- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #2393 üzenetére
Akkor tojok rá, van még egy felfúrnivaló polc. Akkor fúrom fel, amikor ráérek és nem amikor sikerült kifigyelni, hogy mikor ugrik le a boltba 3percre és akkor...
De amikor csukott ablaknál hallottam ahogy ordít az olimpia nézésekor, az rendben kellett, hogy legyen.Jah, megjöttem
-
Mawyx
őstag
Lépek haza pár napra
-
Mawyx
őstag
Jó reggelt! Huh, de ki vagyok száradva
Ez felújítás alatt is végig pattogott, nappal nem engedett falat fúrni, mert hogy ő itthon van napközben is és zavarja. A többi szomszéd ugye melóban volt... Tök lassan haladt minden, falbontásnál is falra pléd és az lett püfölve, de így is hangos volt viszont sokkal tovább tartott minden, mert próbáltunk mindenre figyelni, hogy halkan legyen...
-
bbazsy
őstag
orfű party.
10 ember. 1 éjszaka. köcsögös bab. 15 liter bor. 1 rekesz sör. 3-4 üveg tömény..see you tomorrow
-
bbazsy
őstag
látod, nálunk semmi. meg is vagyok lepődve, pedig a zenei ízlésem elég tág, és hangerő is szokott lenni. de semmi
jövő héten meglesz 5.1 kiváncsi leszek lesz-e sírás (de ugye az hangerőt nem dob, szal..)
amúgy törődj bele, vannak genya szomszédok, akiket a lépteid is zavarnak és vannak akiket ha visítozol se. szerencse kérdése
de 11kor én is megvertelek volna lehet
-
Mawyx
őstag
idomítom a szomszédokat, ébresztőőő
-
Mawyx
őstag
Jó kedvem van
-
Mawyx
őstag
-
Mawyx
őstag
Hát ezzel sehogy se állok, de aludni is kell. Majd reggel elovasom...
-
peterszky
őstag
Mekkora az az írás Bazsi!
(Tőkés)
-
peterszky
őstag
Num EA helyett csináltam inkább ASM beadandót: buborékrendezés szövegre
Kész is lett szerencsére, lassan számháló gyak, az jó lesz
-
Mawyx
őstag
Jah, hol máshol
Úgy tűnik egy csepp közös sincs bennünk
Persze, párunkkal legjobb kirándulni meg mindent csinálni, de ez kivitelezhetetlenSzevezetlenül, egyedül meg sose indulnék neki az ismeretlennek, oda se találnék.
Vonz ez a 2 hely, tavasszal jelentkeznem kell és elindulni. Ha most nem megyek, sztem az életben nem lesz ilyen lehetőségem. -
peterszky
őstag
Odafelé én és pár barátom megvette végig a jegyet. Hazafelé, bár hihetetlenül hangzik, a rendőrség befenyítette a MÁV-ot, hogy nem érdekli őket a dolog, időben haza akarnak érni, így is úgy értük el a csatlakozást Miskolcon, hogy éppen maradt időnk a felszálláshoz (különben még ott is várhattunk volna +1 órát a következő vonatig, ami nem IC lett volna). Így értem haza este 10-re. Különben talán éjfél lett volna.
Amúgy nem szoktam bliccelni
-
bbazsy
őstag
válasz
peterszky #2361 üzenetére
inkább ezt nem reagáltam le, valszeg nem tetszene.
jademégis: ki lázad majd a legjobban, h szar a máv, nincs pénz semmire?! ...itthon, igazából kispál után olyan szinten elfáradtam, h ADF -re be se mentem. elmentünk billiárd aztán haza.. 4-7 alvás, numalgo erős szédüléssel, 10.30-5.30ig alvás
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #2358 üzenetére
Hol jártál?
Suliban mindig ősszel és tavasszal látok plakátokat, hogy lehetne menni Prágába és Krakkóba pár napra. Vhová mennék, ez a két hely érdekelne, régóta szemezek ezzel. Vmelyikőtöknek lenne kedve jönni? Egyedül nem olyan poén, még fényképeim se lennének, magamat nem tudom fényképezni...Tavasszal mindenképpen szeretnék menni most már.
-
bbazsy
őstag
na jóreggelt..
JÓ VOLT KISPÁL
-
peterszky
őstag
Hozzám is megérkezett egy új háziállat
katt -
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2336 üzenetére
Egyszerűen nem ízlik, nem tartom normális állatnak őket, meg aztán egy helyes kis nyuszit nem fogok megenni
A libától undorodom, régen nagyon sokat ettünk, elég is volt egy életre kb. Birkapöri még forró, gőzölög az edényben, kiszedem a tányérba, abban a pillanatban belefagy, beleköt
De nagyon húsos vagyok, múltkor a menzán bácskai rizseshúst kértem natúrszelettelVolt ára
Mások savanyúságot kérnek mellé, de én még húst kértem
Minden nap eszek húst, nem birom nélküle.
-
peterszky
őstag
válasz
nickwearby #2336 üzenetére
Itt nincs off
Meg olvasni se igazi ezt a szürkét
Egyszer kéne tolni egy grillpartit. -
nickwearby
tag
Én egyedül a marhát nem eszem,
csak ha vendégségben vagyok, udvariasságból.A birka finnyás, mert ha öreg, akkor jó rágós, azon a fűszer se segít,
de ha friss és jó minőségű, akkor aki rutinos a konyhában, nagyon jól el tudja készíteni.
De az tény, hogy nagyon karakteres,
gondolom, sokan ezért nincsenek oda érte.Egy furcsaság, hogy görögben szívesen ettem volna tradícionális birka gyrost,
de sehol nem volt,
csak a disznó....Vadakat nem kóstoltam.
A pulyka meg univerzális
az alapíze elég semleges, szinte csak a páctól függ, hogy jó lesz-e.
Gasztro-rovatunkat olvassák
(ja akkor ezt offolni kell)Mawyx,
mi az oka, hogy ennyi mindent nem eszel?
Világnézeti, vagy csak egyszerűen nem ízlik? -
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2331 üzenetére
Én nem eszek semmi ilyet, nekem már a birka is sok. Csak csirkét, desznyót és marhát eszek, meg pulykát grillezve és levesbe apró húsfalatként, azt máshogy nem.
Birka, kecske, nyúl, őz, galamb, liba, kacsa, kismalac stb kilőve. -
peterszky
őstag
válasz
nickwearby #2327 üzenetére
Amíg nem lesz belőle pörkölt
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2327 üzenetére
10-12 év
-
nickwearby
tag
Na, ennek a hétnek is túl vagyok a JAVA-n,
megvolt két zh meg egy röpi,
jók lettek
Szerintem a közgáz is sikérült,
de majd meglátjuk, inkább nem iszom előre
Egész jópofa volt.
Durvábbra számítottam,
bár ahogy hallottam, volt akit még ez is megviselt
Hiába bele kell szokniLátom, mindenkinek mennek rendesen,
majd a jövő hetitől fogok *****ni,
hétfő bevmat,
kedd matalap(még ez a leglightosabb.)
szerda linalg...... -
Mawyx
őstag
Hát ez szar volt
De túléltem
És még mennyi ilyet kell...
-
bbazsy
őstag
és támad akkor olyan sötééét,
amiben az élők kezéééééét
többet nem találod
és ami elér, azt ütöd, vágod..............................ZSÁKMÁNYÁLLAT MÁJÁT MOSOD
egy névtelen patakban
körülötted olajfoltok
mézeskalácsszív alakbanésúgy nézed az arcod benne mint
régen a céllövöldében
azalááááány akinek
lőttél egyet
finomutalásféleképpen.PÉNTEK, KISPÁL!!!!!!"'!+"'"'!"'!+"!"'!+"'!+"'!+'"!+"'!+"'!
-
proof88
addikt
Nagyon ellámultam a mai ZHt. Talán bemakkolom a kettest, ha nem, nem bánom, mert ebből mindenképp javítanom kéne, 4-esre kb... mondjuk ez az idő miatt is necces volt kicsit. Meg nem értem, minek 4x4-es mátrixot adni, elég lett volna 3x3-as is.
Determinánst lehetett számolni L és U-ból, átló elemeinek szorzata. Ugye? -
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #2316 üzenetére
Volt, aki tök hamar végzett, én egy óráig csak determinánsokat számoltam.
Milyen gáz már, hogy 5 feladat volt valóban, de ahan, egyenként csomó alponttal
LU-s feladatot(feladatkupacot) megcsináltam meg a Gramm-Schmidtet, 1.höz, utsóhoz meg felírtam a képleteket.
A 2es meg mi a xar volt?Már csak a zuhany gondolata éltetett, ott ültem 30fokban pufajkában
-
proof88
addikt
Most egyébként mire jó LL-Transzp. helyett az LDL-Transzp?
-
peterszky
őstag
Is it christmas?
(miket vált ki emberből a num
)
-
raczger
őstag
Na megérkezett a szoctám meg alaptámogatás így linalg zh előtt, így jobb kedvvel fogom megírni majdnem nulla tudással
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #2306 üzenetére
Azt én is láttam, de évfolyamtársam is holnap írja, sztem most kell nekünk
Most értem vissza konz-ról, totál összezavart+xart se tudok
Kaja, aztn kezdek vmi puskát írni, de rohadt sok ez. Én nemtok fejben gyorsan számolni, meg több lépést egyszerre...követhetelen volt, másolni alig birtam a táblát...
Householder meg totál gáz
rinya, rinya, rinnyaaaa -
Mawyx
őstag
Német bill-es laptopon nincs printscreen gomb. Mindegyiken van, csak max nincs feliratozva vagy nincs ilyen funkcióm akkor? Nem szeretnék külön progit felrakni emiatt, jó lenne előcsalni, ha csak a felirat hiányzik a gombról.
hp 6710b -
proof88
addikt
Na mindegy, akkor lesz@rom. Majd megcsinálom hétvégén a feladatot meg a doksit, most nem áll módomban nyomtatni.
Azért elmondom a sztorit.
Tavaly EAF1-en Bauernél voltam. Lazaság, tök jó volt. Most az EAF2-t is nála vettem fel, de nem fértem be. Aztán felvettem GT-nél, mert ő biztos jó fej (előadáson szimpatikus, meg amikor előző félévben évfolyam ZH volt, akkor is jó fejnek tűnt, mikor ellenőrizte a feladatom).
Bemegyek első órára nyelvi laborba, nézem az F1 szabadedzést neten. Egyszer megjelent mellettem a GT, és mondta hangosan, hogy aki nála van, az jöjjön közel hozzá. Nem törődtem vele, mert tökre kiment a fejemből, h nem Bauernél vagyok.Már fél 11 volt, na mondom, nem jön a Bauer, elmentem Loviba. Aztán kaptam infosheetre egy hf számot, meg hogy mikorra kell. Bauernél ezt megszoktam, csak a hivatalos hangnem volt fura, mindegy. Köv órán nem mentem be. Aztán 3. héten rájöttem, hogy én GT-nél vagyok. lóóóóóóól
De hülye vagyok! -
Mawyx
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gmail
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mozilla Firefox
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- Eladó Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ω stúdió fejhallgató
- ÚJ! Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest