- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
miro.
senior tag
válasz
Jinxb1rd #1730 üzenetére
Meg az ar nem is annyira gaz.
Ennyibe kerul ma egy jatek,pont.
Az ido amit beleteszel a semmiert. Na az a kemeny,az a rengeteg.
Konkretan ez egy hobbival feler,csak hat semmit nem kapsz vissza.
Szerintem wlbol nem ultem meg ugy fel,hogy nem azt gondoltam,” faszom,erre elment egy delelottom/delutanom..”. -
tenaijo
tag
válasz
Jinxb1rd #1169 üzenetére
Eddig ebben az undorító patchben láttam a legtöbb Haalandos teamet. Faék egyszerű játék: vikingre felrúgdosod, akit kevésbé nyomnak el a védők, bal lábra veszed, gól.
bodnarbenede: náluk volt valami bibi, az összes európai pc-s player panaszkodott, hogy esik-kel mindenki, és ez azért nem tartozik a játék alap hibái közé. (Legalábbis nem ilyen mértékben.) Tavaly a 24-nél is volt 1-2 ilyen eset.
-
stilo18
addikt
válasz
Jinxb1rd #955 üzenetére
Azt meg válaszidőnek hívják.
Kapcsold be a játék módot, és mindenféle "dinamikus" képjavítót ki...azzal az input lagnak is segítesz, illetve az említett ghosting is javulni fog..
+Tipp: vedd le az élességet 0-ra. Elsőre azt fogod hinni homályos... pedig nem...csak nem lesz rajta a digitális élesítés, ami alapból is okoz pl recéket a tárgyak, betűk szélén... -
tenaijo
tag
válasz
Jinxb1rd #930 üzenetére
Néhány általad felsorolt "finomhangolásnak" van értelme, de a többsége egyáltalán nem számít annyit, mint ahogy azt leírtad. (Mondjuk a Cat5e - Cat6 kábel cserét kicsit megmosolyogja az ember.) Itt alapvetően nem ezekkel van a gond.
A valódi probléma az inkonzisztens szerver oldali kapcsolat, amire semmilyen ráhatásod sincsen.
Rámehetsz te arra, hogy a lehetőségekhez mérten a legkisebb kliens oldali késést érd el, ha az EA szerverei egyszerűen nem bírják a terhelést, vagy elveszted a coinflipet és valami xar szerverre kerülsz be, mikor csatlakozol. Több ezer ember panaszkodik arra a neten, hogy mindig más a gameplay. Egyszer fluid, minden működik, minden "ideális", máskor meg teljesen gatya az egész függetlenül attól, hogy te milyen nettel/hardverrel/beállításokkal tolod. -
Nandinagy
addikt
válasz
Jinxb1rd #916 üzenetére
Te lennél a felvilágosult ember? Amikor érdekelt a játék és beletettem az órákat egész jó eredményeim voltak úgy, hogy tv-n játszom, mert nem vagyok hajlandó a fifa miatt külön monitort venni. Elárulom neked, hogy az az amatőr szint amin a fórum meg az emberek 95%-a van semmit nem befolyásol a kontroller kábelen vagy anélkül való használata, de még az sem, hogy monitoron vagy tv-n játszol. Egy 11-16 wines játékos ezek nélkül is ugyanúgy eltud érni 11-16 wint, mert az bár átlagon felülinek számít, de a profi/profihoz közeli szintől még mindig fényévekre van.
Ez ugyanaz a faszság mint amikor valami pihentagyu kitalálta, hogy pénteken csak profik játszanak akkor nem szabad wl-zni, vagy, hogy közvetlenül a promo kijövetele után nem szabad packot nyitni mert kicsi rá az esély.
Egyébként semmit nem utálok jobban mint amikor valaki a szubjektív véleményét tényként próbálja meg eladni és ha valaki ezzel nem ért egyet akkor rögtön úgy beszél mint aki felsőbbrendű.
-
bodnarbenede
tag
válasz
Jinxb1rd #916 üzenetére
Azért nem hülyének néznek. Én kipróbáltam. Mondjuk egy net kábelt is kicseréltem, meg bejelentettem hibát a net szolgáltatónál. Elvileg elismerték a hibát. Hát kíváncsi leszek. Amúgy este mintha jobb lett volna. Fel is jutottam zsinórban 4 győzelemmel a 2 osztályba. Majd ki is estem. A gond, hogy a sok év alatt már volt ilyen. Hogy jobb volt. Az indításnál nem állt meg egyből a csatárom. Majd pár nap után ugyanúgy szar. Annyi, hogy pl a port forwarding nem sokat ér, mert upnp bekapcsolva( ez az alap beállítás) magától nyit portot a játék a routeren. A qos ér valamit, ha mindenki a lakásban 4k netflixet néz, meg torrentezel. A kontrollernél elvileg tényleg nem lehete különbség. A vsync ok hogy ki kell kapcsolni, de a gsync úgy tudom jó a kompetitív játéknak. A net kábelnél elvileg elég a cat5e, felette elvileg csak szerver gépeknél kéne lennie. Szóval normális esetben ezeknek nem kéne számítania. Aztán más kérdés, hogy ea portásai mit raktak össze.
engem a dologban az dühít, hogy nincs semmi, ami jelzi, hogy haver gond van. Pocket loss, akadozik a játék. Csak annyi, hogy teleportálnak a játékosok, meg a passzok csínbe mennek, meg egy fél tized masodpercre sem tudsz labdát megtartani sehol. Na mindegy. Próbálgatom. Még lehet hogy bridge is rakatom a routerem, bár akkor nem lesz kábel tvm. Ugyse sok meccset lehet rajta nézni már.
Szóval na. Köszi a tippeket. -
bodnarbenede
tag
válasz
Jinxb1rd #893 üzenetére
Na ne... Az nem lehet. A játék minden egyes pillanatban számolja az rng-nél a 40 statisztikai mutatót. Lehetetlen, hogy nem ez számít. Én azért biztos ami biztos, kikészítettem a télapónak a bakancsom és a jézuskának is megírtam, hogy Bappét adjon karácsonyra.
Amúgy próbáld ki két nap múlva. Ugyanolyan szar lesz, mint Thuram.
-
toxicjew
addikt
válasz
Jinxb1rd #676 üzenetére
Csak arra reflektáltam, hogy azokat okolod a szar nyitásokért, akik igenis beleteszik az energiát a játékba. Nézd meg Digit (na nem a mostanit, ő már a Digi 2.0, aki kinyit mindenkit
), ő is beletett mindig mindent, megcsinált minden sbct stb., azt mégse jött neki semmi. Én tavaly Totsig azt se tudtam mi az a wo, pedig sb/dr (div 1/Elite)/wl pörgött látástól mikulásig. Örülj annak amid van, de ne próbáld meg azt hibáztatni aki szintén mindent megtesz, csak nincs szerencséje.
-
raven84
senior tag
válasz
Jinxb1rd #676 üzenetére
Most meg te ne haragudj, de ez hatalmas baromság. Aki sír mert beleteszi az időt, energiát de nem kap érte semmit az "szánalmas"? Had legyen már felháborodva az illető. Ez a Gyökeressel is lehet gólt lőni duma meg ismét nevetséges, persze hogy lehet, csak mondjuk Mbappeval játszani sokkal jobb érzés és a nap végén mindenki azért szeretne fifázni mert fun.
-
toxicjew
addikt
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Jinxb1rd #605 üzenetére
Nekem attól a pro clubbtól mindig is herótom volt, szóval az kiesik, de a karrieres objectivekre lehet ránézek. Feltéve ha a 10 óra lejárta után úgy döntök, hogy megveszem.
Eddig csak rush volt, de az tetszik, bár hosszú távon szerintem nem lesz mérvadó. Rivalst még nem teszteltem. -
mettek
addikt
válasz
Jinxb1rd #463 üzenetére
Nem sokkal feljebb pont erről panaszkodtam. Nálam napközben olyan delay van hogy 5-6 gólokat kapok és rúgni nem tudok egyet se általában.
Ezzel szemben 20 óra után nálam kb jó a játék és nem érzem hogy nagyobb hátrányban játszanék. Nálam 30 ms a pong mindig és 1000mb/s a net, asszem telenoros.
-
Woodslave
félisten
válasz
Jinxb1rd #343 üzenetére
Pont ideális játékmód arra hogy tényleg pár fun meccset lenyomjon az ember agyfax nélkül. Kíváncsi vagyok meddig tart a hype jól megmutatja majd hogy a játék vagy a pack a lényeg
Lehetne pár fórumos meccs bár senki nem ér rá mert inkább squad battleban grindeli az objektív játékost akit soha nem használ majd
illetve most az 500 finesst
Amúgy divhez kötött a rush? Én 6-ban kezdtem és max 79-es ovr játékost vihetek de mintha láttam volna streamereknel hogy ez magasabb volt.
De emiatt se veszem meg mert úgyis sbben grindelném az obj játékost
meg rivalsban kapnék idegbajt.
Ezzel az új taktikával ezt a 10 órát amúgy is megölték faxom se fog ezzel tökölni bár lehet semmit se számít
-
tenaijo
tag
válasz
Jinxb1rd #204 üzenetére
A te hsz-edre reagálva, de nem konkrétan rólad/neked szólva:
A WL pontrendszer átalakul, végre a sok bob átgondolja, hogy kilépjen-e döntetlennél, mert sokkal jobban megszivatja magát, mint eddig. WL-ből csak a jó játékosok fognak jó rewardot kapni, rivals-ből meg aki belerakja az időt. Ennyi.
Fifa 18-ban 40 game volt a WL, 19-től meg 30. Akkor is sírt mindenki, most is.
Amúgy a rivals 15win tuti jobb rewardot fog adni, mint a mostani 7, hogy a szar játékosok kiválthassák belefektetett idővel a skill hiányát.
Kövezzetek meg, de én támogatom. Ha jó csapatot akarsz, rakd bele az energiát - játssz, tradelj. Ha casual vagy menj karrier módozni, vagy törődj bele, hogy játék nélkül (jobban..) ki kell nyitnod a tárcádat.Úgyis le fogjátok tolni minden héten csutkára az összes meccset, úgyis ki lesz evozva az összes szaros bronze player, akihez 10-20-30 meccs kell, hogy érjen valamit, és úgyis megint az lesz a téma, hogy már megint nem adott semmit az a gonosz játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged