Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
válasz
peterszky #398 üzenetére
kész van minden típusos marhaság, hozzá a benne van-e + eltol függvény
most lehet, hogy hülyének fogtok nézni, de nagyon nem látom, hogy melyik prog tétellel lehet ezt megoldani
a legjobbnak egy olyat gondolnék, hogy egy számlálást lefuttatni, csak a d=d+1 helyére beteszem az eltolás függvényt -
peterszky
őstag
igen, ezt beszéltük suliban is, köszönöm
Fóthi mondta, hogy nehéz lesz? Hm, akkor az már tényleg az lesz
Ez kb olyan, mint BevMat 1-en: a bizonyítás egy kissé technikai, ezért kihagyjuk.
EA-n mondta Gregorics, hogy igen nehéz lesz, mert stresszhelyzet, stb stb. Még a legnagyobbak is buktak egyszer, stb stb. -
Sinistral
csendes tag
A logikát még mindig nem kaptuk ki... lol
Kocsisnénál vok és még nem javitotta ki... pedig jó lett! -
peterszky
őstag
EAFon elfogadnák 4. beadandónak?
[link]
[Szerkesztve] -
peterszky
őstag
hírdetéseket általában skippelni szokta a szemem (internetes betegség
)
utolsó hét nekem is jó lesz:
hétfő: BevProg2 ZH
kedd: BevProg2 PótZH
szerda: Atombomba története VizsgaZH
csüt: WebFejlesztés2 VizsgaZH
péntek: Anal ZH, ha minden jól megy, akkor BevMat2 ZH is
szombat: Logika ÉvfolyamZH
[Szerkesztve] -
bbazsy
őstag
válasz
peterszky #383 üzenetére
nekem van 3asom is, szal bele kellett húznom..
namind1, szal ha segítség kell, akkor segítek, megcsináltam
annyira nem is volt vészes, mint gondoltam, csak baromira végig kell gondolni az osztályokat.. (kettő kell, egymásba ágyazva)
megérteni pedig az utolsó 2 dia+munkafüzet + két pest-pécs IC út tökéletesen elég
burcsi berakta a ZHt anal+logika elé, fincsi hétvégém lesz...
[Szerkesztve] -
peterszky
őstag
Néztem már én is, vicces
Direkt bementem EA-ra, de ott is elég érthetettlen volt a téma. Majd keresgetek neten, mindig találok pár EAF beadandót, hátha abból megértem
Hála égnek eddig négy 5-öst kaptam, tehát a jegy annyira rossz nem lehet, de a vizsgára nem ártana megérteni.
[Szerkesztve] -
peterszky
őstag
''A géptermi zárthelyin mindenféle írott vagy nyomtatott segédanyag, könyv (a Bevezetés a programozásba és az Algoritmusok és adatszerkezet c. tárgy anyagai is) használható. Tilos kintről hozott elektronikus eszközt (floppy, CD, pendrive, mobiltelefon, pocketPc, stb.) használni, illetve más segítségét igénybe venni. Azoknak a web helyeknek az elérését, amelyet a hallgatók előzetesen (legalább egy héttel korábban) kérnek és az oktatók indokoltnak látják, biztosítani fogjuk.''
Ez a dokumentációkészítés kész hányinger -
Sinistral
csendes tag
ez a logika! ez sztem egy nagy vicc... ma irtam, csak azt nem tom, h minek tanultam rá, ezt iq-ból lehetett nyomni...
(mondjuk nagyon könnyü volt,semmi rezolvens...) -
bbazsy
őstag
hogy van ez az eaf, mesélje már el valaki.
az ok, h 4 háziból + 1 már megírt zhból kapom a jegyet.
de van valami össznépi zh, ami aláírásos, megvan-e, vagy miaz? meg mikor lesz? -
bbazsy
őstag
szétver az ideg az EAFtól...
pályát tévesztettem?messze jobb leszek analból meg bevmatból, mint eaf v bevprog...
''A'' szakirány vár?
(ja, megkaptuk bevmat zht, de inkább majd személyesen elmondom, mert mások meglincselnek)
[Szerkesztve] -
Sinistral
csendes tag
Hali all!
(most vettem észre ezt a topikot, de jo)
Szal én is ott tartok, az Anal 1 zh után...
és milyen jo nektek h meglett...GRATU!
Én még nem tom, de valszeg nem is akarom, megnéztem a megoldásokat... : -
peterszky
őstag
válasz
peterszky #364 üzenetére
Csörgő csoportjainak eredménye:
30 embernek a 91-ből nem 1-es
jó lett volna, ha jobban átnézem a fv-es feladatokat, mert akkor akár egy 4-es is lehetett volna
csak azért gondolom, mert a 3 feladat, amiket megcsináltam, majdnem hibátlanok lettek (28/30 pont, majdnem 3-as)
[Szerkesztve] -
tomazin
veterán
Ma analzh
-
peterszky
őstag
Na, hanyas lett az EAF-od?
Megvolt a BP2 második ZH. Ha erre is 1-est ad én meggyilkolom magamat
8+1 feladat volt (+1: egy backtrack), ebből 5-öt megcsináltam + 1-et félig. -
peterszky
őstag
ha valakinek kedve támadna egy kis Sudokura:
[link]
gratulálni még nem tud, ha kiraktad, de tervbe van véve
[Szerkesztve] -
-
peterszky
őstag
Most leltem rá: [link]
Aki a BevMat 2-t tolja, annak jól jöhet -
-
amargo
addikt
-
bbazsy
őstag
van még 2 napom, laptopom is szerdára kértem kiszállítani, szal tudok tanulni, bemegyek.
TO meg nekem még a kreditindexem se számolta ki, pedig már több mint 2 hete le van adva az indexem(halasztott vizsga miatt).
ösztöndíjakról valaki valamit? -
tomazin
veterán
valójában a To-nak sincs teljhatalma,van amit nekik is kérvényezni kell...és az viszont megint idő.
Az meg,h neked kell utánajárni:Hát ez szerintem az életben mindenhol igy működik,ezért is tartom jónak,h egyetemen az embernek járnia kell a saját dolgai után.
Ne értsd félre:Nem azt mondom,h szívjon az ember,mert biztos nem volt nagyon kellemes neked sem.Csak nem baj,ha megtanul utánajárni dolgoknak -
amargo
addikt
Ez az ETR egy vicc..
Múltévi befizetésemet képtelenek voltak felvinni, csak úgy mintha most fizettem volna be.. Ezért is nekem kellet többször körbejárni a TO-t, hogy egyáltalán észrevegyék. De hogy utána is hetek kellenek.. -
peterszky
őstag
-
peterszky
őstag
Ez ma volt EAFI EA-n:
[link]
Nekem nagyon tetszett
[Szerkesztve] -
tomazin
veterán
MI EA diák valakinek?
-
peterszky
őstag
Grat hozzá. Egyébként érdemes bejárni az EA-ra szerintem, mert nagyon érdekes, Gulyás is nagyon jó arc.
EAF I:
ha jól emlékszem múlt héten nem voltál gyakon
[link] <- itt megtalálod, hogy mikor kell menned és mik lesznek a beadandóid. Te az A csoportba vagy és a Z feladatcsoportban ( én is Z-s vagyok, csak a B csoportban ). Tehát neked jövőhéten kell vinni a gyakra a beadandódat. A feladatok pedig itt vannak: [link]
Lehet, hogy tudtad, de gondoltam leírom. -
sghc_toma
senior tag
válasz
peterszky #305 üzenetére
Csörgő nekem tartott már két félévnyi algebrát a TTK-n.. Kicsit szárazan adja elő a dolgokat, és keményen visszakéri őket..
Nekem amúgy semmi bajom vele, mindkét vizsgán tök korrekt volt..
Szobatársam viszont.. khm... hát nem nagyon szereti.. Kis faszságok miatt buktatta meg többször is... -
peterszky
őstag
Ma volt szerencsém belátogatni Logika Mama előadására.
Érdekes volt...
Folyton kérte, hogy zárják be az ajtót ( É -1.75 ), mert nagy zaj jön kintről. Mintha nem bent lett volna nagy a zaj. A mikrofont valami elképesztő módon tette fel a ruhájára, mert 10 mp-ént reccsent akkorákat a hangfal, hogy majd bekakiltam.
Anal gyak még tetszett is, mondjuk nem voltak nehezek a feladatok. Csörgő így elsőre jó tanárnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- Mikrotik routerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Eladó Google pixel 7pro 8/128
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest