Hirdetés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
Igen, itt erről az erős visszalépésről beszélek (dühöngök) egy ideje.... Nem tudom miért jó ez az Asusnak..

A párom K50i -jében is 150-es van, de még azt is keveselltem, azért volt az én laptopomban 300-as..
Az a gyanúm, hogy költségcsökkentésről beszélünk, mert míg az alaplapon van egy blt_con nevű csatlakozónak is hely (be sincs forrasztva) mégis a Wifi kártya oldja meg kombóban a bluetooth-ot is.. Ahelyett, hogy külön beletették volna, pedig a fizikai helye is ki van alakítva..(sőt külföldi fórumokon láttam utólag beforrasztottat is, tehát az USB kapcsolat is ott van)
Mivel spec. "ilyen" indokból gyártott kártya, lehet ezért nem ismeri a telpítő.. A vezetékest meg nem tudom.. Azt még mielőtt felrakod asus forrásból, meg tudod nézni, hogy a gépen található illesztőprogramok között ott van-e. Mivel csak egyszer raktam fel az enyémre nem gyári visszaállítóról, sajnos nem emlékszem pontosan, hogy nekem felismerte-e egyből a vezetékest, mert kapásból leszedtem még előtte, pendrive-ra raktam az összes letölthető dolgot és lehet fel is toltam egyből..A kártyacsere nálam szerencsére nem jár garvesztéssel, mert a billentyűzet alatti egyik csavaron volt csak matrica, amit ép állapotban könnyedén le tudtam szedni. Nem is raktam vissza, hanem csak egy másik matrica hordozójára, úgyhogy csak ha vissza kell vinni valamiért, csak akkor kerül vissza rá! A kártyát pedig minden látható nyom nélkül lehet cserélni, csak átrakni a foglalatban, meg átpattintani az antenna csatikat..

ION: Én ugye nem a gyárilag hozzá adott oprendszert használom, mert a 1015-höz a 1215-tel ellentétben csak startert adtak, ami nem is tudja az optimust kezelni. Nálam először fel kellett rakni a GMA3150 driver telepítőjét az intel honlapjáról, majd az asus honlapjáról az ion-ét. Ezután az asus honlapjáról még a "GraphicsSwitch" szoftvert és miután azzal átkapcsoltam utána látta az ION kártyát, azután települt csak az NVIDIA Optimus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövő hónapban érkezik a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Mini-ITX
- Spórolós topik
- Milyen routert?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Iqos cigaretta
- RAM topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- HP 5.gen core i5-ös notebook leárazás!!!
- Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest