Új hozzászólás Aktív témák

• bbazsy

őstag

válasz terkaz #1669 üzenetére

anal az mindenkinél anal, Simon kifejezetten jól tartja állítólag. vizsgán olyan, amilyen, de analból nem láttam még olyan vizsgát, ahol 1 vizsgáztató lett volna.. azt meg nem hiszem el, h 2x annyi anyagot adna le, Szili is úgy írt, h csuklóm fájt órája végére...

anal 3 felett meg állítólag mindegyik ugyanolyan(7-8 fele meg már mikor ~10en vagytok, nem hiszem el, h hatalmas szivatás menne, inkább az ellentettjére hallottam példát egyik PhD -stől). 2ig viszont tényleg húzós.

+progmat 10 félév, proginf 6 félév(ha már anal példát hoztad fel), a 6 félévben is 4 anal van (nekünk A -n 5), nem 3 :) utolsó más néven, de az anal.. MSc -n kitudja mennyi lesz még:D

valszám ok, az B -n egy féléves, talán könnyebb is, ezt mondták a többiek.

azzal meg, h linalgot redukálták baromira nem jártunk jól, mert num a linalgra épül ugye. szal oké, nem tartották meg, de lényegében könyvből megtanulhatod a linalgot, mert különben sokat nem értesz a numból. sztem ez nagyobb szívás..

mod: Te hova jársz, v miért érdekel ennyire (eddig azt hittem 4. es vagy, de ha Simonhoz benéztél, akkor már kételkedek:D [v nyíltnap?])

Új hozzászólás Aktív témák