Hirdetés
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monngoose
aktív tag
válasz
KBalázs34 #18787 üzenetére
Átérzem a problémádat, én is hasonló cipőben jártam, úgy fél éven át kerestem az ideális boxot Digi kábelhez, mire rátaláltam a Vu+ UNO 4K Se-re. Újabb pár hónap kellett, mire megbékéltem az iszonyú árával (na meg gyűjtögettem
), de mondhatom, nem bántam meg, nagyon megéri az árát.
A tunere cserélhető, jelenleg egy FBC DVB-C tunert használok, ami valójában egy twin tuner (egyben), mindegyiken 4 dekóder modullal. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag 8 tunerem van, így egyszerre akár 8 különböző frekvenciájú csatornát is fel tudok venni, amit simán bír a gép.
Egyszerűen imádom!!! A végletekig testre szabható, a csatornalista számítógépen is szerkeszthető, ftp-n is hozzáférhető, webes felületről is minden vezérelhető, beállítható, pl. azonnali felvételt indíthatsz, időzítettet állíthatsz be szerkeszthetsz másodpercek alatt, stb, stb.
Amikor megvettem, mintha a fogamat húzták volna, de szinte azonnal összeszerelmesedtünk. Ha belegondolok, sokan 2-3-szor ennyit adnak ki évente mobilra, szóval minden egyes fillért megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest