Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• oxox

addikt

válasz _ocsisajt #87919 üzenetére

en nem vagyok egy csapat elkotelezett szurkoloja (egyreszt nem nezem olyan regota, masreszt akkora a korforgas a csapatoknal, hogy szerintem akkor lenne kedvenc csapatom ha ott elnek)...seahawk, Denver jateka tetszett tavaly/tavalyelott...seahawk tegnapi nap utan mar biztos nincs nalam a topban, hogy a beast felhajintotta a cipojet a villanykebelre...imadtam azt az orultet...

most az oregnek drukkoltam :DD :DD :DD , es/pedig en is panther gyozelmet vartam ill. arra szamitottam a dontok utan...dehat a gorogok is nyertek Europa bajnoksagot fociban...lehetsz akarmilyen jo, ha az ellenfel vedelme mindent fog.

(#87917) Edge nem bantottal meg, masvilag, csak ezt akartam en is erzekeltetni, hogy azokat a vacak gemeket mi ido osszetarhalni....csak koca-katekos vagyok, es nem gyozom hangsulyozni, hogy jatek elmelet sem megy...altalaban megnezem a toposokat, masolgatok, es ha valami kenyelmetlen, azt valtoztatom, vagy hagyom, es probalok mas buildet (pl. ez a barbi charge-os valami undorito, nem is jatszok miota az earth-os elfekudt)

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák