Hirdetés
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
Mindenféle papír nélkül visszakaptam az immár jó új akksival. Ennek már stimmel a száma az id4 yt videóba szereplővel.
3x kértem papírt 3x mondta el a muki hogy nem tud adni. Nálunk vendégség volt jövő héttől dolgozom így is el lett rá bva majd 2 óra, mert persze 13-ra mentem a munkafelvevő pedig "ebédelt" 13:30-ig.
Addig ott ültem és gondolkodtam, vajon nyugaton egy ilyen miatt milyen levelet lehetne írni a vw-nek.
Itt ha írok a puhu-nak max kapok egy bónuszt a kövi szervízre, ami persze majd véletlen duplája lenne annak ami valójában lett volna, és akkor fizetek ugyanannyit, csak örüljek mert 50% off volt rá.Abbahagyom a kesergést emiatt mert nincs értelme.
Amúgy azt mondták hogy becsszó id3 akku ment bele kedden, csak épp nem a 2.4 upgrade akku, mert ahhoz van valami fejlesztés és elsőre csak sima id3 új akkut kaptam de ha akarom bevisznek a raktárba és meg mutatják amit ki vettek hogy ehhez lett hozva (talán Németo-ból) alvázszám alapján.
Mondtam, hogy igen látni akarom. Telefon a raktárnak ( ami amúgy 10m tőlünk 2 ajtón át), bocs épp wc-n van a kollega 5 perc.
De amúgy majd körbe kell menni mert oda nem mehetek csak úgy be.Itt már azt mondtam hogy ok köszi hello.
Nyilván amikor megjött a szervizes fél óra ebéd után ( amiről én itthon felálltam hogy mehessek hozzá időben) már akkor kellemetlenkedni kellett volna de én egyszerűen nem vagyok olyan).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Vicces képek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Xiaomi BW300 Okos Kamera Kültéri ÚJ 12 Hónap Garancia ingyen foxpost!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Új F Speed ZTECH Z-02 elektromos robogó 2 év jótállással
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif Ip kamera
- EVGA 750 BQ 750W
- Új hangfalkábel OFC 2x4 mm2 réz hifi hangszórókábel hangfal vezeték
- Új digitális forrasztó állomás PTC hőfokszabályzós trafó 24V 110W
- Új digitális forrólevegős hőlégfúvó műanyag hegesztő Hotair 959D BGA
- Új digitális forrólevegős műanyag hegesztő hőlégfúvó smd forrasztó
- Kukirin G2 pro csere beszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest