- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
medvegy
aktív tag
válasz
Jackal2 #10096 üzenetére
Köszi. Szerintem várni fogok. A JJRC Tarantulától picit tartok, ha jól emlékszem, pont a blogodban olvastam, hogy könnyen törik nagyon. Pár hét múlva hátha jobb lesz a kínálat. Az EU raktár azt jelenti, hogy nincs vám? A modellbolthoz tudnál adni egy linket, akár pü-ben?
-
Jackal2
senior tag
Kitettem a GYÍK/ FAQ-t, jöhetnek a kérdések/válaszok, amik még kellenek bele. Oldalmenüben is linkelve.
-
medvegy
aktív tag
válasz
KisApám #10094 üzenetére
Én is néztem a videót. Hát igen, ebben elvileg jobb lenne az MJX X101, mert abban valami minimális csillapítás legalább van. Megmondom őszintén, így, hogy kb egy árban tudnám beszerezni a kettőt, igazából a kompaktabb méret is a Syma mellett szól, a rezgéscsillapítás hiányának ellenére is. Egy >50 cm-es drónt azért körülményesebb szállítani is, meg gondolom a szél is jobban alá tud kapni, mint a kb 30 cm-es Syma-nak. Nagyon nem akarok tökölni a kamera választással/felszereléssel, azért is szimpatikus az X8G, nem beszélve a bőséges alkatrész ellátásról.
-
KisApám
addikt
válasz
medvegy #10093 üzenetére
Néztem pár videót a SYMA X8G kamerájának felvételéről.
Naggggyon zselés. Nincs semmi rezgéscsillapítás rajta, ahogy láttam, éreztem.
A gépezet nagyon stabilnak tűnik amúgy, legalábbis Quadcopter 101-nél ahogy néztem, jól tartja a helyzetét. -
endruboy1
senior tag
válasz
tibibi #10090 üzenetére
Én nem merek ilyen hidegben kinn repülni. A -8 sem az akkunak sem a motoroknak, sem pedig a vezérlésnek nem jó szerintem. Az akkuban okozhatja a legnagyobb károkat talán, de ha jég alakul ki a forgó alkatrészeken akkor a motorok élettartama is el tudom képzelni, hogy drasztikusan csökken.
-
tibibi
őstag
válasz
medvegy #10087 üzenetére
Rádobhatsz még egy 80 dollár szállítási költséget az mjx-re
Ma egész nap -8 volt nálunk brutálisan leesett a repülési idő a tarantulánál, 5 percet alig bírt .Jöhetne már a tavasz.
Ha valaki nagyon rákívánt az U807-re 32 dollár egy bnf verzió akksival töltővel ingyen posta és megveszi tőlem a távirányítót 2k ért lehet jól jár
-
medvegy
aktív tag
Sziasztok!
Karácsonyra én is beszereztem az első drónom, egy 'madarasteszkós' X5C-t, sajnos az egyik motor kb. 20 repülés (és persze pár nagyobb esés) után megdöglött (már rendeltem egy szett csere motort), ezért arra gondoltam, hogy egy drón nem drón, kéne egy mellé egy másik is. Szeretnék majd egy nano drónt is beltéri reptetésre, de most kültéri felvételekhez egy picit komolyabbra gondoltam.
Jackal írásai alapján kinéztem pár típust. Az egyik az MJX X101, ez a Gearbest-en most 43 EUR, C4008 kamerával és tartalék aksival szettben is csak 76 EUR. Ez jól sejtem, hogy elég jó ár?
A másik a Syma X8G, ami ugyebár alapból egy egész jó kamerával van szerelve, viszont jóval drágább, mint az MJX szett. Nem vagyok benne biztos, hogy megéri azt a kb. 14k HUF pluszt.
Szóba jöhetne még a JJRC X1 is, bár ahogy nézem ez egy jóval fürgébb típus, és lehet az irányítása egy kicsit sok lenne még nekem, mint kezdő drónosnak. Az ára is inkább a Syma-éhoz áll közelebb (ráadásul kamera nélkül...), és mivel egy új típusról van szó, az alkatrész ellátás sem valami bő egyelőre.
Az volna a kérdésem, hogy valakinek van saját tapasztalata ezekkel a gépekkel? Mit lenne érdemes választani? (Akár más típus is szóba jöhet.) Az MJX elég hatalmasnak tűnik a többihez képest, ez pl nem hátrány szélben?
Ha EU-n kívülről rendelem vámot kell e fizetni utánuk vagy megúszható? Ha igen, a vám kifizetése hogyan megy? Az átvételnél kell kicsengetni?
Mindenféle képen külföldről ajánlott ezeket beszerezni, vagy van valami jó hazai shop is? -
Jackal2
senior tag
válasz
madarasz92 #10085 üzenetére
Itthonról vagy külföldről? Használt vagy új? Advanced vagy Prof?
-
Jackal2
senior tag
Ennyiért valószínű hogy jó, csak nincs ennyi pénzem. Még csak neten láttam a gépet
és nem ismerek senkit, akinek lenne
Más: elrontottam a képet a "Hogyan töltsünk tömegesen - csatlakozók és akkumulátorok" cikkben, most javítottam, remélem még senki nem vett ez alapján rossz csatlakozós akksit. (vicces, hogy már 100-an megnézték és senkinek nem tünt fel)
Lényeg:
- piros 1S/2S JST/BEC (Traxxas)
- kicsi fehér 1S micro JST
- 2S-4S általában XT60 vagy XT30
- csúnya piros, ami az IMAX B6-okon is van, Deans
- fura réz, vágott kör alakú, kifele pufi, oldalt benyomható a Bullett
- kék színű aszimmetrikus csapott kör/kör csati a Deans T plug más néven EC3
- piros szimmetrikus kör a HXT (ez a banán???)
- Balancerek azok a JST-XHR asszemMeg van a Tamiya de azt sosem tudom melyik
-
kimista
aktív tag
Asszony kiprobalta az x5c-t a szabadban. Persze azonnal megtorte, ráadásul kb azt az egyetlen kis bizbaszt, amit nem lehet rendelni, az áttétel tengelyenek a végén lévő horonyreszt, amibe a propeller kapaszkodik.
Faszana jó asszem itt az ideje lassan megrendelni a kamerás projekt nyerteset -csak tudnám mi az
-
Jackal2
senior tag
válasz
maggi1886076 #10075 üzenetére
Itt nagyon sok új kérdés felmerül, az egyik hogy pontosan mit szeretnél? Ha videózni, fényképezni passzióból, akkor ezt olvasd el. Itt már elég nagy a mozgástér, elsődlegesen a pénztárcád szab gátat annak, ami elérhető (meg a vám+áfa
).
Jó lehet a Cheerson is, ha szeretsz szerelni, de kapásból 3 különböző Fc-vel szerelik, szóval már itt szétágazik a dolog.
Aztán felmerül az is, hogy akarsz-e 4K-fényképet/videót?
Akarsz-e vele dolgozni? Ha igen, egyértelműen Phantom.
Extrém sport? Bringázás? Veretés le a hegyről stb? Follow me bejátszik-e? Mert akkor is Phantom, vagy 3DR Solo, esetleg Zero Explorer.
Ha inkább panoráma dolgokat akarsz, akkor a Circle Hoovering jön szóba.
Ez utóbbiakban nem nagyon van tapasztalatom, mert nem próbáltam őket élőben.
-
Jackal2
senior tag
válasz
Sikoly1110 #10071 üzenetére
Tiny Dealről, EU-ból, ha ma megrendeled van esély, hogy péntekig megkapod.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Sikoly1110 #10071 üzenetére
Esetleg keress EU raktárban lévő gépet (1 hét alatt ideérhet). A többiek majd biztos linkelnek ilyet, pl. Tinydeal-ről.
-
Jackal2
senior tag
válasz
maggi1886076 #10067 üzenetére
Magamnak vagy neked?
Magamnak egyiket se, mert szerintem ez pótlék a jó kamerázáshoz és nem fejleszthető, ráadásul brushed mindegyik. Én magamnak XK Detect X380-at Wingsland Scarlet Minivetet vagy ilyesmit vennék.
De ez pénz kérdés elsődlegesen. Ha te kisebb büdzséből gazdálkodsz, vedd azt, amelyik van EU raktárban. Ha ez sem számítana, akkor JJRC X1-et vennék, mert az brushless. Ha nem akarsz Brushlesst, akkor vedd a JJRC Tarantulát (csak az meg szar anyagból van és törik), ha ez is baj, akkor MJX X101-et vedd meg az Árkádban, 35.-ért. Ha nem akarsz vacakolni a kamerával akkor meg a Syma X8G-t
Látod? Mindegyiknek meg van a maga helye
-
Saccco
nagyúr
válasz
Sikoly1110 #10068 üzenetére
Hardverapro.hu-n nézd meg, itt ne keress helybelitől, mert szabályellenes.
-
Jackal2
senior tag
Ezt találtam motorteljesítmény témában. Vannak még jóérzésű "elmebetegek" akik mindent megmérnek helyettünk
-
Jackal2
senior tag
válasz
maggi1886076 #10055 üzenetére
-
KisApám
addikt
A CX10 és a H8 mini között vaciláltam.
H8 mini a befutó, a cserélhető aksi miatt is.
CX10 - 5 perc "buli" és utána nem is tudom, 1 óra töltés... inkább ne.
(Vagy ha netántalán de előfordulhat a CX10-ben kifolyik/tönkremegy az aksi - ha nem használod a gépet, nem tudod kivenni az aksit, ami nem túl jó dolog - pl. viheti magával az elektronikát, azaz kuka.) -
Jackal2
senior tag
válasz
Sikoly1110 #10056 üzenetére
Kizárt dolog mert nem tudom
-
válasz
Sikoly1110 #10061 üzenetére
Banggood, 4100ft.
-
szabacsik
őstag
válasz
Teréz Atya #10053 üzenetére
Köszi. megelégszek inkább azzal ami van
-
cris78
őstag
válasz
Nézd a fákat, vagy csenges be mindenhova, hogy nem találtak egyet
-
tibibi
őstag
válasz
maggi1886076 #10055 üzenetére
innen felfelé árban..
-
válasz
Milyet?
-
Sikoly1110
újonc
Sziasztok
Ilyen ketyerèt vadàszok 2hete de nem talàlok sehol,vagy csak csillagàszati àrban!
Van valakinek eladò? -
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
Milyen drónt ajánlanátok, amire esetleg egy sjcam felszerelhető?
-
szabacsik
őstag
Eachine h8 3d-nek ugye olyan 30m a hatótávja (leírás alapján) Van mód arra, hogy ez növelve legyen? Esetleg lehet kapni más távirányítót vagy home-made módszerrel ?
-
kimista
aktív tag
Sima FPV transmitter helyett beépített OSD-s transmitter
-
Imy
veterán
Nem tudom volt-e róla szó, de ma jött egy hírlevél amiben WLtoys V303 van benne... Nagyon az X380-ra hasonlít küllemre.
-
kimista
aktív tag
Van valahol vmi újévi vagy bármilyen akció dron kategóriában?
-
dajdaj
tag
B.U.É.K.
Megtaláltam a h8 mini, syma klón, mjx x600 és társaik motor élettartam hiányosságait. A motor forgórésze a kommutátorhoz nem csatlakozik szervesen, CSAK a tekercselés vezetékei vannak beforrasztva!?Tehát semmi más nem ad tartást, hogy egyben maradjon a motor. Ebből következik az, hogy amint ütközik az adott motoron lévő propeller bármivel a propeller megáll X időre a tekercs meg szerencsétlen forogna tovább amíg tart a forrasztás vagy a tekercselés anyaga ami elég vékonyka
Szóval szerintem ezekkel a motorokkal ellátott gépsárkányok erősen ajánlottak első gépnek, mindent meglehet tanulni rajtuk.
-
csmat
senior tag
válasz
KisApám #10040 üzenetére
Nekem cx10 van, és teljesen meg vagyok vele elégedve, de szerintem a kerék helyett inkább védőkeretet vegyél. Alap módban kellemesen nyugodtan viselkedik, tanulni, elsőnek szerintem jó, bár a h8 minit nem ismerem. Lehet, ha egyből gyorsan akartok ide-oda repkedni, flikflakkozniés nagy a szoba, akkor jobb a h8. Az indor gépeknél szerintem érdemes lenne a hangerőt is figyelembe venni. A cx10 szerintem nem hangos, a h8 nem tudom milyen, de lehet valakit zavar a nagy zúgás ( pl anyukát)
-
tibibi
őstag
Na egy ilyet tuti veszek
-
Jackal2
senior tag
válasz
KisApám #10040 üzenetére
Szerintem nincs legjobb, de ha mondanom kellene az Eachine H8 minit mondanám. Persze viccesek ezek a 2-3 centis gépek, de az Eachine is elfér ott ahol a CX-10 (szék alatt, asztal között, ruhaszáríró állvány mellettÖ és pl lehet 2-3x hátraszaltót csinálni, sokkal jobban látszik mert nagyobb és elpusztíthatatlan. Én azt venném, vagy a 3D-t.
-
KisApám
addikt
Bentre a Cheerson CX-10A rendben van, mármint a lehető legjobb 20 dolcsi alatt?
(a rá felszerelhető kiegészítő is rendben van, pl. a kerékgyerkőc élvezné otthon.)
-
Jackal2
senior tag
válasz
tibibi #10034 üzenetére
Tibibi: írtam róla egy cikket, jövő héten kiderül, én is ezen dilemmáztam. De vigyázz, Eachine Racer alatt két gép fut:
- Eachine 250 racer
+ ebből van 3 verzió: ARF alap, ARF FPV , full FPV
- Eachine CP250 racer
+ ebből csak egy van, ez egy ZMR vázas, hand made gép Radiolink AT9-es távvalSzerintem a 4 féléből a CP250-et vagy az alap Eachine Racert érdemes megvenni a többit nem, DE ha lenne az Eachine Falconból egy BNF verzió, mmmmm akkor elgondolkodnék rajta
-
Jackal2
senior tag
Szerintem jó lesz. AZ a baj, hogy nekem ebben a méretben csak a WLtoys V686-om van, de annak meg nagyon jók a fényei, szóval lehet az azért látszik. Viszont pl. ha megnézed, a racereken rohadt erősek a ledek (pl. az Eachine 250 hátulja egy komplett fényhíd), szóval sosem árt ráerősíteni valamivel
Az hogy egy gép erős, az viszonylagos, te azt mondtad a V686-ra hogy gyenge. Ez az érzés, olyan mint hogy milyen egy autóval autózni. Attól hogy jó, nem biztos, hogy az autó is erős, pont így van ez a drónoknál is. Ha majd lesz nagyobb géped (brushless) és hozzá egy faja távirányítód, akkor majd látni fogod, hogy konfigurálhatsz throttle karakterisztikát, ahol a karakterisztika görbe fogja meghatározni, hogy a gép hogyan viselkedjen. Pl. lehet hogy a táv 5%-os mozdítására ad majd 20%- gázt és wov hú de erős, míg egy kamerás kopter lineárisan adja le, mert ott sokkal fontosabb, hogy stabil legyen.
A brushed világban nincsenek igazán erős gépek, amik gyorsak is, maximum az van, hogy realitve nagy motor (8.5x20) nagyon kicsi súllyal (100 gramm vagy alatta) és nagyobb cellaszámú akksival (tehát nem 1S
) van társítva. Persze ha ez igaz lenne, a Nihui nak lassúnak kéne lennie, még sem az. Ebből én a következőre következtetek:
- mivel nem tudjuk mérni az erőt és a sebességét a gépeknek, ezért a dőlésszögből és az irányváltásból (pitch és a yaw) következtetünk arra, hogy sportosak
- magyarán ami nem dől, az nem sportos
- a kérdés viszont az, hogy akkor JJRC hogy lehet olyan rohadt erős és sportos egy 2S akksival mint mások 3-mal? Pont ugyan ez a helyzet, kb. 45 fokban engedi az elektronika dőlni a gépet. ettől az "kihúzza magát" a kanyarokban és az egyenesekbenSajna az MJX X101/Tarantula/Syma X8 gépek motorját még nem láttam élőben, szóval nem tudom hogy azok mekkorák (azok a legnagyobb nem brushless motorok), de olyan nagy csoda abban sem lehet.
-
tibibi
őstag
Simán szerintem semmi gond velük .Egyébként kb.30 mondatban próbáltam ecsetelni synar-nak miért ne vegyen V686g-t aztán 20 x próbáltam elküldeni ,de nem ment az lett volna a 10k hsz. addigra megrendelte.Kíváncsi leszek mennyire jön be neki
Néztem itt lentebb zarándokland videóját azért a phantom 3 nagyon ott van . Egyenlőre max 300 dodót akarok kiadni egy jobb gépre ,de elnézve alishamano videóját az eachine 250 racer-ről lehet olyat kellene vegyek .
nem olcsó hobby ez az tuti.
-
Imy
veterán
válasz
Jackal2 #10027 üzenetére
Én tegnap rendeltem egy X800-at kintre, az kintre jó választás, ugye? Itt pár napja nagyon dicsértétek, illetve U807-et nem akarják leárazni.
30$ meg jó ár érte szerintem, hexa, úgyhogy nem lehet gyengébb, mint az előző szökevényem.Tegnap mi volt az a PH lehalás. Több válaszom is ment a levesbe...
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Jackal2 #10027 üzenetére
En lecsiptem az egyik h8 mini vedokeretet, azota ugy repkedek kint. Kb 15 m-ig meg arra megy amerre akarom, 20 m utan a mozgasabol kell kovetkeztetnem.
CX-10A-t is szoktam kint roptetni. Nem jo napsutesben mert a propokat nem latni, csak a fenyek es a mozgas ad valamicske tampontot. Sajnos annyira kicsi h nem lehet latni sokszor h kozeledik-e vagy tavolodik.@ GU-81M - a frankendronomra mondtam ezt amig vezerlot nem csereltem. Utana mar nagyon nem kicsi kintre. Ok, ha a regi, gyenge akkut teszem be, akkor igen. Az ujjal nem fujja el a szel.
Amugy ket dolgot tanultam meg, furcsa mod nem tudatosan:
1. A kopter fordulasaval forditom a tavot. Konnyebben tudja az agyam kezelni azt, hogy a gep nem az en sikomban van.
2. Mozgasbol kovetkeztetni a gep helyzetere. Quadcopter101 oldalat olvasva kapcsolt, h b*ki en is igy csinalom.
-
Jackal2
senior tag
válasz
kimista #10026 üzenetére
Mi repkedtünk az Eachinnel és a Hubsannal is kültéren, de annyira magasra fel sem mersz vele menni
Egyszerűen csak nem jó velük repülni egy mezőn, mert nem látod és nevetséges hatást kelt. Nem oda való na.
Mindenkinek legalább 3 kopter kell:
- 1 indoor
- 1 outdoor
- 1 meg tartalékba -
GU-81M
tag
válasz
Hurkafej #9728 üzenetére
Köszi, sejtettem hogy ez lesz a megoldás és valóban, alkáli elemmel tökéletesen megy minden!
Eddig 3 drónom van, mindegyiket beltérben használom:
CX-10: a kedvencem, védőkerettel nagyon lomha, így nagyon jól lehet bent irányítani, keret nélkül a legkisebb fokozat is irányíthatatlan számomra, egyszerűen szűk hozzá a rendelkezésre álló tér.
H20: az elején tetszett, hogy 6 rotorja van, de ez csak hátrány, mert nehéz az orientációt követni, és túl gyors beltérre, a CX-10 szerintem sokkal élvezetesebb a lomhasága miatt.
H8 mini: még csak pár körön vagyok túl vele, ami elsőre feltűnt, hogy nagyon halk (nagyobb lapátok, gondolom alacsonyabb fordulatszám), ez tetszik benne. Gyorsnak ez is gyors, elképesztő sebességgel forog, beltérben ezt is nehézkes irányítani. A CX-10-nél megszoktam, hogy elől kék ledek vannak, hátul pirosak (ez a H20-ra is igaz), itt meg pont fordítva van, így ez még okoz egy kis kavarodást...Beltérre nekem a CX-10 az abszolút kedvencem eddig, de gyorsan jön fel a H8 is, kültérre szerintem egyértelműen a H8 az igazi. A H20 esetében úgy érzem nagyobb a füstje, mint a lángja...
-
Jackal2
senior tag
Arról tudnék mesélni, mennyire nem élettartam barát a fordítva bekötött motor. Nem véletlenül van 10 rossz az MJX-hez
A lényeg, HA NEM nagyon fontos, ne kössétek be fordítva. Jah azt nem is meséltem, hogy tegnap kicseréltem az Eachine H8 miniben a motorokat, mi a poén? Szétbontottam, nézem a kábeleket, fehér-piros és fekete-piros. Nézem a csere alkatrészeket: kék-piros, feket-fehér, anyád akkor most melyik hova megy?
Tippeltem, 50%-om volt, természetesen nem találtam el
Lehetett leszedni, szóval tegnap 3x forrasztás lett az 1x ből
-
kimista
aktív tag
Valójában elég egy fajta, de a kefes motoroknal (jellemzoen alsokategoria 50ezerig) élettartam csokkenest okoz, ha nem megfelelő motort raksz be, ezért van cw és cww gyártás szerint is. Elmegy a quad négy db cw motorral is, de a két fordítva kötött motor élettartama fele lesz kb. Brushless, kefenelkuli motoroknal ez nem számít, csak egy fajta motor van.
-
Zarándokland
újonc
Találtam
egy új évi reptetést
új évmajd lefagyott a kezem :-) ami néhol látszik is :-)
-
Jackal2
senior tag
Nah, csak megjavult a topic
Megnéztétek a videót amit linkeltem? A hátrafelé sétáló kínai megvan?
-
endruboy1
senior tag
Mobius akció kamera szerintetek megéri EU-ból 18.500-ért? Szokott ez ennél olcsóbban lenni?
Tudom, hogy a drónommal nem lesz ANNYIRA jó, de nem csak drónhoz venném...Zarándokland: Ja valszeg megrendelem a motor szettet.
-
Pikachu24
aktív tag
10 000 Hsz egy év alatt
WTF Minek van CW és CCW is?Talán ha lesz racerem, akkor valami ilyen lesz:
ZMR250 Frame
Eachine? CC3D
Eachine motor
Eachine esc
Eachine akkuVagy egy ZMR250-es mocit és szabit.
-
tibibi
őstag
Az normális ,hogy lerugdossa a propokat vagy miért esett le 3.40-nél?
-
kimista
aktív tag
kicsit tartok attól, hogy mi lesz, ha lesz egy 100E ft feletti szettem (drón+tartozékok) és egy retardált úgy gondolja hogy ő leveri és pl ledobja egy flakonnal, vagy valahogy összetöri.
Na most mivel jogszabály nincs a reptetésre, így felszállnom szabad. kamerázni? személyiségi jogok? (ez a része most lényegtelen, max engem hurcolnak meg)
utánanéztem picit, ezt találtam:
btk 371 - vagyon ellen elkövetett rongálás. 10E és 200E közötti értékhatár: 1 évig tartó szabadságvesztéssel lehet jutalmazni az illetőt.
200e-2M ft - 1-3év
elég sok videót látok mostanában YT-n man vs drón kategóriában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam Deck
- EAFC 25
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest