- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Milyen processzort vegyek?
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz _ocsisajt #88895 üzenetére
Amúgy szerintem sokkal komolyabb presztízse lenne a HC-nek, ha legalább Seasonben megcsinálnák azt, hogy egy adott karaktertípusból csak egy HC-t lehessen indítani. Ha az meghalt, akkor véget is érne az adott season annak a kasztnak. Na ekkor már komolyan lehetne venni a HC eredményeket és a ranglistát.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Beretvás
veterán
miért nem ad ez a rühes kadala zöld kezest? elfogyott v mi? ancit meg föleg nem láttam töle..:/ kiábrándito....
-
_ocsisajt
őstag
válasz KubanitoS #88892 üzenetére
én most már úgy beszélek(hetek?) mint egy ex-HC player, de azért csak nagyobb a dicsőség, ha mondjuk van egy jó HC eredményed, mint a sima Munkahelyen is régi jó barátom-főnököm aki aztán tényleg anti-gamer (de általam képben van azért minimálisan ) is meg szokta volt kérdezni, ha kiszalad néha belőlem, hogy ha megdöntöttem a rekordomat, rákérdez: ugye hc? (és nem miatta) de azért csak nagyobb acsiiivment gamer körökben is, mert tudjuk, hogy mennyi meló vész kárba (főleg egy magasan gemekkel augmentált toppos LON kari ugye) ha megfexik ) ergo óvatos-duhaj vagy ha pusholsz is és ez valahol kihívás azért, no, meg ugye vérmérséklettől függően adrenalin is
Szerintem én már nem fogok visszamenni hácézni, de manapság is ha kajálok, megyek valahová max. HC streamet nézek ha van kedvem, meg nézegetem a hácés rekordokat... szoftban azt sem tudom mi a top mert nem komoly (no offense)
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
_ocsisajt
őstag
nem! a két ring legyen meg, hogy most a (ringel egyetemben) csak max 1-2 ancid van, akkor csak annyi boostot kapsz... tehát minnél több anci lesz rajtad, annál jobb lesz, ergó egy ancinál is már müxik
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
JSaN
addikt
Kerdes: a litany wailing parosnal minden leg nek ancinak kell leni hogy mukodjon a bonus? Es maganak a 2 gyurunek is ancinak kell lennie?
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
KubanitoS
veterán
válasz Elemental #88888 üzenetére
Ha már ennyire megy itt az éleslőszerezés. Az mégis mivel jobb akkor, ha meghalsz és fél óra múlva már ott a kész karaktered a tartalék, de nem feltétlenül rosszabb cuccaiddal? Ez miben különbözik mégis attól, hogy SC-ben meghalsz és újraéledsz a normális cuccaiddal? Elárulom: csak annyiban, hogy jobban szívatod magad a kari húzással meg a rosszabb cuccokkal (gemekről nem is beszélve), hogy később kezdődjön az egész előröl... Hát, akinek ez kell...
Na de más téma: imádom az érzést, amikor 3x nyomod le GR75-öt csak azért, hogy a rohadt 75-ös gemed végre 76-os legyen. Erre 9 db 60%-os uppból 0, azaz nulla alkalommal sikerült az upgréd...
-
_ocsisajt
őstag
Az ő ringjét is ugyanúgy újra kell lootolni... de mondjuk volt erre a patchre is narancs ring ami retro lett
Noklika: én már korábban is mondtam, hogy kompletten eltörölném a szoftot, a hardcore lenne a "normal" és nincs gond... (esetleg azon felűl lenne egy tényleges HC, ahol törlődik paragon karinál... minden karinak egyéni paragon stb.) meg kell szüntetni ezt a rizikómentes esek-kelek stílust amit erőn felül nyomnak szoftban és akkor nincs gond meg ettől a 3z+1dps-től a hideg kiráz még mindig, amúgy is
cucc visszavásárlás téma: azért mindenki elsiklik afelett, hogy >>>MINDEN ÍRTÓZAT DRÁGA<<< lenne... szóval nem tudnád unott pofával visszakattingatni a full gert... sokat farmoló játékos is max 1-2 itemet engedhetne meg magának... a backup a ládában könnyed kijelentéssel meg kicsit visszább! mert nem mindenki ultra mákos, sokaknak egy jó sem esik, nem hogy még abból backup[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
Éleslőszer vs játékpuska. Remek hasonlat Adrenalin vs dögunalom. (legalábbis nekem)
A korábbi cuccvisszavásárlós témához annyit, hogy szerintem így is tönkre van téve a hc izgalma. Kb fél óra alatt megvan huzival a lvl70. Tartalék cuccok ott figyelnek a ládában. Ha lehalok max bukok pár % damot és defet, de megy minden tovább. Ha lehetne én még nehezítenék, szigorítanék. Pl halállal elveszne a láda tartalmának a fele, vagy valamit még, mert ez így nagyon gyengusz. Sokszor ott állok a tömegben, az hp megy le, és már nincs is kedvem tenni valamit, mert semmi rizikó. -
_ocsisajt
őstag
válasz Reinhardt #88885 üzenetére
ohhh az szar lehetett, viszont ha igaz az a HRM -> mekkora színész, én nekem a komolyabb ripjeimnél tuti több volt
Hát igen a két rckstaros* beelőzte kellett a push, hogy megint a legjobb monk legyen Wwide
ez az oogieboogie mekkora egy koczka come ooon SHC 2150 paragon... -.-
-
Reinhardt
őstag
-
AtHoS
nagyúr
válasz szmegma #88883 üzenetére
Mások meg azt bányászták ki, hogy a használt rúna függvényében változik milyen effektet ad pluszban [link]
"P41_ItemPassive_Unique_Ring_011 P41_ItemPassive_Unique_Ring_011
string1 : Elemental Arrow gains an effect based on the rune: *Ball Lightning now travels at 30% speed. *Frost Arrow damage and Chilled duration increased by {c_magic}[{VALUE1}*100]%{/c_magic}. *Immolation Arrow ground damage over time increased by {c_magic}[{VALUE1}*100]%{/c_magic}. *Lightning Bolts damage and Stun duration increased by {c_magic}[{VALUE1}*100]%{/c_magic}. *Nether Tentacles damage and healing amount increased by {c_magic}[{VALUE1}*100]%{/c_magic}"read-only mode on the forum
-
szmegma
aktív tag
Elemental Arrow gains an effect based on the rune: ...
Hogyan irnatok le a mukodeset ennek az uj gyurunek? En arra gondoltam, hogy mondjuk a skilleknel be van rakva az EA - BoL es ha hasznalom ezt a gyurut, akkor ad melle meg egy runajanak a tulajdonsagat?
TV: JZ1000
-
_ocsisajt
őstag
abból is látszik, hogy elkerülte a figyelmemet
-
_ocsisajt
őstag
válasz _ocsisajt #88878 üzenetére
poison reziből látszik amúgy, hogy anci... majd ha érni fog valamit, akkor rá lesz küldve egy komolyabb gem
(de gyanítom sosem lesz jó, ne legyen igazam)
-
_ocsisajt
őstag
-
SQX_Barto
addikt
válasz granini #88876 üzenetére
Ne gonoszkodj
Konzol es PC kozott nincs atjaras, ha jol remlik regi es uj kozolok kozott at lehet vinni a karaktert, de abban mar nem vagyok biztos, hogy csak a ket Xbox / ket PS eseten, vagy mind a 4 konzolnal kereztbe is.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Reinhardt
őstag
válasz Roland861010 #88874 üzenetére
Nem.
-
Roland861010
veterán
Egy konzolos nagy okos meg tudja mondani ,hogy a pc-s acountom konzolon is tudom használni ?(PS4)
-
-
_ocsisajt
őstag
Jó estét!
ez már nem fog elveszni
-
SQX_Barto
addikt
Just call me Guardian!
Kijatszottam a season 5-ot, az elso season, amit komolyan vettem.
Normalis tegezem meg mindig nincs, a mostani ancient, de hianyzik rola a CDR, igy nagyon nem perma a vengeance 27% koruli most a CDR-em 33 helyett. A vicces, hogy ami gyenge a season karin, az jobb a nonseason karin (rendes HF amu, majdnem maxos ij, anci WH), de azt hiszem a DML ott sem az igazi.
Van meg mit fejleszteni a karin, 75ig proci elvitte, tehat jobb gearrel nekem is sikerulnie kellene.
Bar oszinten bevallva utalok szolozni... (atfogalmazom, utalok olyan szinten szolozni, ami mar nehez, 60-as GR-ekkel semmi bajom, amiket 8 perc kornyeken siman lehozok )Viszont szeretnek segitseget kerni parti GR-hez, van egy support WD-m, de meg gyakorlatom keves ebben a fajta WD-ben. Szoval jo lenne tarsakkal gyakorolni es nyomatni szepen felfele a 4-es partikat.
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
oxox
addikt
kicsit kiestem itt a topicbol..igazabol kicsit kiegtem a jatekbol, es most starcraft megy inkabb....eloszokott fordulni nalam...foleg mikor elerek a vegelathatatlan farmolasi szintre, ill. egyreszt HC elhalalozas is volt, meg eleg jol csapatom most starcraftban, es elvezem is (jobban mint a farmot).
annyit itt visszaolvastam (volt vagy 500 hozzaszolas), hogy ment a HC versus SC, meghogy HC-n jo lenne visszavasarolni a cuccokat...szerintem ez bullshit (mondom ezt HC jatekoskent)..
vagy eles lofegyver kereszttuzeben all az ember, vagy gumipuska van a kezeben (nem bantva az SC jatekosokat, painball-ozni, vagy airsoftozni is mokas ).HC-n sem kotelezo a legjobb cuccokban rohangalni (csak celszeru), ha meg visszaveheto lenne mindenki gold cuccban farmolna...nem kell! a kockazat adja meg az adrenalint...az emlitett valami "buta bot" atvenne a karakter iranyitast dc eseten nem rossz otlet (mert itt tenyleg tehetetlen az ember), de a vissza-vasarlassal pont a HC lenyege tunne el...szerintem.
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Edge
veterán
válasz Sárpac #88820 üzenetére
Ezen kicsit elfilózgattam, sztem a LoN-os build ami orbra épül labdába se rúghat a DMO set mellett, a LoN 1300% dam, DMO set meg 2000%... egyéb hozadékokról nem is beszélve ami a DMO set mellé befér: endlessw set: 100% dam, stb.
így kb. fun build ami LoNra épülhet wiz esetén... én vagy egy channelinges vagy egy explosive blast+spectral blade builden gondolkodnék.[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
sittes79
addikt
Hali,
Kaptam egy sms-t a blizzardtól, hogy remove-olták a paypal accomat a battle.net fiókomról, ez normális, mondjuk ezer éve nem használtam!?
-
-
proci985
MODERÁTOR
DH 2.4 LoN shi mizu varianst probalta valaki?
nekialltam tesztelni. TX riftre iszonyatosan idegorlo, tul gyorsan halnak az ellenfelek es az elit pakkok utan a DBket szedni a globeok kozott siman idegesito
nincs hexingem (depth diggerst hasznalok), HF kivetelevel minden anci, elfogadhato rollokkal.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
TeeBee73
veterán
válasz Gyuri27 #88854 üzenetére
Koshugi jó arc.
(#88829) granini:
1: Vaddisznó ellen jobb a sorozat.
2: Ott a kesztyű az övembe tűzve, csak még nem geareltem át. A sisakomra meg remélem nem lőnek socketet.
3: Nos, ez eléggé hasonlított a Fieldsre, és nem volt Waypoint.
4: Lőni tudok, 24 éve puffogtatok puszkaizével. És nem az "R" betűvel cserélek tárat.
5: Kíváncsi leszek én is az új szerzeményre.A "Már mi mállunk babám" pedig zseniális.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Edge
veterán
válasz granini #88841 üzenetére
+ nóta hejjj
A végén még az lesz a pojén hogy a barbot úgy lenerfelik supp szinten(lásd: globe + ignore pain) hogy a wiz kiüti és az lesz egyik fix support (pláne hogy már a letett bubi adni fog 50% damredet bele se kell állni, parti ebből 25%-ot kap), ha már dps nem lesz.
Sárpac:
majd össz 5db twisterre kapsz +150% damot, lehet kint akármennyi...[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
Na most érzem igazán hogy mennyir ki lett velünk baszva prev gen konzolon...
Utána olvastam ennek a kanai cube-nak.
Eddig is fájt hogy mikből maradok ki mert nincs több patch 360-on de ez a kanai cube az utolsó csepp volt a pohárba. Igaz mondtátok hogy más letta játék az én verzióm óta de mostmár látom hogy tényleg mennyire..."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
granini
őstag
"Mindenesetre multishot DH sebzését megduplázzák " --> akkor en szeretnem a mostani fullos kozeli szenne gemmezett UE DH-mat igyahogyvan atvinni S6-ba koszi.. ja vagy csinalhatom meg megint nullarol az egeszet..? Dejo..
ocsisajt: ez maskepp nem is mukodik csak es kizarolag atomszar zenevel buntet..
[ Szerkesztve ]
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
granini
őstag
PTR váró nótácska kivánkozik ismét ide..
Granini feat Blizzard - [Már minálunk..]
Már minálunk, Blizzárd, már minálunk, Blizzárd, az jött a szokásba,
nerfelik a peccsel, nerfelik a peccsel a Wizárdot a sárba.
Felmegy a Sirdan oszt látja, a Wizárdja hi-á-ba,
nullázza a buildet, te meg Blizzárd b**dmeg a játékodat máma!
Felmegy a Sirdan oszt látja, a Wizárdja hi-á-ba,
nullázza a buildet, te meg Blizzárd b**dmeg a játékodat máma!Felmegy a Sirdan oszt látja, a Wizárdja hi-á-ba,
nullázza a buildet, te meg Blizzárd b**dmeg a játékodat máma!Már minálunk, Cadál, már minálunk, Cadál, az lesz a szokásba,
buffolják a monkot, buffolják a monkot végre vala-há-ra.
Felmegy a Sirdan oszt látja, support kell a klán-ba,
törli a Wizárdot, kreál support barbot a hotás fegyójára!
Felmegy a Sirdan oszt látja, support kell a klán-ba,
törli a Wizárdot, kreál support barbot a hotás fegyójára!Felmegy a Sirdan oszt látja, support kell a klán-ba,
törli a Wizárdot, kreál support barbot a hotás fegyójára!<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
gbela
senior tag
válasz GrimmDiablo #88847 üzenetére
Azt nehéz megmondani, főleg h ezen adatok még 10szer változnak addig ahogy fentebb is írták.
Mindenesetre multishot DH sebzését megduplázzák (legalábbis ha jól olvasom a számokat), míg maracluster is kap kb 40% dmg buffot. -
GrimmDiablo
csendes tag
Akkor most melyik set/kaszt lesz az, amivel a leginkább megy a magas solo ?
-
Outblast
tag
Bakker pont most alltam neki egy twisteres wiznek (persze nem ugy hogy gr100at akarok, max solo 70-80 )
de akkor lehet jobb ha nem is folytatom? kb mikorra várható ez az uj patch? valamivel el kell tolteni az idot -
_ocsisajt
őstag
válasz granini #88841 üzenetére
amúgy mit tud egy tényleg bombaerős (szuupermagas thornos) 4 fős thorn brigád? (akár az IDIÓTA hordódobálós vagy a sima, mindegy)??? arra kiváncsi lennék (most)
-
Cadal
őstag
válasz _ocsisajt #88840 üzenetére
Hopp efelett elsiklottam:
Ignore Pain
Mob Rule : Allies within 50 yards also gain 25% damage reduction and Immunity to control-impairing effects for 5 seconds. (reworked)50% helyett csak 25% mondjuk ez sem kevés. Szerintem ez hoz pár GR szint csökkenést. Hamarabb elkenik a társaságot.
-
granini
őstag
Hat akkor Dani.. khm..
Season 5 vegeig ezek szerint en nyalom ki a te segged, es aztan kezdhetsz erositeni (mondjuk javaslom hogy akkor riftek kozott fekvotamaszozas helyett a hepi borzdejt kellene lalala-znod hogy erosodjon a kis nyelved mert S6-ban amikor fullDPS monkkal fogok menni te nyalod ki az en seggem a kis csicska support barbaroddal..
Hat szuperlesz na.. mondjuk johetne mar egy olyan patch ahol negy support Cruz tolja full thorns-ban es a mobok sajat magukat gyakjak le, es minel magasabb riftet nyitsz annal hamarabb lemegy. Szal igy akkor GR50 az lenne olyan 13-14 perces, a GR100 meg olyan 1,5 - 2 perc, de ugy hogy a boss konkretan egyhiteli magat rajtunk.. bejon erted Ghom es lefingja magat elso utessel nullara.. hmm.. fincheeeey
Szerintem jo az irany, csapassuk..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Edge
veterán
válasz jookomak #88837 üzenetére
minek is etetné 5 stackre már nem lesz éhes, de ha már barb az IP-t is felére nerfelik...
Cadal: túltolják, mint ahogy 2.4 PTR-en is és élesbe meg egy nagy fos lett, deja vu
nem aggódok, kellett ez a mostani patch hogy a wizard kaszt népszerűbb legyen, de én már jelenleg annyira nem tudok már örülni ennek, mer :jajdejóhogymindenkihirtelenhatalamaswizszakilettjujdejóamikormegmondjákmithogyannyiraszeretemdetélleg: smiley
Am. a múltkori PTR alapján kb éles előtt 1 héttel fog realizálódni mi az ETA, addig meg buff buff nerf nerf buff bufff nerf nerf goto 10[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
válasz Thrawn #88832 üzenetére
MUHA!
mikor irtják már ki végre ezt az idióta 3 zdps+1 dps felállást? De kezdésnek nem rossz...
szerk: solanium is nerf? YESYES!
wizard twister! omg ez a nap eddig perfect!Üssetek!
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
looool:
Hammer of the Ancients
Birthright : Critical Hits heal you for 3% of your maximum Life. (reworked from dropping health globes)Solanium is getting an internal cooldown (ICD) of 8 seconds
Twisted Sword is getting a cap at 5 Energy TwistersKöszi,helló wizard!
...S6: welcome back Mr. monk!! Aztán majd meglátjuk mi sikerül összehozniuk a ptr végére.
Firebird's Finery-t kicsit megint túltolják!
Thrawn:
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
Köszi aki válaszolt! No igen, engem is az utóbbi idők problémái tántorítanának el, csak ugye vgat nem fél évre venném és amilyen pechem van a mantle "életre kel" (tényleg ki fogják használni) és elhúz majd, jól... bááár ugye...
-
SQX_Barto
addikt
Kivancsi leszek mikor lesz Torment 15...
Na meg valahogy el kell vinni az LB huszarokat solo 100-ig.Kezd alakulgatni a season DHm, hajnalban mar meglett a solo 69 14 perc alatt, meg akarok rajta faragni, mert szeretnem 10 perc kornyekere levinni a 70-et. (eddig 4 darab 60-as gemet kalapaltam bele a gearbe.)
Dead Man's Legacyvel meg szivok mert nincs egy normalis, Hellfire amulett nem tul jo, fegyverbol is a nonseasonos jobb (majd zaras utan egybeolvasztom a kettot) Witchin Hour is csak nonseasonban van ancient, gatya meg csizma is rosszabb s5-ben. Gyurukbol van egy eros nem anci es egy nem maxos anci, azokon is lehetne faragni.[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Cadal
őstag
Apa kezdődik!! New PTR Patch Datamined
Megint kezdik buff mindenkinek!
-
granini
őstag
válasz TeeBee73 #88821 üzenetére
1. Allitsd at SingleShot-ra, pontosabb..
2. Nincs kesztyud, ugy meg nem fullos a szett.. Sapkadon nincs socket, de a szurke dye legalabb meno, csak pont elut a tobbitol (a forrest camouflage-ra gondolok..)
3. Nem latom jol ez melyik palya..? Fields of Misery winter edition vagy Festering..? Van ide waypoint vagy falubol visznek teherautoval..?
4. Amikor a Klanommal ujra Rainbow Six-et fogunk jatszani feltetlenul megkereslek, szukseg lesz megbiztaho Rifleman-re
5. Nekem csak 27"-es monitorom van (es az is kolcsonbe egyelore..) es igy is mindenki elkuld a p*ba amikor meglatja.. jo mondjuk Premium Dell IPS panel, szal olyan rajta a Diablo mintha olajfestekkel rajzolta volna oda vmi XV szazadi olasz muvesz gyonyoru na..<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
JohnyMilan
tag
válasz _ocsisajt #88822 üzenetére
Nekem az utóbbi években nagyon rossz tapasztalataim lettek az AMD kártyákkal, pedig régen nagyon AMD párti voltam. Rendszeresek a driver problémák, fagyások, gépújraindulások. Amióta nVIDIA kártyát használok, semmi problémám nem volt, teljesen meg vagyok elégedve vele.
10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem. ł Battletag: Johnson#2284
-
Szakiii
addikt
én 970et támogatom, nekem asztaliba az van otthon és sose voltam ennyire megelégedve egyik vga-val sem, nincs driver gond, csendes, egyik játékban se volt textura hiba vagy bármi amit külön orvosolni kellett volna nagyon jó kártya ár/értékben a legjobb amd-t is szeretem de csak az ára miatt ott nekem mindig voltak gondok talán az 5ös széria volt csak ami ennyire jó volt az amd-nél mint most a 9es az nv..nél (szerintem)
-
TeeBee73
veterán
Most 32"-os IPS panelest használok, úgy voltam vele, ha már lesz egy R9 390, akkor mehet a 4k is mellé. Szerencsére a szemem csak mostanában kezdett romlani, pedig 82' óta bűvölöm a billentyűzetet.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
_ocsisajt
őstag
válasz TeeBee73 #88814 üzenetére
99%, hogy régi cimborám átveszi a 7870-et, de már napok (hetek) óta azon vívodok, hogy AMD 390 vagy NV 970? (nekem mondjuk csak is asus megoldás kell)
(apropó: erre a méretre jó lesz a 4K biztos, nem elég az FHD? én nekem 40 collra van 1360*768-am, cserébe szép az S-PVA miatt, mondjuk a szemem sajna nem okés)[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
Jó a build én a bossokon szívtam meg vele, 81 simán lejött mobokkal, de ha single bosst kapsz pláne ami olyan genyóbb bukta a rift... Ami érdekes lehet még az arcane orbos megoldás solora "kicsit" másképpen legacy of nightmares set gyűrűkkel black holleal (Spellsteal: Enemies hit by Black Hole deal 10% reduced damage for 5 seconds. Each enemy hit by Black Hole grants you 3% increased damage for 5 seconds.). A 3% a base karakterlapos damot tolja fel elég szépen.) Legnagyobb előnye, hogy nem kell bubi nem kell ott lenned a mobok közt pl. csak még messze nincs hozzá sokminden anciban. Apropó tegnap totál kiment a fejemből, hogy a gyűrűknél nem csak a 6 set bónuszra vonatkozik hanem minden setbónuszra a kikötés. Öregszem bakker...
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Roland861010
veterán
-
Thrawn
félisten
válasz tibee77 #88813 üzenetére
Így már világos, akkor a "stutter step"-re gondolt.
UE-multishot buildnél nem láttam még bent Hexinget, attól bármikor jobb egy Cindercoat. Mondjuk a legutóbbi patch óta egyik sem fér be, elviszi a helyet a Visage of Gunes. Egy Natalya's buildben viszont egész jól működik.GrimmDiablo: ha kell a solo 70 mondjuk valami achievement miatt akkor inkább szedd össze a Cluster Marauder buildhez a cuccokat, sokkal strapabíróbb a kari. Könnyebb vele megcsinálni, de UE-vel sem lehetetlen azért.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Dyingsoul
veterán
válasz GrimmDiablo #88810 üzenetére
Bocsi, hogy beleszólok, de a mozgás nálunk DH-knál az UE buildben csak azért fontos, hogy maximalizáld a DPS-ed. Mivel mozogsz piciket úgy haladsz a mapon és ontod magadból a lövedéket és ugye a rakétákat is. Kedvező esetben a map "tele van" mobokkal, ez alatt azt értem, hogy kevés mozgás közben is már a rakéták és multishot hatósugarába esnek olyan mobok is amik még nem látszanak a képernyőn és azzal, hogy lősz + piciket mozogsz így tudod maximalizálni a DPS-t mozgás közben.
Egyéb jelentősége nincs a mozgásnak, maximum placebo hatás. Már ha figyeled a Convention of Elements gyűrűdet és tudod, hogy mikor lősz fire-rel. Ha nem figyeled, lehet, hogy pont ilyen ezekben az esetekben vált át fire-re és kapsz multiplikatív sebzésbónuszt, ami miatt látványosan nagyobb a sebzés és ezt így veszed csak észre magadon.
Egyébként nálam az alig pár ancientes (az is mind augment nélküli) Mara builddel lazán lement (1 min 20 sec maradt) egy nagyon rossz GR70 55 körüli lego gemekkel. De most csináltam meg UE builddel szintén 70-es GR-t szintén augment nélküli javarészt anci gearrel, 2 perc 21 sec maradt és kicsit sem volt álom rift, csak erről is épp készül a build videó aminek része lesz de inkább kezdőknek fog szólni, mivel a prók úgyis angolokat néznek (és igazuk is van). UE builddel is azokat a gemeket használtam amiket a videón látsz, tehát Bane of the Trapped, Sticken és Zei.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
GrimmDiablo
csendes tag
válasz Thrawn #88809 üzenetére
Igen, ezt közbe kérdezni akartam... csak már nem tudtam szerkeszteni.
Van jelentősége annak, hogy egy helyből, vagy mozogva multishotozok(a távolságot kivéve)?
Mert lehet, hogy csak nekem tűnik úgy, hogyha mozogva multishozotok, akkor jobban emelkedik a sebzés, mintha egy helyből csinálom.Igazából (számomra) a stricken sem egészen egyértelmű, hogy hogyan emeli a sebzést!
De ahogy nézem számomra soloba a DH-val igencsak a 68marad a max! (700as paragonnal)
-
Thrawn
félisten
válasz GrimmDiablo #88808 üzenetére
Ez még egy elég "kézbarát" build mondjuk egy Natalya's buildhez képest
Az előző postodra visszatérve, nem egészen értem mire gondolsz mikor ezt írod: "...mivel ugye a DHnál mászkálni kell kicsiket, és akkor növeli a sebzést felfelé."
Nem jut eszembe semmi ami mozgásra növelne sebzéstDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
GrimmDiablo
csendes tag
válasz Thrawn #88806 üzenetére
Ezt használom
http://www.icy-veins.com/d3/demon-hunter-multishot-fire-build-with-yangs-recurve-patch-2-4A Zei's Stone of Vengeance helyett a Bane of the Stricken! A Stricken 67 a másik kettő 69.
Az öv Hunter's Wrath a nyaklánc Hellfire.A Companion nem cseréltem le a Caltropsra. (Túl sok mindent kell már nyomkodni)
-
Thrawn
félisten
válasz _ocsisajt #88801 üzenetére
I just got banned for using Marco on my razor keyboard
Logitech G15 dettó.GrimmDiablo: melyik DH buildet használod? Mondjuk mindegy, mert nagyrészt egérkattintással lehet csak kb mászkálni, de van olyan spéci (sima riftezni vagy bountyzni való) build ahol Vaultot kel használni közlekedésre.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
-
KubanitoS
veterán
válasz GrimmDiablo #88800 üzenetére
Nem igazán értem a mondandód, mindenesetre a force move azt jelenti, hogy ha megnyomod az erre beállított gombot, akkor a karakter oda fog menni, ahová a kurzor mutat. Mintha a bal egérgombot nyomkodnád. Főleg a nagy tömegek esetén kifejezetten hasznos, amikor nem az a cél, hogy bal egérrel elsüss egy skillt, hanem hogy arréb menjen a karaktered.
-
SQX_Barto
addikt
válasz _ocsisajt #88801 üzenetére
Tok jo volt az a hajnali karbantartas, azota jobban lagolok, mint elotte...
-
_ocsisajt
őstag
mit tudnátok javasolni keyboard témában??? lényeg, hogy makrózható legyen és tudjam kombinálni diablóban (IS!)
ami szempont és szerintem nehéz lesz:
-legyen halk (ezért)
-legyen minőségi
-meg magyar layoutötlet?
(árban el tudok menni ilyen 30-35K környékéig max)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Politika
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...