Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen széket vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_X10Dead_
aktív tag
Nem nagy értékről van szó, annyit sem ér a cucc, amennyi időt a tesztelésével töltöttem, nemhogy a több hónapja tartó kínlódást a magát síkhülyének kiadó ügyfélszolgálatosokkal.
Inkább elvi kérdés volt, ezért is hajtottam végig.
Telefonon nem kívánok senkivel beszélgetni. Az belefér, hogy éjszakánként leveleket írok, de a telefont egyrészt rühellem, másrészt sem a munkatársaim, sem a családom nem kell, hogy asszisztáljanak a keresztes-hadjáratomban.
A TomTop-nak írtam még egy levelet, amiben afelől érdeklődtem, hogy a "rossz címre" történő kézbesítést ők újabb komplikációnak értelmezik, vagy maguk is úgy vélik (és megerősítik), hogy utolsó rohadt csíterek.
Illetve kértem őket, hogy ugyan küldjék már el a fotót a csomagról, hogy tisztázzák magukat. Megvárom, válaszolnak-e egyáltalán, aztán lehet, hogy megy még egy uccsó levél a PP-nek, Ebay-nek -
_X10Dead_
aktív tag
válasz
tboy72 #20059 üzenetére
A lezárt claimmel az a baj, hogy a rendelés védelme közben megszűnt. Fél nappal korábban eszkaláltam az ügyet, kértem, hogy 2 héttel hosszabbítsák meg a védelmet, mert van ragszámom, jön is valami, de lejár a buyer protection, mielőtt ideér.
A köcsög PP meg dobta a sablon választ 2 nap múlva, hogy küldjem vissza a rosszat, adjam meg a ragszámot 5 napon belül és küldik vissza a zsét.
Esküszöm ezek hülyébbek, mint akik a BangGoodnál ügyfélszolgálatosok.Követhetetetlennel. Csak nem arra akarsz célozni, hogy tagadjam le, hogy megjött? Nagyon ravasz...
BTW, voltam a postán, mert szeretek odajárni.
Ki éppen nem röhögtek, de szerintem nem sokon múlott.
Nagyon segítőkészek voltak, kb 20 perc alatt kiszedték a gépükből, amit már eddig is tudtam (mármint, hogy tegnap kézbesítették a kérdéses ragszámú csomagot Hajdúhadházán).
Mondom, OK, ezt mutogatom a telefonomon mióta megjöttem, de az nyilván nem én vagyok, itt a PayPal-es motyó, tessék megnézni, ide Kecskemét van írva...
Abban sikerült megegyeznünk, hogy a Királyi Posta nem tévedhet, ha ott adták ki, akkor az oda is lett küldve.
Kértem, hogy vegyék fel a kapcsolatot a helyi erőkkel, és kérdezzenek rá, hogy mi van a posta-könyvbe írva.
Hát, azoknak nem tudják a telefonszámát...
Akkor kértem, hogy adjanak egy pecsétes fecnit arról, hogy a posta nem tévedhet és (adatok nélkül), de nyilatkozzák le, hogy a CÍMZETT (képviselőjé)-nek adták ki a csomagot, aki értelemszerűen nem én vagyok.
Na ilyet nem adhatnak, mert a HH-i hivatal helyett nem nyilatkozhatnak.
Akkor kértem, hogy kérjenek ilyet HH-ról. Na az meg azért nem megy, mert nem én vagyok sem a Feladó, sem a Címzett, így nem is érdeklődhetek a csomag után...
Kis idő múlva az is kiderült, hogy konkrétan csak a Feladó érdeklődhet, a címzett sem.
Mondom, akkor panaszt teszek. Mert tegyük fel, hogy a feladóval már beszéltem is, és ő azt állítja, hogy nekem küldte, látja hogy kézbesítették is, de ott ül a dzsunkáján, és nem tud ide bejönni verni az asztalt. Szóval, nem azért hogy őket bántsam, de azt tudom, hogy a panaszt ki kell vizsgálni, és már írhatják a papírt, hogy az ügyemet kivizsgálták, és lóf@szt a seggembe, mert a kérdéses csomag nem nekem jött...
Ezt ugyan jó ötletnek tartották, de szépen megkértek, hogy ne b@sszak már ki velük, mert nem helyben vizsgálják az ügyet, hanem Miskolcon, az ügyfélszolgálatnál. Szóval, inkább őket buzeráljam direktben...Tény, hogy nem vártam többet, de azért ez mégis elkeserítő...
-
kojak27
csendes tag
Sziasztok!
Megjött a várva várt Phantom 3 Advanced-em!
A firmware frissítés gond nélkül lement a gépen és a távon is, de eddig még nem sikerült a propokat megpörgetni.
Mit bénázok el, illetve mit nem állítottam még be?
Kojak
-
Arti1
aktív tag
válasz
_X10Dead_ #20009 üzenetére
Telefon PP ügyfélszolgálatnak? Pár éve volt olyan, hogy 2 telefont fel sem adtak, nem valtott ebay shipped-re. 8. nap dispute paypal-on, hogy nem adta fel (7napja van feladni) Erre pár napra válaszul kaptam egy működő trackinget. Mikor megérkezett, a legkisebb bubis borítékban 2 db gyöngyöt kaptam, agyam majdnem eldobtam, paypal automatikusan kérte, küldjem vissza a cuccot, ha not as described, adjak trackinget refundhoz.
Felhívtam a paypalt, írországban egy kiscsaj vette fel, elsírtam a bánatom, adott email címet, hova küldjek fenykepeket, majd kaptam refundot, nem kellett feladnom a gyongyoket.
Kb. 20 perc alatt jutottam ügyintézőhöz, ezt bele kell kalkulálni.
Nem tudom, ott mekkora összegről van szó, megéri-e a macerát, de bosszantó, az biztos. -
KaiotEch
nagyúr
-
molnigee
aktív tag
válasz
KaiotEch #20078 üzenetére
Igazából 5-10K környékén mindegy mit veszel, egykutya mind, lényeg hogy legyen hozzá pót alkatrész, a legjobb ha már eleve úgy veszed meg hogy plusz egy szet motor, vagy 3szer prop, meg vagy 5 +aksi, ha nem csak 5 perceket akarsz repülni óránként, és egy hétnél tovább szeretnéd használni.
A H8 mini egy bevált kezdő gép, ami arra jó hogy legyen mit falhoz vágni az első pár alkalommal, mert elég strapabíró és van hozzá minden bagóért ami törik.
Ahogy látom a jjrc-hez is van minden, rakj mellép még propot, motort, meg elosztós töltőt, és mehet a móka. Ha tetszik, utánna majd veszel valami komolyabbat, ez meg megmarad az esős napokra
-
KaiotEch
nagyúr
Sziasztok. Nagyon kezdő vagyok, ezért segítsetek kérlek. Ez a JJRC mennyire jó vétel ennyiért? Mondjuk most nézem 30m hatótáv az nem sok, de legalább kevés. Vagy inkább Eachine H8 mini, vagy Hubsan X4?
-
Jackal2
senior tag
válasz
Pikachu24 #20075 üzenetére
A sok szoftveres fiszemfaszom azt jelenti, hogy van follow me, follow tap, gyere haza, menj el Kínába, meg hasonlók, egy szóval sem mondtam, hogy bonyolult beállítani. A funkciókra gondoltam, mert csmat azt kérdezte, hogy lehet-e ennyiért Follow Me-s drónt kapni. Na az egy szoftveres fiszemfaszom nálam
-
Pikachu24
aktív tag
-
Jackal2
senior tag
Aláírásomat nézd
A telefonos élőkép egy szar, felejtsd el, 2.4-es, használhatatlan.
Ha azt akarod, hogy a gép brushless legyen és minimum baro, de inkább gps alapú, mert különben nem tudod a célon tartani.
Tudna követni? Ember, ez 200.000-től indul...(vagy mennyi most a Phantom 3, lehet csak 160)
20 cm? 200 mm? Super racert akarsz? 5 colos proppal? Nagyobb nem is fér fel rá, mert belever a vázba. Gimballal, kamerával? Magas leszállóláb, rengeteg hely. Megint van egy csomó összeegyeztethetetlen fogalom. A standard méret 360 mm, ez a DJI. Ennél kisebb kameraplatformot nem érdemes csinálni.
Az XK X251 nem kameraplatform, de lehet rá tenni kamerát. A szamár nem egy kameraplatform, de arra is lehet tenni. Kutyához is van SJCAM hám, neked még sem kutya kell, érthető mi a gond?
Kameraplatform:
- nagy
- lassú
- alacsony forgású motorok, nagy propeller (tehát a gép NAGY)
- stabil, elektronikai segédek, GPS, RTH, szonár, app alapú szarok, nagy akksi, sok szoftveres fiszemfaszom, élőképes FPV stabilizált kamerával (ezekhez mind hely kell)
- magas leszállóláb, hogy ez mind elférjenEz soha nem fog kijönni 50-60-ból mert a gimbal+kamera+FPV szett ára már 50-60.000 Ft. Ezeket meg a levegőben kell tartani, ami még 60. Ennyiért nincs kameraplatform.
Azt lehet, hogy veszel egy Syma X8-at vagy hasonló méretű brushed gépet, vagy a már emlyített JJRC X1-XK251-et, rágumipókozol egy valamilyen kamerát, akkor 50.000 alatt maradsz és repkedsz össze vissza, a kép meg olyan lesz, amilyen, de ez egy nagyon kompromisszumos megoldás.
De a mindent tudjon, ingyen legyen és tegnapra hármas szabály itt is igaz
Ilyen nincsen.
megnyugodhatsz, az XK X251-el se lehet versenyezni. Simán leveri még a leggyengébb racer is.
-
tibibi
őstag
akkor megegyezhetünk abban ,hogy még mindig 200 -az ára
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
molnigee #20070 üzenetére
Két értékelése a hifi.hu-nak!
Kamu az egész cég.
Harmadik hete várom a megrendelt árut
Ne pazarolja rájuk az időt senki.Ugyanaz mint autohifioutlet. hu.
Nagyon rossz ügyfélszolgálat, megbizhatatlan bolt! !! Senkinek nem ajánlom! Novemberben megrendeltem ajándékot karacsonyra és nekem kellett utanájarni, felhivni őket folyamatosan. Futár megigérte, hogy hozza a terméket, de nem jött és nem vette fel a telefont sem. Azóta még elnézést sem kértek és nem válaszoltak levelemre sem. -
Pikachu24
aktív tag
Az aláírását olvasd el.
Tibibi: http://www.arukereso.hu/taviranyitos-jatek-rc-jarmu-c4041/dji/phantom-3-standard-p316528235/
-
molnigee
aktív tag
FPV szemcsik terén mi most az állás? Olyat szeretnél, amivel nem kell hackelni, tehát legyen ready to watch
És persze legyen olcsó -
csmat
senior tag
válasz
Jackal2 #20062 üzenetére
Hol is van az a blog?
50-60 körül gondoltam, és tudom, hogy ebből nem lehet kihozni egy DJI szintet, de bízom, hogy azért jobb lesz mint a 686-om.
Amit lényegében szeretnék, hogy legyen élőkép, lehetőleg valami normális kijelzőn, pl telefon, hamár az úgy is megvan, és kicsivel jobb képet, mint a 686-é, ami, ha lehet nem mozog annyira a géppel együtt, ha előre menet után hátra megy, akkor ne legyen ekkora nagy különbség (ha lehet egyáltalán ilyet)Az jó lenne, ha tudna követni, de gondolom az inkább a 200-as kategória.
és lehetőleg 20-30 cm legyen.
Akciókamerát másra is használnám a drónon kívül.Amiket ajánlottatok (x1 és 251) tetszik, hogy brushless és viszonylag kicsi, de mivel nem versenyeznék vele, nem biztos, hogy szükségem van rá.
-
Jackal2
senior tag
válasz
molnigee #20058 üzenetére
Most erre azt tudom mondani, hogy van egy komplett cikksorozat a blogomon, aminek az a címe, hogy: Olcsó, kamera platform gép 50.000-ig
De mindig az a probléma ezekkel a kérdésekkel, hogy rosszul vannak feltéve. Ha kamera platformhoz szigorúan ragaszkodnánk, akkor kapásból DSLR-ben kell gondolkodnunk, DSLR gimballal. Vagyis 1 millió forint, de ez professional kategória
Ha AKCIÓKAMERÁT akarunk feltenni, akkor leléphetünk a 200.000-es kategóriába.
Aztán van FPV kamera (Mobius, Runcam, Foxeer stb.), ami megint egy másik (hobby) kategória.
És akkor van a toygrade kategória, ahol lehet variálni ilyen Wltyos V686 meg hasonló kamerákkal, de SOHA NEM LESZ JÓ. Ezt kell elfogadni, ha ez megy, akkor meg bármit meg lehet venni, csak ne várjuk el, hogy jó legyen.
-
czanga
őstag
-
czanga
őstag
válasz
Andralin #19997 üzenetére
Most kaptam értesítést, hogy nem tudták kézbesíteni (a munkahelyemre amúgy), mert nem található a címzett. LOL. Mehetek ki a Nyugati mellé a nagy postára átvenni. Amúgy a postásunk egy vicc, a munkahelyi csomagjainkat se hozza ki rendszeresen.
Legalább megjött, ez is valami...
-
tboy72
aktív tag
válasz
_X10Dead_ #20009 üzenetére
Nekem a Tinydeal-el volt hasonló sztorim, ott is egy másik vevő trackingját adták meg a PP-nek! (Ez bevett kínai szokás, ha nem tud működő tr-et adni!!!) A Paypalnal a lezárt claimet is újra lehet nyitni, ha új bizonyíték kerül elő!
Írj a customer service-nek email-t a részletekkel, meg a claim számmal és ott magyarázd el, hogy a track fake volt és nem hozzád érkezett meg a cucc! (Az eredeti kamerát rendes track-el adták fel, vagy követhetetlennel?) -
molnigee
aktív tag
válasz
Jackal2 #20057 üzenetére
Igen, megint megkaptuk az olcsón kameraplatform kérdést
A válasz pedig az olcsó kameraplatformra a dji p3s. jelenleg.
Meg kell érteni, le van olcsósítva, tehát ez az olcsó kameraplatform!De én most várnék, hisz a mi drone olcsóbb lesz, hasonló tudással, és le fogja verni az árakat, vagyis már most is leverte egy két egyéb cuccnak. Szerintem egy év múlva 100ért fullos kameraplatform lesz simán.
Most éljük az olcsósodás évét ha úgy tetszik. -
molnigee
aktív tag
válasz
tibibi #20051 üzenetére
Az az igazság, hogy p3-at vagy mi dronet szeretnék, főként a képminőség miatt, meg hogy ne kelljen bütykölni.
Az xk-t megcsináltam frankón, most jó minden, szépen repül, komplett, egyben van, mégis többre vágyom
Szállíthatóság, főleg gimballal, mindig szakad valami kábel, macerás kicsit. Na jó, csak a gimbal gyro kábel szakadt ki, de most nem lehet kamera dőlés szöget állítani, ok 900ft a kábel, de arra várni kell
Amúgy nem tudom eladnám e, mert tényleg jó, de a p3 jobb ugye, vagy mi drone 4k ami érdekes lehet.
Á nem tudomMost a x251-el játszok úgyis.
100-120ért eladnám 2 aksival, gimballal, fpv adóval, monitorral, összerakva szépen, megy minden egyből, igazi RTF most
-
-
Allien
veterán
válasz
molnigee #20030 üzenetére
Most ráadásul, "AKCIÓS" Cheerson CX - 20 $188.52, illetve a XK Detect X380 $199.99, de Eu raktárból is $224.64!
-
lalapapa55
csendes újonc
Sziasztok!
Lenne két kérdésem.
Adva van egy parallel board és egy Imax B6-os töltő.Van 3db 2500 mAH-s akku és egy 1500 mAH-s gyári.
Milyen tötőáramot állítsak be,és egyszerre lehet-e a 4 akku-t tölteni,vagy csak az egyforma kapacitásút?
Az akku 3S. -
_X10Dead_
aktív tag
válasz
molnarpeter #20021 üzenetére
Tenném én, de mit mondok?
Hogy nekem kellett volna kézbesíteniük? Ennyi erővel bárki bemehet random csomagokért balhézni, nem? -
molnigee
aktív tag
válasz
hatasu #20034 üzenetére
Trimmer? az arra van hogy trimmelj
Viccet félretéve leírom, aztán majd elolvasod Jackal válaszát kétszer olyan hosszan
Viccet tényleg félre téve, szóval van 4 trimmered, karonként kettő kettő, értelem szerűen mindegyik irányhoz egy. Eddig megvan? Ok. Ez nem kapcsoló, tehát nem on/off jellegű, hanem egy szabályzó.Pl, ha balra húz a géped, és nem a szél miatt, akkor a jobb oldali karon, az alsó trimmert húzod jobbra, annyiszor, hogy a gép nem húzzon balra. minden trimmelés után vársz pcit, 1-2 mp, hogy érezhető legyen a hatása. Ha jobbra húzz akkor balra trimmeled. Ha előre húz, akkor a jobb kar, jobb vagy bal oldalán lévő trimmerrel játszol.
Bal karon alul a forgást, oldal a gázt tudod állítani. Jellemzően ezekkel nem szokott gond lenni.
Kb ennyi. Belövöd hogy nagyjából tartsa a pozíciót, aztán repkedsz boldogan.
-
-
csmat
senior tag
válasz
molnigee #20030 üzenetére
Lehet nem is racer irányba kéne gondolkodnom.. A 686-al is 60% -os dőléssel elvoltam, azt is leginkább a szél miatt..
Kameraplatformban van értelme a brushless motornak?Flying 3D X6 Plus 5.8G FPV nagyon gagyi lehet? -
Jackal2
senior tag
Ok, most mi a cél? ezt válasszuk szét, mert kevered az FPV racinget a kamerázással. A kettő a két végpont. Tehát ha FPV-vel akarsz csapatni, akkor:
- mivel gyári FPV kamerája nincsen, ezért egy Runcamet (42 gramm) rárakhatsz, az AV kimeneten meg kiveszed a jelet és átlövöd egy szemcsire
- ha videózni akarsz,akkor felrakhatsz egy akció kamerát ( 70-80 gramm) és elvileg elektronyikával azt is ki lehet venni, kisugárzod FPV-vel, majd egy monitoron nézed, de akkor ez videózás-fényképezés témakör (amire ezek a gépek szerintem teljesen alkalmatlanok)A gimbalnak az a baja, hogy ok, hogy felrakod, de hova? Nincs a gép hasa alatt hely. Runcam gimbal a legalacsonyabb, pl. CS-1 V2, VAGY, egy előre álló gimbalt teszel fel, mint az Immerson Xugong V2-nél, pl. FeiyuTech 3D Mini, de nincs se felfogatási pont, se vezérlés a táv felé. Szóval én ezt a gimbal dolgot hanyagolnám (plusz tápellátást miből oldod meg? 950mAh 2S akksi nem sok mindenre elég, ha még a gépet is vinnie kell)
Ha kamerázni akarsz, akkor neked a Phantomot kell venned, vagy nagy kompromisszumokkal az XK X251-re is felműthetsz WLtoys szettet, de nekem volt, ez egy 20.000 forintos drón, pont olyan fos is a képe, hiába mondja mindenki azt hogy "very good bargain", csak éppen értelmes kép készítésére alkalmatlan. Csak hogy tudd, miről beszélünk, itt a tesztvideóm, ez az a "fantasztikusan jó business" (ennél azért jobb, mert itt köd volt). Szóval szerintem vegyél egy Runcamet és tedd rá a hasára. Annak ilyen a képe.
-
molnigee
aktív tag
x252 okos aksis, szóval ezért nem fog itt enni senki kb.
Action kamerát rakhatsz rá, de ott nagy a késleltetés a fpv-hez.
2 kamerát is elviszi szerintem, ha fel akarod venni a repülést jó minőségben.
Gimbalt nem rakunk racerre, ezt egy 100hsz el előbb kitárgyaltuk
Használható GPS-es kamera platform kb 60 körül kezdődik csupaszon cx-20, x380, tehát kell még rá gimbal, fpv, kamera, kijelző stb. Vagy kompletten Mi Drone majd ha megjelenik, DJI P3, esetleg upon upair, ezek 100+ba fájnak. -
molnigee
aktív tag
válasz
tibibi #20022 üzenetére
Én jelenleg a gyári dobozban lévő izét használom, meg ráhúzok egy szatyrot.
A kis izébe, az a fehér bigyó mi a neve? hungarocel? Szóval abba ugye passzol a gép, és vannak még egyéb kis rekeszek is, pont belepasszol az egyikbe a kamera, a másikba 5db aksi(7-8is), a 3.ba egy kis velcro propok stb. rá a tető és kész. igazából csak egy üres táska kellene amibe belerakom, és akkor hátra is lehet kapni. -
csmat
senior tag
válasz
Jackal2 #20023 üzenetére
Inkább komplettet, mert tartok tőle, hogy ha építeném, drágább és nem biztos, hogy jobb is lenne. Formailag nagyon tetszik az x252-is, de a kamera nem örülne neki, hogy nincs "lába".
Az jó, hogy az x251-re passzol a 686g kamerája, csak a képernyő nagyon halovány, a kamera meg lassan reagál a fényerősség változására.
Azt meg lehetne csinálni, hogy pl egy sjcam szerű kamerát tennék a gépre és annak a jelét továbbítanám, pl a telefonra? (nem wifin)vagy inkább legyen rajta 2 kamera 1 az FPV-nek, egy meg a jobb minőség miatt? de így csomó plusz súly lenne.
Ezekre rá lehet tenni valami egyszerű és olcsó gimbalt, ami azért ér is valamit?
A vízállóságot meg lehet oldani valamelyiknél?Honnan kezdődnek a használható GPS-es gépek?
A követő funkció gondolom, csak a drágább gépeknél van..?
Jó sok kérdés lett, bocsi..
-
fape
senior tag
válasz
_X10Dead_ #20012 üzenetére
Alin van $14-ért is. Kösz a tippet
Rápróbálok
-
tibibi
őstag
olyan műanyag izét amit a csomagolásba tesznek ,hogy ne törjön össze a motyó, lehet valahol kapni ? Olyan szivacsszerű valami
Jól "megaszondtam" egy dobozt akarok csinálni az xk-nak és a helyét kivágni .
Drágább a szállítás mint a táska -
molnigee
aktív tag
X251 nagyon jó, a távja nagyon jó,paraméterezhető, hatótáv ~300m (valós), repidő 8-10 perc, v686g kamerája passzol rá fpvhez.
Egy akció kamerát is elvisz simán persze. Gitup videóm a repülésről.
Az acrot kivették belőle, ennyi a negatívum. Ha kérdésed van írj privit, mindent tudok róla -
csmat
senior tag
Sziasztok!
Az utóbbi pár hónapban nem követtem a fúrumot viszont látom hogy egyre több Brushless gép.
Melyik manapság az ajánlott nem túl drága FPV-s gép mondjuk 50 körül?
Vagy ez még mindig a köztes kategória?
Amin mostanság gondolkodom, egy brushless gép és valami sjcam féle kamera.
Nem várok nagy csodát, én teljesen meg vagyok elégedve a Wl 686g-vel is.Most látom ezt a XK X251-et, ezek szerint nem rossz? vagy inkább a az x1?
-
hatasu
csendes tag
Ja és itt vannak a tavaszindító akciók:
http://www.gearbest.com/promotion-gearbest-anniversary-rc-special-481.html -
shaddam
aktív tag
Tervez valaki rendelgetni hobbykingről? Lassan vennék kezdésnek 2 grafén akksit, de látom 40 dollár feletti a posta, úgy azért annyira kösz, de nem
-
hatasu
csendes tag
Tegnap elmentem postára. Láttam a követőkódon hogy hova érkezett a csomagom, gondoltam bemegyek hogy nincs semmi papírom, de odaadhatnák végre. Szerencsére tényleg ottvolt, szóval tegnap boldog tulajdonosa lettem az első, konkrétan u807-es drónomnak. Király cucc, gyorsan függővé tett.
Belvárosi körfolyosós ház kis kertjében játszogattam még csak vele mert este értem csak haza. Szerencsére az öt aksi amit utána rendeltem, már hamarabb megjött.
Egy kérdésem lenne. Ezek a trimmer gombok mire valóak? Próbáltam kapcsolgatni őket, de semmi nem történt. -
Jackal2
senior tag
válasz
molnigee #20005 üzenetére
A Walkera Runner 14.000-ért is az
-
Jackal2
senior tag
válasz
Allien #20001 üzenetére
Ebbe biztosan belefér
Mint látható a képen, az Ogréra még ráfér a Nighthawk, pedig az a legnagyobb racerem, tehát ebbe bőven belefér a Syma X8 is. Az XK meg az aljára süllyed, szóval ez túl nagy is hozzá.
Xdead: jah és az arra is való és védi is és merev is. A tescós szatyorba is belefér, de pont ezt az igénytelenkedést akartam elkerülni. Szükség van szeparált, párnázott részekre, de lehet military zsákkal is bohóckodni 20 USD-ért ami kb. 6000 Ft, ez meg 8. Szóval cipőt a cipésztől
-
_X10Dead_
aktív tag
Na, a TomTop, legalábbis az Ebay-es csoportja (AntiqueChina2009) felkerült a feketelistámra. Ja igen, a PayPal is elmehet a 3.14csába.
Egy fél éves történet zárult tegnap ultra-szopó eredménnyel.
LSS:
Januárban rendeltem egy 4K (muhaha) kamerát 60 dolláré (SJCAM klón, Q3H).
Gyorsan megjött, nem is vártam tőle sokat, de kiderült, az fw-je ultrasz@r. Hogy mást ne mondjak, 720p-ben magasabb bitrátával dolgozott, mint 1080p-ben, a high-fps videókat meg botrányos minőségben csinált (mintha egy 320x200-as képet interpolált volna fel. Mini review az RCGroups-on).
Azonnal reklamáltam, és kértem küldjenek új fw-t. Igértek, de nem küldtek. Újra kértem, újra nem küldtek, és így tovább áprilisig.
Márciusban kibökték, hogy nem tudnak ilyet küldeni, helyette kapok egy cseredarabot, ami rendesen működik.
Leokéztam, két nap múlva értesítés, hogy feladták.
Áprilisban érdeklődtem, hogy hol a csomag? Aszongya a ferde-szemű: elakadt a vámon. A KÍNAIN!!! Hámondom, anyádat, muti a ragszámot, mer' ilyet még nem láttam. Az nincs, de egy hét múlva csenget a postás...
2 hét múlva újabb levél, hogy hol a cucc? Aszongya a ferde-szemű: elakadt a vámon. A KÍNAIN!!!
Igen, copy-paste-eltem. Mert a suttyó szóról szóra ugyanazt a választ küldte, mint egy hónapja. Újra kértem a ragszámot, de ekkor már fenyegetőztem a PP-claimmel is. Jön a válasz, hogy 2-3 napon belül POSTÁZZÁK!!! A bajszom alatt elmotyogtam két-három imát a lelki üdvéért, aztán visszaírtam, hogy na most megyünk át a PP-hez beszélgetni.
A PP-nél szépen bepötyögtem a storyt (dátumokkal) és újra kérdeztem, hogy hol a csomag? Ki nem találjátok, hogy mi volt a válasz.
Kicsit eldurrant az agyam, megírtam, hogy egy héten belül működő és lekérdezhető ragszámot akarok, különben eszkalálom a problémát.
2 nap múlva kaptam is egyet, ami újabb 2 nap múlva működött is, és azt mutatta, hogy spanyolból ch-postávan megindult a cucc, M.O. felé. Itt már május végén tartunk, ami azért fontos, mert közben a PP becsilingelt, hogy a protection a végét járja.
Írtam a PP-nek, hogy tartsák nyitva a claimet, és/vagy hosszabbítsák meg a protectiont mert úton van a csomag, de a védelem hamarabb lejár, mint ahogy az megérkezik.
A PP ezt eszkalációnak vette, és (szokás szerint) anélkül, hogy értelmezték volna a problémát, vagy akárcsak olvasták volna, amit írtam, 2 napon belül (standard) üzenet jött, hogy küldjem vissza a szart, adjam meg a ragszámot és kapom a refundot. Erre van egy hetem, utánna zárják a claimet.
WTF?!?!(A PP döntése végleges, és megfellebbezhetetlen.)
Nyilván nem mentem postára, mert épp mielőtt lekettyent az óra, a tr. szerint a cucc belépett az országba.
Egy nap múlva a PP írt, hogy letelt a határidő és sorry, de mivel nem kaptak trackinget, zárják az ügyet.
Hát, gondoltam, nektem meg a jó k. anyátokat, de nem baj, egy-két nap és úgyis jön a postás.Tegnap a posta nyomkövetése szerint du. fél háromkor kézbesítették a kérdéses csomagot. Valakinek. 200 km-re innen, Hajdúhadházán...
End of story... -
molnigee
aktív tag
Gearbest akció x251, 107$!
-
Exian
addikt
válasz
Teréz Atya #19961 üzenetére
Köszi, ez nagyon jó, valami ilyesmi repkedés volna nekem is a tervem
-
Exian
addikt
válasz
Jackal2 #19934 üzenetére
"Még nem érted, mert nincs gyakorlatod."
Így van, de nagyon köszönöm a KIMERÍTŐ leírást, ez alapján azt hiszem, megvilágosodtam!
Mármint, ebben a tekintetben.
Azt hiszem, hogy ezt szeretném is gyakorlatban próbálgatni, úgyhogy lehet, hogy ebbe az irányba is elmozdulok majd...
A másik tervem a korábban említett lassú mozgású, szinte egy helyben repdeső kamerás-fotós téma (ehhez gyúrok a DJI-re), de szeretnék egy racer jellegű gépet is, ezzel a "gépben ülök" módszerű FPV-s irányítással.
-
molnigee
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen TV-t vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Házimozi belépő szinten
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!