Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WestBam
Topikgazda
Nekem már megint csak az a kérdésem van, hogy mire kell ennyi fény?
H-Zol felhasználása speciális, az emberek 95% nem dolgozik mezőn éjjel kombájnokkal, traktorokkal, tehát most ettől tekintsünk elGyorsan számot vetettem, van a 9900 lumen fényáramú TM9K Pro-m, amit egyébként elég keveset használok, ez a legdurvább lámpám.
Néha persze én is eljátszok a gondolattal, hogy kellene valami brutál fotonágyú (ismét), de mindig meghozom a racionális döntést, miszerint teljesen felesleges. Amit nem tud egy 2-3000 lumen körüli lámpa azt én nem is igazán akarom látni.A nagy hype-ra való tekintettel rendeltem az elsőre (és másodikra-harmadikra is) teljesen értelmetlennek tűnő Wurkkos HD03-ból, hogy ne mondja senki rám, hogy nincs tapasztalatom ezekkel a klip lámpákkal. Amúgy nagyjából szerintem van, mivel 2020-ban már írtam is cikket az XTAR RC2-200-ról, ami gyakorlatilag ezeknek az őse, és igazából az is olyan semmire nem való lámpa volt, holott abban volt rendes kapacitású akku is. Na mindegy, majd jól megírom, hogy mire jutottam vele. Nagy elvárásaim nincsenek.
Ellenben jön egy szintén Wurkkos CL01 kempinglámpa, már ha így bő egy hét után végre méltóztatnak valamikor feladni. Kempinglámpa mindig jó ha van.
Épp ezért érkezik (remélem már ma) a BLF LT1-es kistesója, a Sofirn LT1S is.
És ha már lúd, legyen kövér, a héten megjön a Ledlenser ML4 WW is, mint az ML6 Connect WL kistesója.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- ÚJ, USB-C-s / elemes, rádiós (RF), wifis (Tuya, SmartLife, stb.), programozható okostermosztát
- Eladó Bontatlan új Amazon Echo Dot 5 Smart speaker Amazon Alexa fekete, kék vagy fehér színben
- Eladó KTM női bicaj!
- Eladó KitchenAid Artisan 4l-es konyhai robotgép mandulaszínben
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!