Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WestBam
Topikgazda
Egyik gyártónak sem érdeke ez
De ok, tételezzük fel, hogy szabvány meneteket használnak. Akkor sem mindegy, hogy az egyik csövön a menet 10mm hosszú a másikon meg 12mm, mert a rövidebbet hiába tekered be a hosszabb helyére, nem fog felütközni a fejben, nem viszi át az áramot (feltételezve, hogy a cső végén érintkezik csak). -
WestBam
Topikgazda
válasz
MittuDomain_ #52696 üzenetére
Ahány gyár(tó), annyi féle. Nincs is ezzel baj.
-
Ra3
őstag
válasz
MittuDomain_ #52693 üzenetére
Nekem is megjött ez a szett már több mint egy hete, én egyből rendeltem hozzá hosszú csövet, az előbb itt volt mint a lámpa.
Szerintem nem nagyon van hozzá olcsóbb helyettesítő termék, én az Astrolux S2 kapcsolóját se tudtam rátekerni, mert másmilyen a menet. Ha jól láttam akkor talán az S43-nak ilyen a csöve, de árban ugyanannyi, szóval azzal sem vagy előrébb. -
i-sti
senior tag
Egy linket kaphatok a bevált Samsung 18650 dealerhez?
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Megjött a rövid csöves S1 + Skilhunt töltő kombó. Amíg nem érkezik meg a 18350 csomag, gondoltam megnézem 18650-el, de hiába. Próbálkoztam az Eagle eye és az S2+ csövével, hiába. Van még c8, zanflare F1, meg pár noname, de mielőtt mindet beletekerem, hátha tudjátok, van-e helyettesítő termék, vagy muszáj leszek rendelni Astrolux csövet, ha üzemidőt is akarok?
-
iatti
aktív tag
ha a gyártó oldaláról vennék emisar d4s-t,nincs paypal-om,más kártya rizikós?
-
Tony21
tag
válasz
Donki Hóte #52682 üzenetére
PayPal ahogy már mondták. Ott van a számla náluk a vásárlásról, képet mellékeled, hogy bg nem is szándékozik küldeni az egyik lámpát. Fele cuccért fele pénz, nem pedig a bg által megálmodott abszurd agymenés. Sima ügy.
-
lkristóf
senior tag
válasz
Akkor most te nem ezzel az akcióval vetted meg? Mert akkor stimmelne a 6$ refund.
-
törölt tag
válasz
WestBam #52681 üzenetére
Persze, hogy nem fér bele hiszen nem azt kapja az ember, amit rendelt. A kis kekeckedés alatt, ami nekem belefér, olyan próbálkozásokra gondoltam mint. Pl. Mielőtt visszafizetik vagy másikat küldenek, az elküldött termék árának egy részének a megtérítésével próbálkoznak, vagy mondjuk azt mondják, hogy ok hibáztunk bocs fél áron küldjük amit eredetileg akartál. Vagy pl. Küldenek a hibás lámpába drivert vagy ledet azt old meg. Hátha elfogadod. Aztán ha nem akkor fullrefund persze vagy újraküldés. Előfordulhat, hogy hibáznak, vagy hibás a termék amiről nem tehetnek. Ilyenkor azért hajlandó vagyok egyezkedni, hogy mindenki jól járjon valamennyire, mert elfogadom, képtelenség visszaküldeni, és amúgy is nyomott árakról van szó az itthoniakhoz képest. Ami Donki Hótéval történt az elfogadhatatlan. Olyan ez mint egy lehúzás. Úgy hírdetnek meg valamit, hogy a közzétételkor sejtik, hogy nem tudják majd teljesíteni, és a pénzt se akarják visszaadni.
Nálam amikor a második hibás Tool-t kiküldték akkor próbát tettek azzal, hogy csak a felét fizetik vissza. Mondtam, hogy nem mert direk kértem és megígérték, mielőtt küldik megnézik, hogy tényleg működik e normálisan. Mivel nem tették ezt meg és újra kellemetlenséget okoztak kéretem a teljes pénzt. Erre ők azt mondták OK.Úgy néz ki azóta változott a hozzáállásuk.
-
ZolkoW
őstag
válasz
Donki Hóte #52684 üzenetére
Nálam is átvette a GB és BG szerepét, meg az eBayét is, eBayen már szinte csak használt cuccokat nézek meg néha.
-
válasz
ZolkoW #52683 üzenetére
Tegnap nagyon pipa voltam, ma már csak mosolygok a dolgon. Elég sok mindent szoktam rendelgetni, néha belefér, hogy rajta vesztek.
Egyelőre nem rendelek a banggoodról semmit, aztán majd ha elfelejtem ezt a szivatást, akkor majd rendelek ismét.
Egyik kínai webshop sem tökéletes, bár mostanában az aliexpressel van a legkevesebb gondom. Ennek persze csak annyi oka van, hogy ott alaposan megnézem, hogy kitől veszem meg a kinézett cuccot.
-
ZolkoW
őstag
válasz
Ez már tényleg a legalja. Ha X összeg ki volt fizetve, akkor X összeg jár vissza, nem?
Ha jól értem, nem arról van szó, hogy megvetted kedvezményes áron, de a teljes árat kérnéd vissza... akkor még csak érteném őket, hogy kekeckednek. De az, hogy aztán még 0,6 dollár miatt tovább aljasodnak, az már még lejjebb van. Hosszú idő óta épp ma rendeltem őlük megint, nagyon remélem, hogy semmi külön ügyem nem lesz velük, mert ezek a dolgok nem éppen szimpatikusak, majd jól végleg leszokom róluk.. -
válasz
1stVikman #52670 üzenetére
Ezt látom most a rendeléseknél:
SZERK:
Jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Miután jól elleveleztünk a témában, most megírta nekem a banggood, hogy most látják, hogy kupont is felhasználtam a rendeléshez, ezért még korábban jelzett a 6 dollárt se adják vissza, hanem csak 5,4 dollárt.
Komolyan mondom, hogy ez már a legalja az internetes kereskedésnek
Befejezem a vitát velük, a végén nem adnak vissza semmit, sőt kitiltanak. Ami persze nem gond, mert úgysem veszek tőlük soha többet semmit
-
WestBam
Topikgazda
válasz
#07813632 #52680 üzenetére
Nekem ilyen színbeli eltéréses dolog még nem volt velük, de az sem fér bele egyáltalán. Ha olvastad a cikkem arról, amiről senki nem beszél, akkor abból kiolvashatod azt is, hogy miért nem szeretnék csak úgy cserélni még a hibás termékeket sem.
Amúgy kezd a GB és a BG egyre hasonlóbbá válni, egyre több a szívatás, kekeckedés. Gyorsan lekopogom, de nekem eddig rendben volt minden náluk, egy garim nem jött össze, de azt benyeltem, megoldottam házilag, de szörnyű dolgokat lehet olvasni nem csak itthonról, már nemzetközi szinten is jelentkeznek a problémákkal. -
törölt tag
válasz
Donki Hóte #52667 üzenetére
[link] Nem tudom mi történhetett a bangooddal, de régen nem ilyenek voltak. Az még elmenne, hogy kekeckednek egy kicsit ha hibás lámpát küldenek vagy más színűt, de hogy a kifizetett pénzt nem akarják visszaadni az elég nagy baj. Saját maguk ellenségei lesznek ezzel a hozzáállással.
-
Csepe
aktív tag
válasz
Gargouille #52678 üzenetére
A hivatalos boltból vettem.[link]
-
Ra3
őstag
válasz
kugyu21 #52675 üzenetére
Elvileg ha valami bajod van és nem sikerül az eladóval megegyezni akkor a paypal is segíthet, de ez sem egy ultimate megoldás. Nyitni kell egy dispute-ot 180 napon belül, és elbírálják hogy kinek van igaza.
Ha az eladó sejti hogy vaj van a fején akkor már a paypal emlegetése is megolajozza az ügymenetet.
Azért írtam hogy nem 100%-os megoldás mert van hogy az eladó javára döntenek, akkor például előfordulhat ilyen ha több ésszerű megoldást is felajánl, amit nem fogadsz el.
Elvileg egyébként egy évben max. hatszor a paypal fizeti a visszaposta költségét, bár ebben nem vagyok biztos, utána kéne nézni a vonatkozó topicban. -
kugyu21
senior tag
Ez a Paypal-lal fenyegetőzés mit takar pontosan?
Nekem is van egy kis vitám velük, és nem tudok igazán nyomást gyakorolni rájuk. Egy barna táskát rendeltem, de libaf@s színűt küldtek. Mondtam, hogy nekem ez nem kell, írták, hogy küldjem vissza, de nem térítik a visszaposta költségét, az esetleges vámköltséget, és a refundból levonják az ö postaköltségüket is. Amikor mondtam, hogy az nem buli hogy így nem lesz táskám sem és még fizettem is egy csomót (még a kétszeres konverzió is), miközben ök hibáztak, akkor mindenféle pontokkal akarják kiszúrni a szemem. Régebben semmi problémám nem volt velük, de mostanra tele lett a hócípőm -
Csepe
aktív tag
Sziasztok!
Megjött a Biscottis S2+ lámpám. Viszont ugyanez a leírt problémám van, nem tudok módot választani. Csak a legalacsonyabb mód működik, ha félig lenyomom a gombot kikapcsol a lámpa, ha visszaengedem, akkor bekapcsol. Azt írják itt, hogy hibás a driver. Lehet ezzel kezdeni valamit, vagy ez menthetetlen?
-
1stVikman
senior tag
válasz
-
Ra3
őstag
válasz
Amúgy ne hagyd, egyértelmű hogy 23-at fizettél a kettőért és egyet adtak fel, a másik ára visszajár, ha paypal-el fizettél akkor vidd tovább ott.
Ez a lámpa soha nem volt 16 dollár, hónapok óta bent van a kosaramban amire minden nap ránézek.
Ha szétszedték a rendelést 2x11.5-re akkor nem is értem mit szórakoznak. -
Ra3
őstag
válasz
Én is meccselek velük a széthullott Golisi töltő miatt, most ott tartunk hogy felajánlottak 500 banggood pontot kárpótlásul, hát udvariasan visszautasítottam, van kb 7000 amit nem tudok mire felhasználni.
Eddig a BG-vel csak jó tapasztalataim vannak, kíváncsi leszek ennek mi lesz a vége, az utóbbi időben több panaszt is olvastam több helyről. -
válasz
Donki Hóte #52619 üzenetére
Tele van a hócipőm a banggooddal és a lumintoppal.
Rendeltem 2 lámpát együtt 23 dollárért. Készlethiány miatt ez egyik lámpát nem tudták feladni, ezért kettébontották a rendelést, az egyik 11.5 dolláros részhez odaírták, hogy postázva, a másik 11.5 dolláros részre meg azt írták, hogy vagy rendeljek mást, vagy várjak, vagy refundolnak. A refundot kértem.
Erre ma "örömmel" értesítenek, hogy visszaadnak 6 dollárt
Kérdem, wtf, miért csak 6 dollár?
Írják, hogy akció nélkül 16 dollár volt a lámpa, plusz 1 dollár a szállítási díj. Mondom nekik, hogy a honlapjukon jól láthatóan 11.5 dollár a lámpa ára, szóval adják vissza a 11.5 dollárt.
Persze kötik az ebet a karóhoz, hogy egy hete még 16 dollár volt.
Szóval rohadjanak meg, soha többet nem veszek lumintop lámpát ettől a rablóbandától
-
ZozzV6
senior tag
válasz
MittuDomain_ #52664 üzenetére
Fél percig
És csak közelre. -
ZozzV6
senior tag
Nézzétek nézzétek a tegnap készült képeket.
Csak egy két ízelítő:
-
WestBam
Topikgazda
Urak! Kérek mindenkit, hogy reflinket ne tegyen be a fórumra, mert törlésre kerül a hozzászólás és a rá érkező reakciók is!
Köszönöm! -
FBLLMAG
senior tag
válasz
WestBam #52654 üzenetére
Sajnos, én is így vagyok ezzel. A Maglite 2D PRO -val és a ML300L 3D -vel még próbálkoztam, ezekkel sem ment. Pedig ezeknek "csupán" 6 cm átmérőjű a fejük.
Valahol, 4 cm átmérőnél húztam meg a határt.
Fél kg -os lámpákkal sincs kedvem sétálni, bár, ha 5 db -ot magamra akasztanék, összejönne a fél kg.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
Donki Hóte #52656 üzenetére
Sorolhatnám, hogy hol van és hol nincs lámpám, de ha az "utcán" találkozunk akkor csak 1-2 lámpa lesz nálam, az pedig mind a zsebemben. Táskát és egyéb izéket nem hordok, autós vagyok, az a táskám, abba meg minden belefér, de sok helyre nem jön velem
-
-
Sub-S
senior tag
Az újabb SST20-as S2+ melegedés tekintetében hasonló lehet mint a korábbi XML2?
-
FBLLMAG
senior tag
-
WestBam
Topikgazda
válasz
FBLLMAG #52649 üzenetére
Milyen sok és erős lámpám van, amit használok is napi rendszerességgel, ezért én pl. előnyben vagyok.
Ja nemAlapvetően jók ezek az erős lámpák, de őszintén bevallom, minimális az üzemidő bennük. Ami elfér a zsebemben és tud velem jönni bárhová (tehát akár EDC is lehetne) lámpa az aminek igazán haszna van. Legyen üzemidő, nekem ez fontos, ezért még mindig kitartok a 18650 mellett, a kis 16340 akkus JET II Pro-val is az a bajom, hogy feltöltöm, és a hét közepére- végére lemerül. Nincs benne USB, tehát nem annyi, hogy bedugom aztán gyorsan feltöltöm. Na ebben sokkal jobb a TUP, mert ezt pont tudja, ráadásul van némi kapacitása is, a hátralévő üzemidő kiírása meg non plus ultra. Van még jobb lámpám EDC-re de arról majd kicsit később fogok csak írni. Van még ez meg az a tarsolyomban
-
Petrónius
aktív tag
válasz
Donki Hóte #52641 üzenetére
Szia
Jó hogy írod, éppen most keresgéltem én is akkut. Tegnap kaptam meg a Zanflare f1 lámpát. És a Jófogáson ezen a hirdetésen akadt meg a szemem. Ezek szerint megbízható eladó, jó áruval. -
1stVikman
senior tag
válasz
Donki Hóte #52641 üzenetére
Igen, ilyenem van is tőle. Kapacitást is tudják, bár csak kettőt tesztetlem, az egyik 3416 mAh-t, másik 3443 mAh-t tud Lii-500 szerint.
Szóval jó termék, csak gondolkodom kipróbálni mást is. Emiatt kérdeztem a Sanyo-t, szintén tőle, vagy BG-ről a 30Q. Ott van sima és button top is most akcióban. (A sanyo meg a 35e még BG-ről sem lenne olcsóbb.) -
válasz
1stVikman #52640 üzenetére
Szerintem ez a 35E akku jó vétel a jófogásról.
-
1stVikman
senior tag
válasz
ZozzV6 #52590 üzenetére
Szia!
Itt néztem a BLF-en a lámpákat, és lejjebb tekerve van akku is: LiitokalaVariCoreFlagship StoreHa megbízható, akkor szemezgetnék innen. Ha nem, akkor jófogás vagy BG.
Kérdés, hogy Sanyo NCR18650GA , Samsung 35E vagy Samsung 30Q?
Button top akkukkal érhet hátrány valahol? -
smkb
őstag
Sziasztok,
Nem szorosan ide kötődik, de egy 32700 as LiFePO4 akkut mivel lehet tölteni? Jó hozzá amivel a liion/lipo/ nimh akkukat töltöm, 500as Liitokala töltő, vagy spec kell hozzá? Csak mert a technológiai leírásnál az szerepel, hogy a liionokkal ellentétben itt nem folyamatosan esik a feszültség, hanem jórészt a nominális 3.2v on van, és csak a vége fel esik nagyobbat.12v os akku boxba tenném őket, amire 32650 és 26650 et ír. Előbbit nem nagyon találtam, illetve mind az is lifepo4, illetve a 32650 nek mondottak is mind 70mm magasak.Köszi
-
Vlah
tag
válasz
Gargouille #52636 üzenetére
Pont ez az érdekes, hogy lh351d 90cri 5000K van benne, az eredeti XP-L-lel nem is volt ilyen gond. Viszont olvastam, hogy másnál igen, szóval ezért gyanakodtam másra. Majd kipróbálom AR lencse nélkül.
-
Valóban ott van a szín meghatározása, addig már nem tekertem lefelé.
Azt viszont nem írták oda, hogy a 6000-6500 K-t úgy kell érteni, hogy középen 6500 K, a szélén pedig 6000 K
Egy kicsit zsákutcának érzem az XHP50.2 LED-et, erős fénye van, de a színe nem egyenletes, elég erős zöldessárga elszíneződés látszik a fénycsóva külső részén
-
FBLLMAG
senior tag
Még nem kaptam meg az Armytek Prime C2 PRO -t. Az utolsó pillanatig választhatok a Nitecore EC30 és ez között.
Armytek Prime C2 PRO
vagy
Nitecore EC30
Melyiket választanátok? Az ár ne legyen fontos. Azzal ne foglalkozzatok. Úgyis más árakat kapok.
-
Vlah
tag
Zanflare f1 hotspotjában a zöldesedésre talált ki valaki megoldást, vagy sikerült kideríteni az okát? Az AR bevonat okozza?
-
vince
őstag
válasz
Donki Hóte #52627 üzenetére
Középen a Sofirn SP33 XHP50.2 LED-el, a gyártó nem mond semmit a színhőmérsékletről.
A Sofirn Official Store-ban a lámpa leírásában (görgess a fotók alá) a Specification rész így kezdődik:
Emitter: CREE XHP50.2 LED 6000-6500k -
válasz
Donki Hóte #52529 üzenetére
Na, nagy nehezen összejött a lámpák színhőmérsékletének a lefényképezése. Azért volt nehéz dolog, mert nincs itthon fehér falfelület. Így aztán a fürdőszobában a fehér csempe előtt fényképeztem le őket.
Balról jobbra: egy Convoy C8+ Nichia LED-el, ez a gyártó szerint 5700 Kelvines.
Középen a Sofirn SP33 XHP50.2 LED-el, a gyártó nem mond semmit a színhőmérsékletről.
Jobbról pedig egy Convoy C8+, de ebben XPL HI LED van, a gyártó szerint 6500 Kelvin színhőmérséklettel.
A falon látható képek alapján a két Convoy C8+ lámpának szép egyenletes színű a fénye, a Sofirn SP33 fényének viszont van egy eléggé erős sárga palástja.
Szóval ezért láttam alacsonyabb színhőmérsékletűnek az SP33 fényét, mint 6000 Kelvin, mert középen ugyan hidegfehér a fénye, de a szélén eléggé sárga.
Az is látszik (azon felül, hogy a két C8-ast nem egyformán támasztottam a falhoz
), hogy az SP33-nak lényegesen kisebb hotspotja van, de nem is igazán széles a világítási képe.
-
Ra3
őstag
válasz
Donki Hóte #52623 üzenetére
Én megvárnám hogy legyen raktáron, vagy küldjenek másik színt.
-
válasz
Két hete megrendeltem banggoodtól egy ts100 forrasztópákát akcióban. Erre ma jött egy email, hogy nem kapom, de a mellé rendelt 2000 forintos pákahegyet küldenék 2000 forintos eu priotity postával. Jó vicc.
-
A214
aktív tag
Csak úgy egy kis lencsés boruit tuning . [link]
Lencsék linkje a video alatti megjegyzésben.
Orosz nyelvtudás előnyben. -
Van raktáron, de ez van odaírva:
Shipping: Processing time: Expected on February 24, 2019
-
Ra3
őstag
válasz
Nem értem mi van, ha rendelni akarok akkor van raktáron az összes színből kínai raktárban. Véletlen nem US raktárból rendelted?
Amúgy nemrég jött meg nekem is arany színben, nagyon jó kis lámpa, régebben vettem ajándékba egy Lumintop Worm 4.0-t, ez nagyon hasonló, majd összehasonlítom ha le tudom fényképezni együtt a kettőt.
Könnyű kapcsolgatni, pedig alapból nem szeretem a twisty megoldást, és brutál pici, talán akkora mint egy AA elem.
Lehet hogy berendelek egy ilyen kettes akciós csomagot, ajándékba ezek mindig jók ha vannak készleten. -
Ra3
őstag
válasz
ZozzV6 #52615 üzenetére
Igazából a geek faktor ami hajt, szükségem nincs rá, dehát ebben a topicban (is) felesleges ezt magyarázni. TIP-ből van kettő, az egyik még ki sincs bontva, Lumintop Tool bontatlan, Lumontop EDC01 szintén, Klarus Mi7 is van mindig nálam, meg az egyik kocsikulcson Tube is, szóval pici lámpa azért van itthon bőven.
De gondolkondtam ezen az Astroluxon, az S43-as is bent van kosárban egy ideje, meg kattogok a D4s-en is.Most szerintem eladok pár cuccot aztán majd ha pluszban kerülök akkor vásárolgatok, akciók minidg lesznek....
-
Amjad1313
csendes tag
Köszönöm a segítséget!
-
válasz
drinker #52250 üzenetére
Megrendeltem ezt a Lumintop EDC01 kis lámpát, pontosabban kettőt, mert úgy volt az akció.
Erre ma ír a banggood, hogy készlethiány miatt csak egy lámpát tudnak szállítani
Választhatok, hogy várok még, vagy rendelek mást tőlük, vagy visszafizetik az árát.
Nem szép dolog, hogy olyan dolgot akcióznak, ami nincs is készleten
SZERK:
Egyre jobb, azon az oldalon, ahol választhatnék a 3 lehetőség közül, a refund gombra kattintva azt írják, hogy nincs lehetőség refundra
Akkor mi a faxé' ajánlották fel a refundot, ha nem lehetséges
Vicces ez a banggood
SZERK2:
Megírtam nekik, hogy WTF
-
ZozzV6
senior tag
-
Ra3
őstag
Akkora a hájp a TUP körül hogy komolyan elgondolkoztam a vételen, de annyiból majdnem kijön egy Emisar D4s is... First world problems
-
FBLLMAG
senior tag
A szomszédban, a Cseheknél, csináltak pár mérést, tesztet a LivarnoLux termékeivel. Az 5 W nagyjából a fogyasztásnak felel meg új elemmel, elemekkel. De a fogyasztás is folyamatosan csökken. Kb 75 lm / W felel meg ezeknek a lámpáknál. Ahogy merül, egyre halványabb lesz a lámpa. A led típusa is passzol, meg lényegében minden, igazat írtak a dobozra, de messze van a középkategóriától is.
Itt a 20 W -ost szedi szét.
-
Nahát!
tag
Tuninggal kapcsolatban szeretnék kérdezni.
Van egy XENO G42 lámpám XM-L2 led van benne.
Gyárilag mindösszesen 540 lumen körül van NW leddel, de a reflektor kialakítása miatt így is szép nagy a hatótáv.
A driver szuper, egyik fokozaton sincs pwm és mindenhol teljesen "flat runtime".
A fejnél nincs ragasztás, könnyen szétszedhető, módosítható.Kérdés, hogy
- milyen ledet lehetne beletenni a driver piszkálása nélkül, amivel erősebb lenne (és ami 4000K-nál nem hidegebb színhőmérsékletű),
- illetve ha nagyobb áramfelvételű led kerülne bele, akkor tuningolható-e úgy a driver, hogy a "no pwm" ás a "flat runtime" megmaradjon?Előre is köszi, ha valaki tud válaszolni!
-
-szabi-
addikt
válasz
Gargouille #52602 üzenetére
Szerintem még Sofirn SP33 is odakerülhet a listára.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
HardSanyeee #52604 üzenetére
Ha szemezgetsz a táblázatomban igazából csak az XP-L HI M1 verzió hiányzik. A többi van benne.
-
HardSanyeee
őstag
válasz
Gargouille #52602 üzenetére
@Amjad1313: Illetve az M1-ből és az M2-ből is van XPL HI változat már, ami ugyanúgy nagyobb hatótávot, de kevesebb szórt fényt jelent az alap változatokhoz képest.
Kéne egy ultimate Convoy teszt, ahol az S2+, M1 és C8(+) trió össze van hasonlítva mind XM-L2 és mind XPL HI változatokban is
Más: Már kapható az S11 host, 16,52 dollár, szóval van rá esély (szerintem), hogy a tényleges lámpa a 20-25 dolláros ársáv közé fog esni.
-
Gargouille
őstag
válasz
Amjad1313 #52592 üzenetére
Még 3 megfontolandó lámpa számodra:
Az első kettő csak design-ban különbözik, gyakorlatilag ugyanazt tudják, a BD06 viszont 26650-es akkuról megy, ami hosszabb üzemidőt jelent és van beépített töltője is.
Nekem M2 van, az 80-100 méterig tökéletes és pont annyira terít, hogy nagyon jól belátsz mindent azon a távon. Vetítési képben a C8 és az S2+ között van, szinte pontosan megegyezik a fénye a Zanflare F1-el.
-
ZozzV6
senior tag
Elvileg nem rosszak de attól hogy azt írják 5W led van benne nincs 5W-on hajtva mert ha jól látom ez AAA vagy AA lámpa. Max 2-3W-ra számíts de lehet inkább 1W. Árban reális. Kínaiaktól sincs sok vetélytársa. Max a Nitecore Tube de az 1W sincs.
Ja és 100m-t felejsd el. Szabvány szerint számolva lehet megvan de valóságban jó esetben 15-20m-re alkalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest