Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
Igazából mindegy, hogy melyiket veszed, csak arra ügyelj, hogy tudja a DVB-T MPEG4 kombinációt. Azt hittem, hogy magyarországi üzletben nézelődtél (pedig még az adatlapodat is megnéztem
), így ezt nem írtam (meg ugye az általad belinkelt Sencorral nem volt ilyen gond).
Az 5000-es sorozatú Strong STB-k pont nem jók, mert azok csak az MPEG2 szabványt ismerik, ami jó (volt) a szlovák adók vételéhez. Én abból szoktam kiindulni, hogy amelyik STB-n nincs HDMI kimenet is, akkor az valószínűleg nem jó a magyarországi vételhez.Javítás: Alzáéknál megint pályát tévesztettek, mert a HD-vételre alkalmas készülékekhez naná, hogy besorolnak olyat is, ami nem tudja azt
. Nagyon úgy néz ki, hogy tőlük akkor marad csak az a Sencor...
Ha az Alzánál maradunk, akkor ezeknek jóknak kell lenniük (tehát elvileg lesz kép és hang is, mivel alkalmasak a HD vételre): http://www.alza.sk/televizory/set-top-boxy/dvb-t-pozemne/hd-prijem/18851804.htm, meg természetesen az általad linket Sencor, ami már a T2-t is tudja. Ezek után én a Sencor mellett döntenék.Nekünk otthon két STB-nk van: egy magyarországi Strong 8110-es és valamilyen cseh forgalmazó által átcímkézett kínai
- no nem mintha a Strong is nem Kínában készült volna . Hasonlóan működik mindkettő, csak az átcímkézettnek elég furcsára sikerült a magyar fordítása, szóval az érthetőség kedvéért angolon hagytam.
Esetleg, ha jártok Magyarországra bevásárolni, akkor körülnézhetsz a hiperekben is. Gyakran vannak 7000Ft alatt is STB-k és azokkal biztos nem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gumi és felni topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Valami baja van a tápomnak
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- LENOVO T14 GEN 5 Core ultra 5 USA
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 1TB m.2
- Dell Latitude 5411 / 10.GEN / i5-10400H / ÚJ 256GB NVMe / 8GB DDR4 / GeForce MX250 / IPS / WIN11
- Gamer AMD Ryzen 3700X (8 core) / 16GB DDR4 / RX 6700 XT 12GB / 1TB SSD /
- Gamer Ryzen 7 3700x (8core) / 16GB DDR4 / RTX 3070 Ti 8GB/512GB NVME SSD/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest