- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SSD kibeszélő
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mini-ITX
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
Megvolt első sikerélmény szísárpban
itt a piros, hol a piros -
bbazsy
őstag
haver most mondta h leittam szombaton.. el is hiszem, mivel sokra nem emlékszem
szép dolog mikor utólag mesélnekmikor is megyünk sörözni?
-
Mawyx
őstag
Tudna vki segíteni? Az idegeimre megy ez a windows hiba. Csak úgy, mármint nem tudom mihez kapcsolni, csak gép bekapcs, ülök előtte, nem gépezek, feldobja a hibát, vagy netezés közben vagy akármi közben, reggel 8kor vagy délben, vagy akármikor, tehát mihez kötni nem tudom, jön és dobjaezt a hibát. Ezután ilyen lesz a tálca. Hogy ilyen színe lesz, ez még nem zavarna, mert "visszaszínezem", de ezután elmegy a hang, nem tudok zenét hallgatni. Ha elindítok pl egy zenét, ezt ezt2 dobja.
Mi lehet a gond? Elég idegesítő újraindítgatni a gépet naponta 3szor, 4szer, akárhányszor -
bbazsy
őstag
jajmá, mindenki nekem írogat
magas-bamba: őt nem ismerem. burcsihoz meg szokj hozzá, nálunk is néha elmászott ilyen keményebb matekos dolgokba és 1.5 perc beleélt magyarázás után leesett neki, h kb közünk sincs. lájtos poén, vissza a gráfokhozszakállas: nem vettem meg, annyira nincs rá szükségem. elrakom a pínzt másra.
-
peterszky
őstag
Burcsi olyat mondott ma, azthittem lefordulok a székről.
Elrontott valamilyen rajzot, aztán szóltak neki, erre mondja: dimenziócsúszás történhetett -
peterszky
őstag
Egész jó volt az Oprendszerek gyak
Srác elég laza.
Most meg jó kis pihi eaf3ea-ig -
bbazsy
őstag
miez a nagy csönd?
reggel numanal!!!!!!!!!!!!!!!
-
peterszky
őstag
Procit mennyire vitted le? Nekem automatán lehúzza 1 GHz-re az Ubuntu.
Együltő helyemben megcsináltam vagy 6 Ada progit a gyakra
Nem volt rossz, még tetszett is: tökéletes szám, 1..10 faktoriális, közös osztó 2x, egy case, meg még franc tudja, hogy mi. Jó bonyolult feladatok -
peterszky
őstag
Középső tapipad gomb nekem sem működik. Ha egér van rákötve és lenyomom a görgőt, akkor sem lehet huzigálni, mint win alatt.
Win alól Linux partíció írása: Ext2Fsd homepage
-
bbazsy
őstag
más:
vagy az kéne nekem, h grub átcsücsüljön NTFS (WIN) partícióra, vagy winből kéne tudnom írni ext3 -at. akármelyik lehetséges?
(írnék át átjelentkeztető scriptet mind winre, mind linux(gomb megnyom, gép újrabootol a másik rendszerre alapértelmezetten). viszont ehhez mind2 rendszerből kéne tudnom írni a /grup/menu.lst -t. -
bbazsy
őstag
válasz
peterszky #1259 üzenetére
4.2est szedtem én le.
figyi. thinkpad cuccosokat találtál valahol? ok, hangerő megy. deeee pl középső "egér" gomb nem, amivel én win alatt görgetni tudtam...
meeeeg ati catalyst controll center, v valami ilyesmit elérek valahol? (powerplay, le akarom szedni a vid.kártya frekijét minimálisra(procit már megoldottuk).
-
peterszky
őstag
Az a lényeg, hogy felment.
Én is gondolkozom, hogy adára be kéne vinni, mert valami iszonyat lassúak voltak a gépek
Poén: vártunk ada gyakra, jön valami srác, hogy órára várunk-e. Mondjuk, hogy igen. Kérdezi, hogy mire: Adára, ment a válasz. Mire??? Mondjuk, hogy Ada, prognyelv. Erre mondja, hogy nem tudja, hogy mi az. Kérdeztük tőle, hogy akkor nem infós vagy ugye?mod.:
Melyik ada compiler kell? 4.2? -
peterszky
őstag
Burcsi felvett a gyakra
Mondta, hogy kivácsi volt, eljönnek-e az emailt küldők
ADA gyak nem volt rossz, mondjuk a gépek sebessége elég silány volt. EAF3 C# meg érdekes lesz, meglátjuk. -
r3tk
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni abban hogy kihez érdemes menni formális nyelvek gyakra? Két lehetőségem van: Tichler Krisztián vagy Nagy Sára.
Köszi
-
bbazsy
őstag
na lassan fixálódik az órarendem, elég szép lesz
h: 8-18
k: 8-16
sz: 8-11, 14-16
cs: 8-16
p: 8-12
+SAP valamikor délután/este gondolom...többnyire mind kötelező..
-
Mawyx
őstag
Csüt estére beraktak egy órát, nagyszerű
szerk: Jó reggelt! Irány a suli.
-
peterszky
őstag
Pont most jutott eszembe, Ubuntu+X1400 linkek:
Ubuntu topic - 1. hsz, ATi kártya install
ha az előző nem megy -
Mawyx
őstag
Mert rajtam kívül volt vagy 15 ember a teremben és már úgy érkeztem, hogy nyitva volt, nyilván melegük volt. Nem akartam balhét, hogy én fázok, ők meg fagyasztóban akartak ülni. Direkt hordok plussz pulcsikat, de már mindet magamra húztam mikor végre vki szólt, hogy fázik és csukjuk be. Aztán 20percet ültem a wc-ben, mert ott meleg volt
Legközelebb viszek egy laptopot meg egy ilyet, hogy legalább írni tudjak szépen.
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #1224 üzenetére
A neve más nálunk, de az anyag Láng Csabáné honlapján, ami van és a könyv is az, Bevmat2. Én nem feliratkozni akarok, hanem csak beülni plusszban, ha beférek a terembe. Ha most megbukok, akkor kirugnak az egyetemről, 4év odalesz
Plusszként beülnék a hátsó sorba, hogy még egyszer hallhassam az anyagot. Beszélek Burcsival, csak most siettem, mert átfagytam, egész órán nyitva volt az ablak és nem mertem szólni, hogy én már nagyon fázok, alig birtam írni
Vagy Székely Jenő neve volt még ismerős, első félévben hozzá jártam.
-
bbazsy
őstag
reggel móka..
1. tárgyam numerikus analízis előadás.. EZ KELL, ettől már jó is lesz a félévem
-
peterszky
őstag
levlist: droidok a quaesturában -> ebből klasszikus lesz
-
peterszky
őstag
De jó, hogy nem lehet etr-ben kurzust keresni/felvenni
"A rendszer átmenetileg túlterhelt. Próbálkozzon később!" -
Mawyx
őstag
Haverokra nincs szükségem, csak barátokra. Aki meg kibeszél a hátam mögött, az nemhogy a haver szintet se éri el, hanem vmi csótányféleség, amiket irtani szoktam
Egyébként nincsenek előítéleteim, egyformán utálok mindenkit
Mint a Hupikék Törpikékben az a törp, aki mindig morog, Dulifuli
-
bbazsy
őstag
(1:25) bazsii:
nagy, mint algoritmusok gyakvez ?
v tátrai ?
v turcsány ?
v ásványi ? ^o)meviksz, főleg tőled, neked spanod a fél alg tanszék..
meg egy MSNt esetleg dobhatnál -
Mawyx
őstag
Megjöttem
, otthon voltam.
-
bbazsy
őstag
elcseztem, oprendszereket elfelejtettem felvenni előzetesbe.
most megy az emailezés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FHD GTA5 FORTNITE GAMER SSD PC CORE I7 6700 16Gb RAM 4.0TB HDD SAPPHIRE AMD RX 580 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ 4K CORE i5-14400F Gamer ERŐMŰ PC 10X4.6GHZ 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ ASUS 4K CORE I5 12400 Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD EVGA RTX 3060 12GB DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ 4K MSI CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD ÚJ RTX 3080 12GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 12400 Gamer MAX PC 12X4.0GHz 32GB RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest