Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ismerősömnek megvettem Gift-ként a kieget, még du. USA-ból, azóta quened. Bár írta is, hogy elvileg 72 óra a kézbesítési idő.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MegalodonS #99206 üzenetére
Sokszor terveztem már, hogy újra bele kellene lendülni, mert sokminden kimaradt.. Most szépen végigtolom a storit, az ismétlésnek ideális lesz, aztán meglátjuk hogy alakul.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz lafaty80 #99200 üzenetére
Plusz most még nézelődtem a beállításokban, ugye meg van a adva a fiók beállításokban az, hogy:
Country of Residence: Hungary
Ugye innentől tudja az oldal is, hogy EU-ban vagy, szal lehet, hogy még maga a kliens USA-ra állítása magában nem elég.
MegalodonS: Valszeg elkezdem nulláról, hátha kedvet kapok a játékhoz megint. Nagyjából a Season 3 óta nem játszottam, mert meguntam. Tudom, hogy sokminden jött, de akkor sem kötött le. Meglátjuk ad-e valami jót a nekró.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz lafaty80 #99197 üzenetére
Én az overwatch-ot is USA régióban vettem, és simán megy EU régióban, plusz vettem hozzá extra kontentet is, szintén mentek.
Plusz írja is, hogy Play Any Region. De mivel EU-ban még nem aktív.. Gondolom a profilt is figyeli a szerver, hogy milyen régióba tartozik.
USA-ra állítva azonnal frissíteni szeretené a játékot. De nem akarok belekezdeni, mert akkor eu régióba nem lesz ott a karakter. Szal, várok.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MegalodonS #99183 üzenetére
Megnéztem, Nekem nem volt ott, megvettem USA store-ban. Meglátjuk majd mi lesz. Nekem quened-ben áll a vásárlás.
Kliensben nem akarom áttolni Amerikára, bár lehet, hogy akkor letöltené.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MegalodonS #99179 üzenetére
Amit linkeltél az USA store volt, de Én meg is vettem ott. Majd meglátjuk mi lesz.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MegalodonS #99171 üzenetére
Bezsákolva, thx.
Még Quend-be teszi vásárlás után.
Order Status:
Queued[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Szerintem nem trollkodik, igazat mond. Kipróbálni nem tudom, mert XO-n nincs meg a játék, de elvileg megy, mert:
Kiadás dátuma
2017. június 27., kedd 2:00:00Ez mondjuk so funny:
Letöltési méret körülbelül
10,09 MB[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
A necro DLC-t meg lehet majd venni usa store-ból? Mint pl. az Overwatch-ot is lehet?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz mikromanus #64705 üzenetére
Legalábbis, szerintem normál volt, mert gyanúsan könnyen haladtam annó.
De, lehet, hogy mégsem az volt? Lehet. Sőt, sanszos, hogy igazad van. Sorry.Most, 2-ből 2 T3-as rift, nem esett kulcs.
Viszont, felmerült egy kérdés.. Rift zárása előtt, ha belépek alacsonyabb szintű karakterrel, az már nem kapja meg az xp-t? Mert most kipróbáltam, azzal zártam a rift-et, és nem történt semmi..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez jónak mondható? Nála használom.
Kellett valami erősebb fegyó. Kár, hogy Holy, arcane kéne, de most ez is elmegy.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lézerparaszt #62776 üzenetére
Igen, kevertem, benéztem, bocsánat! Korrigáltam is, lásd lent képek!
A % life lett rajta rollolva!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lézerparaszt #62769 üzenetére
Prezentálom képekkel:
Ha az amulet-re jönne az arcane damage, akkor jó volna, de az nem nagyon akart még összejönni.
(és benéztem, chc-t ad, és nem chd-t, ez my bad, bocsi.)[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lézerparaszt #62769 üzenetére
A régi shoulder-em adott 6% CHD-t. Amit lecseréltem erre.
% life-ot pörgettem meg rajta, hogy valamit adjon. Nem a CHD-t pörgettem meg iq-ra.
A vállast már tudnám cserélni, de a firebird-öt a set bonus miatt tartom.
Amúgy, semmigáz, csak nyugodtan!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Szintén!
Nincs mit, használd egészséggel!
Jam, jó kis gém volt, mondjuk látszott azért, hogy még kicsik voltunk hozzátok képest, de eléggé haladós volt még T4-en is. Mikor említettétek, hogy toljuk úgy, nem gondoltuk Gabe-bel, hogy ennyire pörgős, haladós lesz.
A dropp az elég jó volt, bár az utsó két rift-en a guardian Nekem már semmit sem dobott, de segáz.
Mindenképpen tolunk még, amikor az idő engedi!
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Thrawn #62761 üzenetére
Hehehe.. Szép!
Nekem is dobott még pár dolgot, de ez az amulett volt a best. A roll nem nagyon akar összejönni, volt már cold, lighting... Csak elfogyott a kavics.
Nem tudom, hogy ki volt velünk 4-ként partizni, Neki adtam egy bitang jó kis sapit. Barbárnak, Crusader-nek való volt, mert ugye Nekem nem volt rá szükség.
Ha PH-s volt az illető, akkor majd jelentkezzen, csak azért, hogy tudjam, hogy ki volt.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Megérte!
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz proci985 #62730 üzenetére
Ezt a sapit is nagy kínkeservvel dobta csak ki. Firebird cuccból van már pár, bár mondjuk shoulder-ből csak kettő. Kadala-ról ne is beszéljünk, alig-alig ad valamit, bár használni azokat sem nagyon lehet őket.
Mondjuk a set elég jó a Tal Rasha-ból, elég jól aprít az a meteor, amit szór.
Fire wizen agyaltam először, de valamiért az arcane jobban bejött, így az maradt.
Lehet, hogy majd rád írok valamikor.
A T.flux-ot kipróbálom majd szerintem blur helyett, aztán meglátjuk milyen lesz.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz proci985 #62728 üzenetére
A temporal flux-ot mi helyett volna érdemes használni, blur?
Shoulder-re már pörgettem iq-t, ha jól tudom, szóval az bukó, bracer-t nem tudom most fejből, de ha jól emlékszem, arra is.
A sapi nincs bántva, ha jól emlékszem, bár lehet, hogy arra is pörgettem már iq-t...
A csizma is jó példája volt annak, hogy olyat pörgettem, ami felesleges, bár néha jól jön, hogy többet lök a HG.
Mindenképp ránézek ezekre.
Sajna most kicsit iszom a levét annak, hogy nem nagyon tudtam, hogy hogy mint működött a pörgetés, még akkoriban, és próbálkoztam..
Fegyóból régóta vadászok valami jobbat, de nem jön semmi..
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Aki wizard-ban otthon van (vagy minden másban): [link] és [link]
Pár építő jellegű kritikát elfogadnék. Tudom, lehetne jobb.. Pár "pörgetést" elrontottam még az elején (pl. amulet-en a resist...stb - ), mert nem tudtam, hogy mi mit csinál, de annak már mindegy.. Tanultam belőle, majd talán dob másikat, vagy nem.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nem teljesen a játékhoz kapcsolódik, de valszeg aki játszik, annak tetszeni fog.
Ha már volt róla szó, akkor sorry.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nos, nem tudom mennyire egyedi jelenség, de havernak dobott a játék egy Adventurer's Journal-t, annak ellenére, hogy elvileg kivették.
Volt már ilyen másnál is?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Megpróbáltam kilépés után újra belépni, úgy sem megy a dolog. A karaktereket sem tudja letölteni.
Közben sikerült, játék nem indítható még mindig, viszont a profil adatok szerint az utolsó riften szerzett xp-t buktam..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Másnál is disconnect?
Nem is tudok új játékot indítani..
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz proci985 #58497 üzenetére
Nekem, ha jól emlékszem akkor meg van bird-ből a, source, bracer, helm, gloves, pant.
Viszont ha felpakolom őket, elég sokat, főként damage-ből.. Ezért nem is használom, bár azért set 2 megvan, az 500iq miatt. Plusz sikerült 2 socket-et rápakolni a pant-re.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Rövid kérdés.
Több iq, vagy kevesebb iq, viszont több chd+5% arcane damage? A kevesebb iq miat t bukok közel 30k damage-et, viszont nagyobb lesz a chd. a +arcane damage pedig tall rasha 2-es set-ből jönne.
Amulet-ekről van szó, csak az item-eket nem tudok mutatni, max este.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én ezzel a build-del tolom. A passzív szkillekben nem vagyok 100%-ig biztos. Most viszont nem tudok bnet-re belépni.
Ha jó az Attack speed, akkor eléggé haladós tud lenni. Tegnap tettem egy próbát T4-en, ott is lehet vele haladni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
A cow-os rift mennyire ritka?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok, biztosan sokan kérdezték már, csak most kicsit rohanásban vagyok.
Az volna a kérdésem, hogy ha valakinek megvan az RoS, és olyannal szeretne partiban játszani, akinek nincs, akkor az működik?
Előre is köszi az infót.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz mikromanus #12311 üzenetére
Épp ezt akartam linkelni.. Jó kis akciót csinált ezzel a GS. Minden akció a meghirdetéstől számítva 48 óráig él.
Kíváncsian várom, hogy vajon miket akcióznak le.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Aki esetleg most venne Diablo3-at:
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Megnéztem, most nálam sem megy az AH.. Gondolom megy a babra...
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Múltkor haverral bepróbáltok MPL3-mal, két WD-vel, hát nem volt az igazi a történet.
Végén maradtunk a "standard" inferno levelnél... Farmolni az is jó. Mondjuk Ő még "csak" PL 1-es szinten van, Én pedig 6-oson... DPS-ben is van különbség, de gondoltuk megpróbáljuk.. Drága tanulópénz volt, javítás költség szempontjából.
Mostanság nem nagyon van idő játszani, azért nem nagyon haladnak a karakterek.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz radi8tor #6733 üzenetére
Tervezek módosítani egy kicsit a gear-en majd, hamarosan. Ehhez megy a farm épp.. Ezért is akartam továbblépni most act2-n, ami végre sikerült.
Kellene majd valami jó kis plant, 2 v 3 socket-tel, aztán egy kicsivel már jobb lenne a dolog. Na meg még a resist-eken kéne reszelni egy kicsit.
(#6734) Sárpac: Settings->gameplay-ben be van kapcsolva?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Vettem pár napja egy mojo-t, gondoltam mostmár rendet kéne tenni, mert nem bírtam Belial-al.. Lényegében csak azt cseréltem, és másodszorra öltem is.. Elsőre azért nem sikerült, mert figyelmetlen voltam.
A Mojo még ad valamit, amit itt nem ír. Hm..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz SzlobiG #6511 üzenetére
Lesz.
Nekem az ACT1 infernon so könnyű volt, de ha már csak 2-re teszem az MPL-t, akkor már azért elég nehéz.
Kérdés, ha multiban nyomom valakivel, és mondjuk ketten vagyunk, akkor az olyan, mintha az MPL 2-esre lenne állítva? Plusz, ha egy alacsonyabb szintűvel játszok, akkor, hogy megy az xp eloszlás? Csak mert pl. Én paragon 5-nél járok, haver pedig 58, és ahhoz képest h ketten toljuk, Nekem is elég jól jön az XP, és Neki is.
Plusz, bár ez hülyekérdés.. Mondjuk ha Én infernón megyek, és alacsonyabb szintű csatlakozik hozzám, akkor, ez hogy lesz? Nem tud csatlakozni, vagy tud?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Sirandrish #6461 üzenetére
Megnézem mennyi van belőle AH-n, és mennyiért megy, lehet 1 alkalomra majd felteszem aztán ha nem megy el, akkor megbeszéljük!
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest