Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #65675776

    törölt tag

    válasz Bozek #16776 üzenetére

    Az rengeteg. Nálam az M4 Sport HD átlag 3% terhelést jelent. Szóval igen, az a 9-13% sok. Elég csúnya ha ez DXVA-val ilyen sok.

    bzoley: Nálam is voltak vele vételi problémák. A királyi multiplexeket a gyári sw pl szinte soha meg sem találta, ProgDVB és DVBViewer is kínlódott vele sokat. Időnként mindenféle ok nélkül leesett a jelszint 5-6% környékére bármelyik muxon. A lakásban gyakorlatilag minden kábel ki lett cserélve, de ez sem segített rajta.

    Méretileg pedig hatalmas. Eleve nem is tudtam a gáp hátuljára dugni, mert letakarta volna az összes többi USB csatlakozót. Hosszabbítóm pedig nincs. Emiatt a monitor oldalán levő USB portban használtam, de a mellette levő ezáltal használhatatlan volt.

    De hogy pontosan mit is jelent az, hogy nagy? Az Aver TD310 negyedakkora ha van. Sajnos összehasonlító képet nem készítettem róluk.

    DVBViewer-t meg utálom. Nem igazán fogott el tőle az "ezdekurvajó" érzés. Sőt, mikor a Terratec a saját Homecinemaját lecserélte DVBViewer-re, akkor az egyértelműen visszalépés volt kb minden szempontból.

    attilav2: A korai szériás A757-ek esetén volt ez probléma. Azóta frissítve lett a hw és Magyarországra már csak az újabb verzió jön. Verziószám nem változott, az egyik chip lett újabb verzió rajta. Panasonic NM88472 frissült NM88473-ra (plusz kissé eltér a PCB színe, de ez apróság). Az utóbbi verzióval az összes mux jelminősége 100%. Ami esetleg zavaró lehet az a SR és moduláció álíthatatlansága. Ezeket a paramétereket csak a stream-ből képes kiolvasni. Állítólag hw korlátozás, mert más tunerekkel az AVerTV-ben állítható ez a paraméter. Egyébként nem probléma, megtalál minden muxot még a régi verzió is.

Új hozzászólás Aktív témák