- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Amazon Kindle
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo81
senior tag
Én a napokban még nem nyitottam packokat, de viszont már játszottam jópár meccset.
Hát, hogy is fogalmazzak, ezzel a legújabb patchel nagyon vad lett a játék, mintha az ember úgy érezné, hogy sokkal kevésbé van ilyen-olyan okok miatt lekorlátozva a csapata, sokkal szabadabb a játékmenet, mintha minden felgyorsult volna.
Szerintem így már nagyon élvezetes lett az eddigiekhez képest.
Megkockáztatom, hogy így jobb lett, mint pl. a 24.
Ezt egyáltalán nem gondoltam volna ennyi idő f*szkodás után.[ Szerkesztve ]
-
neo81
senior tag
Az Ultimate Team-ben mindkét védekezési fajta, az Advanced és a Tactical defending is engedélyezett?
-
neo81
senior tag
válasz bodnarbenede #2760 üzenetére
Nekem innen 2-3 játékos álomkategória, de az is igaz, hogy jobb spíler vagy, mint én.
-
neo81
senior tag
válasz feelurself #2351 üzenetére
LB és RB: Fullback - Defend
CB-k: Defender - Defend[ Szerkesztve ]
-
neo81
senior tag
-
neo81
senior tag
válasz Digestive #2164 üzenetére
Én is sokszor power shotozok, pedig nem nagyon vagyok a híve, de hát a szükség nagy úr.
Sajna nagyon túlbonyolított a játékmenet és amellet persze a realitásoktól gyakran elrugaszkodott dolgok is vannak benne, aki nem csinál kis-nagy pluszt a cselekkel, nem gliccsel, az bizony szinte csak úgy kerül helyzetbe, ha az ellenfele nagyot hibázik védekezésben.[ Szerkesztve ]
-
neo81
senior tag
Sokat javult a játék a támadások terén, de legalább ezt a közvetlen középkezdés utáni, a védősor mögé beívelt 40 méteres passzt eltörölhetnék már.
-
neo81
senior tag
Hogyan lehet beadni szélről a védők mögé laposan a labdát a beinduló csatárnak, hogy ne a védőkbe akadjon el, hanem egy viszonylag üres területre menjen indításként? (Hogy a csatár tudjon rásprintelni.)
-
neo81
senior tag
válasz Nandinagy #1709 üzenetére
Így van!
Mindent egybevetve (delay, minden csatárnál gyorsabb védők, labdával egyiket sem lehet lefutni, támadó AI egy nagy 0, normál passzolásokból szinte csak úgy lehet gólt szerezni, ha az ellenfél nagy hibát vét, amúgy trivelaból, power shotból, a védők mögé gyors beívelésekből, továbbra is megmaradtak a közvetlen lefújás előtti gólok, stb.)
Még a 24 is sokkal játszható volt, mint az idei rész.Már várom az UFL-t, ami az idei hulladéknál nem lehet roszabbb.
[ Szerkesztve ]
-
neo81
senior tag
válasz bodnarbenede #1679 üzenetére
Azt hol lehet megnézni, hogy milyen országból van az ellenfél?
-
neo81
senior tag
A legutóbbi meccsem pl. úgy alakult, hogy az ellenfelemnek szokás szerint sokkal jobb csapata volt és úgy nyert, hogy rúgott 5 km-ről egy trivellát, utána nem sokkal meg egy beívelt szögletből kapásból ollózva rúgta be.
Egyébkén emellett a játékosai szinte a fülükön pörgették a labdát.Egy vicc ez a játék. 😀
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
A Corner Kick Instructions beállításnál mit jelent a Back Post, Near Post és a Target Player?
-
neo81
senior tag
Szerintetek az UFL milyen lesz?
-
neo81
senior tag
válasz Kristof_94 #1403 üzenetére
Nem vagy egyedül, nekem is hasonló a mérlegem, persze ugyanilyen szarságok mellett....
[ Szerkesztve ]
-
neo81
senior tag
Tudja valaki, hogyan lehet kikapcsolni mindig a meccsek legelején megjelenő ilyen roles kijelzéseket?:
-
neo81
senior tag
Manapság, ezzel az új játékkal UT-ben milyen felállás(ok)ban érdemes játszani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest