Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• duni84

aktív tag

válasz Dyraxx #72808 üzenetére

én pl poggyászban szoktam vinni a mavic2-t is. az akksikat berakom "lipo zsákba" (így találod majd meg a neten) és egyik országban sem problémáztak a security check-en.
    repülésnél számítana a 250g, HA nem lenne rajta kamera, de mivel van, ezért ahogy #72811 vape1 is írta ugyanúgy vonatkoznak rá a szabályok (repülés és gdpr is)

#72813: ha úgy repteted, hogy látod is, akkor nem jelent nagy problémát a szenzorok hiánya. én is reptettem mini2-t ágas-bogas részen. a szenzorok amúgy is túl nagy távolságról bejeleznek/megállítják, szóval ha annyira szűk helyen vezetnéd el, akkor eleve kikapcsolod a megállj funkciót és szinte ugyanott vagy, mintha nem lennének (én a mavic2-t pl tripod módba szoktam rakni, akkor jelzi, hogy már nagyon közel van XY irányokból, de megy tovább, én meg ugye látom, hogy nem fog nekimenni :) )

nem tudom, hogy fizikummal és pakoló hellyel hogy állsz, de nekem hosszabb magashegyi túrákon sem volt megerőltető pl a mini2 helyett a mavic2 pro-t magammal vinni (épp az ilyenek miatt vettem tavaly a mini2-t, aztán végül repültem vele kb 30 percet, mert annyival nem volt könnyebb, mint amennyivel rosszabb minőségű, mint a nagytesója)

Új hozzászólás Aktív témák