- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Lehet, hogy az OpenAI rakja össze az Apple Siri asszisztensét
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HP notebook topic
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
garga01 #19481 üzenetére
Ócsán családi ház.
Az emeleten már használok egy Philips SDV5225 típusút. Azzal jön minden ingyenes megfelelően. Ez 38db erősítésű és maxra is van tekerve, mert kell.
A földszinten viszont ez egy kicsit kevés. Van ami jön, van ami nem. Szerintem ilyen 50db erősítés már jó lehetne.
Esetleg balkon antennát talán meg tudnék oldani a klíma csöve mellett.A mindig tv lefedettségi térkép kültéri min lefedettséget ír.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Vannak ajánlott beltéri antennák, amiknek jók az erősítésük?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
DVB-T vételére hol és milyen beltéri antennát érdemes nézni? Ma próbáltam egy Philips 38dB-s antennát, de ahol az M1 jól jön, ott az RTL -nem és elég lehetetlen helyre kellett tenni. Valamivel jobb kellene.
Kültéri kivitelezés egyenlőre nem megoldható...vezetékelés, árbóc, stb. Annyira nem fontos.
-
V.Stryker
nagyúr
Hi,
Mivel konkrét antenna ajánlás helyett linkeket kaptam, ami megint csak általános információkkal volt tele konkrétumok nélkül, továbbá mivel hasonlóan járt mindenki más is, ezért magam osztok meg két konkrét tapasztalatot.
Helyszín: Budapest 19. kerületi panel, 7 emelet, mindkét oldalon másik panel.
A melóhelyről elkölcsönöztem a Philips SDV5225 -ös beltéri antennát.(kb. 8500 ft) Nem ér egy zseb szart se. Bárhova raktam, forgattam TV2, RTL Klub nem jött be. Egyszer valami akadozva a Főnix igen. M1, M2, Duna bejöttek hibátlanul.
Ebből kiindulva vettem majd feleannyaiért egy Sencor SDA-310-est, aminek a formájával azért voltak fenntartásaim.(4990 ft) Ezt kibontottam bedugtam és találomra feltéve a polcra, minden bejön 98%-os jelerősséggel. Még maxra se kell tekerni az erősítést. Hátránya a kék led, ami elég erősen világít. Ezt én leragasztottam, nem is látszik.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
wassermann #14621 üzenetére
+1
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Vettem itthonra egy dvb-t vevőt. Küzdöttem vagy egy órát az összes k.b.sz.tt toldással mire leesett, hogy a Digi DVB-C-ben ad.
Na, de úgy döntöttem jó lesz ez, a digi amúgy is kivette az euro news-t, most legalább lesz. A kérdésem az, hogy budapesti, panel lakásba mi a legolcsóbb antenna amivel bejönnek az adások? Találtam itthon egy sima kihúzhatót...na azzal nem jön be semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- OTP Bank topic
- Autós topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4339
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged