Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• WestBam

Topikgazda

Nekem már megint csak az a kérdésem van, hogy mire kell ennyi fény?
    H-Zol felhasználása speciális, az emberek 95% nem dolgozik mezőn éjjel kombájnokkal, traktorokkal, tehát most ettől tekintsünk el :B

Gyorsan számot vetettem, van a 9900 lumen fényáramú TM9K Pro-m, amit egyébként elég keveset használok, ez a legdurvább lámpám.
    Néha persze én is eljátszok a gondolattal, hogy kellene valami brutál fotonágyú (ismét), de mindig meghozom a racionális döntést, miszerint teljesen felesleges. Amit nem tud egy 2-3000 lumen körüli lámpa azt én nem is igazán akarom látni.

A nagy hype-ra való tekintettel rendeltem az elsőre (és másodikra-harmadikra is) teljesen értelmetlennek tűnő Wurkkos HD03-ból, hogy ne mondja senki rám, hogy nincs tapasztalatom ezekkel a klip lámpákkal. Amúgy nagyjából szerintem van, mivel 2020-ban már írtam is cikket az XTAR RC2-200-ról, ami gyakorlatilag ezeknek az őse, és igazából az is olyan semmire nem való lámpa volt, holott abban volt rendes kapacitású akku is. Na mindegy, majd jól megírom, hogy mire jutottam vele. Nagy elvárásaim nincsenek.

Ellenben jön egy szintén Wurkkos CL01 kempinglámpa, már ha így bő egy hét után végre méltóztatnak valamikor feladni. Kempinglámpa mindig jó ha van.
    Épp ezért érkezik (remélem már ma) a BLF LT1-es kistesója, a Sofirn LT1S is.
    És ha már lúd, legyen kövér, a héten megjön a Ledlenser ML4 WW is, mint az ML6 Connect WL kistesója.

Új hozzászólás Aktív témák