Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ZewaDeluxe

tag

válasz runner 125 #4977 üzenetére

:P

Értem én, amit mondasz, sőt, pár napja már majdnem írtam is neked egy privátot a két eladó 1225B-d ügyében. ...Az a helyzet ellenben, hogy ódzkodom a Brazos CPU-teljesítményétől és a vezérlőjétől. Volt C-60-as Acerem 2 is (522 & 722), és tudom, hogy az E-450 amúgy egy nagyon jó kis APU, de nem sürgős a vásárlás. Ez a Sandy Bridge-ből redukált Celeron viszont nagyon ígéretes, és (nekem legalábbis) kézenfekvőnek tűnik, hogy az Asus is "újítson" ebbe az írányba - elfelejtve az Atomot Intel vonalon. Hozzátenném, hogy a nálunk egyébként (sajnos) nem kapható HP Pavilion DM1z nevű 11.6'-os netbook az USÁ-ban már létezik i3-mal is az E-450 mellett. Szóval a tendencia (úgy tűnik) az, hogy a netbookok kinövik szépen az E-450 teljesítményszintjét. Grafikában nagyon klassz az E-450, ahhoz egy szavam sincs, de CPU-ból és vezérlőből kivárnék egy pörgősebb verziót azt hiszem... Amúgy nagyon tetszik az Asus anyaghasználata, a matt, "szálcsiszolt" kávája, "csuklótámasza", jó az aksija, jó a 2 év garancia, jó a billentyű, bár kár, hogy nem lehet benne garanciavesztés nélkül HDD-t cserélni - ez talán az egyetlen hibája... Szóval nagyon örülnék egy ilyen erősebb Inteles megoldásnak a 1225-ös "bőrébe" bújtatva. Egyébként meg gyanítom, hogy lesz is ilyesmi... :U

Legalábbis remélem... :K

Új hozzászólás Aktív témák