- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Hővezető paszták
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Egérpad topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Haha, akkor hardveres megoldás kell, hogy mindegyikbe legyen dugva antenna ha jól értem. Kár hogy nem olyan egyszerű mindkét sat tunerjét használni egyszerre, mert 4 állapota lehet egy bemenetnek, amit feszültséggel és kapcsolójellel vezérel, szóval összeakadnának, ha mindkettőt használni is szeretnéd egy kábellel. Vagy független kábel kéne a fejekhez.
Amire én gondoltam az az adapter sorrend, amit elvileg meg lehet adni.
/etc/modprobe.d/dvb.conf
options dvb_usb_af9015 adapter_nr=0
options cx88-dvb adapter_nr=1,2Ha minden igaz, akkor a /storage/.config/modprobe.d mappában lehet libreelec alatt is sajátot megadni.
Neked gondolom akkor nem az adapter, hanem a frontend cserélődhet fel.Áh netes logban létom hogy külön adapterként mutatja magát nem pedig egy darab két frontendesnek.Mondjuk egy kis utánakeresést még megérhet, hátha van modul opciója arra, hogy megadhasd a bemenetek sorrendjét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest