Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monngoose
aktív tag
válasz
KBalázs34
üzenetére
Átérzem a problémádat, én is hasonló cipőben jártam, úgy fél éven át kerestem az ideális boxot Digi kábelhez, mire rátaláltam a Vu+ UNO 4K Se-re. Újabb pár hónap kellett, mire megbékéltem az iszonyú árával (na meg gyűjtögettem
), de mondhatom, nem bántam meg, nagyon megéri az árát.A tunere cserélhető, jelenleg egy FBC DVB-C tunert használok, ami valójában egy twin tuner (egyben), mindegyiken 4 dekóder modullal. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag 8 tunerem van, így egyszerre akár 8 különböző frekvenciájú csatornát is fel tudok venni, amit simán bír a gép.
Egyszerűen imádom!!! A végletekig testre szabható, a csatornalista számítógépen is szerkeszthető, ftp-n is hozzáférhető, webes felületről is minden vezérelhető, beállítható, pl. azonnali felvételt indíthatsz, időzítettet állíthatsz be szerkeszthetsz másodpercek alatt, stb, stb.
Amikor megvettem, mintha a fogamat húzták volna, de szinte azonnal összeszerelmesedtünk. Ha belegondolok, sokan 2-3-szor ennyit adnak ki évente mobilra, szóval minden egyes fillért megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- alza vélemények - tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG OLED TV 55CS6LA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), de mondhatom, nem bántam meg, nagyon megéri az árát.
wassermann