Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Apple notebookok
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz adanyi #13912 üzenetére
Gondolom a dual tv kártyákkal ez megoldható.
Én inkább a 7,5 dolláros USB-tunerből rendeltem másodikat is, de nem azért, hanem a PIP miatt. Példának okáért, nézem az X-Faktort, jön a reklám, egy gombnyomás a PIP, utána átlépek más műsorra, így látom a PIP-en, hogy mikor ér véget a reklám.
A DVB-Viewernél (15 EUR) mindez már egy tunerrel is működik, csak akkor egy multiplexen belül.
Úgy látom, azt is tudja, amit írtál:
Elindítom a felvételt egyik műsoron, de akár több műsoron el lehet indítani, amit külön fájlokba rögzít. A PIP is bekapcsolható valamelyikre, ha akarom. Utána átlépek egy másik műsorra, azon aktiválom a timeshiftet. Utána itt az időcsúsztatással lehet játszani, de csak addig, míg nem váltok csatornát, mert akkor leáll a timeshift is. Viszont azt külön be lehet állítani, hogy a végén a timeshift-fájl törlődjön, vagy megmaradjon.
Mindamellett a timeshiftet én nem szoktam használni, szükség esetén inkább nyomok egy felvételt, majd később visszanézem a kimaradt részt. A DVBViewer-hez távszabályzó is konfigurálható, ha az tud billentyűparancsokat szolgáltatni. CI-modult is tud kezelni a beállítások szerint, de az nincs nekem, így nem próbáltam.
Vagy vannak Linux lehetőségek is, azt nem írtad, mit preferálsz.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest