- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
válasz
V.Stryker #19486 üzenetére
Padláson is elég egy jó antenna, nem feltétlen kell kirakni a tetőre. De teraszra jó egy kisebb logper antenna is. Arra figyelj, van passzív és aktív. Aktív antennához kell tápfeladó (az antennába be van építve erősítő). De a legtöbb tv/set top box is tud áramot adni, antenna tápfeszültség vagy aktív antenna néven van a menüben. Passzív antennában nincs extra erősítő. De ha ilyet veszel, utólag lehet erősítősre cserélni a legtöbben a panelt.
-
garga pista
őstag
válasz
V.Stryker #19478 üzenetére
Nagyjából hasonlóak, minőségbeli eltérések vannak persze. De azt javaslom, ha nem tudod milyen lenne a vétel a szobaantennával, vagy kérj kölcsön valakitől, vagy egy olcsóbbat vegyél. Mert ha egy olcsóbb antenna nem fog összeszedni semmi jelet, akkor a drágább se lesz sokkal hatékonyabb. Esetleg írd meg helyileg hol vagy és hanyadik emeltről/milyen épületből akarsz adást fogni.
-
Diák66
őstag
válasz
V.Stryker #19408 üzenetére
Hát a beltéri antennát még adóközelben is nehéz használni, mert egy csomó más zavaró jelet is összeszed ráadásul fel is erősít, ami miatt akadozhat a kép. Továbbá erre a típusra nagyon sokan panaszkodnak hozzászólásokban is a neten. Ránézésre is csak egy dizájn doboz egy botantennával. Venni kell egy kisméretű kültérre szánt antennát, aztán eldugni a szekrény tetején.........
-
wassermann
Topikgazda
válasz
V.Stryker #14618 üzenetére
Igen, más multiplexen (frekvencián) vannak azok a csatornák. A beállításról viszont annyit, hogy néhány mm is számít, próbálgatni kell helyezgetni előre hátra.
Én ezt úgy csináltam, hogy az optimális hely megtalálásához leragasztottam egy darab szigszallagot az antenna mellé, kb 5mm-enként bevonalazva és emellett vittem az antennát az ablak irányába vagy visszafelé, míg nem találtam meg a legjobb poziciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Gumi és felni topik
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest