Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • andatti

    senior tag

    válasz Kernel #11959 üzenetére

    Az mpg kódolásos baklövésem korrigáltam az előző hsz-emben. Bocsánat érte.
    A VLC-t nem próbáltam, a cikket elolvastam, és igazad van, mert már nem úgy van. Figyelembe véve a te általad berakott képet, szerintem abban is hiba van, mert a Frekvenciát nem lehet 0-n hagyni, mivel nincs benne olyan választási lehetőség, hogy automatikus, így választhatok, hogy Multiplex A -ra állítom, ami a szentesi adó esetében 786 Mhz, vagy Multiplex C-re, akkor pedig 826 Mhz, Azaz egyszerre akkor is csak a saját szoftverével lehet kapcsolgatni az adók között. VLC esetében mindig át kéne írni a frekvenciát. No, közben "csoda történt," mert a programok fül nem volt aktív átírás után, és most mégis, úgy látszik idő kellett hozzá. Azaz m1, m2, duna, duna word adók és a 3 rádió jön be rajta, /786-on/. Akkor így valóban elképzelhető, hogy (ha nem omlik össze a szgépem, bár 2 magos proci, de "régi", 1,4 Ghz-es) nézem az egyiket VLC-n és rögzítek az Arcsoft Total Media 3,5-el egy másik csatornán futó filmet... (manuálisan némítva, mert két hang káosz lenne). Így értetted?
    Az előbb berakott linkről az is kiderül, hogy a szentesi adó nem adja a családi csomagot, csak a kecskeméti, ami az előbbi 100 kw-os adásához képest minimálisan ad, 2,3 kw a maximuma. Így mivel Szentest is alig találtam meg, bár full erősséggel jön, félő, hogy Kecskemét ilyen kis teljesítménnyel nem jön el ezt a kb. 30 km-t, amiből az következik, hogy nem éri meg családi csomagot venni, meglévő kártyaolvasó esetén sem.
    Mindjárt ki is próbálom ezt az 1 tuner, de két progi és működik-e az egyidejű rögzítés és tv nézés a két külön frekin levő csatornán... :)

    update:

    The device is not available, or is being used by another application. Please close any applications that may be using the device and try again.

    Szóval ez alapján a kettő progi is összeveszik, és igen, bebizonyosodott, hogy kevés az 1 tuner.
    Vagy a vlc-t használom és akkor egy képernyő alapján rögzítő videó rekorder progit telepítek, ami esetleg nem mpeg-ben rögzít, hanem mondjuk avi-ban. (és vállalom a macerát a két frekvencia miatti átállás miatt.) Vagy pedig használom tovább a tunerrel /MSI Digi Vox Ultimate Pro/ kompatibilis ArcSoft Total Media 3.5 programot, a korábban ecsetelt kötöttségek és nehézségek ismeretében.

Új hozzászólás Aktív témák