Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Hi,
Mivel konkrét antenna ajánlás helyett linkeket kaptam, ami megint csak általános információkkal volt tele konkrétumok nélkül, továbbá mivel hasonlóan járt mindenki más is, ezért magam osztok meg két konkrét tapasztalatot.
Helyszín: Budapest 19. kerületi panel, 7 emelet, mindkét oldalon másik panel.
A melóhelyről elkölcsönöztem a Philips SDV5225 -ös beltéri antennát.(kb. 8500 ft) Nem ér egy zseb szart se. Bárhova raktam, forgattam TV2, RTL Klub nem jött be. Egyszer valami akadozva a Főnix igen. M1, M2, Duna bejöttek hibátlanul.
Ebből kiindulva vettem majd feleannyaiért egy Sencor SDA-310-est, aminek a formájával azért voltak fenntartásaim.(4990 ft) Ezt kibontottam bedugtam és találomra feltéve a polcra, minden bejön 98%-os jelerősséggel. Még maxra se kell tekerni az erősítést. Hátránya a kék led, ami elég erősen világít. Ezt én leragasztottam, nem is látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Gyúrósok ide!
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- DJI topic
- Parfüm topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB, fehér, újszerű, 99% akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest