Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Haha, akkor hardveres megoldás kell, hogy mindegyikbe legyen dugva antenna ha jól értem. Kár hogy nem olyan egyszerű mindkét sat tunerjét használni egyszerre, mert 4 állapota lehet egy bemenetnek, amit feszültséggel és kapcsolójellel vezérel, szóval összeakadnának, ha mindkettőt használni is szeretnéd egy kábellel. Vagy független kábel kéne a fejekhez.
Amire én gondoltam az az adapter sorrend, amit elvileg meg lehet adni.
/etc/modprobe.d/dvb.conf
options dvb_usb_af9015 adapter_nr=0
options cx88-dvb adapter_nr=1,2Ha minden igaz, akkor a /storage/.config/modprobe.d mappában lehet libreelec alatt is sajátot megadni.
Neked gondolom akkor nem az adapter, hanem a frontend cserélődhet fel.Áh netes logban létom hogy külön adapterként mutatja magát nem pedig egy darab két frontendesnek.
Mondjuk egy kis utánakeresést még megérhet, hátha van modul opciója arra, hogy megadhasd a bemenetek sorrendjét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Miix 520 i5-8250U / 8 GB RAM / 256 GB / Windows 11 / EU bill
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V320-17IKB - i3-7G I 8GB I 128SSD + 1TB I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256gb - Törött kijelző
- Apple Airtag (A2187)
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann