Hirdetés
- Apple asztali gépek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnBeehive
csendes tag
Az index cikk valóban jó lett, szépen összefoglalja a lényeget. Én tavaly karácsonyra kaptam egy USB-s kütyüt és a nyáron már kipróbáltam azt, hogy hogy is fog ez kinézni (az mpeg2-es kisérleti adás otthon nem jött be) és pontosan azóta várom, hogy beinduljon és ezt-azt megnézhessek jó minőségben, és talán még rögzíthessem is. De ami most történik az egyszerűen vérlázító és nevetséges. A dec. 1. az mégsem dec 1., a 6-7 csatorna az 2, az olcsó dekóder az nagyon nem olcsó (igen, eredetileg akartam VOLNA venni egy asztali dekódert, mert a számítógépen kicsit körülményesebb). Olyan ez, mintha senkinek nem lenne érdeke, hogy ez így működjön. Az, hogy a szeptemberi nagy bejelentések után az AH csak addig jutott, hogy 2 darab szénné nézett (elnézést azoktól, akik a Dunát nézik) adót sikerült betenni... és legyen vesegörcse annak az államigazgatási alkalmazottnak, aki ezt a székében hátradőlve késznek tekinti. Gyalázatos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple asztali gépek
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Total Commander
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest