Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vence
aktív tag
Köszi a választ és a kutatást, de nem!
Az nekem nem éri meg a Think-felárat,
akkor vettem volna egy Edge 50 Neo-t 300 € alatt.
(ugyanaz a hw!)És - mint közben kiderült - a sima ThinkPhone-ból is készült
ESIM-es D-SIM verzió, sorozat a végén.
Szóval az SD 8 Gen. teljesítménye izgatott.Csak az az ügyes eladó/bolt nem tartotta fontosnak beírni, hogy mi a különbség a kétféle sorozat között.
-
vence
aktív tag
Van valakinek esetleg az eSIM -es verzió ??
Igen, van olyan is.
Ennek kellene az azonosítója!Előre is köszönöm!
-
-
modrocz
csendes tag
-
vence
aktív tag
Köszi!
Közben én is kiderítettem, hogy még két évig (biztos) fog kapni frissítéseket.
Eddig minden hónap elején kapott biztonságit, néha egyéb frissítéseket is.A német használók szerint 400 € alatt best-buy.
Új készülékről van szó - EU modell.Sok olyan extra van benne, ami csak sokkal drágábban érhető el:
- IP68, MIL-STD-810H compliant
- Display 144Hz, HDR10+ - G G Victus
- UFS 3.1 tároló
- Wi-Fi 6e, tri-band,
- USB Type-C 3.1 Full, incl. Displayport stb.
- 68 W QC-PD töltő a dobozban (min. ~10 eFt) + wireless;
- alu-keret, Carbon Black (ThinkPhone ) egyedi hátlap,
- AnTuTu 1mill +
- + Business funkciók.Be tudnátok írni, hogy kinek melyik sorozatból van és mi van/volt a dobozban ?? >> P/N, EAN a dobozról ...
Két sorozat kapható, de azon kívül, hogy az egyik régebbi gyártás, mást nem tudok kideríteni.
Valahol állítólag USB-C füles is van/volt hozzá. -
modrocz
csendes tag
Tavaly novemberben vetttem. Szerintem jó telefon, pláne 160k körül. Hardveresen mindkét említett telefonnál erősebb, és véleményem szerint jobb is. Ha jól emlékszem még 2 vagy 3 android főverziót fog kapni és 2 év biztonsági frissítést. Ami másik előnye a nagyon jó akksi használat, nekem volt 10 óra feletti képernyő időm is. Viszont, a kamera nem az erőssége, az előző telefonomnál gyengébb (oppo find x5),, de azért használható. A fentebb írt anomáliákkal nem találkoztam, biztonsági frissítést pedig havonta kap. Összefoglalva szerintem ebben az árban jó választás.
-
vence
aktív tag
Használja még valaki?
Megér ez még most 330 Euro-t ??
Tudja valaki, hogy meddig fog kapni frissítéseket?
Hasonló áron Th-Ph 25-ös hardverével,
az Edge 50 Neo is elérhető ....[ Szerkesztve ]
-
nagim
tag
-
-igu-
addikt
a legsulyosabb az volt, hogy az ebreszto random alkalmankent csak ugy volt kikapcsolhato, ha elotte feloldottam a telefont
hajnal fel 5-kor nem annyira vicces bamulni a vakito kijelzot a sotet szobaban
25 eve hasznalok mobilt, es tan az elso naptol az ebreszo funkciot is, de ilyennel meg nem talalkoztam -
benoce
tag
Sziasztok,
mint fenti telefon újabb felhasználója kérdezem, a piros gombhoz rendelhető Walkie Talkie funkció tényleg csak a Teams appal müködik?
-
Gábor-KJ
őstag
tvcmall oldalon van fent IMAK tok bagatel pénzért átlátszó és füst fekete átlátszó... Mi onnan rendeltük. [link]
Ezeken kívül van sima fekete is. [link]
Fóliát ajánlom a Média Markt okos pultnál felrakatni az öngyógyítót ami nálam 3-4 évet ment a Galaxy Note 9 telefonon.
Vaaagy Top4Mobile oldalon van jó áron fólia.
Gyári szerű tok csak a Motorola Amerika oldalon van és brutál bonyolult szerintem, hogy ide jöjjön...
Sajnos senki nem gyárt hozzá mondhatni semmit... -
-igu-
addikt
Valami pofás tok van erre a vasra?
Tokot együtt akartam venni fóliával, előbbit nem találtam mostanáig, ellenben ma megkarcoltam a kijelzőt fólia híján.
A gyári tok csúszik (érdekes mód a belső felülete nem, az kéne inkább kívülre), azt inkább nem használom, nyitható (mű)bőrtokot nagyon nem szeretnék, átlátszó plexi tokok se annyira jönnek be.
Valami olyat keresek, mint a gyári, de ne legyen csúszékony.[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
Tetszik nah!
-
Gábor-KJ
őstag
Sziasztok!
Tegnaptól csatlakoztunk egy Moto ThinkPhone-al mi is!
Gondolom így akár 3-4-en is vagyunk már!(?).
Nagyon minőségi darab ez - és Android 14 már rajta - teszik!
Kérdés csak úgy kíváncsiságból - ki mit tartott érdemlegesnek arra, hogy a Piros Gomb-ra programozza?
[ Szerkesztve ]
-
judas13
addikt
Think Pad a kedvenc laptopom volt. Sosem hagyott cserben, mindig számíthattam rá, szó szerint úton, útfélen. Méltán lett fogalom ez a név..
Itt viszont most nagyon vastagon fogott az a ceruza...[ Szerkesztve ]
-
JohnnyIowa
csendes tag
Év eleje óta szemeztem ezzel a telefonnal, miközben a defy 2-t vártam, végül 200e Ft-ért vettem meg. 10 éve csak Motoroláim vannak, hozzászoktam a kevláros designhoz és ez a formanyelv jön be.
A családban vannak Huawei-sek, Samsungosok, iphone-osok, de a premium feeling nekem csak a Motoroláknál volt meg.(Z2 Play, Xt890, xt1030, One Zoom, X4, Defy)
Gyors az Outlook, a Teams, a Ready For-t gyakran használom, pl. Tv-zésre szállodában. Megvettem a gyári kiegeket pl az 50w-as wireless töltő, a ready for adaptert, a ready for dockot.
Ahogy az előző Motoroláim, ez is jól teljesít, mindegyiket működőképesen adtam el 2-3 év után. Akkor rajtam kívül van még 2 embernek Thinkphone-ja Mo.-n -
lolal
senior tag
De mond már el nekem, hogy üzleti életben miért kellene katonai szabványt teljesíteni ? Tehát egy casual dev OP fejlesztő milyen kiberbiztonsági kockázatoktól kellene, hogy rettegjen ? Értem, hogy neked ilyen van, sőt kívánom használd egészséggel, de ez egy marketing maszlag. A Samsung túlzottan gyengének itelese meg költői túlzás részedről. A kamera valóban időnként a konkurencia alatt teljesít bizonyos szempontból, de ettől függetlenül a piac egyik legösszetettebb szoftverét nyújtja, egy hétköznapi felhasználónak vagy egy cégvezetőnek egyaránt. Sőt egy pedagógus is jól tudja hasznosítani a Dex vegett. Szóval ... nem értem ezt a negatív ömlengést. A merül még nem tudom hogy lehet nálad ilyen mértékű. Én 2 db S20 Ultrán sem tapasztalok ilyet.
-
lolal
senior tag
De mond már el nekem, hogy üzleti életben miért kellene katonai szabványt teljesíteni ? Tehát egy casual dev OP fejlesztő milyen kiberbiztonsági kockázatoktól kellene, hogy rettegjen ? Értem, hogy neked ilyen van, sőt kívánom használd egészséggel, de ez egy marketing maszlag. A Samsung túlzottan gyengének itelese meg költői túlzás részedről. A kamera valóban időnként a konkurencia alatt teljesít bizonyos szempontból, de ettől függetlenül a piac egyik legösszetettebb szoftverét nyújtja, egy hétköznapi felhasználónak vagy egy cégvezetőnek egyaránt. Sőt egy pedagógus is jól tudja hasznosítani a Dex vegett. Szóval ... nem értem ezt a negatív ömlengést. A merül még nem tudom hogy lehet nálad ilyen mértékű. Én 2 db S20 Ultrán sem tapasztalok ilyet.
-
Botka_db
csendes tag
Sziasztok
Én is ezzel a telóval ismerkedek, igazából minden ok csak az értesítések megjelenítése gáz lezárt képernyőnél.
Tudtok valami AOD megoldást? -
-igu-
addikt
válasz
Teslamoderat #51 üzenetére
Nálam rendben vannak ezek a dolgok, de én még csak egy hónapja használom.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
Teslamoderat #51 üzenetére
Semmi ilyent nem vettem észre. Próbáld az ujjlenyomatot újra felvenni lehet hogy az változott. Samsung pl egy ujj 2 x felvéve se ismerte fel csak kb minden 10. alkalommal , földhöz tudtam volna vágni miatta , a moto z fizikai ujjlenyomat olvasó bármilyen körülmények között (pl véres sáros ujj) is azonnal old.
-
-
drzsoo1
aktív tag
28 év Motorola-t használat után elég kiforrott véleményem van, heavy user-ként volt egy ideig egy S23Ultra a Moto Z2 force mellett (Samsung akkori legújabb , Moto 5 éves tipus!) Élmény volt a Samsung mellett a 143 grammos pengevékony Moto-t kézbe venni , a dolog pikantériája hogy végül a szarabb kamera miatt lett eladva a Samsung ugyanis egy sima dokumentum fotózás sem jött össze rajta , ráadásul képes volt durván laggolni, titanic-ként merült , asztalon nulla aktivitás mellett másfél nap nulla %-ra. A thinkphone prémium anyaghasználat (mint a Moto Z2 force is) ami különlegessé teszi , egy iphone 13 14 mellett kézbe fogva érezni fogod a különbséget. A fotó képessége kifejezetten gyenge (számomra az S22ULTRA is az volt) de benne van a készülékben az ára, persze ezt nehéz egy budget kategóriás telefont használónak megmagyarázni.
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
LOL, hogy belelovalltad magad pajtás
Én annyit akartam közölni, hogy az árral kapcsolatban túloz a cikk, pár hsz-al visszább írtam hogy pölö nálunk mennyibe kerül. Ennyi, nem több. Minden mást Te képzeltél bele abba az egy mondatomba. Elqrtad. Nem kicsit, nagyon[ Szerkesztve ]
-
lolal
senior tag
A készülék valóban "think" azaz (el) gondolkodtató. (El)gondolkodtató mert:
- A SoC több mint 1 eves...erős? Hogyne...van más készülék sokkal jobban áron ezzel a Soccal? Természetesen igen...
-mert a kijelző FHD+ igaz magas képfrissítési számmal, de szintén van jobb ár érték arány a piacon meg 750€ ért bőven.
-(El) gondolkodtató mert van benne 8GB RAM ami szintén nem kevés jelenleg, de tekintve ilyen hivatalos áron már elvárnám a 12GB-t főleg ha az időtállóságot figyeljük.
- (Elg)ondolkodtató mert kamerában gyenge, szoftvere fapados
-mert business készülékként próbálják meg eladni, de ilyen áron nem sok beszerzési osztály fog vele foglalkozni, casual felhasználót még nem érdekli a múlt idézés, pusztán egy szűk geek csapatot.
-(El)gondolkodtató mert ez a készülék a nosztalgiára alapoz de már saját magát tökön lövi, ugyanis házon belül is van sokkal jobb ajánlat
-(El)gondolkodtató mert igazából ez a készülék nem szólít meg senkit. Akinek készült azoknak túl drága, az átlag user meg lesz*rja, hogy Thinkphone vagy mi van rajta.Összességében mint kuriozum jópofa de kapásból 10 jobb ajánlatot mondok helyette. Kerüljétek messziről.
-
Teslamoderat
friss újonc
Nekem is ThinkPad P50 + Thinkphone.
A telefon néhány hete nem reagál az ujjlenyomat feloldásra azonnal, csak fáziskéséssel. Ugyanezt észrevettem például a rázásra bekapcsoló led világításnál - mindaddig supergyors volt. most sem olyan vészes, de azért feltűnő a megszokotthoz képest. Más Thinkphone tulaj is felfigyelt erre? -
bostone
addikt
Idén a Motorola tök oké cuccokat rakott a puttonyba. Think árban picit fölé lőtt a saját trendnek. Hasonlóan az Oppo és a realme hagyományokhoz, talán itt is fellelhetőek azonosságok.
Egyébként szerintem a nyers droid nem jelent hátrányt a piacon. Sőt.
-
Ez nagyjából a Te elgondolásod, ettől függetlenül az idei mobilos palettában a Motorola hozta több kategóriában a legjobb ajánlatot.
Neked meg azt kellene elfogadnod, hogy már lassan 10 éve elkelt a Moto név...
Előtte meg épp a Google herélte ki teljesen...
Az meg a döglött kutyát nem érdekli, hogy Lenovo vagy épp Motorola a neve egy telefonnak... Legyen akkor utóbbi. Totál mindegy...
Nem védem a Lenovo-t , mert nem volt ínyemre, hogy megállt még a Moto megvásárlása környékén, de nagyjából már 2-3 éve körvonalazódott, hogy legalább nem értelmetlen mobilokat adnak ki.
Nem tudom mi lett volna a jobb, ha teljesen eltűnik a süllyesztőben, vagy piacon maradnak és értelmezhető alternatívát kínálnak a piacon.. Utóbbi nekünk elég jó. Léteznek, működnek, erre sajnos még egy LG sem volt már képes, a Sony pedig regionálisan csökkentette a jelenlétét.G54-G72-G84 mint értelmezhető ajánlat, nem úgy, mint a Nokiánál. Kicsit gondolkodj ezen is.
Mitől lenne "occó" és nem kell nekik foglalkozni a frissítéssel? Ez hülyeség, ez nem így működik.
Amúgy szerintem mindenki tudja itt a fórumon is, hogy a Motorola az a Lenovohoz tartozik.
De amúgy megfogsz egy Motorolás dobozt, és rá is van írva...Ja megnéztem, rá van írva.
Dühöngsz, mintha át lennél verve, miközben 10 éve bezengte a sajtót, hogy elkelt..Amúgy Lenovo név alatt is adtak el nem kis mennyiségben telefonokat, szerintem ezzel tisztában vagy, hogy 2010-es években top5-ben volt a gyártó... Szóval nem ismeretlen valamiről van szó.
És ezekkel te is teljes mértékben tisztában vagy az Android dual simes topic alapján.
( A Te Realme-dben meg ott van a BBK logó az alkatrészekben..... Szűk látókörűség erre kihegyezni a témát.)
[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
válasz
blueMerle #46 üzenetére
Aztán miért is? Mert megint ajnározva van egy lecsúszott kínai telefongyártó "címkés" telefonja? Ezeknek semmi köze az ég világon a Motorola telefonokhoz! Az megszűnt, ezek csak a nevet vitték tovább. Próbálják azt csinálni mint a google pixel ami azon alapul, hogy csak a saját szoftverük alapban és ehhez meg egy éppen elfogadható hardver. Csakhogy a Lenovo nem azért ad tiszta androidot mert olyan kedves, hanem azért mert így occó és nem kell vele foglalkozni! Továbblöki a kugli frissítéseket és ettől minden "rajongó" szemében isten. Ezt a telefont lenovo fingpad név alatt 100eft-ér sem vennék meg, valamint ott várnák az egyedi megoldásokat! Ez egy elcsépel szokás, csak jó lenne ha a luzerek felébrednének és megértenék a motorola az csak egy címke, a házban pedig egy lecsúszott telefongyártó alkatrészei vannak, aki kétségbeesetten próbál beszállni abba a csónakba ami már régen elment. Azt sem zárnám ki, hogy mint régen itt is a belsejében ott a lenovo felirat. Akkor miről beszélünk?
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet. Volt K910-em és K920-am jó telefonok voltak.
-
moleculez
veterán
Az áron kár rugózni szerintem, egyrészt a referencia ár ami alapján túlárazottnak hat máshol jóval kevesebb (akár 100k diffi csak a kommentek alapján), másrészt hamar beesik majd az ára.
Ami számomra sokkal fontosabb hogy a teszt alapján az optimalizációra odafigyeltek és nincsenek mikrolaggok. Az úgynevezett safety featureok meg… Átlag Józsefnek overkill, enterprise piacon meg egyrészt nem a végponti eszközök biztonságára hagyatkoznak (amennyire mégis arra vannak bejáratott módszerek), másrészt nehéz a beszerzésen megindokolni ezt az árat. (Bár lehet hogy úgy olcsóbb)
-
foglaltvagy
kezdő
Hááát 250ezerért esetleg deee ahh még annyiért sem!
-
ha3flt
tag
"a modern kor spórolásának megfelelve hiányzik a microSD bővítés és a jack kimenet."
Ha-ha-ha. Olyan ez, mint a fényes monitor, olyat sem vásároltam. Csak kell egy évtized kivárni, mire kifullad az aljas hasbaakasztás mögül a hajtóerő és visszatérnek a dolgok a célszerűséghez és normalitáshoz.
-
-
yanna
addikt
Nincs plecsni, vagy csak a mobilom szűri meg?
-
-
dabadab
titán
Infra 2023-ban?
Az infra az egyik leghasznosabb extra (mármint a távirányító), de itt szerintem a kameráról volt szó.
Az meg amúgy elég röhejes/tragikus, hogy amikor azt nézem, hogy a 100k környéki Xiaomimról valami drágább telefonra váltanék, akkor nem azt látom, hogy plusz extrákat kapok, hanem azt, hogy a már meglévőket is elveszíteném.
-
mad823
őstag
válasz
vodrosjozsi #33 üzenetére
Infra 2023-ban?
Nem igazán tudok olyan dolgot mondani, amit ne lehetne más módon távvezérelni...
AM rádió nem kéne bele? -
-igu-
addikt
válasz
vodrosjozsi #33 üzenetére
közel egy évvel a megjelenés után
-
vodrosjozsi
addikt
Gen 1 proci, infra nélkül, vacak kamerával 380 ezerért.
Ez így egy vicc. -
h0m3l4nd3r
újonc
És a régi értékekből mi maradt meg? Egy kicsit se érzed úgy hogy ez csak egy random motorola telefon amire ragasztottak egy Think matricát? Nem látom, hogy mi köze ennek a készüléknek a régi ThinkPad érához. Akkoriban azok a gépek szolgáltatásban és hardware minőségben is többet tudtak nyújtani a kortársaiknál. Ez a Motorola telefon mivel nyújt többet? Mi az amit itt megkapok de máshol nem? 400 ezerért 2 éves melegedő HW, de legalább “Think”? Nyugodtan vérig lehet sertodni a velemenyem miatt, de ettől ez még egy tucat telefon amire ráírtak egy ide oda passzolgatott és lejáratott brandet. Sajnos.
-
janeszgol
félisten
Azert az sd8+ gen1 rendesen helytall. Nem gyenge. Ennyiert draga, sot egy szazassal olcsobban is az lenne, mivel a NP2 jobb kameraban is.
-
svgyula
addikt
Háát a 380eFt enyhén szólva túlárazott! Nyáron váltottam a Realme GT2 PRO-ra és 130eFt-al olcsóbb és kiccit jobb mint ez. Ezzel a céggel mindig ilyen fáziskéséses történetek vannak!
Nekem úgy tűnik a fejlesztők először vesznek egy már piacon lévő konkurens telefont és elkezdődik a nem pontos "másoló-fejlesztős" játék. A szomorú az ebben, hogy még mindig a 90'-es évek legendája szerint rangsorolják a neve miatt pedig ezt már nagyon nagyon régen elveszítette. De ahogy olvasom az elfogultságtól csepegő sorokat szerzőnek is volt anno' motorola telefonja -
válasz
h0m3l4nd3r #23 üzenetére
Hát rég olvastam ennyire mély szakmai hozzászólást itt a fórumon.
-
dabadab
titán
válasz
h0m3l4nd3r #26 üzenetére
Én igen, T42-t (aztán X230, utána meg T14 g1).
-
-igu-
addikt
válasz
h0m3l4nd3r #26 üzenetére
2014-től használtam tavalyelőttig. Ez mennyiben befolyásolja egy 2023-ban megjelent telefon megítélését?
-
h0m3l4nd3r
újonc
Használtál IBM ThinkPadet huzamosabb ideig 2000-2010 években?
-
-igu-
addikt
válasz
h0m3l4nd3r #23 üzenetére
Miért gondolod így?
-
h0m3l4nd3r
újonc
Ha ez a készülék beszélni tudna valószínűleg az lenne az első pár szava mikor kiveszed a dobozból, hogy: KÉRLEK ÖLJ MEG!
-
FireFox1996
őstag
Hogy még nem jeltzett senki, hogy rossz a méret feltűntetése?
Méretek 1158,76 x 74,38 x 8,26 milliméterSamsung S23 Ultra 8/256-os változat 2 hete volt Samsungnál 370e ft (kuponokkal, amiket a kupon kunyeráló topikban lehetett kérni)
[ Szerkesztve ]
-
-igu-
addikt
válasz
Polarstar #18 üzenetére
Hol láttál te 400 dolláros árat? Az ebay-en használtak mennek 500 dollár körül. Nálunk speciel 999 euró volt két hónappal ezelőttig (azóta nem néztem).
Szerk: megtaláltam, ez most durván akciós, a "rendes ár" 700 dollár, az van most áthúzva. Szóval nem az akciós 400 dollár lett átszámolva 380ezer forintra.
[ Szerkesztve ]
-
mad823
őstag
-
Tigerclaw
nagyúr
Ezt a márkanevet telefonnal kapcsolatban akkor kellett volna behozni, ha mellétesznek valami olyan PC/laptop kiváltó funkcionalitást, amilyen pl. a Samsung DeX. Telefon dokkoló monitor mellé, egér/billentyűzet támogatás, optimalizált soho szoftverek.
-
-
Don't Panic
senior tag
Szerettem a Zuk Z1-esem
eustockról vettem 60ért
akkor az BEST BUY volt
-
-
endib
tag
Specifikáció oldalon a magasság nem semmi 😮
-
-igu-
addikt
Minden elképzelhető. Az enyém egy Lenovo-s alkalmazott saját készüléke volt eredetileg.
Egyébként hülyeséget írtam: nem (tavaly) decemberi volt az első biztonsági csomag, de valami régi, az biztos.
Amúgy nem rossz kis vas ez, bár az android 10-ről fura volt a 13-asra váltani. Még nem szoktam meg... -
-
-igu-
addikt
"Mondjuk így is furcsa leolvasni a Snapdragon 8+ Gen 1-es adatot a specifikációról, elvégre ez a chip ma már két generációs hátrányban van."
Sőt, 2 év múlva még több generációnyi lesz a különbség.
Árnyalva a fentit:
Announced 2023, January 05
Released 2023, January 29De ahogy azt Bone is megjegyezte későbben, a megjelenéskor egy generáció hátránnyal indult az akkori csúcsmodellel szemben, viszont nem csúcsmodell árban.
"Az is érdekes, hogy az első beüzemelés után a telefon a havi hibajavító csomagokat sorban, egyesével telepítette, így volt vagy két óra, mire a decemberivel a dolog végére ért – miért nem ezzel kezdte?"
Nekem összesen kettő biztonsági frissítés érkezett: decemberi elsőnek, majd másnap az aktuális.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Köszönöm, a legjobb az említett részt kivenni! Amúgy az IBM-LG kapcsolatról itt lehet olvasni.
[ Szerkesztve ]
-
Ezt én se nagyon értem, próbáltam kitalálni mi akar lenni?
-----
Hozzáteszem a Lenovonak volt nagyon frankó "üzletiesebb" szériája, csak az ő "rendszerváltásuk" is hasonló töketlenkedésekkel járt.
P780
K900
Vibe Z2 Pro
CSak túl sokáig szarakodtam a Moto megvásárlása után, és ezeket a karakteres telefonokat meg nem merték időben hozni.
Oké, utóbbi volt, a második az Intel hulladék chipsetjét kapta.[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
a ThinkPadet, a hordozható számítógépek legendává vált szériáját, amely LG-s és aceres kitérők után éppúgy a kínai Lenovo kötelékébe került
Hogy mi? A Thinkpadnek semmi köze nem volt se az LG-hez, se az Acerhez, fel se merült, hogy megvennék.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Legendás termék előtt hajt főt a Motorola, ám pont a karakter hiányzik belőle.
- Hardcore café
- Akciófigyelő: A Banggood adja legolcsóbban a Blitzwolf okos mennyezeti lámpáját
- Celebtanya - Farm VIP IV
- Android szakmai topik
- Házimozi haladó szinten
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...