Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
üzenetére
Akkor nekem szerencsém volt, hogy nem volt eddig gondom vele. Miután rájöttem hogy kell csatornát keresni, megkerestem, sorba állítottam, azóta csak a változásokat kell követni.
Méreten nem problémázok, mindig zsinóron lógott az összes hasonló eszköz. Akkora, amekkora.
Mióta sikerült mindent beállítani, azóta megvan az "ezdekurvajó" érzés. Megjelenésében megváltás a PVR2-höz képest, de ahogy néztem, az AverTV is ugyanabban a cipőben jár. Pedig azt hittem a PVR2 után nem fogok találni használható, nekem tetsző szoftvert. Ez az fejléc, állapotsor, és semmi csicsa igen bejön.
Egyetlen negatívum, hogy használható epg-t csak kézzel bemaszekolva kapok, a Digis eltünedezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Jövedelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GTA V
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann