Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PLC programozás
- Bluetooth hangszórók
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Asztrofotózás
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
caraale7
csendes tag
Helló!!!
Van egy Asus Eee-1000HA laptopom,Windows7-tel rajta és szeretném frissíteni a bios-t 2204-es verzióra.Az a gond hogy nem tudom mivel frissítsem... Már próbáltam Asus Update Utility segítségével de kérte az ACPI drivert.Azt is feltelepíteném de nem müködik a telepítö(próbáltam Compatibility módban is).
Emellet volna még valami.Fel akarom telepíteni az ATK Hotkey Service Utility-t de az a gond vele,hogy bármilyen hotkeyt próbálok nem müködik...(Azt mutatja hogy fentvan a driver de nem reagál semmilyen Gyorsgombra)
Kössz elöre is!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo Yoga 13W - AMD Ryzen 3 5425U I 8GB I 128SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest