csak a bundle pénz jött be nekik.
-
arty
veterán
-
S1M0N
senior tag
válasz oriic #104343 üzenetére
De egy másik galaxisban történtek milyen hatással lennének az új szereplőkre egy másik helyszínen?
Miben befolyásolná a felfedezést?
Mert ahogy írtam, nem tudjuk, hogy mikor indultak útnak, simán lehet, hogy a 3. rész eseményei előtt, plusz lehet, hogy a galaxisok közötti kommunikáció nem működik.
De az is lehet, hogy pont azért küldik ki a csapatot kolonizálni, hogy a Reaperektől távol új életet kezdhessenek.
Amíg semmi konkrétumot nem tudunk, addig teljesen felesleges a trilógia utóhatásairól, illetve azok hiányáról beszélni.
Kötve hiszem, hogy az előző 3 játékot csak úgy kidobnák a kukába, biztosan lesznek majd utalások. De ha nem, viszont megmagyarázzák, akkor részemről nem lesz hiányérzet ezzel kapcsolatban.Szóval még kár bármiről is beszélni, előbb többet kellene tudni.
Szerk.: Ennyi erővel akkor spin-offnak is lehet értelmezni az új részt, nem rebootnak.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz S1M0N #104340 üzenetére
"Shepard története lezárult, ez van."
Nem ezzel van a gond, hanem azzal, hogy egy galaxis méretű incidens (sőt azon túlik, mert ugye a Reaperek a ciklusok között galaxison kívül voltak) nem lesz semmilyen hatással az új játékra. Ez a zavaró, nem az hogy mi van Sheparddel, az ő sztorját már amúgy is elcseszték.
Erre a Bioware bejelenti az Eurogameres cikkben olvasottak szerint, hogy nem kanonizálják a trilógia végét. Vagyis nem lesz sem pusztítás, sem kontroll, sem egyéb. Emiatt az Andromeda egy a trilógiával azonos világban játszódó alkotás lesz, de mivel semmi köze nincs hozzá, sőt totál új szereplők lesznek, ezért számít rebootnak.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
S1M0N
senior tag
válasz cyberkind #104341 üzenetére
A sírás alatt elsősorban a mentések importálását értem, mert a legtöbben ezen vannak kiakadva.
Minek akarják átvinni? Más szereplők, más főhős, másik galaxis, akkor meg minek? Hogy a 3. rész döntésétől függően piros/zöld/kék szemű főnökök mondják meg, hogy mit csináljunk?
Így meg szerintem a fejlesztők a saját részükről is tiszta lappal akarnak indulni, nem véletlen, hogy más galaxisban fog játszódni a történet.
A Shepard-trilógia le lett zárva, lett amilyen lett, ezen kár megint vitatkozni, a lényeg az, hogy az új játékkal új történet kezdődik, remélhetőleg nem sietik el a dolgokat, mint a Mass Effect 3 esetében...
-
cyberkind
félisten
válasz S1M0N #104340 üzenetére
A 3. vége után csak sírni lehet, az egész trilógiát kb tönkretette az EA azzal hogy mindenáron ezt a befejezést akarta amivel telibe szartak mindent és mindenkit, a 2 és 3 linearitását nem is kell mondani, ez csak a kisebb rossz.
Ettől függetlenül lehet jó a játék de ha mégse nem lepődünk meg.
[ Szerkesztve ]
-
S1M0N
senior tag
válasz oriic #104337 üzenetére
Miért lenne reboot?
Simán elképzelhető, hogy a felfedező csapatot mondjuk az 1. vagy a 2. játék idején küldik ki, de akár még a 3 elején is.
Amúgy meg a trilógiában történteknek miért kellene bármiben is befolyásolnia egy kutatócsapat feladatát, főleg, hogy egy másik galaxisban vannak?
Szinte semmit nem tudunk még a játékról, de már sokan temetik, meg sírnak, mert nem lehet átvinni a mentéseket. Shepard története lezárult, ez van.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz lkksioskdl3 #104338 üzenetére
A világ az azonos marad, de az új játéknak nem lesz köze a trilógiához.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz kriszpontaz #104323 üzenetére
"Hogy vihetnék tovább egy új részbe amikor gyakorlatilag az egész új történet a trilógia előtti időkről szól amikor az ember épp kitette a lábát a saját galaxisából? Vagy nem ez a szitu?"
Nem. Most derült ki, hogy semmi köze nem lesz a trilógiához, full reboot az egész.
Live-Die-Respawn
-
Erdei88
veterán
válasz Mr.Csizmás #104335 üzenetére
Igen, de ahhoz tízszeres hitelkeretet kapj kell keresned 45.000 dollárt. Akárhogy is nézem azért az már egy elég kellemes fizetés
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Erdei88 #104333 üzenetére
nekünk soknak tűnik, arányosan nem is lenne az. itthon havi 180-200 nettóval simán kaphatsz már 1M körüli keretet. nekem pár éve akkor 110? körüli havi nettóra ajánlottak 800e keretet, úgy hogy az nem is a max volt, hanem a jövedelmem alapján ajánlott.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Erdei88
veterán
Milyen hitelkártya aminek 450 ezer a hitelkerete?
-
Mr.Csizmás
titán
na most kommenteljenek a G2A-ról megéri, meg olcsó, meg csak ott vásárolok arcok
-
djculture
félisten
Az szép lesz kb a youtube világ összes celebe ( a magyarok is)onnan vették.
-
SenorGrande
senior tag
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
WayneGace
őstag
válasz cyberkind #104317 üzenetére
Nem hozzájuk mentek, hanem megvették őket dollár milliókért. Egyébként a ME trilógiában is elég sok olyan döntés volt, ami csak látszólag volt hatással a későbbi részekre. Pl. teljesen mindegy volt, hogy a rachni királynőt életben hagytad vagy nem. Ugyanúgy benne voltak később a játékban. Csak néhány dialógus másképp zajlott le. De a történetre nem volt hatással.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
-
kriszpontaz
veterán
válasz cyberkind #104324 üzenetére
Hopp, bocs, tényleg, rosszul futottam át a cikket. Akkor nem szóltam semmit.
"From that, you can probably infer the timing of when they [the Andromeda explorers] left, to a certain degree." Walters couldn't yet share the full details, but he did say the game will take place "hundreds of years" after Mass Effect 3."
Mondjuk ennek így pont nem sok értelme van, szerintem jobb lett volna olyan időszakba rakni amit először írtam. Az alapsztori akkor jobban megállná a helyét, mint új világok, fajok felfedezése, stb....(#104324) cyberkind:
Nem előtte játszódik hanem nagyon is utána, szóval lenne mit átvinni amit pedig írsz nem értem.
Arra gondoltam, hogy ha előtte játszódik, akkor pont tök mindegy a ME3 végkifejlete meg az abban történtek, mert a szereplői még javarészt meg sem születtek.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz kriszpontaz #104323 üzenetére
Mondjuk úgy hogy ez a rész elvileg több 100 évvel később játszódik és amit mi játszottunk már réges-régen megtörtént?
Nem előtte játszódik hanem nagyon is utána, szóval lenne mit átvinni amit pedig írsz nem értem.[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz cyberkind #104321 üzenetére
Hogy vihetnék tovább egy új részbe amikor gyakorlatilag az egész új történet a trilógia előtti időkről szól amikor az ember épp kitette a lábát a saját galaxisából? Vagy nem ez a szitu?
Mindenhol azt olvasom ahogy mindenki felemeli a hangját emiatt, pedig már az elején mondták hogy köze nem lesz az előző trilógiához. Mégis mit akarna az ember átvinni az új játékba? Ami még meg sem történt? A trilógia szereplői meg még az anyjuk tejét szívják?[ Szerkesztve ]
-
-
cyberkind
félisten
válasz micafighter #104320 üzenetére
Nem tudom hogy hol tartasz ebben a sorozatban de tökéletesen látni fogod hogy mit csinált az EA a trilógiában de főleg a 3. részben, és ezt viszik tovább az új részbe, ettől függetlenül jó lehet de a Bioware volt a hülye hogy csatlakoztak és teljesen kirakták őket.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz Mr.Csizmás #104318 üzenetére
CD-n legfeljebb apróról.
De van ingyenes és a Digital Reality által is megáldott projekt: Open-IG.
Még nem próbáltam ki, ez egy Java-ra átírt verzió.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Mr.Csizmás
titán
imperium galactica első részét meg lehet még szerezni valahogy?
-
-
cyberkind
félisten
Na úgy úgy tűnik hogy a Mass Effect Andromeda-ba nem visszük át a 3-ból a mentésünket így tökmindegy mit értünk el 3 játék meg pár 100 óra alatt, köszi EA, annyira jó fejek vagytok.
Szépen elintézi ezt a sorozatot is az EA.[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz Dilikutya #104312 üzenetére
"Akinek megvan az eredeti, az nyugodtan költhet másra."
Persze csak akkor, ha csak a grafikára-áll-neki-fel...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Dilikutya
félisten
Dead Island Original vs. Definitive
Call of Duty 4: Modern Warfare Original vs. RemasteredAkinek megvan az eredeti, az nyugodtan költhet másra.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
arty
veterán
válasz csaba951 #104297 üzenetére
ennyi? a liberózás kimaradt! ( nyilván minden feketefehér és olyan nincs, hogy részben értek egyet valakivel ... hogy a toleráns rész neked honnan, azt megse próbálom összevadászni )
(jajó, azt hozta tomsolo )
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
cskamacska
addikt
válasz BoneDragon #104306 üzenetére
Persze hogy az volt, mert a Sony már akkor Early Access fejlesztő volt, mielőtt még menő lett volna.
Planetside 2 és az Everquest Next fejlesztése elhúzódott mint a rétestészta, EQ-be utólag bele akartak erőltetni egy legós-építkezős részt is hogy meglovagolják a Minecraft vonulat népszerűségét, csak épp ezt a motor nem bírta. Sony nem kifogásokat hanem pénzt akart, kidobták a Planetside 2-t a közönség elé bétásan(kb 1-2 évvel befejezés előtt), meglepő módon nem lett elsöprő siker, ezután lélegeztető gépre tették. Kiadták az EQ legózós részét is Landmark néven egyfajta demóként, tesztelni hogy fogadja majd a közönség, de ez csak egy kis része lett volna a feature creepben haldokló egésznek, amit később csendben le is lőttek. Közben suttyomban felszálltak a DayZ vonatra is a H1Z1 zombikergetősdivel, ezzel mondjuk könnyebb volt a dolguk, mert ezeknél nem cél hogy bármikor kész legyen.2015 elején aztán eladták a francba az egész Online Entertainment részleget, az új tulaj pedig nem tömte ki a volt pénznyelőket.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Hunbeast87
senior tag
válasz tomsolo #104305 üzenetére
Nem csodálom, hogy mindenki ilyen review-t ír hozzá.
Anno néhány Tf2-es kulcsért beszereztem a Trailblazer packot a játékhoz. Nem tűnt rossznak, néhány "apróbb" hiba volt, ami nem tetszett:
- Amint a kiválasztott területeden több építőelemet is leraktál, azon a területen az FPS akár a negyedére is visszaesett
- Más játékosok ki- és bejárkálhattak a telkeden vagy megépített épületeidben (ha elfelejtetted privátra állítani a ládát, amibe a tárgyaidat pakoltad, akkor meg vitték is mindet )
- Amire sok review is utal: a játékot nagyon sok ideje nem fejlesztik. Petíciót kezdeményeztek egyesek, hogy visszaszerezzék a pénzüket, van aki teljes áron vette a Trailblazer pack-ot. Lehúzásnak tűnt az egész, pedig az eleje szépen indult...Ha ennyire tetszik, érdemes ezeket a kommenteket is elolvasni.
Bár a játékkal már nem játszok, visszatérő vendég vagyok ide, ha egy jót akarok nevetni.[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
tomsolo
addikt
-
i2k
őstag
Szerintem, az elbaltázott legutóbbi Szél után a Valve most megrázza majd magát, és lesz valamiféle gyűjtés/játék.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Źşë'
addikt
nem hiszem hogy túl nagy felhajtást csinálnának, utóbbi évek ezt bebizonyították, nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de engem igencsak hidegen hagy az egész gagyi bohóckodásuk, de bocs előre is ha tévednék
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
eami
veterán
Drunk Wizard "kárpótló" giveaway Azért vicces hogy olyanok szurkálódnak a legjobban akiknek nincs olyan sok játékuk
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Google Pixel topik
- Synology NAS
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest