- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Philips LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monngoose
aktív tag
válasz
KBalázs34 #18787 üzenetére
Átérzem a problémádat, én is hasonló cipőben jártam, úgy fél éven át kerestem az ideális boxot Digi kábelhez, mire rátaláltam a Vu+ UNO 4K Se-re. Újabb pár hónap kellett, mire megbékéltem az iszonyú árával (na meg gyűjtögettem
), de mondhatom, nem bántam meg, nagyon megéri az árát.
A tunere cserélhető, jelenleg egy FBC DVB-C tunert használok, ami valójában egy twin tuner (egyben), mindegyiken 4 dekóder modullal. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag 8 tunerem van, így egyszerre akár 8 különböző frekvenciájú csatornát is fel tudok venni, amit simán bír a gép.
Egyszerűen imádom!!! A végletekig testre szabható, a csatornalista számítógépen is szerkeszthető, ftp-n is hozzáférhető, webes felületről is minden vezérelhető, beállítható, pl. azonnali felvételt indíthatsz, időzítettet állíthatsz be szerkeszthetsz másodpercek alatt, stb, stb.
Amikor megvettem, mintha a fogamat húzták volna, de szinte azonnal összeszerelmesedtünk. Ha belegondolok, sokan 2-3-szor ennyit adnak ki évente mobilra, szóval minden egyes fillért megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Magisk
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest