Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hpsafl
tag
válasz
zsolt19900 #16998 üzenetére
Hogy mért olcsóbb, azt nem tudom.
A színhőmérsékletét meg ízlés kérdése. Nekem pl a melegebb színű jobb, kellemesebb a szememnek. Nekünk pl itthon a neonból is a melegebb árnyalatú van, de van aki meg a hidegfehérre esküszik.
A fényerőbeli különbség meg szerintem elhanyagolható, az inkább akkor látszik, ha a két lámpát egymás mellé teszed, de külön nem foged érezni, hogy ez most erősebb, vagy az gyengébb, mert a szemed simán hozzászokik az adott körülményhez.
-
zsolt19900
őstag
ajánlottátok
ezt a lámpát ezzel a leddel de néztem ezt a lámpát egy elvileg jobb leddel olcsóbban ez miért olcsóbb? a t5 vs u2? az u2 jobban megéri nem de?
és akkuból milyent ajánlotok bele? 2-4db kellene mellé
köszi
-
Myers
senior tag
A lámpa reflektorát mivel lehet tisztítani? Elég érzékenynek tűnik.
-
bul07
nagyúr
válasz
hpsafl #16987 üzenetére
Nálam nem jó a link
ide visz https://www.fasttech.com/account/orders -
hpsafl
tag
válasz
6.regem #16982 üzenetére
Szerintem ez a best buy kulcstartó lámpa, mert jó a fénye, akkut is adnak vele, és rozsdamentes acél háza van, ami miatt a kulcscsomón sem verődik össze. Hibája, vagy inkább méretéből adódó határa, hogy gyorsan felmelegszik maxon kb fél perc, és még a lithium akkuval sem bírja sokáig, de ez azért van, mert ilyen kis méretben ekkora teljesítményű lámpát csak így lehet összehozni.
-
bul07
nagyúr
válasz
6.regem #16984 üzenetére
BLF a kupon kód , azt beírva a végösszegből -5%
Jó jó de gyenge a drivere
AMC7135*3 (1050mA) constant current driver
Nekem ez kevésnek tűnik
Na ez már igen XM-L U2-1B 2800mA , ez 50% tud annyit mint amit te linkeltélAmiket én linkeltem
S2 2800mA 15$ + töltő 4.36$+ 2db aksi 12.99$= 32.35$
Igaz hogy több 8$-ral viszont erőssenb fényű lámpa és még egy plusz aksi ami jó tartaléknak ha olyan helyre mész ahol nem tudsz tölteni vagy hosszabb ideig kell világítani folyamatosan és nem elég egy aksi
Na jó nem 8$ mert a kuponnal nem számoltam
Mert még él a kupon(#16985) zsolt19900
T5 gyengébb mint az U2 ugyan annyi mA-re kevesebb lument tud -
zsolt19900
őstag
válasz
6.regem #16984 üzenetére
elkezded a rendelést, és a rendelésnél van olyan hogy code itt megadod a kupon kódot és levonja az 5% ot
kipróbáltam és működik
bul07:
ajánlottátok ugye ezt a lámpát ezzel a leddel
másik leddel pl.: u2 vel nem lenne "hasznosabb" megrendelnem? értem én ez alatt, hogy melyik az a mostani op-refibe való led ami energiatakarékosság és fényesség terén a legfrankóbb ebben az árban? (vagy ha szükséges picit többért)amúgy nem is gondoltam, hogy van ilyen szett.... ezekben minőségi akkuk vannak? csak hogy segítsek a kérdéssel a kollégának is
továbbá az S2 ill. S3 között mi a különbség? gondolom nem csak a külcsiny
vagy igen?
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz
6.regem #16978 üzenetére
6000Ft a határ e felet jön az áfa (27%)
UltraFire WF-502B
SMO Reflector
OP ReflectorC8
OP Reflector [link] , [link]
SMO Reflector[link]
banggood.com [link]Persze még akut meg töltőt is rendelni kell
-
zsolt19900
őstag
dobtam neked ezzel kapcsolatban egy privit, majd nézz rá légyszíves
többiek:
hát köszi köszi, most volt tegnap az első alkalom, hogy este sikerül hazaérnem -jó élmény volt úgy amúgy a sötét- csak nagyon hiányzott a bicajról a lámpicsu
de be lesz szerezve
még a legelején kaptam ezt az ajánlást
+ még tettszik kowik lámpa megoldása is, neki dobtam egy privit, hogy az esetleges átalakításos dolgokat, hol és hogyan lehet beszerezni (hogy ne a fórumot terheljem a hülyeségemmel)
és töltőm már van a szettből, szóval akku és lámpa kell
-
6.regem
csendes tag
(#16973) M_o_g_y_Köszi ezt nem kell tovább magyarázni. Nem akartam egy ebay huszár zsebét tömni, de ha megmondja mennyit tesz rá mindjárt más a leányzó fekvése.
Így egy két ajánlatot meghallgatnék tőletek még, h milyen best buy lámpákról tudtok. Illetve vám ügyileg se legyen gond.
-
bul07
nagyúr
válasz
zsolt19900 #16975 üzenetére
-
zoli03
őstag
válasz
zsolt19900 #16975 üzenetére
Nem írja, hogy milyen akku és töltő van hozzá. Amúgy se venném meg innen, de így meg főleg nem.
-
zsolt19900
őstag
ez a szett pl megérné akkor? az eladónak ha jól látom van több hirdetése is.... akkor nekem sem kellene több hetet várni a lámpára
azért kérdezem, mert bicajozáshoz azt hiszem pont ilyesmit ajánlottatok.... vagy van már ennél "fejlettebb" kevesebbet zabáló led is ilyen árban, ugyan ilyen (vagy akár jobb, nagyobb) fénnyel? mert akkor kivárom azt a pár hetet amire megérkezik
-
bul07
nagyúr
válasz
6.regem #16971 üzenetére
Vannak itt megbízható és segítőkész emberek például Winner_hun, itt a hirdetése
Csak egyszer kell neki utalni az árát és megveszi neked, és hozza is a postás a címedre
Amúgy az ebay fórum téma összefoglalójában vannak írások a PayPal-ról
Abból a 6000Ft-ból vehetsz egy jó lámpát egy töltőt is hozzá, meg még egy kicsi és két aksi is megvan
Írd le hogy mire akarod használni és tudunk neked egy vagy több jó lámpát ajánlani
-
ZozzV6
senior tag
válasz
hpsafl #16970 üzenetére
Ha lassan melegíteném lehet, de 130wattos pákával kb 5 másodperc volt. Nem volt ideje sok hőt eloszlatni az akksi belseje felé. Laptopban meg macerás is lenne a forrasztás a forraszanyag felvitele miatt. A pontheggesztés meg pillanat alatt megvan és tömeggyártásban az a fontos.
-
6.regem
csendes tag
válasz
M_o_g_y_i #16969 üzenetére
Alkalmi PayPal-bankkártyás fizetés is van.
Egyszerűen nincs aki ezt nekem szájbarágja. Vállalom a röhögést. Kínlódva mondom nem tudom mi a szent szar a paypal bankártyás fizetés.
Googli meg nem éppen a barátom ha pénzemről van szó. Gyerekek, én egy embert nem ismerek aki az ebayról hallott, nem h rendel onnan rendszeresen. Pedig pösti vagyok és iskolába is jártam.
-
6.regem
csendes tag
válasz
M_o_g_y_i #16966 üzenetére
Huhh. Ennyire szar? Még 6000 se ér (összehasonlítva)? Egy aldis 3x AAA elemlámpám van. Gondoltam jó lenne egy még erősebb, mert léteznek és nem drágák, de ez a netes rendelés... Ebbe nem akarok belemenni 1 db elemlámpa miatt. Olyan oldal van ahol HUF visa-val lehet fizetni? Nem akarok paypal reget 1 db tétel miatt. Az a lámpa is tetszik amit ajánlottál, Árban ott van.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
hpsafl #16961 üzenetére
Én inkább azon aggódnék a lapos tetejű aksikkal hogy zárlatot okoznak mivel nagy a pozitív pólus így a driver szélén a negatívval letestelhet. Én úgy oldottam meg hogy forrasztottam egy egy ónpöttyöt rájuk. A mágnestől is félnék hogy összecsavaráskor elcsúszik vagy esetleg leejtéskor.
-
6.regem
csendes tag
Erre kaphatok egy szakértőit? Biztos olcsóbb az ebayen, de ha jó üsse kavics 1-2 ezrest rádobnék neki.
-
hpsafl
tag
válasz
zsolt19900 #16955 üzenetére
Biciklizéshez szerintem túl szűk a fénye, ami szórt fényt meg ad a hotspot mellett, az meg szerintem kevés.
Két akkus, de jó akku esetében egy is elég neki, mert párhuzamosan van kötve, két akkuval csak az üzemidő nő meg. Viszont ha akkut veszel, akkor azt általában párosával adják.
Ami inkább lényeg, hogy az akku pozitív pólusa lógjon ki az akku síkjából, mert anélkül nem fog érintkezni. Akku vásárlásnál amúgy a protected akkuk jók, vagy a button top verziót kell keresni. A flat top akkukat is beleteheted, de a megfelelő érintkezés miatt ilyen mágnes kell majd rájuk. -
bul07
nagyúr
válasz
zsolt19900 #16959 üzenetére
Csak az akkumulátor kell azt meg szokták cserélni, azért kérdez körbe
15-20nap általában de lehet gyorsabb is meg lassabb is
Amúgy C8-at fogsz rendelni?
-
bul07
nagyúr
válasz
zsolt19900 #16955 üzenetére
Neked is ajánlom néz szét a környezeteben hogy nincs e valakikek felesleges használt laptop akkumulátorra, ha van kérd el tőle és szed szét ha szerencséd van lesz jó pár 18650-es cellád
Én is ezt tettem [link]
Amúgy igen két akus , és majd kétszer messzebbre világít mint egy C8-as
Itt van egymás mellet a két lámpa [link]Amúgy lehet hogy ez húzós biciklizéshez mert elég nehéz , jó felfogató kellene hozzá ami elbír ekkora súllyal
-
zsolt19900
őstag
ez a lámpicsu jó lenne kerékpározáshoz? egy egy egész szett, vagy csak a lámpa? ez két "elemes" lámpa? vagy elég hozzá 1 is egyszerre?
okés látom, két elemes akkor mindegynem lenne olyan költséghatékony mint az 1 elemes
amúgy sokkal jobban világít mint amit pár oldallal ezelőtt linkeltek nekem?
-
ólomlábú
csendes tag
A piros feketével max fokozaton 2 db 45-percig bírta,a keeppowerekkel 1 óra 12 perc volt amikor a fény kialudt!
Azt hiszem váltok márkát -
bul07
nagyúr
válasz
ZozzV6 #16941 üzenetére
Amúgy úgy nézem még mindig megy az akció
SMALL SUN T08 Cree XM-L T6 635 LM 20.99$ -
Tomi_Sci
őstag
válasz
BigBlackDog #16944 üzenetére
A kapcsoló részét már szétszedtem, de nem oldotta meg a problémát. Látszólag tiszták a menetek, próbáljam meg esetleg egy kis alufóliára rátekerni?
-
Tomi_Sci
őstag
Sziasztok!
Van egy Ultrafire WF-501B-m, amivel a következő problémám akadt: ha néhány órára kikapcsolom, akkor a következő bekapcsoláskor össze-vissza ugrál a fényerő, hol éppen a módnak megfelelő, hol alig pislákol. Ezt mondjuk olyan másodpercenként kell elképzelni, teljesen rendszertelenül. Ha a végét (kapcsoló felől) picit tekerem, sőt, ha csavaró nyomatékot fejtek ki rá, akkor sokszor elkezd rendesen világítani. Ha kicsit letekerem, majd vissza, akkor egy darabig jó. (kikapcsolás - bekapcsolás nem segít, csak letekerés)
Védelem nélküli Samsung cellákkal használom.
Mi lehet a hibajelenség oka? -
ZozzV6
senior tag
Megjött a wallbuys féle akciós small sun T08. kicsit sérült volt a fej elején a korona széle de nem komoly. Amúgy működik és ebben tényleg alumínium a foncsor. Viszont a driver nem olyan mint ami megszokott. Ilyen van benne:
Kérdésem az lenne hogy ennél a drivernél is valószínű az ellenállásokhoz kell beforrasztani párhuzamosan még egyet? Mert ennél 4 van ott és nem 3 ahogy eddig láttam.
-
jeriko2
tag
válasz
gyenge47 #16934 üzenetére
15-16$ körüli áron lehet kapni lámpát + 2 aksit + töltőt + autós töltőt + elem tartót - általános célra teljesen jó.
Egyik se csúcs minőség, de nagyságrendi ugrás a hagyományos elemlámpák után, kb. 3500 Ft-ért. Aztán ha akarsz, később tudsz szerezni jobb akksit, töltőt, led-et bele stb.
Én így kezdtem, nem bántam meg. -
Kernel
nagyúr
válasz
hpsafl #16936 üzenetére
Így már egészen más, sokkal jobban látszik. Az egyik izzószál meg van szakadva, bizonyára a nagyobb teljesítményű.
Nyilván a rövidebb és vastagabb wolframszálnak kisebb az ellenállása, ott lesz nagyobb a teljesítmény, bár ez nem látszik egyértelműen, de elvileg az volt jobban fókuszba téve (meg igénybe véve), azért is égett ki.
-
-
bul07
nagyúr
válasz
gyenge47 #16934 üzenetére
C8-hot 18650-es aksi kell
Ha AAA elemmel akarod hajtani akkor talán ezt nézd meg, a képeket meg a videókat lejjebb az oldalon tanulmányozd át
-
gyenge47
aktív tag
Euróra volt állítva ez a vacak, azt hittem, hogy dollárban van a 6.58
Akkor a C8 jobb vétel 8,88-ért, mint amit linkeltem 7,90-ért?szerk: 50 m-nél a szemem sem lát el messzebb szóval nem számít
Igazából alkalomadtán szereléshez, vagy eseményhez (balhé stb) kellene, tehát a zoom mindenképp kéne.
szerk2: Jah, meg akksit se szeretnék venni, mert elem lényegében ingyen van.
Még van 2 hónap szóval belefér
-
bul07
nagyúr
válasz
gyenge47 #16932 üzenetére
De ehhez 18650 akkumulátor kell
Egy ideje már akciós, ha lehet hinni a honlapjuknak akkor most Sold: 1679 járnak ez azért nem kevés
Én eddig 3-at vettem és mind XM-L U2-es leddel érkeztek , bár ez nem garancia semmire
Én az enyémnél elrontottam a dedómolást és rendeltem hozzá XM-L2 T6-0D ledet , bár lehet nem érte meg mert majd a felébe került mint maga a lámpa
100-130m simán elvisz a zoomos lámpák azért nem visznek el ennyire , úgy értem hogy a nem minőségiek
20-22nap körül van a szállítási idő
-
gyenge47
aktív tag
-
válasz
holderes #16925 üzenetére
Elvileg ki kéne jönnie, azért a 800méter nem 400méter
A TK51 egyébként univerzálisabb, mert nagy szórt fényt is tud, 2külön ledje van pont emiatt. Cserébe nem bővíthető, 3db 18650 és kész, a futásideje még 1leddel is kevesebb max fényerőn, mint a TK61.
A TK61 a nagy hatótáv miatt jó, meg ha nem elég a 7óra 1000lumennél, akkor akkupakk mehet rá és lesz belőle 14óra... -
d4d
aktív tag
válasz
holderes #16920 üzenetére
Kinti lámpák garanciájával szerintem itthon nem foglalkozik még a hivatalos képviselet sem, legalábbis ingyen, de ez valahol érthető, szóval, ha bármi van, neked kell lépni. Kereskedőt nem szükséges belevonni, kisebb dolgokat biztosan elintézhetsz közvetlen a gyártóval is.
Bárhonnan megveheted a lámpát, mindegyik egy helyről jön. A runtime időket saját akksikkal szokták mérni, Fenix esetében ez vagy 2600mAh-s vagy a 3400as, a mostanában megjelent lámpáiknál szerintem már az utóbbival mérnek, de ennek utána kéne nézni a hivatalos oldalon, de ha nem írják akkor rá kell kérdezni emailben.
Az új Blackshadow Terminator T70, az elődhöz képest a két legfontosabb változás, hogy levehető a fogantyú és eltüntették a látható pwm vibrálást (előzőnél csak a legerősebb fokozat volt hibátlan) most már teljesen rendben van. Az UI-n is változtattak. Ajnálom.
-
Kernel
nagyúr
válasz
hpsafl #16919 üzenetére
Két izzószála van, mint az autós reflektornak, azért van három bekötési pontja, úgy látom. A hosszabbik izzószálat még merevítéssel is ellátták (távtartók két ponton), a rezgések kivédésére.
Bekötésnél van egy közös pont, ahhoz képest mindkét szálat ki kellene próbálni, külön-külön.
A nyíllal jelölt pöcök nem világos, hogy mit csinál, nem látszik rendesen. Valamint egy spiráldarabot is látok (felső nyíl), ami nem érthető, hogy mit keres ott.
-
holderes
tag
d4d & schumibatya még csak-csak eldönti az user melyik fenixet vegye az igényéhez igazodva,de vajon honnan,a fenix storeból v. másik kinai oldalról,egy szalagról jönnek ezek?(minőség miatt),mert akkor csak az árat kell nézni.Esetleg van olyan hely (nyilván nincs),akinek a gariját itt elfogadják?A "runtime" adatok érdekesek,400-800 m x ideig,de milyen akksival?
Töltőből ez mennyire ajánlott kategória?
-
jeriko2
tag
válasz
forbexx #16914 üzenetére
Abból könnyen lehet tűz.
Több laptop akksit szedtem már szét a cellák miatt. A műanyag burkolat zárt, szinte csak a széttörése / letépése az egyetlen út. Egyik alkalommal sikerült megsértenem az egyik cella burkolatát, és rövidzárat okoznom (egy kábelvég szorult be a cella és a műanyag burkolat közé. Egy másodperc alatt felizzott a kábel, szerencsére sikerült gyorsan kihúzni. És ez egy sokat használt, lestrapált akksi volt, amit már kidobásra ítéltek. Szerintem 10-15 ampert is le tudnak adni ezek a cellák, amiből már könnyen lehet tűz - adott esetben akár robbanás is.Papír helyett (ha van elég hely a lámpában) inkább javasolnám a zsugorcsövet (lehet ilyen vastagságban is kapni, hajszárítóval rá lehet zsugorítani a cellára), vagy egyszerűen szigetelő szalaggal körbetekerni. Ahol megsérül a cella műanyag burkolata, ott mindenképp (akár az eredetit leszedni, és új zsugorcsövet tenni rá.
http://lomex.hu/ftp/pix/data/sites/zsugorcso.html
-
szaboger
tag
Sziasztok! Kifejezetten éjszakai horgászathoz keresnék a meglévő fejlámpa mellé egy nagyon kis fogyasztású lehetőleg szórt fényt is jól adó lámpát amit a feeder botok tartójára szerelnék fel ami folyamatosan egész éjszaka világítaná a botokat. Emiatt jól jönne hogy ha több fokozatban kapcsolható legyen és 1 db 18650 elemmel tudjon működni. nem szükséges hogy fókuszálható legyen illetve iszonyat fényerő sem, arra ott a fejlámpa. Erre van valami ötletetek. Köszi
-
forbexx
csendes tag
Ha i4-el vagy ezzel töltök védett akkut(18650), kell-e bármire figyelni, el lehet-e valamit rontani?
Ezeket használva semmiképpen nem robbanhat fel az aksi?
(Még csak lámpám jött meg, akku, töltő nem. Szóval ezidáig csak AA akkut töltöttem.)
-
kowik
tag
válasz
forbexx #16912 üzenetére
-A lámpa 3db-ból van összerakva ezeknek a találkozásánál kis peremek lehetnek, ami általános használatnál nem okoz semmi problémát, viszont bicajon a sok rázódás következtében kikoptathatja az akku fóliáját. A védett akkuknál az akku oldalán végigmegy egy pozitív szál ami ha érintkezne a ház negatív részével az nem valami egészséges.
Ezért vágtam bele egy vékony papírt(Ajánlom mindenkinek minden lámpába). Nekem minden lámpámban van ilyen papír mert már jártam úgy, hogy az akku benne volt a hátizsákomba, és valami megsértette a fóliát pont a pozitív szál kidudorodásánál, még szerencse, hogy időben észrevettem.
-Méretét nem tudom, vastagabbat mint amilyen eredetileg volt benne(próbálgattam azok közül amik itthon voltak).
- A jobb oldali durva terepen remeg egy kicsit, ami engem zavart. A bal oldali elég stabilnak tűnik, bár még este nem nagyon volt időm próbálgatni. -
-
didros
senior tag
Sziasztok! Keresem az olcsó, best-buy EDC elemlámpát a tönkrement Ultrafire C3 helyett. Mit ajánlanátok?
A nagy fényerőnél fontosabb a megbízhatóság, az összeszerelés és az anyagok minősége. Több üzemmódra nincs szükségem, csak 1-re. Helyi megvilágításra szoktam használni csak szükség esetén, a "zoom" funkció akkor gondolom, hogy hasznos lenne számomra, igaz? (Nem próbáltam még soha zoomos lámpát..)
Fontos, hogy 1db AA vagy AAA elemről működjön a lámpa. -
kowik
tag
válasz
hpsafl #16907 üzenetére
Válaszként leírom, hogy én mit változtattam a lámpán, hogy tökéletes legyen.
-A ledet érdemes kicserélni. (Ha valaki inkább távolra világítgat akkor XP-G2-re, ha házkörül vagy túrázásra akkor XM-L2.)
-A gyári két mód plusz strob drivert én kicseréltem három módos 1,4A-es 7135-re (ezt még huzamosabb ideig is lehet járatni, és még értékelhető üzemidőt biztosít).
-A zoom előre hátra tologatós ami gyárilag elég könnyen jár. Én itt kicseréltem az gumigyűrűt vastagabbra ami szilikon zsírral bekenve is nagyon szoros.
-Ha valaki kerékpáron használja érdemes egy vékony papírt tenni az akku és a ház közé.(főleg védett akkunál)
Így kapunk kb.3500Ft-ért egy tökéletes lámpát.ui.: Ha valaki a foncsoros lámpára esküszik, ilyenre is átalakítható a lámpa.
-
bul07
nagyúr
Az az érdekes hogy az én ZY-T08 lámpámnál a led alatt nem teljes egészében fekszik rá az alumíniumra hanem középen egy olyan 16-20mm átmérőben egy negyed milliméterrel mélyebben van(nem ilyen mint ezen a képen van), és nem is sima esztergált a felület hanem mintha az öntött felület lenne
Lehet hogy hibás darab de ilyen -
korn
aktív tag
Ha rendesen le van lapítva a hővezető paszta, akkor olyan sokat nem számít, hogy milyen gyártmány. Viszonylag nagy felület, főleg, ha 25mm-es a csillag. Az ilyen kikeményedő szilikon alapú olcsó kínai paszták (fujik) amik érezhetően gyengébbek, de normális használatra az is éppen jó.
Ami sokkal jobban számít, hogy direktbe van-e forrasztva az emitter a csillaghoz, vagy nem.
Az alu csillagoknál a forraszpont (ahol felforrasztjuk az emittert) és a csillag közötti hővezető réteg sokkal kritikusabb pont, mint hogy milyen a paszta a csillag alatt. Ezért kell réz shinkpad-et használni. -
kowik
tag
válasz
forbexx #16896 üzenetére
Az enyém is pont ez az olcsó amit te is linkeltél. Írtam is, hogy SPARK szerű.
Szerintem nagyon jó vétel, én már vettem belőle 5db-ot.
http://prohardver.hu/tema/elemlampa_zseblampa/hsz_12626-12626.html
http://prohardver.hu/tema/elemlampa_zseblampa/hsz_12632-12632.html
http://prohardver.hu/tema/elemlampa_zseblampa/hsz_12641-12641.html
http://prohardver.hu/tema/elemlampa_zseblampa/hsz_12681-12681.html
http://prohardver.hu/tema/elemlampa_zseblampa/hsz_16359-16359.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest