Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Egér probléma
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- ZIDOO médialejátszók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
hajospeti #15997 üzenetére
Az ellenállást hol vettem?
A lámpát?Az ellenállást egy közeli kis elektro boltban, vettem darabja 30Ft körül volt
Ha veszel akkor 1W-at vegyél , több fajtát R5, R10, R22, R33, csakhogy tudj kísérletezniNekem ez a lámpa van(műanyag foncsoros kaptam) , $24.95 -5% kuponnal $23.70
BLF = -5% kupon
Tegnap leléptem, 170 lépésre simán elvilágít, még messzebbre is de azt még nem léptem le (187cm vagyok csak a lépés nagyság miatt)Én bontott akkumulátorokat használok. Van egypár
-
bul07
nagyúr
válasz
sato77 #15982 üzenetére
(#15983) hajospeti
(#15985) hpsafl
Először is ahogy nekem is ajánlották ha méritek minél rövidebb és vastag vezetékkel tegyétek, a műszerbe ilyen pár centis vastag vezetéket csináljatok ne a vékony hozzáadottal, akár 0.3A mérési eltérés is lehet a vezeték miattVastag vezetékkel mérve 1db R10 ellenállással
High: 2.94A
Med: 1.44A
Low: 0.71AMég egy R22-est párhuzamosan forrasztva
High: 3.34A
Med: 1.64A
Low: 0.8Aígy van beforrasztva a kettő , de ha igénylitek csinálok képet az enyémről
Ezt még bemásolom hogy erre is figyeljetek(régebbi hozzászólásomból)
De elkövettem egy hibát megfeszült az ellenállás és az egyik kicsi R150-es egyik oldala felvált, elöntött a víz hogy na vége rendelhetek új drivert, de csavarhúzóval lenyomtam minden mindegy alapon és a pákával sikerült visszaforrasztani, ez lehet befolyásolta hogy végül is a plusz ellenállásokkal hogy muzsikálForrasztás előtt pontosan hajlítsátok méretre mert ha már az egyik láb oda van forrasztva nagyon nehéz alakítani és még úgy jártok mint én
Én elsőre R33 forrasztottam be de azzal nem lett jó eredmény , és nem forrasztottam le hanem fent a hajlatnál simán levágtam az ellenállást és ahhoz forrasztottam hozzá a többitA rugós átkötésre meg azért van szükség mert csökkenteni lehet vele az ellenállását és minél kisebb annál jobb, mondjuk én tovább is mentem mert a két rugó között is húztam vezetéket
Viszont nekem nem volt csak sima sodrot réz vezetékem és az nem igazán akart beválni mert kemény volt(elsőre csak egyenesen forrasztottam be összenyomtam és úgy maradt a gyári rugó nem jött fel a kemény réz vezeték miatt) , rugó alakra fel kellet hogy tekerjem hogy jó legyen
De már rendeltem ilyet 2mm 1.5m és ki fogom rá cserélni , mondjuk lehet elrontottam és ilyet kellet volna rendelnem 3.5mm 1.5m, ha úgy érzem nagyon vékony lesz akkor rendelek 3.5mm is -
M_o_g_y_i
őstag
Ez akkor kipipálva, olcsó töltőt keresőknek jó lehet.
Én a Roche F6 lámpa töltőfejét mértem ki, azaz a feltöltött akkut.
4,17V-ot mutatott a Maxwell.Korrekt.
Maga a lámpa nagyon f@sza kis "kézreálló" EDC, ezzel az extra tudással pedig (power bank) hasznos társam lesz szerintem.
-
PHM
addikt
Nos, tegnap megmértem az ominózus Trustfire TR 001-es töltő
kimeneti feszültségét.
Terheletlenül, mivel a lítium akkuk szinte semmi áramot nem vesznek
fel a töltési végfeszültség környékén, valamint azért, mert szvsz
ez az a feszültség, ami fölé nem fog menni a töltő üzem közben sem.
Mivel egy mérés nem mérés, mindjárt 4 darab multimétert is kerítettem.
Új Maxwell ceruza multiméter: 4,18V.
Metex M3850D: 4,20V.
Valamilyen kölcsön DMM: 4,20V.
Metex M4630 (Nem biztos, fejből nem emlékszem.): 4,207V.
Mint látható, a 4-ből csupán 2 mérés eredménye azonos,
ami akár a véletlennek is betudható.
A lényeg, hogy vagy én voltam szerencsés és a két tesztelő peches,
vagy a tesztelők multimétere csalt kicsit. Vagy mindkettő...
Nyilván van valamelyes szórás a töltők kimeneti feszültségében,
ami 4,2V felett káros is lehet. Arra azonban nem láttam utalást,
hogy mennyire voltak pontosak a méréskor használt multiméterek,
valamint azt se felejtsük el, hogy az eltérés nagyjából 0,1%,
ami már a mérési pontatlanság nagyságrendjébe esik. -
M_o_g_y_i
őstag
válasz
Magnat #15989 üzenetére
Ha dedómolod az XM-L2-t, és az XP-G2-t is, kb. negyedakkora területű foszfort találsz az utóbbin.
Kisebb fénykibocsátó felület = erősebb spot.szerk.: most a "sima" XP-G2 (dedómolás nélkül) spotja szűkebbnek érződik, mint az XM-L2 volt dedómolva.
De max. kb. ugyanakkora. -
M_o_g_y_i
őstag
válasz
Magnat #15987 üzenetére
Nem "gyengébb" (alacsonyabb...
) a hatásfoka.
Csak míg az XM-L/XM-L2 hivatalosan 3A-ig terhelhető, az XP-G/XP-G2 esetében ez 1,5A. A 4A már "kissé" túlhajtott eset...
Az XM-L2 pl. 6A fölött hajtható SinkPad-en.
Ekkora túlterhelésen az élettartam valamivel biztos csökken, de szerencsére van miből...
Plusz a hatásfok is leromlik a béka s.gge alá.
És igen, sokkal kisebb a magméret, ezáltal pontszerűbb fényforrás, szűkebb spot érhető el vele.
Épp tegnap raktam bele az "eltárolt" Convoy L2 házba egy XP-G2-t, 3A-en hajtva...Elég penge kis thrower lett!
-
hpsafl
tag
-
bul07
nagyúr
válasz
hajospeti #15980 üzenetére
Forrasztani kell bele ellenállást ahogy én is tettem kép(nem az enyém)
Small Sun ZY-T08
Ellőte(ahogy megérkezett)
High: 1.97A
Med: 0.95A
Low: 0.45AForrasztás után
High: 3.34A
Med: 1.64A
Low: 0.8AMeg ezt is megcsináltam rajta (ez nem az én képem)
-
erik365
senior tag
SkyRay Stl-v2 beszerezhető még valami rendes helyről?
-
-
hajospeti
tag
Sziasztok!
Régebben már kérdeztem, de most értem el oda, hogy szükséges a vétel.
A kérdésemre, hogy keresőlámpa után kutatok vadakhoz, 3 fajtát ajánlottatok: Small Sun ZY-T08, Convoy L2 DIY LED Flashlight Host , Convoy L2, Small Sun ZY-T29
Szerintetek ha bármelyiket választom a 3 közül, jól járok? Illetve ezek mellé milyen akksit kell vennem? -
Banyu
csendes tag
válasz
ReMek(k)Elek #15966 üzenetére
Nekem megteszi az I4 is
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
erik365 #15965 üzenetére
DE
Az i4 a NiMH akkut is jól tölti, csak valahogy másképp érzékeli a teljes töltöttséget, nem a "klasszikusan" elfogadott -dV érzékelésével.De korrektül befejezi a töltést.
"Conclusion
This charger uses a CC/CV charging profile, this is the recommended way to charge LiIon batteries. The charge current is a good compromise for handling many battery sizes with only one current setting.
The charger also does a good job on NiMH batteries, but I wonder about the termination.
I will call it a good universal charger."Ha vegyesen tölt vele az ember LiIon és NiMH akkut, CSAK akkor "zavarodik meg" kissé, de ezt azért elég könnyen el lehet kerülni, nem kell vegyesen tölteni.
(ez amúgy sem életszerű
)
Az tény, hogy nem a leggyorsabb töltő, de kisebb akkukhoz pl. pont jól jöhet, hogy meg lehet felezni a töltőáramot. -
PHM
addikt
válasz
ReMek(k)Elek #15970 üzenetére
Ez akár egyedi probléma is lehet.
Nekem is van ilyen, párszol használtam még csak, probléma nélkül.
A jövő héten lemérem a kimenő feszültségét. -
erik365
senior tag
válasz
ReMek(k)Elek #15968 üzenetére
Köszönöm szépen
Még annyi kérdésem lenne a mostani trustfire tr-001-el tölthetek védelem nélküli sanyo 2000mAh-es akkut? -
erik365
senior tag
válasz
ReMek(k)Elek #15966 üzenetére
Ez nekem árban sok, azért mondtam a wp2-őt számomra az bőven elég.
Vagy esetleg az i4 bár számomra nem szükség a 4 akksi töltése egyszerre. -
erik365
senior tag
Lenne még egy kérdésem, szeretnék egy minőségű akkutöltőt.
De nem tudok dönteni itteni kolléga ajánlotta a nitecore i4-et olvastam róla elég sokat, számomra az derült ki hogy nimh és nicd-hez nem használható túl jól.
A másik kiszemelt az xtar wp2-es töltője ami csak Li ion-hoz való.
Most mitévő legyek? Melyiket vegyem meg? Ha már kiadok rá ennyi pénzt szeretném a legjobbat -
törölt tag
válasz
erik365 #15961 üzenetére
Ezek a foncsor felületének a jelölései.
OP=Narancsbőrös felületű (jobban szétszórja a fényt) általában közelre használatos lámpákba szerelik,
SMO=Sima felületű (valamivel távolabbra világít, erősebb a spot, cserébe gyűrűsebb a vetített kép) értelemszerűen távolra használatos lámpákba rakják általában. -
erik365
senior tag
Mi a különbség az op, smo jelölésű vagy tipusú lencsék között?
-
bul07
nagyúr
Kis javítás
270Ft 3.5mm 1.5m -
bul07
nagyúr
És nem hagyott nyugodni tehát lehet rendelni kemény
230Ft 2mm 1.5m
430Ft 3mm 1.5m
900Ft 3.5mm 1.5mA 2mm rendeltem is gyorsan
(#15957) zoli03
Igen húzós itthon az ára, amúgy ezek olyan helyre jók ahol mozgás is van nehezebben törnek meg, lámpa belseje nem ilyen , bár a ilyenhez a fonott kábel jó szerintem -
ReMek(k)Elek
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, tulajdonképpen én is erre gondoltam. A csatlakozó levétele is jó ötlet.
-
zoli03
őstag
válasz
Zsolt74 #15953 üzenetére
Fonott réz kábelről nemigen hallottam, csak sodrottról.
ReMek(k)Elek: a csatlakozónak is nagy ellenállása lehet, ha lehet, inkább le is venném a vezetékről és összeforrasztanám. Egyébként MKH kábel a sodrott rézkábel neve, nem drága, nálunk a 2,5mm2-es 110 Ft/m, az már eléggé vastag. Én olyanból csináltam a lámpáimhoz mérőzsinórt áramfelvétel mérésére.
-
Zsolt74
senior tag
válasz
ReMek(k)Elek #15952 üzenetére
Vastag fonott réz kábel .
-
ReMek(k)Elek
csendes tag
Üdv, érdeklődni szeretnék, hogy tudnátok-e ajánlani olyan vezetéket, melynek (nagyon) alacsony az ellenállása.
Kerékpár lámpát szereltem fel, külső akku pakkos - az akkuk a nyereg alatti csőre kerültek. Az eredeti vezeték csak kb. 30 cm, ezért vásároltam hozzá gyári hosszabbító kábelt (80 cm). Azonban így már a megnőtt ellenállás miatt a lámpa lekapcsol, rögtön leveszi a fényerőt. (Hosszabbító kábel nélkül rendesen működik.) -
M_o_g_y_i
őstag
válasz
bzoley #15942 üzenetére
Meg lehet azt szépen, szebben is csinálni.
Körben 4-5 forrasztás, és átviszi a hőt kellő mértékben.
Egyébként én az előzőeket jobban kedvelem. Bár ez a "likas közepű" kevesebb babra, gyorsabb vele a munka.(nem mintha számítana, hogy fél vagy két perc összeforrasztgatni... )
Ő kicsoda, mármint a PH-n?
-
bzoley
veterán
válasz
M_o_g_y_i #15939 üzenetére
Aha, szóval akkor a driver dróton lóg. Valahogy nem tűnik túl szimpatikusnak. És mi van azzal, amiről itt korábban tanácskoztatok, a hőelvezetéssel? Így a driver benn van egy zárt térben, és semmihez nem ér hozzá. Akkor inkább ráforrasztok egy gyűrűt. Persze én nem értek hozzá, tapasztalatom sincs vele.
Az új lámpám viszont piszokul tetszik, csak buta. Bár jobban csípném, ha az oldalán lenne a gomb, nem kéne mindig fogást váltani. -
M_o_g_y_i
őstag
-
erik365
senior tag
Szeretnék vásárolni egy ultrafire 501est u2 leddel, és egy Sky Ray,kinget szintén u2 leddel.
Már pay palt csináltam, tisztában vagyok vele mit hogy.
Viszont azt szeretném kérdezni az ebben jártasoktól, hogy honnan a leggyorsabb a kiszállítás?
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
bzoley
veterán
17mm-es drivert barkácsolt már valaki 20mm-es helyére? Ebben a méretben nem találtam nekem tetszőt, így megpróbálom valahogy beforrasztgatni.
-
erik365
senior tag
Trustfire Tr-001 töltővel tölthetek védelem nélküli akkut?
-
M_o_g_y_i
őstag
Tipp???
Ez nem így megy...
Szerintem fényerő tekintetében hasonló lehet, kidolgozás, kapcsoló stb. rosszabb valószínűleg (biztos).
De a Small Sun ZY-T13 is például az eredeti töredékébe került, mégis legalább annyit tudott.
Sőt! -
Zsolt74
senior tag
Én a 6 ledes lámpámnál 1 akkuval 2,55A körül mértem, a multiméter gyári kábelével, nem rövid vastag kábellel.
-
Banyu
csendes tag
válasz
Magnat #15920 üzenetére
Köszi mindhármótoknak!
Én és az elektronika kb ugyan az, mint a krokodil, meg a tájfestészet.Lényegében, akkor a hőtermelés nem játszik olyan nagy szerepet és elvileg a 6 ledesnek jobb hatásfokúnak kell lenni és ezek együttesével hosszú távon a ledek élettartama jobb, mint egy 4 ledesé, nagyobb fényerőt produkálva. Akkor az egyetlen nyitott kérdés ami maradt az, hogy a kettővel több led, mennyivel csökkenti le a lámpa egyhuzamban történő használhatóságát, pontosabban van-e akkora hasznossága a 6 ledes erősebb fényáramának a 4 ledessel szemben, mint amivel előbb megemészti a rendelkezésre álló 4 db 18650-es energiaforrást.
-
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
Zsolt74 #15919 üzenetére
A 6 LED nagyobb fényáramot hoz létre, pont a jobb hatásfok miatt.
KATT, és nézd meg a táblázatokat!
3A-en kb. alig több, mint a 1,5X-ét adja le egy XM-L/XM-L2, mint 1,5A-en.
Tehát pl. egy ugyanazzal a driverrel hajtott 6 LED-es lámpa (amin tételezzük fel 1,5A áram megy a LED-ek felé, bár ez inkább kevesebb a felhasználók tapasztalatai alapján) tud mondjuk 6x ~200%-ot, míg egy 3 LED-es csak 3X 325%-ot.
100% ugye a LED névleges 700mA-en leadott fényárama.
Az a "veszteség", amit a minél nagyobb árammal való hajtáskor a LED nem fénnyé alakít, azt ha jól gondolom hővé alakítja. (mert mi más is keletkezne)
(#15920) Magnat: közben látom pont ezt írtad
-
Magnat
veterán
válasz
Zsolt74 #15919 üzenetére
Mivel az alulhajtott lednek jobb a hatásfoka, így kevésbé melexik... tehát az ugyanolyan driverrel hajtott 6 ledes pont annyival világít jobban mint amennyire kevésbé melexik
Más tészta, h pl a több ledhez több kábel megy amiknek az ellenállása is több lesz... nyilván a tapasztalat tudja megmondani, hol az optimum
-
Zsolt74
senior tag
válasz
M_o_g_y_i #15914 üzenetére
És minnél jobban alul van hajtva egy led ,annál hosszabb lesz az élettartama is mert ha 3led ugyanakkora A-el van meghajtva mint egy 6ledes akkor kb ugyanakkora lesz a fényerő, viszont a ledek egyenként kevésbé fognnak melegedni .A maghőmérségletük valószínüleg alacsonyabb lesz, annak ellenére hogy a lámpa ugyanúgy fog melegedni, mert a hő nem 3 hanem 6 led között oszlik el.
-
Banyu
csendes tag
A korábbi linkben egy szubjektív vélemény van, abban a 4 ledest favorizálja a srác:
-
Zsolt74
senior tag
Az teljesen mindegy hogy hány led van bennük 3-4-5-6 mert minden a driveren múlik.
Ugyanakkora teljesítményű driverrel nem melegszik jobban mert akkor minél több led van annál gyengébben vannak a ledek meghajtva. -
Banyu
csendes tag
válasz
M_o_g_y_i #15910 üzenetére
Ezek sem rosszak és nem mondom, hogy nem tetszenek, csak már elvileg egy kicsit hosszabbak és szélesebb a fejük, így több helyet foglalnak.
A SkyRay King típusúban meg tetszik, hogy egyben van az egész és nem csak 3, hanem 4 db akksi mehet bele + nincsenek sorba "kötve". -
M_o_g_y_i
őstag
EZT esetleg?
Igaz ez picit drágább, de egy igazi "prémium" cucc.
Vagy mindenképp ilyen kis "duci" lámpát akarsz, mint a SkyRay King?szerk.: bár igaz, ennek az akku-ideje kevesebb, mert legjobb esetben is olyan 1x4000-4500mAh amivel gazdálkodni lehet (26650-ből ennyi a max. jelenleg, amit kapni lehet
)
-
M_o_g_y_i
őstag
Én ezt is látom a lightmalls-nál.
Személy szerint nem tudom melyik a legjobb ezek közül, de annyira "egy kaptafára" készülnek, hogy szerintem 3/4 LED az egyéni döntés kérdése, viszont inkább az újabb XM-L2-t preferáld.5 percen belül nyugodtan szerkeszd a hsz.-od...
-
Banyu
csendes tag
válasz
Zsolt74 #15905 üzenetére
Pont nem láttam, de köszi
Az egyenletesebb a fénye kijelentés mit takar, mármint fényerő tekintetében egyenletesebb?Ami azt illeti, nem volt még ilyen sok ledes nagy fényerejű lámpám, így csak feltételezésekből indulhatok ki, meg amiket találtam róluk.
Azért nem szeretnék 6 ledest venni, mert lehet, hogy helytelen a feltételezésem, de pl a nitecore/niteye sem pakol 4 lednél többet az ilyen típusokba és gondolom okkal- személy szerint az említett akku kapacitás és melegedésre gondolok.
Nyilván 6 ledet meghajtva nagyobb fényerő érhető el, de gondolom ez hőemelkedéssel is jár egy 4 ledeshez képest és laikusként arra gondolok, hogy ez hosszú távon élettartam csökkentő. Illetve, ha huzamosabb ideig kell használnom a lámpát magas fokozaton, nem mindegy, hogy azt a 4 akkut mondjuk "X" perc vagy "X+Y" perc alatt eszi meg.
Ezekben van biztonsági visszakapcsolás, vagy nem ennyire intelligensek a túlhevülés ellen?A lenti részen a 4 és 6 ledest hasonlítgatja:
-
Banyu
csendes tag
Újra nekifutva a témának, szeretnék venni egy nagyágyút, kíváncsi vagyok a tapasztalatokra, véleményekre. A Nitecore TM drága, valami kici ócó hasonló alapján jutottam el a Sky Ray King-hez, a fasttechről történt "sikertelen"
rendelésemet pótolnám és újra rendelnék egyet.
De végképp elvesztem a led típusok között, a fasttechen [link] csak a három ledes változat kapható XM-L U2-vel 2500 lumennel feltüntetve, a lightmalls.com-on [link] pedig:
- 3 ledes XML T6 2000 lumen (és az egyik helyen 3800 lumen)
- 4 ledes XM-L U2 4500 lumen- 3 ledes XM-L2 (?) 3500 lumen
Egyrészről, mennyire hihetőek ezek a lumen értékek, amit a lightmalls feltüntetett, illetve mi a diffi melegedés tekintetében, melyikkel járok legjobban hosszú távon?
A típusba 4 db 18650-es akksi pakolható és HIGH-LOW-STROBE módokban megy általában, megéri a 3 ledes helyett a 4 ledest választanom, mivel árban ugyan ott vannak, csak a hőleadás és azonos energiaforrás miatt, egy tartós használatkor gondolom a 4-es hátrányban lehet, de mennyivel?Üdv.: banyu /a zöldfülű/
-
Zsolt74
senior tag
-
erik365
senior tag
Közben most jöttem be kinntről, világítgattam a c8al. Nagyon tetszik szuper fénye van. De szeretnék ettől is valami nagyobbat. Tudnátok ajánlani valamit?
-
erik365
senior tag
Vásároltam egy ultraferi c8ast .
Most ipari 2400mah-s Sanyo akku van benne. Annyira megtetszett hogy szeretnék mellé egy 501b-t t6 vagy u2 ledest.
Esetleg nincs valakinek eladó? -
DrDante666
tag
válasz
DrDante666 #15141 üzenetére
Nos közel 2 hónap után végre megérkezett a Convoy S8 XM-L2 T6-4C LED-del, AMC7135*8 (Nanjg 105c) 2.8A driverrel. Így elsőre nem igazán látok különbséget az S2 vetítési képéhez hasonlítva (utóbbiban is ugyanilyen driver van, korábban XM-L U2-1B, most pedig egy T4-7C LED-del). Szóval leginkább csak a ház kialakításában térnek el szerintem (de majd még tesztelgetem), annyi hogy az S2 Fasttechről szinte csontszáraz menetekkel jött, az S8 Banggoodról érkezvén pedig elég rendesen be van kenve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Lexus, Toyota topik
- RAM topik
- Ingatlanos topic!
- Fűnyíró topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest