- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
De qrvajól kézre áll
Megyek haza, húsvét után leszek. Kellemes húsvétot!
Túróslepénysütés lesz, van már 6kg túró, mindenki vett, hogy a másiknak ne kelljen rá költenie
-
Mawyx
őstag
Vettem egy egeret, 5 gombos, kézre áll, 4e ft volt. Trust MI 2830 Ha nem krepál be, ez nagyon jó lesz
-
bbazsy
őstag
peti adatbázisokon mit műveltél?
-
bbazsy
őstag
Kötegelt jellegű ütemezési algoritmusok összehasomlító szemléltetése: FIFO, Legrövidebbet először és Prioritásos ütemező
Adottak néhány folyamat ütemezési adatai (rendszerbe érkezés ideje, prioritása, feldolgozásához szükséges idő), ütemezd a kiválasztott algoritmusok szerint, és jelenítsd meg a képernyőn, hogy melyik időintervallumban melyik folyamat fut éppen. Mivel összehasonlításról van szó, lehessen ugyanazt a folyamatcsoportot több algoritmus szerint is ütemezni egymás után, vagy akár egyszerre (képernyő két vagy három részre osztásával).oprendszer beadandom
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #1384 üzenetére
Végig rámlátott
Remélem meglesz, sztem szemét zh volt. Nekünk 45perces az óra, de absc-sek nyafogtak, hogy ne legyen külön nehézségű zh, hát nem lett, mindenki másfél órásat írt10pontú gráfok, 88879stb fokokkal, olyan kusza a papír, hogy nemtom hogy bogozza ki
1.feladat 5alponttal
2. f 5 alponttal
3.f.2 alponttal
4.f 2 alponttal
Vhogy nem ezt vártam 1kredites 45perces óra nehézségnek, de reméljük meglesz -
Mawyx
őstag
4kor zh, sikerülnie kell!
-
Mawyx
őstag
Az én hozzászólásomra írtam. Ezer éve volt, már, de emléxem a 250re. Az autó típusára nem, de Audi volt, családi nagy autó, más nem rémlik.Elég túlzás, hogy egyáltalán kiengednek a gyárból ilyen verdákat, ez azért nem kicsit életveszélyes!
Ladánál 110 és már gondolkozok hogy van a Mi atyánk
-
Mawyx
őstag
Én csak 1x vezettem vmi Nissant, anyuék főnökéé volt, a ballagásomon mehettem vele egy kört, 180ra úgy felcsusszant, hogy észre se vettem
Meg régen No-ban voltunk vmi kiránduláson és családoknál voltunk...buli volt, én meg bealudtam, éjjel a szállásadó fater jött értem és vitt haza, nemtom milyen kocsi volt, vmi gyönyörű fekete Audi, de akkor csak lestem, hogy beszél a kocsi, hogy fordulj jobbra, balra (azóta már nekem is van navim), 250nel mentünk, de semmi nem érződött, nem féltem, pedig bexari vagyok nagyon, én elég nagymamisan vezetek.
Szerk: Az óra lehet meg volt buherálva (vagy a motor), mert nem hinném, hogy egy utcai kocsi tud ennyivel menni, a sportmotorok mennek ennyivel, nem?
Csak ennyi volt, nem jutok jó kocsikhoz. Családi szinten egy Suzuki árát alig birtuk kinyögni -
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #1371 üzenetére
Igen-igen, de ő már tudja, hogy mi a véleményem a telefonról, biztos gondolta, hogy életbevágó dologról lehet szó.
Nektek se megy a frímél? Hogy baxná meg, már 2 hete xarakodik, most már elfogyott a türelmem. Szerettem, mert gyors és van hely és csatol rendesen bármit, de ebből már elegem van, hogy nem tudok levelet küldeni. Apróhirdetést nem akarok az eltéssel
-
Mawyx
őstag
Még hogy ronda
Csomó autó tetszik, de néha úgy érzem sose lesz vmi szép kis autóm
De türelem, türelem, majd sok munka és hátha...Addig meg jó, ami van, végülis ennél is vannak rosszabbak, a busz meg aztán pláne
pár kedvenc
Astra caravan
Vectra caravan
Peugeot 407
Opel Omega Caravan most ilyenre hajtok, már 600körül lehet kapni -
peterszky
őstag
"Tudod, hogy hiába tegeződtél a részeg főnökkel este egy buliban, másnap azért magázni fogod. De vajon azzal is tisztában vagy, hogy manapság mi a teendő az e-maileket vagy a munkahelyi normákat illetően? A Cosmo most választ ad."
Erre gondoltál?BMW
Én ilyeneket szeretnék egyszer: 850 CSi, 635 CSi (régi), 760 (régebbi szériából, lásd Szállító) meg egy régi 320-as kabrió. -
bbazsy
őstag
Peti:
itt nézd meg a karrier címszó alattiakat [1680ban pont a képernyő közepe]
(sajnos a link nem jó, de sztem mindent elárul)
-
Mawyx
őstag
Ilyen?
Most jövök a Lurdy-ból, VW tali van a parkolóban. Az a baj, hogy olyan iszonyat nagyképűek az ilyen emberek, akik odamennek, hogy már az arcuk alig fér el a parkolóban
És vhogy megbolondulnak, úgy vezetnek, mint egy állat, nem zárt versenypálya pedig, hanem nyílt parkoló
-
bbazsy
őstag
peti.
7, fél8 fele game, gyere. mindenki lemondta, szal jó lenne...
-
peterszky
őstag
Hm, holnap talán oda tudom adni. Mikor? A reggeli órákat kihagyom (
), de utána bent is lesz egy kis dolgom, így bemegyek. 10kor még az Üllői úton leszek, ott fene tudja meddig vagyok, aztán megyek be. 10.45-11.00-ra biztosan bent leszek. Akár még a megoldásokat is reprodukálni tudom, ha szépen megkérsz
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #1343 üzenetére
Ahh, akkor mindenképp megnézem, amiket mondott, hogy várható zh-ban, mert akkor azokat adja tutira és még esetleg az 5ösért küzdőknek rak bele vmi zúzósat.
Holnap vagy suliban vagy emilben tolod át a zh-t?
Reggel fizika zh, azt se tudom hová írjam a puskát
kilométeres integrálok és vagyunk vagy 5en órán egy nagyelőadóban
-
Mawyx
őstag
Akkor már csak kéne egy szomszéd
Mi közösen vagyunk a T szakirányosokkal és nekik ugye ez 2 kredit, nekünk meg 1, de megbeszéltük, hogy mindenki 1kredites nehézségűt ír
bár én a legeslegelső feladatot se értettem, olyan gyorsan elhadarta, hogy nem tudtam se leírni, se megjegyezni, hogy mit kell nézni. Foxám élszámmal kell mahinálni, hogy létezik-e olyan gráf, aminek a pontjai akármik pl 7,7,7,3,4,4,4,4,1? hétvégén megpróbálok vmi logikát felfedezni a megoldott feladatokban, aztán hétfőn megyek hozzá konzultálni.
-
peterszky
őstag
Egész baráti volt a BevMat2 zh, Zé-vel és Mátéval jeles gyanúsra hoztuk össze
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #1320 üzenetére
Tudod mennyi a Petersen- gráf élszínezési száma? Talán a 8-as feladat az utsó lapon, ami volt órán. Azt már nem csináltuk meg, nekem meg ez a beadandóm, holnap vinném neki, de eleve nem tudom mi számít szomszédosnak a Pet-gráfban? Olyan kuszán mennek a vonalak. Ugye ki kellene színezni, hogy a szomszédosak ne legyenek azonosak. Hány színnel lehet kiszínezni?
ZH-t meddig írjátok? (csak, hogy menjek-e fél 6kor még órára vagy még akkor is zh-ztok vagy akkor már nem lesz óra)
-
peterszky
őstag
EAF3 - 1/8 kész, már csak a doksi kell
Azt de nem szeretem.
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #1316 üzenetére
Igen, neki kellett volna kedden beadni háziba, mert ez az egyetlen esélyem, hogy átmenjek, ha beadandókkal szerzek pár plussz pontot. Ha nincs meg 2es a zh, de majdnem 2es, akkor megnézi a beadott cuccokat... Ugye otthoni házihoz olyan segítséget kér az ember anyukától, apukától, havertól, tesótól, bárkitől, amilyet csak akar... De én mégse tudtam beadni, pedig biztos még most csüt is elfogadta volna
Ja, értem, az klassz. Bárcsak nekem is meglenne a gyak, nem akarom, hogy kirugjanak
-
bbazsy
őstag
megyek áprilisban vizsgázni, ijjáijjááóóóóó
-
dancefront
csendes tag
-
Mawyx
őstag
Vki meg tudja ezt oldani?
Keressünk gráfot, melynek nincs Hamilton-köre, de minden k-ra igaz, hogy bárhonnan hagyunk el k pontot, a maradék < = k részre esik szét. Full bizonyítás kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest