Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
-
Mawyx
őstag
Megvágtak mesterséges intelligenciából
-
peterszky
őstag
De utálom a logikát...
-
bbazsy
őstag
na szakáll, mi lesz szilveszterkor ?
-
nickwearby
tag
Sőt, hadd tegyem hozzá, hogy költségtérítéseseknek meg eleve nem is jár
--------------------------------------------------------------------------
És Kellemes Karácsonyt mindenkinek,
továbbá Józan Újévet!
-------------------------------------------------------------------------- -
proof88
addikt
viszont, bár már mondtam
-
bbazsy
őstag
merry xmas
-
skoda12
aktív tag
Ösztöndíjat hány hónapig fizetik? Vizsgaidőszakan is adnak? Esetleg nyárra?
-
raczger
őstag
Az egyik gyakvezetőnk, még nem közölte velünk, hogy mikor és hol lehet aláiratni az indexet. Email címe persze sehol sincsen... Esetleg valami ötlet? Mert ha jól tudom a hét végéig be kéne iratni a gyakjegyeket.
Kellemes ünnepeket!
-
Mawyx
őstag
Hánykor vannak a numanal vizsgák? Be kéne íratni a jegyet, de én nem látom az időpontokat, Krebsz honlapján meg csak dátum van, időpont nincs. Pl ma is van, de nem tudom hánykor.
-
peterszky
őstag
Banános Joe
-
proof88
addikt
Én inkább nem szoktam alkoholizálni.
Első sörös élményem talán 15 évesen volt, aztán emlékszem, hogy 16 vagy 17 évesen a Bp parádén összeittam mindenféléből, volt sör, jéger, whisky, mittomén, mégsem lett semmi bajom. Aztán egyszer 4 sör és valami töményebb után jól taccsra kerültem, no azóta nem szereti a gyomrom az alkoholt, vagy nem tom. Mondjuk 2 éve volt, azóta javulok. Tudom h nem jó keverni, de életem első keveréséből még hányingerem sem lett, pedig nem hiszem, hogy sokat ettem volna előtte.
Múltkor meg gondoltam iszok egy kis bort, 2 pohár után elkezdett fájni a fejem kicsit, úgyh morcos lettem rá!
Megfogadtam, hogy alkoholt csak olyankor iszok, ha jó a társaság, mert akkor úgy tudok vihogni, mint egy ló. Egyébként meg nem iszok, mert még a fejem megfájdul tőle. -
proof88
addikt
Amúgy form. nyelvekhez kit ajánlotok: Hunyadvári, Tichler, Nagy, Ásványi, Ács, Veszprémi, Lázár?
szerk.: és Adahoz? Kitlei, Zsók, Tóth, Schmeiszer, Hegedűs? -
proof88
addikt
Hát én semmit nem fogok karácsonyra kapni, mert előtte vásárolgattam be mindenfélét, magamnak.
-
peterszky
őstag
És még jó hír, hogy holnap mehetek a fejhallgatóért
Jah, meg nyert a Fradi vízilabda csapata, de ez gondolom nem sok embert mozgat meg itt
Egész jó meccs volt.
-
Mawyx
őstag
Peti! Meglett a numanal?
-
Mawyx
őstag
Holnap jön a jézuska, csak az a baj, hogy tudom mit kapok, én választottam. Azért remélem lesz vmi meglepi is
Állítólag rég be lett vmi csomagolva, de múltkor feltúrtam mindent és nem találtam meg
-
Mawyx
őstag
Édi nyuszi lehet, mini david copperfield
Rágcsál még a jószágod mindent?Nekem komplett lakást kell takarítani 2-3 naponta, zuhanytálcát, mosogatót, mosdókagylót is, mert ezekben szeret játszani. Csöpög a csap, ott játszik, aztán beleugrik a wc-jébe, amiben homok van, így a vizes homokot, azaz a sarat hordja fel mindenhová... Így legalább takarítok rendesen, nem uralkodik el a káosz, de annyit nem győzök amennyit kéne...
-
bbazsy
őstag
végre valaki összeszedte normálisan.
bár szomorú, de ilyet kell tárolnom bookmarkba, mert szinte többször van rá szükségem, mint egy angol szótárra pl -
Mawyx
őstag
Az egészet. Nem maga a mosás tart sokáig, hanem az előtte lévő pakolás. Egy macskaház itt, két hátizsák amott az asztal alatt, dvd-k, ruháskosarak az ágy alatt stb-k a minden alatt, ahol van akkora hely, hogy az a bármi befér oda, az akkor ott van és ezeket mind fel kell rakni az ágyra, hogy ugye a padlót tudjam mosni.
-
bbazsy
őstag
VLC ikonja mikulás lett, beszarás
-
Mawyx
őstag
Nem vonatozok, nem megyek sose sehová.
Jó lenne tudni nekem lesz-e még pótom, asszem dobok is egy mailt a tanárnak van-e időpont.
Már le akartam feküdni, de érzem, hogy csak vergődök, így visszakapcsoltam a gépet. Reggel van felmosás idő, de lehet felmosok, behoztam ma a sarat kicsit, idegesít. Szemem fáradt, de az agyam pörög, nem jó ez így...mozgáshiány...
-
bbazsy
őstag
ez már csak igy marad
olyan kis bluetooth bizbazt tudtam volna adni, van 1 valahol
annyira örülök a MÁVnak, h el se hiszed. Te is vonatozol ?
szerencséjük, h van még hétfőn vizsgám, de ha akkor se lesznek vonatok, akkor én is qrvamérges leszek. nevetséges ez az egész már. normális országban már kirúgtak volna mindnkit és menne az egész rendesen. -
raczger
őstag
kössz, azthiszem elég lesz nekem a bsc is
ugyhogy c-t választottam
eddig 27-ből 15 kreditnél járok én, még egy gyakból fogok pótzh-zni holnap, remélem az is meglesz, ám a diszkmat meg linalg ea vizsgák hogy hogy a fenébe lesznek meg azt még nem tudom, mondjuk a diszkmatra még "csak" tanulni kell, a linalgot nem ártana megérteni sem -
bbazsy
őstag
soha többet num
-
raczger
őstag
Szakirányválasztásban segítsen valaki, mert nem találtam sehol olyan anyagot ahol tényleg rendesen le lenne írva. Tehát én a b és c között vacilálok, azt mondták beiratkozásnál, hogy a c gyakorlatiasabb, kevesebb a matek, még a b-nél több a matek, és az elmélet. Mondjuk én nem nagyon szeretem most már a matekot
meg gyakorlatiasabb dolgokat jobban kedvelem, de mennyiben különbözik a valóságban ez a két szakirány?
-
peterszky
őstag
Kis öröm végre, assembly gyak 4-es. Num pót elég vicces volt, lehet gyakUV lesz belőle
Két feladat is volt, amit gyakon egyáltalán nem vettünk
-
peterszky
őstag
Mire vártok ilyen nagyon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik
- iPad topik
- LG LCD és LED TV-k
- MotoGP & WSBK
- További aktív témák...
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest