- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombi86
csendes tag
sziasztok! Én egyenlőre feladom! budapestről az XV.kerből írok, antennám a 10 emeletes ház liftházán lévő árbócon van, tehát megközelítése nem egyszerű, így az antenna álolítgatás megoldhatatlan szinte. a Széchenyi adóra van álllítva az antenna, az analóg adásokkal semmi gond és az okt 31 valamint a nov 16-ig sugárzott kísérleti adásokkal sem volt baj. most mióta eljött az undulás, már semmit se találok az ég világon. kábel kb 30 méternyi a gépem és az antenna között. erősítőt még nem próbáltam, nem igazán van forásom ahonnan kölcsön kérjek, anyagiak meg nem engedik efféle dolgok olyanszintű megvásárlását, hogyha mégse jó akkor rajtam marad. Szóval: várok, és reménykedem, igaz nekem itt van kábel tv, csaka hobby és a kíváncsiság, ami hajtott ebbe a dologba, és cseréltem ple pinnacle analóg tv tuneremet egy pctvhybrydpropci kártyára. Olvaslak továbbra is titeket, sok hasznosat és érdekeset tanulok innen! Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest