Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Kernel
üzenetére
Nem tudom, olvastad-e kijavítottam magam, hogy nem a wayteq-ra gondoltam, hanem az általam beírz dologra. Ha az időkontinuumban lépkedünk előre, abban a pillanatban, ahogy megírom a javítást, és az itt látható, a logika azt diktálja, hogy az értelmesebb emberek nem akarván hülyét csinálni magukból, a másodikkal együtt értelmezik az elsőt, tehát felfogják, mi történik itt.
Nos, Te ennek ellenére hajtogatod a hülyeségedet, hogy én a wayteq-ra írtam, és hogy meghazudtokkal.
Nem, nem arra írtam, csak közben mást is csináltam, és későn vettem észre, hogy amire bálaszolok, az nem az, viszont amint észrevettem, javítottam a hibát, rajtad kívül mindenki számára nyilvánvaló, hogy mit és mire írtam. Ebből neked még mindig az jön le, hogy meghazudtollak. Gratulálok, biztos boldog ember lehetsz ezzel a jellemmel.
Ha olvasnál kicsit, láthatnád, bennem megvolt a képesség, hogy javítsak, lássuk, benned ennyi rosszindulat, csökönyösség mellett van-e egy szemernyi beismerési képesség?Á, hagyd, nem érdekes, a legjobb az ilyenek ellen, ha szimplán semmibe veszlek, úgyse vagy képes arra amire kértelek. Köszi, hogy nem is reagálsz, lapozz tovább nyugodtan.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ha olvasnál kicsit, láthatnád, bennem megvolt a képesség, hogy javítsak, lássuk, benned ennyi rosszindulat, csökönyösség mellett van-e egy szemernyi beismerési képesség?