- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
válasz
V.Stryker #19486 üzenetére
Padláson is elég egy jó antenna, nem feltétlen kell kirakni a tetőre. De teraszra jó egy kisebb logper antenna is. Arra figyelj, van passzív és aktív. Aktív antennához kell tápfeladó (az antennába be van építve erősítő). De a legtöbb tv/set top box is tud áramot adni, antenna tápfeszültség vagy aktív antenna néven van a menüben. Passzív antennában nincs extra erősítő. De ha ilyet veszel, utólag lehet erősítősre cserélni a legtöbben a panelt.
-
garga pista
őstag
válasz
V.Stryker #19478 üzenetére
Nagyjából hasonlóak, minőségbeli eltérések vannak persze. De azt javaslom, ha nem tudod milyen lenne a vétel a szobaantennával, vagy kérj kölcsön valakitől, vagy egy olcsóbbat vegyél. Mert ha egy olcsóbb antenna nem fog összeszedni semmi jelet, akkor a drágább se lesz sokkal hatékonyabb. Esetleg írd meg helyileg hol vagy és hanyadik emeltről/milyen épületből akarsz adást fogni.
-
Diák66
őstag
válasz
V.Stryker #19408 üzenetére
Hát a beltéri antennát még adóközelben is nehéz használni, mert egy csomó más zavaró jelet is összeszed ráadásul fel is erősít, ami miatt akadozhat a kép. Továbbá erre a típusra nagyon sokan panaszkodnak hozzászólásokban is a neten. Ránézésre is csak egy dizájn doboz egy botantennával. Venni kell egy kisméretű kültérre szánt antennát, aztán eldugni a szekrény tetején.........
-
wassermann
Topikgazda
válasz
V.Stryker #14618 üzenetére
Igen, más multiplexen (frekvencián) vannak azok a csatornák. A beállításról viszont annyit, hogy néhány mm is számít, próbálgatni kell helyezgetni előre hátra.
Én ezt úgy csináltam, hogy az optimális hely megtalálásához leragasztottam egy darab szigszallagot az antenna mellé, kb 5mm-enként bevonalazva és emellett vittem az antennát az ablak irányába vagy visszafelé, míg nem találtam meg a legjobb poziciót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- PlayStation 5
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3192
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest