- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
válasz
Laca 012 #3701 üzenetére
Ezt a GraphicsSwitch nevű programot sehogy nem találom a 1215N IONjához, pedig kerestem az Asus oldalán. A tiédhez ami van az jó lenne szerinted az enyémhez is? Holnap teszek egy próbát.
A 300Mbites átalakításról meg majd privátban beszélhetnénk, hogy mennyibe fájna egy ilyen átalakítás, és hogy vállalnád-e.Az előző 1005HA-H-m is zúgot töltéskor, anno itt sokat tárgyaltuk egy éve ezt a témát, rosszat nem tett egy géppel sem, az akusztikai zavaráson kívül nincs vele baj. Ez a töltő eddig eléggé halk, de azóta már a HIFI-m is hangosabb, úgyhogy lehet az nyomja el.
Azért nem jelentkeztem eddig, mert én voltam az előző oldal utolsó hozzászólója, ls benéztem, mert nem váltottam oldalt, pedig naponta többször is nézegettem a topikot
Új hozzászólás Aktív témák
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest