Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Most kapunk Portugáliás szuper playereket is? Mondjuk az UTOTSba meg a PSG BL win miatt így is úgy is benne van/volt a fél keret, de az EA-t ilyesmi nemigen érdekli
Ronaldonak meg még nem volt idén, csak 38 promo lapja, szóval néhány még elférne
-
Sirandrish
legenda
Ide is jött még egy 95os fodder, meg egy Barella. .fantasztikus..
-
Sirandrish
legenda
Rush büntetőnél (golden gol után) van valami követelmény hogy meddig kell vinni a labdát? Mert most volt egy olyan, aztán messziről berugtam es nem adta meg..
-
Sirandrish
legenda
Úgy látom a season szívárgás fake volt, mert sehol sem látom azokat a playereket, akik "ígérve" voltak
-
Sirandrish
legenda
En a korábbi részekben imádtam a menü grindot, mert kitartással mindig bele lehetett nyúlni ebbe abba, de most...
Nem elég hogy a komplett TOTS promo kb 95% fodder, még azokat se adja.. -
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94 #7096 üzenetére
Pedro, Tonali, Oblak es Kaka nekem befér
Persze a playstyleok függvényében
-
Sirandrish
legenda
Fájdalmasan gyenge a drop...
-
Sirandrish
legenda
84x7ek és 83x14ek nem adtak semmit. Talán egy 92es TOTS volt bennük összesen.
Mondom, akkor tuti a boltos packok adják a tutit..
Vagy nem!
Ennyire szarrágó brigádot...full minimum..2x94+..
Oké, nem adja ide Messit meg Ronaldot meg ezeket, de ez?? Vicc kategória.
Azért tavaly legalább a középszarokba bele lehetett néha nyúlni...már csak a legalját adja -
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89 #7035 üzenetére
Ennyit érdemel a játékosbázis
-
Sirandrish
legenda
Megcsináltam ezt a 90+ picket objektívbe, mondom abból jön a Ronaldo..
Gold De Bruyne, meg egy 91es TOTS kapus
Imádom ezt a játékot..94 alatt lényegében a minden QS áron megy, de még azt se adja oda -
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Nocsak...tegnap elkezdtem LWt keresni, erre ma jött Gyökeres
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89 #6879 üzenetére
Hjaa nem a pont a lényeg ebben az esetben. Ha úgy megyünk be hogy csak én hozok objektívnek megfelelő playert, akkor úgy is alig adna pontot..
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89 #6872 üzenetére
Így csináltam most kétszer, de ez nem valami "hatékony"
EA's hit: Köszi..ezt jó tudni hogy akkor ki lehet lépni..
-
Sirandrish
legenda
A rushból mikor már megvan a csapat, sehogy se lehet visszalépni?
Komolyan mondom hogy hétről hétre egyre szánalmasabb a brigád aki tolja.
Eddig mindenki evozni járt oda....nem értettem, mert SB szerintem gyorsabb, de mindegy...azt elfogadtam. Voltak/vannak akik olyan playert hoznak ami ugyan nem kell semmihez (obj), de legalább valami TOP cucc, és tudott/tud is vele...ezt is aláírom.
De valaki magyarázza már meg hogy mi a francra jó hozni a random szarabbnál szarabb 91-92es TOTS-okat, amiket nem is evoznak, és nem is kell objektívhez??Aztán a meccs 99%ában áll elől és "ordibál" hogy passzolj passzolj...ha meg véletlenül eljut hozzá a labda azt meg belevezeti a kapusba...
Nah de a lényeg...a Rush menüből nem lehet kimenni? Mert szívesen otthagynám a bandát amikor ezt látom.. -
Sirandrish
legenda
Elnyitottam kb mindent. Kiraktam Antony fiút, mert már rohadtul nem bírtam hova rakni a sok foddert. Egy Bentancur volt a legértékesebb amit nyitottam
Grizut megvárom míg 150K körülre csúszik az ára, őt megveszem, és szerintem Futtiesig elvagyok, mert ez a TOTS ez annyit ér mint.....kb szart se, maradjunk annyiba.
Millió játékos van, de ugyanazokat a 91-92es szarokat dobálja megállás nélkül. -
Sirandrish
legenda
Már legalább 3at SBC-be raktam, meg van egy a klubba...
Vicc... -
Sirandrish
legenda
Hát erre megérte várni
-
Sirandrish
legenda
A Costa kapus már 4szer jött, de állandóan fullon van azu SBC storage..
Antony meg kell a francnak -
Sirandrish
legenda
45 gólos pickek..
És szerintem ez a max amit nyitok majd a laligából
-
Sirandrish
legenda
Iago Aspas
Samu
Valami 92es kapus.
Pár packot bírtam kinyitni, de mikor kivettem volna a 45gólos pickeket, felrobbant a szerver -
Sirandrish
legenda
Imádom hogy engem pl be se enged, de a csoportokba már mutogatják a Yamalt, meg a Vinit..
-
Sirandrish
legenda
Ki mit nyitott?
-
Sirandrish
legenda
Ahogy az várható volt...megdöglött minden
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Nah megtaláltam ez eredeti képet
-
Sirandrish
legenda
Ilyenek jönnek?
5 darab 90+os stat, 3 meta PS+al gyakorlatilag ingyen?
Mit tudnak majd a nagyok?
Nyílván kb semmi sem fog rajta érződni, de akkor is vicces.. -
Sirandrish
legenda
Ezek Fifáznak?
-
Sirandrish
legenda
Egyelőre úgy fest Mainoo 92es marad
-
Sirandrish
legenda
Elsőre 44 gól lett (nem is én lennék
), de másodjára meglett. A pickeket majd a Laligán kiszedem...inkább ott ne nyissak semmit, mint itt
-
Sirandrish
legenda
Nah csak elkezdtem én ezt a Bappe evo-t. Had legyen!
Meg 20K-ért felevoztam abban az Azurri evoba VVD-t...őt csak a padra, de úgyse lesz belőle se jobb lapom -
Sirandrish
legenda
Mbappet érdemes lehet beletenni ebbe az új evoba? Elég fincsinek néz ki evozva.
Persze kb minden 50k-s TOTS hozza a statokat, de bappe csak bugos op szar nem? -
Sirandrish
legenda
Tizit hogy kell bikázni?
Évente 2t kapok, de akkor csak mindig szépen beemeli valamelyik (amelyiket választom) sarokba! -
Sirandrish
legenda
Ennek most komolyan mi értelme? Nem elég hogy a TOTS-ot felhigitják ezzel a rengeteg szar fodderrel, de még azokból se lehet nyitni semmit, mert mindenből csak gold lapok jönnek
Bar jött egy Locatelli, meg kétszer ugyanaz a 91es csaj, de ez így több mint röhejMindenesetre Dybalat kiraktam, legalább annyi
-
Sirandrish
legenda
Laliga TOTSnál szerintem csak másnap próbálok majd meg bármit is bontani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged