Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
6van6
újonc
válasz
PeterPH #16719 üzenetére
Volt már nekem olyan beltérim, amin a HD felvétel is a nézhetetlen kategóriába tartozott. Gyors mozgásoknál gyakorlatilag élvezhetetlen volt a kép. Még a híradó alatt futó felirat is olvashatatlan volt. Szóval nem állítanám, hogy változatlan minőségben rögzít. Valahová eltettem egy felvételt elrettentő példának, majd megkeresem.
Ugyanez a problémája a tévébe beépített, kódolt adást is rögzítő förmedvényeknek. Pl ilyen tévéket gyárt a Sencor. Emlegetett szamár. Pendrive bedug, vesz az mindent mint a huzat. A rögzített műsort egyből lehet vinni bárhová, csak éppen egy rettenet a kép minősége.
Szakértő mondjuk nem vagyok, de szerintem nem a digitális stream rögzítése itt a feladat, hanem a dekódolás. Ahonnan kispórolják a minőségi szoftvert, az olyan is. A németeknél vannak olyan STB okosító szoftverek, amik többe kerülnek, mint egy olcsóbb box. Némelyik 80-90€. Miközben egy 2 tuneres CI+-os STB 88€...
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt a Battlefield 6, óriási az érdeklődés
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - AKKUMULÁTOR HIBÁS
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest