Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
anal az mindenkinél anal, Simon kifejezetten jól tartja állítólag. vizsgán olyan, amilyen, de analból nem láttam még olyan vizsgát, ahol 1 vizsgáztató lett volna.. azt meg nem hiszem el, h 2x annyi anyagot adna le, Szili is úgy írt, h csuklóm fájt órája végére...
anal 3 felett meg állítólag mindegyik ugyanolyan(7-8 fele meg már mikor ~10en vagytok, nem hiszem el, h hatalmas szivatás menne, inkább az ellentettjére hallottam példát egyik PhD -stől). 2ig viszont tényleg húzós.
+progmat 10 félév, proginf 6 félév(ha már anal példát hoztad fel), a 6 félévben is 4 anal van (nekünk A -n 5), nem 3
utolsó más néven, de az anal.. MSc -n kitudja mennyi lesz még
valszám ok, az B -n egy féléves, talán könnyebb is, ezt mondták a többiek.
azzal meg, h linalgot redukálták baromira nem jártunk jól, mert num a linalgra épül ugye. szal oké, nem tartották meg, de lényegében könyvből megtanulhatod a linalgot, mert különben sokat nem értesz a numból. sztem ez nagyobb szívás..
mod: Te hova jársz, v miért érdekel ennyire (eddig azt hittem 4. es vagy, de ha Simonhoz benéztél, akkor már kételkedek
[v nyíltnap?])
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
utolsó más néven, de az anal.. MSc -n kitudja mennyi lesz még