Hirdetés
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
válasz Dictator^ #88297 üzenetére
Hat en DH-val mentem neki mind a 4-nek (UE, M6, Nat, Imp) - kivetel nelkul mind a negytol 110 evet oregedtem es a terdemen tortem kette a klaviaturat es oklomnyi lukat b*tam a szekrenyajtoba. Mondjuk Mastery-re menni az 1 level xanax, de volt ahol siman a complete dungeon is hajmereszto volt. Azt a game designer csoportot aki ezt kitalalta - es beepitette a +stash-ert valo harcba, mint kovetelmeny - azt a kovetkezo Blizzcon-on magam kore vortexelem a nagyszinpad elott es egyhitelem a p*csaba mindet.
Vegul az M6 mastery-t megoldottam egy klan cruz segitsegevel, meglett a stash es azota keresztbe harant hosszaban ivelten nekifutasbol telibefosom az osszes dungeont, es helyette tolom a GR-t es farmolom a paragont.. -> mikozben S5 elejen pont az volt a celom hogy most kevesebb GR es tobb quest meg dungeon legyen, hat vegul pont forditva tortent. Gyotrelem a set dungeon. Nincs ember sztem aki elvezi csak olyan aki tudomasul veszi hogy meg kell csinalni mert amit ad (stash / guardian) amiatt esetleg megeri.
Tegye fel a kezit azonnalrogton aki passziobol masodszorra is vegigment olyan set dungeonon amit mar elotte egyszer megcsinalt. Kizartnak tartom. A rifteket lehet sorban nyitogatni, sot meg a campaign modot is el tudom kepzelni hogy valaki ujra es ujra vegigtolja mert szereti a sztori modot, de hogy ugyanazon set dungeonbe 2x lemenj ugy hogy masodikra mar nincs celja - ki-van-csukva!!!
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Dictator^
veterán
válasz Vistaboy #88291 üzenetére
Monknál pl. a Sunwuko set dungeont az istenért nem tudtam megcsinálni egyedül..
Mondjuk a Warzechian bracer nem volt meg (ha valami objectet összetörsz akkor movementspeedet kapsz) azzal lehet, hogy meglett volna.. így viszont hívtam egy segítséget aki abban segített max, hogy a mobokat megöli utánam amit megérintettem a sweeping winddel..A többit nem igazán néztem, mert csak a Guardianhoz kellett (összesen az 1db set dungeon), de lehetséges, hogy ilyen mód sikerülne neked is.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
haller26
tag
válasz KubanitoS #88295 üzenetére
Kérlek csináljatok már egy support karakterekről szóló útmutatót,ha mégjobban ízekre szedtétek a srácot és nem marad belőle semmi csak remegő inak a csupasz csonton és bélrengeteg .Járd csak a saját utad te túl tiszta lélek vagy ahoz hogy belépj klón falvába Én tisztelem amit képviselsz,de most már ugy érzem eleget hangoztattad,a vén tengeri iszapszemű ráják már zabosak,körülöttük már pezseg a víz(és most nem is pukiztak bele)izzik a levegő ,szeműkön már a méreg zöldszín fátyola honol vala,kérlek titeket hagyjátok abba,mert szegény pityesz kérdései a feledés ködébe maradnak haha haha
[ Szerkesztve ]
"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
KubanitoS
veterán
Az a baj, hogy zunimassához nem is kell Haunt. Az a jade szett alapszkillje. A petek meg azért gyengék és nem tudják feltartani a tömeget, mert ők bizony a már emlegetett Helltooth sethez kellenek. Akkor nem fogsz meghalni sem, mert a közeledbe sem fog tudni jönni egy szörny sem. A Zunimassához poison dartot érdemes használni. Ha pedig a Haunt jön be, akkor a Jade szett kell és azzal is nagyon szépen lehet haladni T10 mindenképp, de amúgy a három szett közül szerintem a leggyengébb.
Ezeket a szetteket és játékmódokat nagyon egyszerű és könnyű megszokni. A set itemek is könnyen esnek, szóval véleményem szerint az időhiány nem kifogás.
Persze az is érthető, hogy a saját utadat akarod járni, ebben az esetben a játék viszont magasabb szinteken szenvedés lesz, aminek én pl nem is látom értelmét. Legalább T10-es szinten érdemes nyomulni, ott esnek a legnagyobb eséllyel az itemek, ott a legtöbb XP stb stb.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
JohnyMilan
tag
Ó, hát a set dungeonok valami csodás dolgok. Én non-seasonben kitéptem a hajam szálanként mire meglett a Roland és a Wastes. Szezonban wizardot indítottam és próbálkoztam rendületlenül a Firebird dungeon-al miután meglett a set, de az istennek nem akart sikerülni. Miután a Delsere set is meglett azzal pedig másodikra sikerült. Az a helyzet, hogy vannak nagyon egyszerűen megoldható és baromi nehéz dungeonok, Te melyikkel próbálkoztál?
[ Szerkesztve ]
10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem. ł Battletag: Johnson#2284
-
dobolan
senior tag
válasz Vistaboy #88282 üzenetére
Figyu, az én karim épp most lett P700-as ns-ben, szóval gondolhatod mennyi időm van játszani. Max a heti 4-5 óra... GR70-et megcsináltam soloban úgy, hogy egyetlen cuccom sincs gemezve, és nem is tartom őket fullosnak. A játék érezhetően könnyebb lett 2.4-ben. Nyilván a top GR szinthez játékóra is kell, de akinek az a célja, az bele is öli a játékba bizonyosan
-
Vistaboy
veterán
válasz granini #88289 üzenetére
Igen, értem. Én a Zunimassa setet használom, próbálok hozzá igazodni. De mivel nem igazán voltam mostanában erre, így sok dolog még új számomra. Ezért kérdeztem azoktól, akik jobban értenek és kiigazodnak, hogy szerintük mit lehetne még a karimon változtatni ahhoz, hogy jobban működjön. Ennyi érdekelt volna. A skilleket meg nem tudom nagyon variálni, mert például a Haunt nélkül - ami a Fetisheket spawnolja, ráadásul elég szépen irt is, ahogy megy mindenfelé - egyszerűen nem tudok életben maradni, az alap pár pet már ahhoz kevés, hogy feltartóztassa a tömeget. Nem tehetek róla, így szoktam meg.
(#88290) JohnyMilan: Igen, én is, viszont legtöbbször nekem elég a pet és a portré, magasabbra nem sokszor jutok. Pláne most, egyszerűen nem tudok egyetlen set dungeont sem megcsinálni masterre, már azzal is sokat szenvedtem, mire az alap meglett. Nem illik bele a játékba, csak felidegesít.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
JohnyMilan
tag
"Viszont minden csak addig tart, amíg eljutok GR40 és P300 környékére, ekkorra már nagyjából tudom, melyik setet és skilleket akarom használni, nagyrészt ilyenkor már meg is vannak a darabjai. Innentől kezdve gyakorlatilag csak azért kell játszani, hogy minél magasabb legyen a Paragonod, mert P1000 alatt a felsőbb szinteken esélyed sem lesz. A talált tárgyaknál is már csak ancik esnek, amik érnek is valamit fejlődés szempontjából, gyakorlatilag minden egyebet bezúzunk és a kocka segítségével készítünk új holmit, mivel így nagyobb eséllyel kapunk jobbat, mintha játszanánk."
Én azért a Season Journey-ket nem venném ki a pakliból. Én nem a P1000 elérése miatt játszom, hanem mert teljesíteni szeretném a feladatokat, hogy a szezon végére meglegyen a +láda helyem. Nekem is napi 1-2 óra időm van tolni a játékot, de a szezon 3 hónapja pont elegendő lesz arra, hogy megvalósítsam amit tervezek. Nem gondolom, úgy hogy nem lenne több kihívás miután elértem az általad említett GR40, P300 környékét. Persze kinek a pap, kinek paplan.
10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem. ł Battletag: Johnson#2284
-
granini
őstag
válasz Vistaboy #88287 üzenetére
Hozzászólnék. A Blizzard szépen kidolgozta nekünk a különböző szetteket / szettbónuszokat. Ez úgy is nevezik hogy build. Csak bizonyos skillekkel fog működni, ha árral szembe úszol akkor nem lesz dps, vagy tafnesz ,vagy resource és nem fog hatékonyan működni. De annyira nem, hogy a build ami T10-re is jó T1-en is szar lesz.
Ezt persze nézhetjük úgy is hogy kb full ránk van kényszerítve hogy mivel játsszunk. Dehát ha csak T10-et meg GR45-öt nézem amit te említettél akkor azért csak van 6 kaszt és azokhoz min. 2-2 jó build. Ez a választék. Sajnos fel kell menni a DFansra és meg kell nézni mivel mennek az okosok és igazodni kell.
Értem én hogy te mit játszol, a mi klánunkban is van aki nagy kisérletező és szeretne úgy menni ahogy neki jó, de amig a Blizzard nem ad alá geart addig ez nem fog működni. Ez nem profizmus kérdése, a legtöbb build faék egyszerű, és 5 rift alatt rá lehet érezni. Muszály abból az X ma létező "standard" buildből választani ami elérhető mert a skillek és az itemek össze vannak hangolva. Ha eltérsz tőle akkor egyszerűen nem jó. És azért nem mindegy hogy a te általad választott szinteden, T10-en meg GR45-ön frankón haladsz és élvezed, vagy szenvedsz esel kelsz.. gondódmög..
-
granini
őstag
He?! - egyébként igen. Az én klánom kevésbé aktív, inkább a hétvégékre próbálunk vmit összehozni. És nagyon büszke vagyok mer engem pitti bácsi a nagycsoportosok közé osztott be szal én mehetek 85 fölé. meg a Dan-t is.. asztmondjukpontnemértem..
Dehát. Edge van ez jól..<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Vistaboy
veterán
Igen, ez világos. Épp emiatt kérdeztem, hogy amit most használok, a Zunimassa setből miképp lehet kihozni a maximumot. Nem arra voltam kíváncsi, hogy mi a jobb helyette. Próbáltam többet és ez jött be. Az oké, hogy a 2 Jade Harvestert lecserélem 2 Helltoothra, mert így talán valóban jobb lesz. A Zunimassa set is azért készült, hogy el lehessen vele jutni tovább, nem? Csak kell némi finomítás, ez az, ami érdekelne. Azt tudom, hogy vannak sokkal hatékonyabb setek is, de sajnos annyira nem vagyok profi, hogy érdemben tudjak velük játszani.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
haller26
tag
Szevasztok.Supportkarkkat keszitek,ehez kernem a segitokesz jatekosok segitseget.Akinek nem gond raakayzkodnek par kor erejeig,mint egy orvosi pioca.Majd az elso nyugdijambol meghalalom. Szivesen vennek bevalt linkeket,tapasztalatokat,működesi elveket.
... köszi[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
Én abszolút megértem, mindenki úgy játszik ahogy akar, de ha azt használnád ami MŰKÖDIK akkor már p800 felett lennél te is napi 1-2 órával.
Közel p1000-es(S5)(én napi 2 órát nyomulok átlag) karimmal is összetudnék rakni olyan buildet amivel még t1en se tudnék csinálni semmit, nem a paraszint a lényeg hanem hogy mit használsz.Cadal: gz
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Vistaboy
veterán
válasz Janusz001 #88268 üzenetére
"Nézd, ha neked ez így jó, akkor használd, végül is t10 -re lassan elég egy szegecses bőrtangában rohangálni, tökmindegy milyen skillel, csak elmondtuk a véleményünket."
Ezt mondtam, bármennyire is véleményt írsz, érződik a lesajnálás belőle. Lehet, hogy te már egy szegecses bőrtangában is csuklóból tolod a T10-et, mert bőven P1000 felett vagy, és azok mellett a bónuszok mellett nyilván nem kell mindenből a legelitebb cucc, hogy sikerüljön. De nekem már az is nagy szám, ha eljutok oda, P350 környékén járok, még 500-ig sem sikerült soha eljutnom, mert szimplán nincs elég időm játszani.
De ne értsétek félre, nem sértődtem meg, tökéletesen igazatok van abban, hogy sajnos ez a játék erről szól. Minden a multi, meg csapat, meg leaderboard, meg e-penis, stb. De ehhez a világ összes szabadideje sem lenne elég, nem mindenki olyan, mint Quin69 - vagy kicsoda -, akinek nincs más dolga, csak hogy egész nap Diablózzon. Sajnos nekem melóba kell járni, mellette ott a család is, úgyhogy nincs ennyi időm rá. Pedig még rám is azt mondják, hogy kocka vagyok, amiért pár órát eltöltök naponta a gép előtt.
Úgyhogy no offense, vegyétek úgy, hogy nem szóltam semmit. Én készítettem a tesztet a játékról, annak idején szinte egész nap előtte ültem, de manapság már nem tudom követni a tempót. Néha, amikor benézek ide, már a felét sem értem annak, amit beszéltek. Komolyan mondom, a legjobb rész nekem az egész játékban az, amikor új Season indul és teljesen elölről kell kezdeni mindent. Akkor tetszik, hogy szinte minden szintlépéssel fejlődik az emberem.
Nem a skillekre gondolok, sajnos azok előre adottak már, viszont amikor tényleg sok használható cuccot lehet zsákmányolni, azt bírom. A szemetet is fel kell szedni, hogy gyűljön a pénz nagyobb ládára, fejleszteni a kovácsot, stb. Nem csak azért kell farmolni, hogy gyűljön a mati a kockába. Egyre feljebb és feljebb tolni a nehézséget, ahogy fokozatosan jobb és jobb cuccok esnek. Majd amikor elérsz 60-ra, majd 70-re, új távlatok nyílnak meg a seteknek köszönhetően.
Viszont minden csak addig tart, amíg eljutok GR40 és P300 környékére, ekkorra már nagyjából tudom, melyik setet és skilleket akarom használni, nagyrészt ilyenkor már meg is vannak a darabjai. Innentől kezdve gyakorlatilag csak azért kell játszani, hogy minél magasabb legyen a Paragonod, mert P1000 alatt a felsőbb szinteken esélyed sem lesz. A talált tárgyaknál is már csak ancik esnek, amik érnek is valamit fejlődés szempontjából, gyakorlatilag minden egyebet bezúzunk és a kocka segítségével készítünk új holmit, mivel így nagyobb eséllyel kapunk jobbat, mintha játszanánk.
Új karakter kezdésénél sem szeretem azt, amit itt szerintem mindenki használ, hogy gyorsan felhúzatja magát valakivel 70-re. Tudom, pont nekem lenne ez jó megoldás, mert kevés időm van játszani, de számomra pont az tetszik a legjobban, ahogy folyamatosan fejlődik a karim, szeretem cserélgetni a felszerelést jobbra és jobbra. Ha egyből 70-ről indulok, már nem ugyanaz az érzés...
Úgyhogy sajnos valóban igazatok van, kezdek kiöregedni ebből az egészből. Ahogy az új Tomb Raider sem lett már ugyanaz, mint régen volt, és előre félek, hogy a DOOM és Mass Effect Andromeda sem lesz már ugyanolyan, mint korábban. Változnak az idők és a célközönség igényei, aki nem tudja tartani a lépést, lemarad.
Elnézést a hosszú litániától, szerintem legalább a felével úgysem értesz egyet, emiatt külön ne haragudj, csak muszáj volt kiadnom magamból...
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
válasz schwartz #88264 üzenetére
Köszi szépen.
Végre valaki, aki érti is, hogy mit akartam kérdezni. Nem tudom, mit kell lesajnálni a másikat amiatt, mert úgy szeret játszani, ahogy ő akar, nem pedig úgy, ahogy a többiek. Nekem az nem szórakozás, ha napokig grindelek azért, hogy meglegyen a P1000+ és GR100. Persze ha más dolgom nem lenne, akkor én is így gondolkodnék, de sajnos napi pár órányi játék mellett ez nekem nem megoldható. Szépen, nyugisan szeretek haladni, megkötések nélkül. Ameddig jutok, addig jutok, soha nem érdekelt, hányadik leszek a rangsorban.
Kipróbálom majd, amiket írtál. Egyébként próbáltam másik sethez is igazodni, de nem igazán jött össze. A Jade Harvesterrel az a baj, hogy jobban a Soul Harvestet turbózza, ahhoz meg közel kell menni az ellenfélhez, ami papír karival elég nagy szívás. Az Alachyr setet is kipróbáltam, de egyedül a pók ér benne valamit, a skilleket nem nagyon használom, amiket erősít.
Úgyhogy marad a Zunimassa. Eddig ezzel az egyel tudok játszani valahogy. Majd még annyit megpróbálok, hogy a Helltooth set két darabjára cserélem a jelenlegi Jade Harvestert, abban igazuk volt a fentebb szólóknak, hogy erősíti a petet. De több nem kell belőle, nem az aktív skilljeimet akarom erősíteni, az a célom, hogy a petek irtsanak minél jobban, miközben én távolról adom a támogatást.
-
czpitti
senior tag
válasz granini #88278 üzenetére
Válaszolok én helyette : ja.Sok a ingame ember a nap minden ( de tényleg minden ) szakában.Szépen lassan de biztosan novoget a létszám és a high gr-tol a "kiscsoportos" gr-ig van lehetoség.Ugyanitt egy láda sorért bárkit magasztalok kicsit
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
Cadal
őstag
Leaderboard baby!!! Ha csak kis időre is, de sikerült felkerülni a listára. A WD elment pihenni, gondoltuk próbáljuk ki hármasban (a riftet természetesen ) Utólag is köszönet a Shadowmoon clan oszlopos tagjainak!
-
hokuszla
senior tag
válasz SQX_Barto #88275 üzenetére
Eszembe jutott egy jó bujócska s6-ra.
Nyitás előtti napon 2-2 btag kijelenti hogy ők bizony hc pvp-zni akarnak egymással.
Szezon indul, 168 óra múlva megnyílik a pvp dungeon ahová a párocskák elvonulhatnak 24 órán belül bújócskázni.
Ha egyikük, vagy egyik sem megy be aznap a a porondra akkor a karik törlődnek, normál esetben megküzdenek egymással.
A vesztes harcosa megy a levesbe (hc) a győztes megduplázta addig szerzett xp pontjait, tehát 5 perc alatt annyit kap, mint előtte 1 hét alatt.10600k 16GB 1660s 5TB
-
SQX_Barto
addikt
Poennak szant resz nyilvan, bar azt az "al-PvP-t" fel lehet fogni bujocskanak is.
Regen mintha hianyoltak volna az emberek a PvP-t a Diablo 3-bol nem tudom, mostanaban mi a helyzet.
Azert erdekes lenne HC-n, hogy ket nagy "GR-huszar" azon versenyezne, ki oli meg a masik karakteret elobb.
Amolyan orosz rulett a vegsokig vagy nem is tudom, hogy lehetne elkepzelni.Nem voltam nagy Diablo 2-es, probaltam keresni valami Youtube videot PvP-rol, parat talaltam is, bar total nem ertem az ertelmet...
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
Erdemes konkretizalni, mit szeretnel jatszani.
Rift, Greater Rift, Bounty, Warden, bujocska, akarmi
Meg gyorsabb, ha kiirod a btaged, es akkor mas azonnal felvehet.Ezt a paragon temat sosem ertettem....
En meg a seasonban arra hajtok csak, hogy meglegyen zaras utan az osszesitett para 1000.
Akinek meg keves a paragonom es ezert nem jatszik velem, hat az igy jart.[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Kódos
aktív tag
Üdv
Aktív játékosokat keresek mindennapokra szezonban.Paragon engem nem igazán izgat de ha téged igen akkor inkább ne is írj a mostani szezonban sok a paragonra éhes ember,ha nincs elég magas paragonod akkor nem is tudsz játszani...
Privátban várom a jelentkezőket ID-vel.
Köszönöm és sok szerencsét minden tagnak!Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye
-
gbela
senior tag
válasz proci985 #88269 üzenetére
Szerintem (szeretném hinni legalábbis), hogy M6 azért tud. Egy kicsivel, sztem 1-2 tierrel erősebb mint U6. Én ezért is az m6ot gemelem (és azért minden nap gondolkozom rajta, hogy lehet UE-t kellett volna). 75 meglett, dh soloban persze nehéz magas gemet csinálni, 60asok csak, és még hiányzik 3, ami még 1k dex, remélem ezzel meglesz 76. Para 700on meg is elégszem ezzel egyelőre.
De fáj nézni monkokat wizeket a 80as gemjeikkel, merthogy bármikor találnak 90es partit, míg dh-val közelébe sem mehetsz :S -
proci985
MODERÁTOR
válasz granini #88233 üzenetére
WH kb +10% dps. Hunter meg tobb vedelem. Resourcet ki lehet egyebkent egyensulyozni, en jellemzoen a cold alatt toltom a hatredet / helyezkedek es fire alatt lovok.
Igen, farmolni tokeletes. Egyebkent van egyaltalan olyan build ami tud stabilan GR76+ot stabilan soloban seasonban?
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Janusz001
őstag
válasz Vistaboy #88253 üzenetére
Nézd, ha neked ez így jó, akkor használd, végül is t10 -re lassan elég egy szegecses bőrtangában rohangálni, tökmindegy milyen skillel, csak elmondtuk a véleményünket.
A helltooth garga build meg elég faék egyszerűségű és elég hatékony, pl az általad említett goblin pakkok után se kell szaladgálni, elég hamar lepihennek. -
Kirtam
tag
válasz Kirtam #88251 üzenetére
"Hali,
85+os Grifteléshez keresünk 2 supportot EnergyTwisteres metához. Én wizarddal tolom, van egy állandó ember aki barbár és monk is lehet, ehhez kellene még egy witchD és egy monk/barbár. LaTigra#2354 a btagem, vegyetek fel friend listbe ha van kedvetek. Taktikás játék sok hülyéskedéssel TSünk van. "Ehhez szeretném hozzáfűzni, hogy season5-ben játszunk. Várjuk a jelentkezőket, akik esetleg le vannak maradva paragonban vagy leggemek szintjével, de ismerik a játékmechanikát és tudnak játszani azt lvl80 farmolással hamar fel tudjuk húzni.
-
mqm
senior tag
Tudtok nekem egy jó kis globe buildet(Barbi) linkelni 2-es felállásra barbár mellé?
-
schwartz
addikt
válasz Vistaboy #88255 üzenetére
Sapkara all res helyett tekerj 6 CHC-t. Jo lenne egy Convention of Elements gyuru (vagy a Wedding Band helyere vagy kockaba). Esetleg craftolhatsz egy hellfire amut is, hatha osszejon egy jo. Ha csak GR50 a cel akkor Stricken gem nem nagyon kell (a guardian anelkul is le fog menni) es probald meg Bane of the Trapped-el, hogy mennek a dolgok. A Haunt-ot valtsd at cold-osra es a gargat meg a kutyakat is. Bracer-en a poison dmg-et tekerd at cold-ra. Ha mindez megvan, porgosebb lesz a haladas...
Ha bealdozod a zombie handler-t ugy mehetne egy confidence ritual passziv (ha kozelharcos) vagy pierce the veil, gruesome feast.[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
granini
őstag
válasz férfiállat #88260 üzenetére
En nem tudom mi az a mas, amit tolni lehet es ami elol ferfiallat letedre nem zarkozol el, de lehet nem is akarom inkabb tudni..
-
férfiállat
tag
keresek olyan embert, embereket akikkel sesonba lehetne tolni, főleg gr-t de más elől sem zárkózom el.
-
krokk
senior tag
válasz jookomak #88246 üzenetére
viszonylag gyorsan megvan, szerintem max 5-6 órám volt benne de több nap csináltam így nem tudom pontosan. a videónál azt írják 3 óra ha jól emlékszem.
Viszont az 1000% nálam 0% volt...
Publicban voltam és még másnak sem volt pénzes gobó. Főleg blood és sima gobók voltak, pénzes egy sem sajnaMod: Jah az alapanyag meg úgyis kellett a bountykból... szóval duplán haszon volt
[ Szerkesztve ]
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
_ocsisajt
őstag
normal season p449: folyamatosan MINDEN DB-met toltam bele bicskába... még kadalánál is a drága 1h-kat tolom/tam folyamatosan... time hez kám és egyből anci
kérdés:
ezen mit rolloljak szerintetek? (persze, nehogy jó legyen )
most elvileg néztem top playereket, nem véletlen, hogy dealt rakják rá a vállasra meg offra... örlődök, hogy:
-dealt 10 damra?
-base damage max?(bocs a vulgaritásért, de ez kiszakadt belőlem, folyamatosan hallgatták szegények a whiningot )
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
scott_free
senior tag
másnál nem szakadozik? engem elég sokszor error 3007-tel dobál ki...
van egy bája annak, amikor megcsinálok egy 5-ös bounty-t, megyek vissza Tyraelhez a jutalomért, és szétkapcsol... -
Vistaboy
veterán
válasz solyomb #88254 üzenetére
Finomításban. Nem értem, miért kell mindjárt bíráskodni és kioktatni, ahelyett, hogy segítenétek. Nem az a célom, hogy meglegyen a GR60-70, bőven elég az 50 is, nekem már így is messze a legjobb eredményem lesz. Csak szeretnék kis segítséget arra vonatkozóan, hogy lehetne többet kihozni a cuccokból anélkül, hogy megváltoztatnám a jelenlegi felállást. Ennyi és nem több.
Annyi időm sosem volt és nem is lesz, hogy elérjek magasabb szintre. Csapatban sem szeretek lenni, mert fényévekre vagyok a többiektől. Csak arra vagyok kíváncsi, milyen tárgyak vannak esetleg még, amikkel lehet növelni a skillek hatását. Ennyi az egész.
"A jelenlegi builded nem igazan alkalmas semmire."
Persze, mert te nem tudnál így játszani. Ahogy én sem tudok egy olyan karival, amilyenekkel ti. Ez ugyanaz, hogy te nyilván nem elégednél meg GR50-el, így kénytelen vagy úgy kialakítani, hogy eljuthass odáig. Én viszont szeretem magamtól tanulni és fejleszteni a képességeket, azokat a tárgyakat használva, amiket találok. Ha csak GR50 lesz így, az sem érdekel. És az sem, ha csak GR45. Az élmény miatt játszok, nem e-pénisz növelésért, hogy meddig jutottam el. Ha nekem új skilleket kellene megtanulni, akkor azt teljesen az elejétől kellene elkezdeni, 1-es szintű karival, folyamatosan tanulva és szokva a dolgot. Eddig így is tettem. De már beleuntam, mert nincs kedvem és időm sem hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
solyomb
tag
válasz Vistaboy #88253 üzenetére
Ha ugy jatszol ahogy Neked a legjobban megy, akkor megis miben varsz segitseget?
A jelenlegi builded nem igazan alkalmas semmire. Vagy a HT set ami alkalmas magasabb szintre vagy a LoN build - ha vannak ancient nem legendary itemjeid. Ezen felul a sima jade set is fel tud menni 60-70 koruli szintre... -
Vistaboy
veterán
válasz Janusz001 #88241 üzenetére
Igen, tudom, hogy vegyes, de én úgy játszok, ahogy legjobban megy. Játék közben alakul ki, mit használok, nem pedig úgy, hogy megszabják, mit tegyek. Eléggé behatárol az is, hogy a setek csak egy-két képességet turbóznak fel, így komolyan be kell gyakorolnom őket addigra, mire kifejlesztem a karit. Eddig így a legjobb nekem. Nem állítom, hogy ez a helyes út, de eddig így tudtam legjobban játszani. Nem akarok skilleket variálni, mert akkor sok időbe telne megszokni a használatát, annyi pedig nincs.
Viszont olyasmi tanácsokat szívesen veszek, mint amit mondtál, hogy a Jade Harvester helyett Heltooth-tal próbáljam ki, mert felturbózza a gólemet. Gondoltam már rá, viszont így a Haunt nekem nagyon jó tömegek ellen, például amikor nehezen találok egy goblinsereget, eddig mindig meglógott egy-kettő, most pedig esélyük sincs.
Én azt szeretném tudni, hogy ezeknek a skilleknek, amiket most használok, hogy lehet növelni a hatásfokát. Próbáltam már variálni - például az Alachyr setet is -, de nagyon rossz átállni másra, még addig sem jutnék vele, mint most.
[ Szerkesztve ]
-
krokk
senior tag
válasz granini #88240 üzenetére
Igazán nincs mit ha jól megy pár óra alatt meg lehet ezzel szerezni. valószínűleg gyorsabb mint t10en rohangálni 4es csapattal, hogy hátha jön egy pénzes gobó
Utólag egy dolgot felejtettem el, a 4. ládát jó lett volna kinyitni másik karakterrel... túl sok lett az STR-es ring bár nem tudom, hogy a statot módosítja-e ha másik karakterrel nyitom, vagy mint minden mást a cache adásakor generálja le...
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
Kirtam
tag
Hali,
85+os Grifteléshez keresünk 2-3 supportot ET metához. Én wizarddal tolom, van egy állandó ember aki barbár és monk is lehet, ehhez kellene még egy witchD és egy monk/barbár. LaTigra#2354 a btagem, vegyetek fel friend listbe ha van kedvetek. Taktikás játék sok hülyéskedéssel TSünk van.
-
Dictator^
veterán
Lehetséges betolni a 75ös GR Solot augmentek nélkül?
A 74 sikerült a WoL builddel (aug nélkül), most kirpbóáltam az EP monkot, mert mindenem meg volt hozzá, de kb 40~ perc alatt ment le a 75ös
Látom, hogy a top az már sajnos az EP Monk lett, de nagyon nem fekszik a build...És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
haller26
tag
700+s wizard keres támogatást 70+s riftekre kevés tapasztalattal S5.ben.Este 9 után tudok feljönni általában 1-2 órára.TS van ,akinek megfelel az időpont vegyel fel itt vagy ingame.Idegbeteg,cinikus.... barmok kerüljenek,de aki szeretne egy segítőkész,normális,szép,szerény!!!! XD emberrel játszani keressen meg.Szeretnék egy állandó csapatot találni Grezni,mert elegem van abból,hogy partira várok.
-
gbela
senior tag
válasz jookomak #88246 üzenetére
Hát, ez nem biztos, amikor már csak ez hiányzott nekem akkor úgy voltam h biztos belefutok. Sztem 60-70 riftet mentem goblin nélkül. Aztán inkább rámentem a biztosra és act5 adriás pályán megcsináltam 1 óra alatt (kellett 1-2 tesztrun). Sztem az a leggyorsabb/biztosabb.
Goblinnal az is a bajom h ha nem veszem észre és meghúzom (DH-val ez kb mindig megvan ) akkor nem tudok gold geart felvenni, úgy meg csak 20-25 millát ad. -
granini
őstag
válasz jookomak #88242 üzenetére
A kulonbseg hogy a goblin vagy jon vagy nem jon, a cache trukk meg fix. Tehat kai nagyon szeretne a tabot de meg nincs meg neki azon van nemi nyomas egyszerubb az eleted ha tudod hogy van ra 100% megoldas, es nem kell ketsegbeesetten riftezni es varni hogy mikor jon a gobo..
-
mqm
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki írni egy gyilkos 2 emberes metat magasabb gr-re? Kaszt mind1 csak működjön!Jelenleg UE dh meg ugrálós dps barbarral próbálkozunk.. Gr68 nem fullos gearben megy.
Köszönöm!Üdv,
P.[ Szerkesztve ]
-
Janusz001
őstag
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
Úgy látszik, végre sikerül eljutnom lassan T10-re, sajnos legtöbb karimmal addig megunom, mert nem tudok elég jól fejlődni (sokat játszani) velük. Most a petes WD eddig nagyon bejön, GR40+ és T9 gond nélkül megy már, holnap át szeretnék váltani T10-re és jó lenne, ha meglenne a GR50, ezt még egyszer sem sikerült elérni.
A kérdésem, hogy mit lehetne még finomítani a karimon, amit viszonylag könnyen meg lehetne tenni, és sokat jelentene haladás szempontjából. A Season már nem izgat, pet és portré megvan, többet egy percet sem kínlódok set dungeonnal, viszont a GR50-et jó lenne elérni.
Előre is köszi.
-
kökény
aktív tag
válasz granini #88228 üzenetére
Csak a leadert nézve jutottam erre a megállapításra, de köszi,hogy megosztottad a saját tapasztalatodat, aminek örülök, mert nekem biza AS+CDR-s mindkét Pista kard Jó az egyiken feljebb kell tekerni 5-ről7-re, de az már nem nagy ügy...oké köszi még egyszer, akkor annyira nem halott ügy ez
Már csak csapatot kell keresni -
krokk
senior tag
ez nem működik, mert köréd szórja ki és nem tudod magaddal vinni a teljes 3 tab tartalmát
Így közvetlen láda mellett kell. érdemes a ládától jobbra állni, hogy a sok kidobott legendary között még a ládára tudj kattintani valamelyik tárgy helyett...the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
krokk
senior tag
válasz granini #88230 üzenetére
Szintén invoker crus és igen elég macerás máshogy megcsinálni vele
Aztán találtam ezt a videót:
https://www.youtube.com/watch?v=m7WV259qrDg
De itt kb 4 tabot ürít ki, de ahogy írtam T10-es bountykból szerzett cachenál elég a 3 tab bőven.
És igen átdobálod az inventoryba, kibontod őket és itt a trükk, hogy amíg nem mozdulsz el addig nem vesz fel semmit. Úgyhogy DH a menyétekkel nem működik, mert bár nem próbáltam, de emlékeim szerint azok fel kéne, hogy szedjék akkor is ha nem mozogsz
Szóval újra teletöltöd az inventoryt és bontasz és ismételsz.
Ha ki van bontva mind, csak akkor mozdulsz és felszedi az összes pénzt egyszerre. Olyan 60m körüli lesz így a gold.the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
granini
őstag
válasz proci985 #88219 üzenetére
Nah reagalok neked is Proci.. Kb maximalisan egyet kell ertsek.
Az impale csak elitre jo, szolozni farmolni remalom, magas GR-re meg keves. Tehat kuka. Season kezdo szettnek moka volt ugy egy hetig.
Az M6 ugyan jo szolo GR-re, de nem annyival jobb mint egy UE, viszont semmi masra nem jo. T10 farmra lassabb.. en UE-vel siman felkaptam az 50M goldot Fields of Misery-n elsore, az M6 DH klantarsam a mai napig ezzel szenved mert nem elg gyors sem a kill sem a mozgasa..
Az UE szerintem jo szolora is meg farmra is, mas kerdes hogy valoban toppos gear mellett is elverzik 75 korul.En a 70-et siman lehoztam aztan 72 mar nem ment szoloban. Azota viszont leptem ugy 250 paragont, es van ujabb gemmem amit be tudok tenni a gearbe es a 3 fo gemmem is mar 87+. Tervezem beprobalni a magas szolo GR-t, de nem a napokban. Inkabb majd season vege fele probalok meg vmi egyeni rekordot osszehozni. Nezz ra a karimra Bneten. A sapi es a vert nem anci, es a DML is lehetne jobb, de Disc ki van maxolva (85) es a maxos anci slotok be vannak kb gemmelve 60-ra. Azt majd meg foljebb fogom pakolni. (Lehet Season zaras elott par nappal a support monk 88-as gemmjeit bevagom a DH gearjebe aztan nezzukcsak.)
UE-nak nem a tafnesze keves amugy.. a resource fogy el - legalabbis nalam.. - es emiatt nincs dps es talpon maradnak a mobok te meg meghalsz.. abban a 2-3db 72-es GR-ben amire raprobaltam rendre az tortent hogy hatralnom kellett, es elso skillel probaltam a nullan levo hatredem tolteni, kozben jottek az arcomba es kampec. Az kulon keserv volt idoziteni hogy akkor legyek full hatreden amikor a CoE odaer a fire aghoz. Es ugye itt mar cinder nem fer be, az csak T10-re okes. A WH ov elvileg 1 sloton tud hozni 8-10% dps-t, viszont a Hunter ovvel sokkal hamarabb lehet tolteni a hatredet, szal nekem meg az se egyertelmu hogy melyik a jobb..
Aki bele tud abba torodni hogy szoloban nem fog 75-76 fole menni - vagy legalabbis nem rutin szinten hanem vert izzadva 14.30 perces GR-ekben, makos palyakon makos pilonokkal.. - annak kivalo valasztas az UE, mert egy karakterrel lefed majdnem mindent. Bountyra / T10-re / Uberre / lowGR gemmhuzasra mondjuk 65-ig pokoli gyors (oke nem egy puffogo vipera wizard.. vagy csirkeWD) es goldos gearreal is atomjol mukodik. Nekem konkretan meghozta a kedvemet S5-hoz az elso par hetben. Imadok farmolni vele.
-
granini
őstag
Hi, ez hasznos info, koszi! Nalunk meg van aki hajkurassza ezt a achi-t. Invoker cruz meg M6 DH kicsit nehezen birja kivitelezni a folyamatos goldkillt, goblin meg meg pont nem jott nekik szembe..
Technikai kerdes. Ha jol ertem telepakolsz 3 teljes stash TAB-ot bounty cachel. Oke. Aztan ebbol a 'stock'-bol athuzol 30-at az inventoryba. Aztan kilepsz a Stashbol es jobbgombbal kinyitod a 30 cachet. Aztan visszakattintasz a Stashbe es ujabb 30 ladat kell atpakolj az inventoryba hogy ki tudd nyitni.. ezalatt hogy nem all meg es nullazodik le a gold szamlalo..? Szoval hogy kell ezt kivitelezni a gyakorlatban hogy tenyleg egyben meglegyen az 50+..?
Elore is koszi!
-
Gorneck
legenda
válasz schwartz #88222 üzenetére
Épp írni akartam, jahhh beférne, de kutya nem hívja...kb, mint előző pecsben...a fél parti Monkból állt...más karival nem lehetett beférni...
Ha meg nem a Te kasztod épp a király, akkor megrohadsz tankként amihez sok embernek sok kedve nincs. Így, hogy van két tankom így se egyszerű partit találni...ha találok, akkor olyan érzésem mintha idióta lennék...dobálják a kurva zászlókat, hogy ide kérem...és ettől már lassan a makkom ki van.
Gorneck#1239
-
granini
őstag
válasz kökény #88226 üzenetére
Rosszul latod.. szerintem tovabbra is az istvan kardos monk a meno. En is solarium+stormshield monkkal kezdtem. Sehol nem is fekudt, csak globe nem volt eleg.. aztan atvarialtuk pittivel istvanosra, es lett neki AS-e raadasul az istvan sdzett most feltolja az armort is csunyan. 85-os GR-ben a megfelelo buffok mellett ugyanugy meg van a 3 - 3.5 milliard tafneszem mint pajzzsal volt.
Annyi, hogy sajnos nagyon "jol" kell kiessen a kard paros, tehat 6-7% AS, 9-10% CDR az kell ra. Socket viszont kevesbe kritikus, mert lila gemmet alacsonyra nem kell vinni mert nem kell vinni, magasra meg laggoltat oda meg mar nem szabad vinni. Ergo beteszed az xp-s gemmet az egyikbe es helo.
Szoval az istvan elvileg kevesebb tafnesz de bevallalosabb, es lesz AS es lesz rendesen globe. Nekem egyertelmuen bejott.
-
kökény
aktív tag
Támogató karikkal kapcsolatban látok változásokat, hozzáértőket kérdeznék, hogy pölö nem látok István kardos monkokat, már nem menő, AS-t megoldják máshogy?
Látom, hogy inkább Pig+Solanium v pajzs és kockában a Dragon.
Barbinál meg látom, h raekors-ös suppokat, Hota már nem menő?Szóval, ha valaki képbe van, írhatna róla pár gondolatot -
Cadal
őstag
válasz Joezyka #88221 üzenetére
Bizony jó kis kísérletezgetős/bevállalós riftek voltak! Függetlenül attól, hogy ebben a felállásban most játszottunk először egész jó köröket futottunk. Nézem az armorydat paragon 748-at(!) ír jelenleg amikor én kiléptem akkor voltál P784 Még én is kb 18. szintet léptem azalatt a kb 2,5óra alatt. Így szép a fejlődés!
[ Szerkesztve ]
-
krokk
senior tag
Akinek még nem lenne meg az Avarice conquest(50M gold), tegnap kipróbáltam a bounty gyűjtögetős verziót. Tényleg 3 láda tab feltöltve a bounty cache-okkal elég hozzá
Miután kipakoltam mindet meglett az 50m plusz begyűjtöttem betörtem mindent, akkor vettem észre, hogy az új tabot is telepakoltam csak elfeledkeztem róla és még aggódtam, hogy elég lesz-e a 3 tele tab mert videóban 4et láttam, csak valaki valamelyik fórumon azt írta, hogy elég a 3 tele tab.
Szóval az 1 tab kiürítve külön 18m goldot adott amúgy.the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
schwartz
addikt
válasz Gorneck #88213 üzenetére
Mondjuk ezzel nem teljesen ertek egyet mert az osszes szuport buff additiv. A wizz onmagaban is eleg tankos de a gond az, hogy a tobbi perecelne 90+ on. A monk biztos,.a barbar dmg build nem party arc foleg, hogy akkor nincs globe. Viszont a ikopi WD szerintem siman beferne 90-95-re partyba, Solo GR80-at lehoztam vele es ne mondja senki, hogy a szaros haunt, mass confusion meg a hex hoz annyit a wizz dng-ehez mint anennyit le tudok adni gruesome feast mellett. (pickup 27 yard BBV van,, 8 fetish-el tolom) Megis sirnak, hogy 80-85-re inkabb hozzam a supp wd-t. (persze nem viszem, hogy lasabban haladjunk de akkor meg nem hivnak be tobbet, Ez van, marad a solo mert a WD szamomra nem szuport karakter).
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
jookomak
őstag
válasz SQX_Barto #88217 üzenetére
Ha megnézed a magasabb gr-t elérők pig stickert használnak, és bombardment skillt egyáltalán nem, helyette consecration. Valamint hiányzik némi cd és ias a gearből, én ennyit látok. No meg persze az örökös milyengrtfogokmaki típusú játék. A képlet pedig egyszerű, soha nem volt még ilyen könnyű kari szerintem az utóbbi szezonok során. Paci elitre, elkezded ütni, megvárod, míg a convention physicre pörög, elnyomod az iron skint, akarat championt, 4 mp, püff, szinte meg is halt, loholás a következőre. Ha 10+ monsta van körülötted, akkor megint nyomsz egy phys+iron+akarat kombót, aztán irány tovább. 65 felett nincs értelme nagyon phys és iron nélkül ütni semmit, mert egyszerűen lassú.
Ja, és a solo gr-en kívül minden másra alkalmatlan az invoker. Überre jó, na de kulcsot keresni...
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
Valaki aki otthon van DHban rá tudna nézni az enyémre? UE mindenes megoldás.
Armory nem frissült még, kapott közben egy 65ös gemmel megspékelt 650/645/6/44es anci WHt (+3% toughness és +60k sheet dps).
Jelenleg hasonló statokkal (vagy CDRrel inkább) anci DMLt keresek, utánna fire%/CHD/CHC HF amu a következő lépcső. Aztán kb ennyi.
Namost, jelenleg GR75 solot tud. GR70en olyan 8-10 perc körül mozog átlagban, GR76on se egyértelműen a dam fogy ki, hanem pár ellenfél egyszerűen a menet közben 120-130milliós toughnesshez képest is sokat üt.
Ami úgy néz ki magasabb GRnél nem fekszik a buildnek:
- A3 keep pálya. elszórt mobok, nem belátható ajtók, instahalál a sarokból. még A5 westmarch commons is jobb, pedig az is távol áll az ideálistól.
- Exorcistok
- Lacuni huntress egyik variánsa olyan GR72 fölött nagyobbat üt, mint pár guardian (accusedek és winged assasinok nem veszélyesek már)
- ancient beastek----
Namost, ami miatt UE:
- Marauder top jelenleg olyan 80-82 között mozog, ami azt jelenti, hogy a marauder egy áltag riftben BiS cuccban kb tud max 78at, rossz leosztású riftben meg 75-76ot. Viszont ott van a Zoei, tippre 200milliós toughness kihozható dps gearben.
- Natalya nincs sehol. Ez valahol érthetetlen, a Dawn befér a Nat fegyver és a Calamity mellé, esetleg Cala helyett mehet a fortress baillista is. Az új channeling vállasnak is segítenie kéne. Viszont GR55 és a mastery fölött nem próbáltam (csuklógyilkos, season2ben elég volt, tetejében ha lehet még a Maraudernél is érzékenyebb a mob densityre).
- UEt ahogy nézem solo/multi GR pushra kevésbé használják. Minden másra tökéletes.
- Shadow gyakorlatilag elite / unique / boss snipingon kívül semmire nem volt jó, hacsak nem a Fan kés ezt meg nem oldja (talán). 250mes toughness biztos stabilan kihozható DPS cuccban. Multira nem tűnik alkalmasnak.
- Csúcstartó jelenleg egy LoN, de egy p1600+os kariról beszélünk, 85 körüli gemekkel a gearjén. Több LoN pedig sehol nincs a DH boardon ahogy néztem.
- Supportot össze tudnék dobni, de ahhoz csapat kéne. UEben pont az a jó, hogy mindenes.Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
SQX_Barto
addikt
Maskor azert erdemes irni egy btaget is, de nem volt nehez megtalalni
Mas:
b#@$%jon meg a crusader ugy dontottem. Majdnem minden anci (persze a fegyver nem) es nem megy le a 68 sem, mas meg mar 70 felett jar vele. Meghagyom Wardenra meg Uberre, de azonkivul nem jatszok vele, nincs idegzetem tovabb szarakodni vele. Azert meg nem fogom bekovezni, hogy nagy nehezen levigye a 70et. Inkabb majd masik karakterrel. Invoker crusi, szoval az anci fegyver hianya itt nem akkora problema mint a "normalis" dps karaktereknel. (De persze tudom, csak en vagyok bena )
Meg ami kikeszit, hogy tele van toughness-szel megis kifekszik mar egy komolyabb elitnel 67 68-on is. Mondjuk amugy is egy rohadt lassu es unalmas karakter (hogy van a Steed Charge az egy dolog)
Multkor is belefutottam kek goblinba, persze, hogy a fele elment... Dh-val meg megettem volna oket reggelire...Na, miutan kiduhongtem magam, tovabb lepek
[ Szerkesztve ]
-
Tom5
addikt
S5-ös karit felhuzna nekem vki 70-re?
-
tibee77
őstag
Szerintem en vagyok az egyetlen akinek igazäbol ez a 3 support 1 dps dolog bejön.Mondjuk az se lenne baj, ha 2 dps lenne es 2 support mint anno a 2dh,suppwd,suppcrus.En wd-vel kezdtem a jätekot es mivel anno nem volt dps karija wd-nek magas gr-re igy support lettem es azota is imädom.Persze elözö patchnel (szezonba) csak szivhattam a fogamat mert suppwd megszünt, dod wd meg csak ns-be volt menö.Most szerencsem van, hogy megint mehetek a dokival.Es mivel a monkon kivül mindenki papir szinte a csapatbol (ok a monkot is kifekteti a robbanäs) igy közel se nevezhetö unalmasnak egy gr.En ha peldäul nem vigyäzok akkor egy hit vagyok mikor otthagyom a csapatot hogy mobokat hozzak messzebbröl, de a barbi is simän be tud halni nagy tömegbe a wizzröl meg ne is beszeljünk.Okes, hogy 3 supp van es csak egy dps de ez 4 különbözö karakter vagyis nem is egyhangu mint az elözö szezonba, hogy 2monk 2 barbär...Uhh bazz hogy utältam azt az era-t...
Ma ismet sikerült feljebblepni egy lepcsöfokot.poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
LélekVándor
tag
válasz Joezyka #88197 üzenetére
Igazad van, tényleg van némi klikkesedés klánon belül, de én pl. kláncsetre írom az esetek zömében ha hiányzó ember van, szóval nyugodtan csatlakozhatsz olykor, ha szeretnél. Igazából az sem számít már a suppoknál, ha nincs magas lvl, lényeg, hogy tudja mit kell csinálni.
Pullolni valóban a petek miatt nem lehet, de nemcsak miattuk. Ha wd eltolja mass conf-t, akkor sem lehet, az idôzitésre Neki kell oda figyelnie. Amúgy érdemes alapból "nopet wd"-ként társat keresni, mert a nyomorult peteken az egész rift elmegy sokszor. És most barb. ôseit is ideértem, jobb abból is a raekor os charge os változat, ahol nincs pet. Ha ennyire figyel az ember a parti keresésnél, innentôl már nagyban a wizen múlik a többi.
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz granini #88211 üzenetére
Az baj, hogy rohadtul nem a sok bekapott sebzés miatt kell a 3 supp...hanem, hogy azt az egy nyomorék klasszt ami épp brutál azt tolja felfele...DMGben.
A probléma inkább az, hogy a többi klassznál nincs olyan set és hozzá álmodott itemek amik kicsit is szinergiába vannak, illetve ha van nincs egy olyan OP skillje ami olyan hatásfokkal dolgozik AOE/Single mint pl jelenleg a Wiz 1 skillje.
Szal, ha ez meglenne a többi kasztnál is lehetne értelmes dolgokat művelni...így rohadt unalmas...Gorneck#1239
-
granini
őstag
válasz tibee77 #88209 üzenetére
Szerintem is eleg "megoszto" a ma ervenyben levo hatekony jatekstilus. Tobben ugy vagyunk itt vele hogy az idealis a 4 db random dps karakter lenne GR-ben. De a GR csak egyfelekeppen tud nehezedni, ugy hogy a mobok sebzese es hp-ja novekszik. Ez magaban hordozza hogy elobb utobb leutnek, tehat olyan praktikakat kell bevetni hogy eletben maradjunk, es hatastalanitsuk a mobokat. Innen mar egyenez az ut a support kaszt fele, es ez elmegy egeszen addig az extrem setupig hogy 1 dps van es 3 sup. Hogy ez jo igy vagy sem, mindenki eldonti maga. Az elmult es a mostani Seasonban egyertelmuen a 3+1 volt a nyero, vagy max a 2+2.
Lehet, hogy idovel a Blizzard meggondolja magat es kicsit athelyezi a balanszot. Mielott jonnek a conteo-k ez a sajat agyszulemenyem es most talaltam ki. Hogyaszongya. Mozdulhatna ugy a balansz, hogy magas GR-en nagyon sok a mobok HP-ja, de relative nem nagyon brutalis a sebzese. Igy a balansz eltolodna abba az iranyba, hogy a sok szalcsiszolt preseltkarton hungarocel papirkutya porcelanvitez Wizzard meg DH talpon tudna maradni kvazi onerobol, vagy minimalis supporttal, es azon volna a hangsuly hogy minel tobb pure dps-t adjon le. Es akkor elvileg barki a durva dps annak helye lenne a partiban, es kevesbe kene 3 support kaszt mert nem arrol szolna hogy sup nelkul egyhit vagy, hanem inkabb azon lenne a hangsuly hogy ossze tudsz-e kaparni annyi dps-t hogy idoben leold az elitet.
Es akkor ilyenforman peldaul johetne a partiba olyan monk, meg olyan barbar, meg olyan WD, aki ugyan hozza magaval a szokasos mantrat, vudut, warcry-t a csapatnak, de nem lenne arra kenyszeritve hogy nulldps full taknesz legyen, hanem maradhatna ugyanolyan dps karakter mint a tobbi.
Vagypeldaul annak idejen RoS elott a life steal milyen jol mukodott. Kvazi mindenki - aki nagyon akart - sajat dps-e fuggvenyeben eletben tudott maradni onerobol. Ez D2-ben is megvolt, ott se azon volt a hangsuly players8-on lanban hogy hogy maradunk erletben Hell-en, hanem hogy mennyi ido alatt verjuk le a champion packet.
Meglatjuk mit hoz a jovo, szerintem nem lenne rosszabb rendszer amit fent leirtam mint a mostani, de en csak egy velemeny vagy igeny vagyok. Mellesleg nekem full bejon a supMonk szerept es nem unom es szivesen csinalom, es sosem zavart hogy nem en vagyok a partiban aki leadja a dps-t.
Ma nagyon ra vagyunk kenyszeritve hogy tokeletesen osszehangoljuk a karaktereinket, a mozgasunkat, mindent. Nem tudom hogy a fenti otletem nyoman ez mennyire lenne kritikus faktor mondjuk 4 dps kari eseten..
szerk: Gornie elottem kuldte be a posztjat, de latszik h ugyanazt irjuk. Es a monk sup is igaz, ha nem te ersz oda elsonek es nem te rantod a hleyere az elitet akkor utolag nulla eselyed van. a petek megfogjak es onnantol kalap.. onnantol mar neked kell helyezkedni..
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz tibee77 #88209 üzenetére
A CCbe nem csak a petek zavarnak be...hanem úgy globál minden...Monkkal és WDvel szoktam menni, előbbi néha már csak dísz, mert 2-3-4 rántás után már semmit se tud csinálni...szal elsőre kell jó elkapni...ha ez nem jön össze, akkor kb imádkozhatsz, hogy jól álljanak be az elitek.
Egyébként kész vicc...van mikor 85 is szenvedés...van mikor 80an is és uaz a csapat...
Igen, nem csodálom...kész röhej ez az 1 DPS xarakodás és mellé még ugye ki is kell nyalni a popikát...me ha nem akkor ajajaj...jön a hiszti.
Jobb örülnék, ha végre képes lenne a blizz kinőni ezen faszságait...ami tart két season óta...Gorneck#1239
-
tibee77
őstag
válasz Sárpac #88189 üzenetére
Ez gondolom nem nekem akart välasz lenni.Pitti szokott csapatba petes wd-vel menni?A petes itt petes suppot jelent vagy petes (gargas) dps-t?En peldäul mär kukäztam a petes wd-t mert nagyon bezavarnak a fetisek a cc-be es az amit irtäl, hogy nagyon sok függ a csapattol az pont itt jön ki.Ha a fetishek tämadnak valakiket messze tölünk akkor a barb nem birja közelebb rängatni, hogy a monk aztän meg magära huzza öket.Sokan szidjäk a mostani meta-t is, hogy egy ember adja csak le a dps-t, közbe a mäsik härom meg csak asszisztäl de pont ez a lenyeg, hogy asszisztäläs nelkül semmire nem megy a wizz.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
SQX_Barto
addikt
Most eloszor talaltam egy goblin pylon-t Publik bounty-ban hala istennek nem a doglassu crusival voltam, hanem DH-val.
Szerencsere jofejek voltak a csapattarsak megvartak mindenkit (sot meg utana a Vaultnal is)
Kb 15-20 goblin kiugrott es 4en mindet megoltuk. Persze ilyenkor gondolom mar alap dolog, hogy nyit egy Vaultot is (bar nem tudom, egy goblinnak mennyi eselye van, de 15-20-nak mar biztos eleg sok)[ Szerkesztve ]
-
-
férfiállat
tag
valaki nincs benne egy jó hangulatú magyar klánban?? ahol még van szabad hely?
-
granini
őstag
válasz férfiállat #88203 üzenetére
Szerintem cannot die-os Encsilany, es minden slotra (amu, fegyo, gyuruk) 7% AS kell es fegyvernek Eun jiang do vagy mi a tokom a neve, az ami 20% hp alatt kb fixen fagyasztja a bosst. Ennyi.
-
férfiállat
tag
Monk mellé melyik a legjobb follower?? és annak itemek esetleg?
-
_ocsisajt
őstag
egy kis (pubos) szezonális szoftkór tapasztalat pár nap alapján:
cons:
-iszonyat, hogy minden spliten (T7 vagy TX-en megyek) van 1 nyomorék amelyik leadja bónusz elött vagy jön veled, hiába írod le, hogy split 3x-a, vagy csak simán álldogál... komolyan "fishingelni" kell a normális pubot... lehet nézek community-t...
-iszonyat ez a túlvállal-ósdi ami megy, TX-re bejön tag.. riften esik, kel... már nekem ciki komolyan
-félek hamar megunom az egészetpros:
-viszont nagyon kötetlen! Cimborát húztuk és komolyan kacarásztam (jó értelemben) hogy esik kel, mert neki jönnie kell velünk már poénkodtam, hogy ha nem rakja be csattanást, akkor le kell törölnie a karit
-(kicsit con is) sok a játékos pubon, de azért kifogható itt is normális!a kettő egyvelege:
-mindenki rohan, mindenki elég papír a megszokottakhoz képest, de legalább így haladóshát 'nemtom meddig fogom "bírni" kicsit más HC után! drukkoljatok!
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest