- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lifilif
csendes újonc
válasz
Kernel #16584 üzenetére
Kernel:
"Pedig van erre leválasztó, ami csak a nagyfrekvenciát engedi át."Ez a téma engem kicsit ingerültté tesz, mert már 10 éve is gond volt ez a búgás. Nemrég TV tunert ajánlottak, feltettem a kérdést, ez a búgás nem lesz-e gond. Azt mondták, nem. Az lett. Kösz szépen. Utána próbáltam utánajárni a búgásnak, senki normális megoldást nem tudott adni, végül pontosan olyan leválasztót javasoltak, mint amit most te, hogy az meg fogja oldani a problémát. Vettem, csökkent a búgás, de nem tűnt el. Kösz szépen.
Szóval, csak azért zavaró az egész, mert soha senki nem tudta megoldani, mégis soha senki nem beszél erről, amikor tunert vagy leválasztót ajánlgat, pedig szerintem nem csak nálam búg. Én ezért mondom, hogy inkább lebeszélnék mindenkit tunerről (kivéve ha mondjuk rögzítős set top boxról akar felvenni vele úgy, hogy ki van húzva belőle az antennadrót), leválasztóról meg főleg. Szerintem te is csak akkor javasolj ilyesmit, ha nálad valóban megoldott már ilyen problémát.
"Egyébként a központi antennakábel és a hálózati konnektor védőföldje (ami a készülékházakkal direkt összeköttetésben van) között kialakuló földhurok csak a készülékek közötti analóg jelátvitelben szokott zavart okozni (kép és hang egyaránt), digitális átvitelben nem. HDMI sem érzékeny rá."
De állítólag árt a hangkártyának, és gondolom attól, hogy a digitális jelet nem zavarja, ez a probléma még fennáll. Nekem egyébként három rossz tapasztaltom volt már vele, három hangkártyámnak tett rosszat a dolog, szóval soha semmit nem kötnék ma már össze a géppel, amibe antennadrót van dugva. Erre is azt mondanám, hogy az javasolja bárkinek is, aki már probléma nélkül csinált ilyet.
Bocsánat, remélem, nem haragszol, de ez a téma nekem már annyi időmbe és pénzembe került, és annyi rossz tanácsot kaptam, hogy nem akartam szó nélkül hagyni. Béke.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest