-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
Barell #50435 üzenetére
27.5+12 euro. A kínai 20 euro all in. Kb a duplája. de repülhetsz. Nekem van egy a szekrény tetején. Egy fehér. Átgondolom.
Bár én ezt már egyszer kielemeztem, én nem ezt venném már, hanem egy Eachine E5C-t. Kamerás is, 600-as akkuja van, majd 10 percet fent van kompletten megpakolva...etc. Az 25, ez 20 euro.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged