Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MonkeyBird
csendes tag
Kösz az infót, Windows 7 64Bit-em van. Legális és eddig tökéletesen bevált így nem szívesen váltanék és az oprendszerek közt se szívesen ugrálnék. Hogy mennyire stabil driver van rá azt nem tudom erre nem sok infóval találkoztam, drivert már leszedtem hozzá aláírtat, de persze ez már csak a kütyü megléte után derülhet csak ki, hogy megfelelő e, na meg a hozzá mellékelt az mit tud.
Ezért is kérdezősködök hátha valaki bővebb felvilágosítással szolgálhat, ennél legalább a chipset biztos, és ez is haladás, hogy nem zsákbamacska. Így fel lehet valamelyest készülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest