Legfrissebb anyagok
- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
PROHARDVER! témák
- LG LCD és LED TV-k
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Androidos tablet topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MonkeyBird
csendes tag
Kösz az infót, Windows 7 64Bit-em van. Legális és eddig tökéletesen bevált így nem szívesen váltanék és az oprendszerek közt se szívesen ugrálnék. Hogy mennyire stabil driver van rá azt nem tudom erre nem sok infóval találkoztam, drivert már leszedtem hozzá aláírtat, de persze ez már csak a kütyü megléte után derülhet csak ki, hogy megfelelő e, na meg a hozzá mellékelt az mit tud.
Ezért is kérdezősködök hátha valaki bővebb felvilágosítással szolgálhat, ennél legalább a chipset biztos, és ez is haladás, hogy nem zsákbamacska. Így fel lehet valamelyest készülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest